We zijn al jaren bij Van Mossel Hengelo als klant. Zowel EV6, als de Ceed sw moesten beide voor onderhoud en dat is goed uitgevoerd. Vriendelijke mensen, mooie vernieuwde showroom. Aanrader.

L'azienda ha risposto
Technisch prima onderhoud. Tip: laat klanten niet onnodig wachten als personeel tijd heeft en met elkaar staat te kletsen
L'azienda ha risposto
Wat een verademing. 3 maanden geleden vanuit Noord Holland naar Duitsland verhuisd. Dus zou ik ook van garage wisselen. Echter dat het zo snel ging zag ik niet aankomen. Storing in de auto, mo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fijne garage, vriendelijke mensen en een fijne ontvangst met goede koffie en een croissantje. Altijd goede service en eerlijke adviezen en prijzen.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Vriendelijk personeel. Er wordt overlegd of de accu mag worden vervangen.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Het is eenvoudig om een afspraak te maken. Keurig en onderhoud worden binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Prettige wachtruimte en vriendelijk en vakbekwaam personen.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
We hebben onlangs voor de 2e keer een Kia Niro (onze 11e Kia sinds 1994) bij van Mossel gekocht. Onze vorige Kia s kwamen van de toenmalige dealers in Klazienaveen , Emmen en Rijssen
We zijn hier steeds heel vriendelijk ontvangen en heel deskundig voorgelicht door Jeroen.
We zijn heel tevreden met onze aankopen en begeleiding .
vriendelijk ontva

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Van Mossel Hengelo provides very professional services. I had done APK and other maintenance multiple times, and I am very satisfied with them. They deliver your vehicle on time and answer any queries that you may have. It is highly recommended.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Alles is goed verlopen zoals de inruil als aflevering, dit is ons 5 de nieuwe kia picanto in 12 jaar.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Goedeservice bij het uitzoeken van een auto. Er wordt meegedacht met keuzes en goed gecommuniceerd.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Ondanks het feit dat we de auto speciaal voor een extra dag hebben gebracht om een storing te kunnen onderzoeken tijdens het rijden, is er slechts 2 minuten met de auto gereden. Daardoor is er niets gevonden. Mij werd gezegd dat er uren met de auto was gereden. De log van de auto toonde anders.

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Alleen olie verversen duurt net zo lang als een grote beurt. Meer dan 2 uur gewacht voordat ze klaar waren terwijl ik een afspraak had om 8 uur.
Na de beurt gaat nu steeds het olielampje branden.ik mag dus weer een afspraak maken. En de melding voor de onderhoudsbeurt is niet gereset. Elke keer krijg ik nu de melding dat ik te laat ben voor een onderhoudsbeurt. Ben ik niet gewent van hun. Maar na een telefoontje werd dit netjes opgelost door hun. Zo ken ik ze weer. Service ten top👍

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
De aflevering was perfect. Aardig personeel en een topverkoper! Zeer goede ervaringen mee. Dat is een reisje vanuit Arnhem zeker waard!

Duidelijk in kosten.
Soepel in afspraak
Auto nog gewassen.
Tevreden

Risposta di Van Mossel Kia - Hengelo
Duidelijkheid. Goed op tijd gepland. Vriendelijk personeel.
Je moet wel lang van te voren plannen.