Banner for Van Mossel Kia - Hengelo

Van Mossel Kia - Hengelo Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Holtersweg 30, 7556 BX Hengelo, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

We zijn al jaren bij Van Mossel Hengelo als klant. Zowel EV6, als de Ceed sw moesten beide voor onderhoud en dat is goed uitgevoerd. Vriendelijke mensen, mooie vernieuwde showroom. Aanrader.

Valutata 4 stelle su 5

Technisch prima onderhoud. Tip: laat klanten niet onnodig wachten als personeel tijd heeft en met elkaar staat te kletsen

Valutata 5 stelle su 5

Wat een verademing. 3 maanden geleden vanuit Noord Holland naar Duitsland verhuisd. Dus zou ik ook van garage wisselen. Echter dat het zo snel ging zag ik niet aankomen. Storing in de auto, mo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Kia - Hengelo

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Paesi Bassi

• 088 087 0120
Promotion box for Van Mossel Kia - Hengelo

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

349 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

460 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

De eerste beurt van mijn nieuwe kia…

De eerste beurt van mijn nieuwe kia meer dan 636 euro!! En als je vervangend vervoer nodig hebt ook 35 euro exclusief. benzine wat logische is
Onpersoonlijk, niet klantvriendelijk echt zo tegengevallen

14 aprile 2025

Beste Fam. Kosters,
Zojuist één en ander met elkaar besproken en er zijn in de communicatie een aantal zaken niet goed gegaan. Nogmaals mijn excuus hiervoor! Daarnaast was het inmiddels ook alweer al de 2e beurt van uw auto. Ik koppel onze gemaakte afspraak aan u terug en ontvang u bij een volgend bezoek graag weer!

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte ontvangst en goede service

Ik werd ontvangen met koffie, thee of chocolademelk met verse croissants. Bij terugkomst bij de auto was deze gewassen en gestofzuigd.

Service was dik in orde!

10 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service die u heeft ontvangen. We streven ernaar om onze klanten een aangename ervaring te bieden en we zijn blij dat we dat in uw geval hebben kunnen doen, gastheerschap achten wij zeer belangrijk. Met vriendelijke groet, Frits van Voorden (vestigingsdirecteur)

Valutata 1 stelle su 5

Afspraak voor onderhoud heeft lang…

Afspraak voor onderhoud heeft lang geduurd.

2 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Ik heb geprobeerd met u in contact te komen om nog iets meer aanvulling te verkrijgen. We hebben een wacht tijd van 6 weken in de werkplaats en dit is in mijn beleving gebruikelijk in het land, voor mijn idee is dan 1 ster wel heel zwaar beoordeeld?

Hoor graag van u,

06-20608299

Je wordt vriendelijk ontvangen

Je wordt vriendelijk ontvangen. Nemen alle tijd voor je. Dringen niets op. Denk rustig na over de offerte.
Goed bedrijf

26 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Veel plezier van uw mooie nieuwe auto!

goede service

goede service, aandacht voor de klant, goed luisteren, prima oplossing van een probleem. Geen moeite te veel. Zeer tevreden.

20 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw mooie bijdrage, en goed te vernemen dat er een oplossing is gevonden.
Echter streven wij natuurlijk altijd naar de 5e ster, hoe hadden we deze erbij kunnen verdienen?

06-20608299

Valutata 5 stelle su 5

Alle mogelijkheden voor de klant…

Alle mogelijkheden voor de klant aanwezig. Heel prettig om daar te kunnen werken gedurende de montage.

6 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw bijdrage! Na onze interne verbouwing eind dit jaar wordt het zelfs nog mooier☺ Graag tot uw volgende bezoek.

Valutata 5 stelle su 5

snel tussendoor geholpen met lampje…

snel tussendoor geholpen met lampje inzetten, is voor de Niro redelijk ingewikkeld! Moet op de brug!
Prima service !

3 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u snel en goed geholpen bent met het inzetten van uw lampje.
Graag tot uw volgende bezoek.

Vermogensverlies, maar geen oplossing

Wij hebben een nieuwe Kia Niro geleased, helaas heeft deze een probleem waarbij op willekeurige momenten het vermogen wegvalt. De auto gaat dan in vrijloopmodus en het duurt meerdere seconden voordat dit weer terug is. Stel je hierbij voor dat je bijvoorbeeld wilt invoegen en de auto van 80 km/h ineens terugzakt naar 50 km/h.

Inmiddels is de auto 3 keer bij Van Mossel Hengelo geweest om dit op te lossen. De eerste keer zou er een softwareupdate zijn gedaan. Dit loste het probleem niet op. De tweede keer heeft een medewerker van Van Mossel de auto opgehaald en het probleem zelf ondervonden. De auto is meerdere dagen bij de garage geweest en mij werd schriftelijk verteld dat de monteur vermoedde dat de versnelling bleef hangen. Na enkele dagen kwam de auto terug met de mededeling dat het opgelost zou zijn, wederom met een softwareupdate. Toen ik aangaf dat dit de vorige keer ook gedaan was kreeg ik te horen dat dit nergens in hun systeem terug te vinden was. Helaas loste ook deze update het probleem niet op.

Vandaag wederom terug gegaan. Inmiddels hoor je af en toe ook een licht geratel als je stilstaat, dat verdwijnt als de auto in N geschakeld wordt. Zodra er dan weer naar D geschakeld wordt is het geratel weer hoorbaar, wat mijn vermoeden van een probleem met de versnellingsbak versterkt. Nadat de auto voor de zoveelste keer uitgelezen was konden er weer geen foutcodes gevonden worden en kreeg ik te horen dat "ze er niets aan konden doen, omdat ze geen waterdicht bewijs hadden aan Kia dat er iets mis was en Kia dan niet zou betalen". Het moest eerst maar erger worden. Dit ondanks het feit dat ik het geheel op video heb (ook meerdere keren naar de garage gestuurd) en de medewerker die het probleem de tweede keer ondervond dit ook schriftelijk aan mij heeft bevestigd. Ik moest het maar met de leasemaatschappij gaan regelen.

Hierna Kia Nederland gebeld en het probleem voorgelegd, waar ik te horen kreeg dat het helemaal niet waar is dat de garage dit aan Kia moet bewijzen en dat het bovendien zo is dat de garage bij twijfel Kia zelf hoort te benaderen.

Van Mossel maar weer gebeld, waar mij wederom werd verteld dat ze er niets aan konden doen en dat ik het maar met de leasemaatschappij moet regelen.

Werkelijk schandalig hoe er met een dergelijk serieus probleem om wordt gegaan. En 7 jaar garantie bieden wordt natuurlijk wel heel makkelijk op deze manier!

3 aprile 2025

Beste heer Nauta,

Als eerder gemeld hebben we contact met elkaar om te bekijken wat de volgende stappen en of oplossing kan zijn.

Vestigingsdirecteur van Mossel Mia Hengelo

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en personeel is duidelijk en vriendelijk

Daar er een ruitenwisser defect was van m'n Kia Niro EV uit 2022 en de ruitenwisser arm niet op een normale manier omhoog kon krijgen naar de dealer geweest. Hierbij zeer vriendelijk geholpen door de desk en nieuwe wissers aangeschaft, ik moest even wachten voor de monteur. Deze heeft mij netjes uitgelegd hoe ik de wisserbladen moest vervangen en heeft hem ook direct voor mij erop gezet.

20 febbraio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring bij ons hebt gehad. Het is fijn om te weten dat je vriendelijk werd geholpen en dat de monteur je duidelijk heeft uitgelegd hoe je de ruitenwisserbladen moet vervangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Personeel is vriendelijk en duidelijk

Personeel is vriendelijk en duidelijk

28 marzo 2025

Beste heer Thomasson,

Dank voor uw beoordeling en graag tot uw volgende bezoek.

Ik geef 10 super servis

Ik geef 10 super servis

27 marzo 2025

Beste heer Bozlak,

Dank voor uw beoordeling, en veilige kilometers met de mooie Sportage.
Tot uw volgende bezoek.

Buitengewoon tevreden

Buitengewoon tevreden, doen wat ze beloven en geven informatie wat werd uitgevoerd en auto werd gewassen en keurig uitgezogen. Heb er weer veilig naar Spanje kunnen rijden.

14 febbraio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Dank voor uw 5 sterren en een mooi verblijf in Spanje!
Tot uw volgende bezoek.

Goed geholpen

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. (Prima koffie)

12 febbraio 2025

Beste Edo,

Dank voor je review, en de koffie staat altijd voor u klaar ;-)

Uitstekende service

Prijsopgave vooraf, service tijdens wachten op beurt.

20 marzo 2025

Beste René,

Dank voor je mooie bijdrage!

Valutata 5 stelle su 5

Netjes en vriendelijk te woord gestaan

Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd.

11 febbraio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

dank voor uw mooie beoordeling en graag tot uw volgende bezoek.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Fijn om te horen dat het probleem met de accu snel is opgelost. Natuurlijk streven we naar de 5e ster, hoe hadden we deze kunnen verdienen?

Super snelle service

Super snelle service. Gisteren gehoord dat er een terugroep actie is. Wilde vandaag een afspraak inplannen maar in kon meteen langskomen met de auto. Alles meteen geregeld en om top ook mijn reservesleutel ook hersteld. Top service. Geen andere woorden voor.

13 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze service. Het is fijn om te weten dat je snel een afspraak kon maken en dat alles naar wens is verlopen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we waarderen je positieve feedback.

alles was goed

12 marzo 2025

Beste heer Achterkamp,

Dank voor uw reactie en 4 sterren, natuurlijk gaan we bij uw volgende bezoek voorde 5e ster!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zoals we al eerder hebben…

We zijn zoals we al eerder hebben ervaren duidelijk en correct geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.
Alles prima en volgens afspraak geregeld.
Van ons dus een dikke Tien.

10 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Hartelijk dank voor uw mooie positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, en nogmaals heel veel plezier met uw nieuwe auto!

Gewoon goed

Gewoon goed, maar wat is het tegenwoordig duur, zoals alles duurder wordt.

8 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo

Bedankt voor uw recensie en uw waardering. We begrijpen dat de prijzen in deze tijd een punt van zorg zijn. We streven ernaar om onze producten van hoge kwaliteit te blijven aanbieden tegen een eerlijke prijs, maar inderdaad alles wordt duurder..

Vestigingsdirecteur van Mossel Kia Hengelo

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più