na eerdere een wat slechtere ervaring, is het nu zeer goed op orde. Werd zeer correct en netjes geholpen, ben erg tevreden weggegaan na het onderhoud.

L'azienda ha risposto
Vriendelijk geholpen, alleen wordt er aangegeven dat contact per WhatsApp app mogelijk is. Echter dit wordt niet beantwoord. Moest zelf achter opleverdatum aanbellen omdat ik niet gebeld werd. Verder... Leggi di più
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na weken hebben gezocht naar een hyundai tucson hev premium kwam ik terecht bij van Mossel in Groningen. We hebben een proefrit geregeld en een goeie onderhandeling gedaan met een kundige verkoper d... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Odenseweg 1, 9723HA, Groningen, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goed geholpen aardige verkopers goede uitleg in de wir war van knopjes

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
Helaas de derde keer dat ze vergaten een onderdeel te bestellen, dus ik mag weer langs komen. Helaas nu pech, en door personeelstekort hebben ze al twee weken geen diagnose kunnen stellen en zit ik de komende weken in een huurauto. De ioniq 5 is de fijnste auto die ik ooit gereden heb, maar in de toekomst selecteer ik ook op de garage. Mijn geduld met Van Mossel is wel een beetje op.
Update 30-12: Van Mossel Groningen heeft mij inderdaad terug gebeld, en me de diagnose gedeeld. Ook de problemen die mijn auto al had zijn erkend, en de oplossing is besproken. Nu is het tijd om geduld te hebben tot de onderdelen geleverd worden. Ik ben wel blij hoe n.a.v. dit platform gecommuniceerd is, maar het is jammer dat het nodig was. Toch heb ik er een sterretje bij gedaan. Ik snap best dat in deze drukke dagen de coördinatie een uitdaging kan zijn, zeker als een 'niet planbaar' incident langs komt zoals mijn auto.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
Vriendelijk en behulpzaam personeel zeer tevreden
Na wat probleempjes met de communicatie zijn we daarna ontzettend goed geholpen door Glenn Steenbergen. Zijn zeer tevreden hoe het verder is gegaan en de levering van onze prachtige nieuwe auto is vlekkeloos en snel verlopen. Top!!!!
Roos Zoet
Het was de eerste onderhoudsbeurt voor de MG4. Er waren afspraken gemaakt over de update van de software van de auto. Alles is prima uitgevoerd, op het forum van MG4 eigenaren lees ik wel eens andere verhalen. Ik heb er in de wachtruimte op kunnen wachten, die was ook prima verzorgd. De locatie was ook prima bereikbaar.

Ik zou een 4,5 willen geven maar dat lukt niet
Prettige verkoper, duidelijk. Staat open voor vragen.
Persoon is op gewekt en geïnteresseerd .

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
Vorige week bij de vestiging in Groningen mijn auto ingeruild. Met dank aan Glenn Steenbergen verliep alles in prettige sfeer en met prima communicatie. Reële deal kunnen sluiten. Ik ben zeer tevreden.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
Auto beurt goed uitgevoerd. Wel heeft de monteur vergeten de USB-stick uit het USB-contact te halen, waardoor ik een dag later weer terug moest naar garage

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
Heel vriendelijk personeel ,goede inruilprijs voor de auto, en goede service, een top bedrijf.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
Goede voorlichting en duidelijke uitleg over de aangekochte auto

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
goede uitleg voor mij gevoel goede personeel
ja het bevalt mij heel goed

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
Onderhoudsbeurt, vriendelijk te woord gestaan. Kon er wachten, gingen gelijk ermee aan de slag. De monteur kwam zelf mij te woord staan over een vraag die ik had over transmissie olie. En een normale prijs voor een beurt.

Risposta di Van Mossel Hyundai - Groningen
Goede communicatie prettig personeel zeker een aanrader