We zijn al jaren bij Van Mossel Hengelo als klant. Zowel EV6, als de Ceed sw moesten beide voor onderhoud en dat is goed uitgevoerd. Vriendelijke mensen, mooie vernieuwde showroom. Aanrader.

L'azienda ha risposto
Technisch prima onderhoud. Tip: laat klanten niet onnodig wachten als personeel tijd heeft en met elkaar staat te kletsen
L'azienda ha risposto
Wat een verademing. 3 maanden geleden vanuit Noord Holland naar Duitsland verhuisd. Dus zou ik ook van garage wisselen. Echter dat het zo snel ging zag ik niet aankomen. Storing in de auto, mo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Werd bij aanschaf serieus genomen met goede voorlichting en uitleg, heel vriendelijk geholpen en men nam de tijd....goede service....en een goede inruil prijs voor mijn auto

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Oplichters, zien het verschil niet tussen een defect vacuüm pompje of een turbo die kapot.
Veel geld betaald maar geen oplossing gevonden.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
In het voortraject prima geholpen en ook bij de uiteindelijke aflevering was het allemaal zeer naar wens.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Autoverkopers, we hebben er niet veel mee. Na een lange zoektocht naar de ideale Niro occasion zijn we bij Van Mossel KIA Hengelo uitgekomen. We zijn geholpen door Jeroen Pots. Gezellig chaotisch en met humor, kortom een erg prettig persoon. Geen aangeleerde verkoop praatjes maar oprecht een goede auto willen verkopen. Onderhandelen was niet nodig want er werd een prijs neergelegd die wij zelf ook in gedachten hadden, dat is super! Er waren wat puntjes en deze zijn uitstekend opgelost toen we de auto gingen ophalen. Kortom, een erg prettige ervaring en we zijn super blij met onze Niro executive line, wat een geweldige auto!

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Onlangs onze nieuwe EV3 opgehaald, en onze EV6 ingeruild. Alle formaliteiten snel en kundig afgehandeld, waarbij vermeld mag worden dat men de door ons gewenste verandering in de verzekering (die niet alledaags was) na enig telefoneren uitstekend voor elkaar kreeg. Waarvoor dank.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Nieuwe EV3 perfect afgeleverd met alle toelichtingen!

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
achteraf na enige tijd vragen of alles naar tevredenheid is en of eer nog vragen of onduidelijkheden zijn

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Ik kon wachten, toen men de KIA een beurt gaf, in de wachtruimte, voor zien van koffie, broodjes, fruit en wat te lezen. Super service.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Vriendelijke ontvangst en begonnen met onderhoud op de geplande tijd!

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Deurkruk bleef openstaan, veroorzaakt door opgehoopt vuil. Was binnen 5 minuten verholpen.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Deskundig personeel en prettig geholpen en vooraf was duidelijk wat ik kon verwachten, en de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Matige aflevering:
-Auto slecht gepoetst, diverse vlekken op de lak en op de kunststof delen ook vlekken die terplekke nog verwijderd moesten worden
-Bestelde en reeds betaalde trekhaak niet gemonteerd, door verkoper werd aangegeven dat de EV3 een nieuw model is en daarom de juiste bekabeling nog niet beschikbaar. Inmiddels 4 wk. later hier weer contact over gehad, er kan nog steeds niet aangegeven worden wanneer de trekhaak gemonteerd gaat worden.
-kras op rubberen afdeklijst rondom achterraam, deze wordt over 1 week vervangen
-achterklep hangt er scheef in, er zit t.p.v. de achterlichten tussen 1 zijde en andere zijde ca. 5 mm verschil tussen het licht op de klep en het licht op het achterspatbord. Vraagtekens over de kwaliteitscontrole bij KIA
-V2H is nog steeds niet beschikbaar, dit ligt waarschijnlijk niet binnen de verantwoordelijkheid van van Mossel, maar communiceer dit dan ook duidelijker tijdens het verkoopproces
-Door overzetten van marteralarm, wat lang duurde,
en de discussie over bovenstaande afleverpunten, bleef er voor de verkoper weinig tijd over om uitleg te geven over het uitgebreide infotainmentsysteem, dus veel zelf moeten uitzoeken.
Al met al kan ik moeilijk tevreden zijn over de aflevering van Mossel en de KIA EV3
15/3/'25: Na plaatsing van mijn review over de matige aflevering van mijn KIA EV3 werd de volgende dag al contact opgenomen door de vestigingsdirecteur van van Mossel Hengelo, waarin mijn klachten werden erkend. Op zich vond ik dit positief, het geeft een gevoel dat serieus met klachten wordt omgegaan.
Op 26 februari is sierlijst van achterdeur vervangen en tevens de trekhaak gemonteerd, helaas waren de beloofde extra kentekenplaten voor fietsdrager en/of aanhanger niet gemaakt, hiervoor ben ik een aantal dagen later nog een keer terug geweest.
Nog openstaande punten:
-de scheef gemonteerde achterklep, hier is een melding richting KIA Nederland gedaan, hier nog geen verdere reactie op gehad.
-Het bi-directionaal laden t.b.v. V2H of V2G werkt nog steeds niet dit en dit zal waarschijnlijk in '25 ook niet meer geregeld kunnen worden. Dit ligt kennelijk echter niet aan KIA Nederland maar aan onze overheid en energiemaatschappijen. Ik vind het moeilijk te begrijpen dat in deze tijd van netcongestie een (deel-)oplossing door het inzetten van je auto als thuisbatterij, niet met voorrang inzetbaar wordt gemaakt.
Al met al wel tevreden over van Mossel en mijn KIA EV3

We zijn zeer tevreden!!
Hoe we zijn geholpen....kan niet beter.
De verkoper verdiend een dikke 10.
Met name...Jeroen Pots!!

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Na een misverstand bij de offerte is dit tot volle tevredenheid opgelost door de vestigingsdirecteur. We zijn inmiddels zeer tevreden met onze Kia Sportage plugin

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
30.000 km beurt van mijn Kia Sportage PHEV, duidelijke info van tevoren, goede uitleg en correcte afhandeling.