Oscar was zo behulpzaam dat hij alles was gaan uitzoeken om mij te helpen mijn auto weer met mijj telefoon te verbinden. Andere filiaal liet me weten dat ik 3 dagen moet wachten voordat de app g... Leggi di più

Wij hebben gisteren onze nieuwe Opel Frontera electric opgehaald bij van Mossel den Bosch. En wij willen Federico bedanken voor de goede begeleiding en de tijd die hij voor ons daarin gestoken heeft.
Zowel telefonisch als op de zaak zijn we correct en vriendelijk behandeld. Helaas voelen we ons nu, achteraf, ook aardig bedonderd. Naar nu blijkt hebben we een ‘te oude’ nieuwe auto geleased, waardoo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Officina di autoriparazioni
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel MG - Den Bosch
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Afrikalaan 2, 5232 BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4011

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fantastische begeleiding van Oscar medewerker van MG den Bosch.
Andere filiaal liet me weten dat ik 3 dagen moet wachten voordat de app gereset kon worden.
Oscar belde zelfs terug nadat hij oplossing voor me had. .echt fantastisch.
Ik kon mijn auto weer makkelijk koppelen aan mn oplader.GOOD JOB OSCAR.
KLANT VRIENDELIJK EN KLANTGERICHT.💪🏽
Aflevering Nieuwe Opel…
Uiterst professioneel geholpen
Uiterst professioneel geholpen. Servicegraad enorm hoog! Nemen alle tijd voor je!
Blij met de service
Hier een aankoop gedaan. Na de koop had ik wat twijfels, en heeft Samed meegedacht over hij me kon helpen. Inmiddels ben ik een blije klant met een andere auto van Van Mossel.
Super goed geholpen door Samed bij de…
Super goed geholpen door Samed bij de aankoop van onze nieuwe MG4!
5 sterren service!
Top zaak, MG Den Bosch!!!
Wat een top ervaring!
In het verleden zomaar binnen gewandeld bij Van Mossel MG in Den Bosch. Ontzettend goed geholpen destijds. Dat was ik niet vergeten en nu is het zo ver ik heb een auto bij ze aangeschaft. Wat een super vriendelijk team is dat! Snelle service en bom vol positieve verrassingen. Echt een aanrader!
Geweldige service van Oskar bij MG Den Bosch!
Tijdens meerdere proefritten bij MG heb ik veel info kunnen krijgen en kunnen ervaren hoe MG nou echt is. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door Oskar, onmisbaar bij MG Den Bosch als je het mij vraagt!
Bij de aanschaf van onze nieuwe auto
Bij de koop van onze nieuwe auto vonden wij de verkoper een beetje opdringerig, wij kwamen voor een offerte om daarna thuis rustig over het een en ander na te denken, maar maar werden eigenlijk voor de keuze gesteld om direct te beslissen.
Dit vonden wij niet fijn.
Bij het afhalen van de nieuwe troffen wij een hele andere verkoper die rustig erg vriendelijk en die alle tijd voor ons nam, dit vonden wij veel prettiger.
Vriendelijk personeel en fijne ervaring…
Vriendelijk personeel en fijne ervaring om een auto te kopen vijf sterren waard
Service bij Van Mossel
Binnen een maand krijgt mijn nieuwe auto een storing aan het computersysteem. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Er wordt gekozen voor het uitlezen van de computer van de auto. Na overleg wordt een vervangende auto ter beschikking gesteld. Top.
Bij aankomst vriendelijk ontvangen open…
Bij aankomst vriendelijk ontvangen open en eerlijk antwoord op de vragen die ik had kortom een dikke vette pluim .
Goede ervaring
Oscar heeft onze goede uitleg geven over de auto bij het maken van de proefrit. De communicatie was erg prettig en de auto werd heel snel geleverd. Ook bij aflevering werd uitgebreid de tijd genomen om alles van de auto uit te leggen.
Truly recommended!
The staff has been particularly helpful and polite during the entire process of leasing. The day of the pickup, they spent a whole hour to show us the features of the car and give us advice.
Special thanks to Oskar, a very polite, patient and professional salesman!
2e Pinxsterdag nieuwe MG3 Hybrid Luxury…
2e Pinxsterdag nieuwe MG3 Hybrid Luxury gekocht.
Zeer netjes te woord gestaan, en goede uitleg gekregen in Den Bosch. Geholpen door Ruben Cristofoli.
Ook bij levering heel goede uitleg gekregen. Top !
Doris
Doris
Geweldige ontvangst bij de MG Den Bosch, met koffie en Bossche bol. Goede uitleg en tijd genomen over de vragen van een MG Hs hybride. Mooie auto en meteen proefrit kunnen maken. Kan de auto en de mensen van sales bij iedereen aanbevelen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.