Banner for Van Mossel Mega Occasion Centrum

Van Mossel Mega Occasion Centrum Recensioni 809

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 4 stelle su 5

We hebben hier een auto gekocht en zijn super blij met onze aankoop! We zijn heel goed en vriendelijk geholpen, vooral door Ermin. Echt fijne service en vriendelijke mensen die daar werken. Alles ver... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een slechte service word hier verleend zeg. Eind januari een Citroën c4 grand tourer gekocht. Verkoopgesprek was prima. Echter bij aflevering kwamen wij er thuis achter dat er wat garantie punten... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Mossel Tilburg. Vooral Eyüp Bey was gedurende het hele proces zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Hij nam de tijd om al onze vragen te bea... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We kwamen kijken naar een VW Golf Variant welke we op de site hadden zien staan. Onze verkoopadviseur Kenan Avci regelde meteen een proefrit. Door zijn enthousiasme en kennis van de auto hebben wij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto usate
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di veicoli a motore

Informazioni su Van Mossel Mega Occasion Centrum

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mega Occasion Centrum:
Op zoek naar een geschikte occasion? Daarvoor kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum. Met vestigingen in Utrecht, Tilburg, Hengelo, Goes en Leeuwarden zit er altijd wel een bij jou in de buurt.
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Mega Occasion Centrum

Vind jouw ideale occasion

Bekijk onze actuele voorraad en rij weg in jouw droomauto!

4,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Teleurstellend

Wij hebben recent een auto gekocht en zijn zeer teleurgesteld in de aflevering en service.
Bij het ophalen brandde direct het motorolielampje. Ter plekke werd olie bijgevuld, maar thuis bleek bij controle van een koude motor dat de olie ver boven het maximale peil stond en bovendien niet ververst was, terwijl we voor een afleverpakket hadden betaald.
De auto is verkocht met werkende Android/Apple CarPlay, maar achteraf blijkt dat het scherm niet origineel is. Hierdoor werken meerdere functies niet: de knoppen op het stuur functioneren niet goed, de bandenspanning kan niet worden gereset en de antenne kan niet worden vervangen – we hebben dus geen werkende radio. Ook blijft af en toe het scherm volledig zwart en werkt niks meer. Dit willen ze niet oplossen
Daarnaast zijn we al terug geweest voor een probleem met de gesp, maar dit is nog steeds niet opgelost en lijkt niet verder opgepakt te worden. Ook waren de remblokken versleten en ondertussen al vervangen. Daarnaast waren de matten voorin volledig versleten en de ruitenwisserbladen aan vervanging toe; deze hebben wij uiteindelijk zelf maar vervangen.
Wij hebben de situatie ook voorgelegd aan de BOVAG, maar kregen daarop geen reactie vanuit jullie. Als er ook na deze review geen actie volgt, zullen wij genoodzaakt zijn de kwestie bij de geschillencommissie aan te kaarten.
Al met al zijn wij zeer teleurgesteld in de gebrekkige transparantie en slechte afhandeling van de problemen.

10 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super kundig en klantvriendelijk personeel

Toen de kosten van de APK-keuring en het onderhoud veel hoger uitvielen dan gehoopt en verwacht, hebben de medewerkers super goed meegedacht om de kosten wat lager te krijgen. Zonder in te leveren op kwaliteit, natuurlijk. Ik ben heel blij met de service en de klantvriendelijkheid bij Van Mossel.

4 marzo 2026

1 ster – Zeer teleurstellend

De auto reed tijdens de proefrit prima, dus ik besloot hem te kopen. Bij aflevering was hij echter nog vies van binnen en buiten, ondanks dat mij was verteld dat dit geregeld zou worden. Binnen zaten vlekken en kringen op de stoelen, buiten strepen en vuil – het leek alsof er nauwelijks iets aan was gedaan.

Na enkele weken merkte ik dat de remmen en blokken volledig versleten waren, schakelen naar 1e en 2e versnelling moeilijk ging, het raam af en toe niet open gaat en de verwarming niet werkte. Na tien weken wachten voor een afspraak werd mij verteld dat er “niets aan de hand” was, en ze wilden er ook niet verder naar kijken of mee helpen. Alle problemen die ik had gemeld, werden genegeerd. Zeer slechte service en een teleurstellende aflevering.

1 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Géén AI gegenereerde ervaring, wél een interessante ervaring.

Vorig jaar heeft mijn partner een Ford Fiesta gekocht bij van Mossel Tilburg (wij wonen in Eindhoven). Bij levering misten er een afdekkapje van het sleepoog, automatten en een reservesleutel. Dat heeft enkele maanden geduurd voordat dat allemaal geregeld was, er werd niet tot slecht gereageerd op mails.

Maar afgelopen week gebeurde er het volgende:
De auto diende morgen (31 maart) APK gekeurd te worden. We waren vrij laat met de keuring, we hebben dit bij een lokale garage (afgelopen dinsdag) laten uitvoeren, maar één koplamp bleek niet goed te zijn. Deze konden zij helaas niet bestellen (wat ik van een vijf jaar oude auto bijzonder vind). Maar dit bleek onder garantie te vallen en we hadden contact met van Mossel Eindhoven en zij hadden op korte termijn geen mogelijkheid voor reparatie, maar Veghel wel. Een lang verhaal kort: ik denk dat ik ongeveer tien keer gebeld ben en heb moeten bellen. Van Mossel kan de interne garantieafwikkeling slecht verwerken, een APK die niet uitgevoerd heeft moeten worden is toch gedaan (fijn, want dat moest toch gedaan worden en ik heb niet betaald), en gelukkig is de koplamp daadwerkelijk gemaakt. Of het onder garantie betaald wordt, is me nog steeds niet duidelijk.

De interne communicatie doet me denken aan een startup of aan een weekendbaantje. Veel van de ervaringen hier zijn met AI gemaakt, ik geloof niet dat ze echt zijn.

Gelukkig dat het nu technisch goed is afgelopen, maar ik blijf hier als het kan héél, héél ver uit de buurt. Mijn collega herkende mijn ervaringen en is er ook vertrokken.

Goede tip voor van Mossel: zorg dat je je zaken op orde hebt en geef werknemers de kans om het eventueel onderhands te regelen en klanten te helpen. Werknemers lijken nu overgeleverd zijn aan een falend systeem en lijken niet klantgericht.

30 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Matige service, slechte afspraken.

Ik twijfelde tussen twee auto’s. 1 bij Van Mossel en 1 ergens anders. Na belofte van snelle levering voor de auto bij VM gekozen. Eerste afspraak moest verzet want onderdelen waren niet binnen. Dan maar afleveren zonder de onderdelen. Helaas wordt ook die afspraak door VM (45min vooraf!!!) afgebeld terwijl ik al onderweg was. Vervolgens meerdere keren contact moeten zoeken voor nieuwe afspraak. Helaas weer een teleurstelling want onderdelen alsnog niet binnen. Duurt nog minimaal anderhalve week. Reactie verkoop: ‘Ik kan er ook niks aan doen.’ Uiteindelijk moet ik nu drie keer naar Utrecht rijden in drie weken tijd wat geld en tijd kost… jammer van deze ervaring.

30 marzo 2026

Hele fijne ervaring gehad

Hele fijne ervaring gehad. Aardige en meedenkende medewerkers. Ik zou het hier zeker aanraden om een auto te kopen. Bedankt Freek van Buul voor de goeie hulp!

25 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vriendelijk maar met zwak beleid

Om 9:15 gebeld en uitgelegd dat ik de auto alleen in het echt wilde zien voordat ik teken voor de koop. Afspraak gemaakt voor 12:00 dezelfde dag om bij aankomst te horen dat de auto inmiddels al telefonisch verkocht is.

Het beleid om proberen 1.5 uur van tevoren te bellen als de auto waarvoor een afspraak staat niet meer beschikbaar is ging wel goed. Dealer nam contact op met bellen en SMS.

Bij navraag hoe zoiets kan gebeuren had de verkoper geen uitleg.

Edit: origineel leek het alsof het 1.5 uur vantevoren bellen niet goed ging, dit is echter wel gedaan, ik heb daar de review op aangepast.

23 marzo 2026

Beste Zeeshan,

Bedankt voor het aanpassen van uw review naar aanleiding van onze eerdere contactpogingen.

Wij vinden het echter jammer dat er ondanks het feit dat wij u tijdig telefonisch hebben geïnformeerd, toch is gekozen om de 1-sterrenreview te laten staan. Wij houden ons strikt aan ons beleid en doen ons uiterste best om klanten zo snel mogelijk op de hoogte te stellen wanneer een afspraak onverhoopt niet door kan gaan.

Wij begrijpen uiteraard dat de situatie teleurstellend voor u was en betreuren dat de auto sneller verkocht is dan verwacht. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk dat ook wordt meegewogen dat wij actief hebben geprobeerd u vooraf te bereiken om een onnodige rit te voorkomen.

Hele fijne ervaring

Wij kijken terug op een prettige en fijne ervaring bij Van Mossel Leeuwarden. Het contact was heel goed, vriendelijk en zeker niet opdringerig.
Dankjewel Wessel Seinen, wij zijn nog steeds heel blij met de Fiat 500C Dolcevita!

7 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben vorige week een gebruikte…

Wij hebben vorige week een gebruikte fiat 500c gekocht bij van Mossel Mega Occasion centrum Goes en dit tot onze volle tevredenheid.
Wij zijn hierbij geholpen door Hasan Kapil en bedanken hem voor zijn aandacht en vriendelijkheid. Inmiddels is dit onze derde aankoop bij de van Mossel groep en altijd naar tevredenheid!

12 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de aankoop van de Fiat 500 Cabrio. We zijn blij te horen dat de service en aandacht goed bevallen zijn en danken u hartelijk voor uw mooie woorden over de prettige hulp die u heeft ervaren.

Occasion Centrum Breda

Afgelopen week een occasion Jeep Compass gekocht bij Aron in Breda. Alles snel geregeld, nog even de puntjes op de i gezet m.b.t. de factuur en registratie RDW en rijden maar... heel blij met onze aankoop!

11 marzo 2026

Zeer slechte ervaring

Ben heden morgen voor bedrijft auto wezen kijken ben al 40 jaar zelf ondernemer maar wat een slechte verkoper trof ik daar zeg .
Zeer slecht geholpen ook door de directeur ter plekke scoorde echt ver onder de maat niets gekocht en ga daar ook niets kopen. Slechte ervaring

6 marzo 2026

Geachte heer Meindert,

Wij vinden het jammer om te lezen dat u uw bezoek als teleurstellend heeft ervaren.

Als vestigingsdirecteur heb ik u persoonlijk niet gesproken, maar u heeft mijn collega inmiddels wel gesproken over uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en nemen uw opmerkingen serieus om onze dienstverlening te verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Aanrader, zeer goede service!

2 weken geleden heb ik hier mijn mooie Renault Austral gekocht. Voorafgaand aan mijn bezoek zeer prettig contact gehad met Sander de Heer en de deal was al bijna gesloten. Na het maken van de proefrit wilde ik de auto meteen meenemen, waardoor Sander geen tijd had om een melding op de auto te onderzoeken/oplossen. Goes is voor mij een flink eindje rijden en ik heb dit alsnog bij een vestiging bij mij in de buurt kunnen doen. De auto is verder in orde gemaakt door Van Mossel Tiel en alles werd intern geregeld door dd Van Mossel vestigingen. Al met al dus een zeer goede ervaring! Nogmaals bedankt voor de flexibiliteit, eerlijke prijs en mijn mooie auto!

18 febbraio 2026

Risposta di Van Mossel Mega Occasion Centrum

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat het contact met Sander de Heer prettig verliep en dat u direct kon genieten van uw Renault Austral. Ook goed om te vernemen dat de storing vervolgens bij Van Mossel Tiel netjes is opgepakt en afgehandeld. Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers met uw nieuwe auto!

Valutata 2 stelle su 5

Slechte communicatie

We hadden een Volvo gezien en bij de proefrit hoorden we afwijkende geluiden.
De eerste medewerker hoorde het niet eens. Bleek dat het een motor afwijking was dus kozen we een andere auto ( dezelfde model). Vervolgens werd ons verteld dat we de auto met een week zouden hebben maar dat werden er dus 5. Ook weinig communicatie vanuit van Mossel. Moesten er zelf hard achteraan om informatie te winnen.

26 febbraio 2026

Geachte M. Mulder,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wij zijn verrast door uw review en vinden het zeer spijtig dat de eerste door u bekeken auto helaas technische problemen had.

Om die reden hebben wij u een andere auto aangeboden. Het uiteindelijke moment van aflevering was afhankelijk van het externe kentekenproces, waardoor de totale doorlooptijd van uw aankoop uiteindelijk 5 weken bedroeg. Wij begrijpen dat dit langer duurde dan verwacht en bieden hiervoor nogmaals onze excuses aan.

Wij hopen dat u inmiddels veel veilige en plezierige eerste kilometers met uw nieuwe Volvo heeft kunnen maken.

Valutata 4 stelle su 5

Velgen vermist?

We gingen op de terugreis van onze vakantie kijken voor een audi A1, die was helaas net een dag ervoor verkocht. We zagen wel een prachtige Ford Mondeo staan! Na een proefrit en later telefonisch wat onderhandelen hebben we de auto gekocht. Rijdt prima, zit prima etc.
In 1 van de advertentie fotos stonden wat prachtige bijbehorende 18 inch velgen. Op de dag van ophalen waren de velgen ineens weg! Nergens te vinden (achterover gedrukt?) Dat was erg jammer. En het enige minpunt eigelijk.

21 agosto 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più