Valutata 1 stelle su 5

Ook ik ben bezeik geworden door dit louche bedrijf,2 dagen na aankoop geen druppel olie meer in de motor, ben nu vaker in bezit van reserve olie dan dat ik benzine ga tanken. Bezind eer ge begint om... Leggi di più

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Een paar weken geleden kocht ik mijn auto bij Occasion center Sittard

Een paar weken geleden kocht ik mijn Citroën waar bij dit bedrijf. Toen ik de auto mee naar huis nam hoorde ik een vreemd geluid bij de auto. De verkoper van occasion center vertelden aan mij dat ik de auto naar de garage kon brengen. Uiteindelijk bleek er een technisch mankement te zijn aan de auto. Er moest een auto onderdeel besteld worden wat even op zich liet wachten. Toen het onderdeel binnen was werd de auto in orde gemaakt door de auto monteur. Het wachttijd duurde iets langer dan verwacht, maar goed het neemt niet weg dat de Occasion center Sittard een super goede service leverde aan mij. De reparatie was volledig kosteloos. Ik geef dit bedrijf een 5 sterren beoordeling voor dienstverlenende service naar mij als klant. Het personeel was super klantvriendelijk naar mij toe. Nu het technische mankement verholpen is kan ik eindelijk genieten van mijn nieuwe auto.

16 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer behulpzaam,.en ruime keuze gebruikte occassions

We waren er nog nooit geweest of van gehoord. Via de site auto's uitgezocht en daar gingen we op pad. Eerlijk gebied me te zeggen dat bij aankomst, het er een beetje rommelig oogde. Maar nu weten we wel beter. Dit komt door plaatsgebrek en de vele goede, mooie en ieders beurs occassions. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan op al onze vragen. Niets was te veel, alles kon. Proefritje in verschillende auto's gemaakt. Uiteindelijk toch voor een andere auto gevallen. Netjes aanbetaald en 2 dagen later waren we trotse eigenaar van een mooie deuglijke auto. 3 dagen later werden we aangereden door een onderinvloed zijnde bestuurder. Auto totaloss. Terug gegaan en onder genot van een lekker bakje koffie. Toch een nieuwe uitgezocht. Maar me moesten wachten op de verzekering totdat deze uitbetaald had. Geen enkel probleem. Auto werd netjes voor ons gereserveerd onder een kleine aanbetaling. Chappeau!!!
Wat ik wil zeggen is dat het er niet zo chique uitziet alsof je een showroom binnen loopt bij dure autobedrijven. Maar de behulpzaamheid en bereidheid om mee te denken. Dat is hier zeker hetzelfde of meer.!!!
Nogmaals onze dank. En mocht het nodig zijn in de toekomst wij hier zeker weer naartoe gaan.

12 marzo 2026

Goede en snelle service

Wıj hebben hıer onze tweede auto gekocht.
Beıde keren waren wıj zeer tevreden. Bıj onze tweede auto was er een klein probleem, maar ze hebben ons meteen geholpen en dezelfde dag de auto weer aan ons terug gegeven. Goede en snelle service. Ik raad het iedereen aan

6 marzo 2026

Fijn en eerlijk bedrijf

Fijn en eerlijk bedrijf. Onze aangekochte auto kreeg na 3 maanden problemen met de versnellingsbak. Hier kon het bedrijf niets aan doen. Na contact dachten ze mee, kregen we een vergoeding als tegemoetkoming voor de reparatie en konden we via de garage waar zij vaak komen voor een voordelige prijs 4 nieuwe banden laten monteren.

Prettig zaken doen!

4 giugno 2025

Zeer ruime auto’s

Onlangs hier een auto gekocht en supertevreden. Vriendelijk geholpen, duidelijke afspraken en alles netjes afgehandeld. De auto werd in perfecte staat afgeleverd. Zeker een aanrader!

7 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Na elkaar onze eigen mening te hebben…

Na elkaar onze eigen mening te hebben gezegd kwam het mens zijn van de verkoper boven drijven en toonde begrip
Zonder in details te treden zijn.we er samen uitgekomen voor mij ben je ook een mens en niet alleen een verkoper je weet niet wat Dit voor mij betekend dank voor alles 🙏

9 gennaio 2026

Fıjne servıce

We zıjn langsgekomen om een auto voor mıjn partner te kopen en wıj zıjn super goed geholpen van begın tot eınde. Bedankt voor de fıjne servıce

3 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Occasion center sittard zwarte vw polo

Zaterdag 27 december 2025 bij Occasion Center Sittard een zwarte VW Polo uit 2011 gekocht voor mijn dochter. Helaas ging op de terugweg richting Arnhem het motorstoringslampje branden en hield de auto in tijdens het rijden. Ik belde de verkoper vanaf de parkeerplaats en we konden terug komen.
Ondanks dat de auto zonder garantie was gekocht, hebben ze dit keurig en volledig kosteloos opgelost. Dat waardeer ik enorm en geeft veel vertrouwen. Fijne en eerlijke service, goede communicatie. Zeker een aanrader!
Groeten Johan uit Arnhem

27 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ook ik ben bezeik geworden door dit…

Bezind eer ge begint om hier een auto te kopen.

12 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een jaar geleden een Škoda Scala…

Ik heb een jaar geleden een Škoda Scala gekocht en ben sindsdien erg tevreden over de auto. Hij rijdt comfortabel, betrouwbaar en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Onlangs heb ik de wagen ook voor onderhoud service beurt naar occasion center sittard gebracht. Daar ben ik uitstekend geholpen: vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en professionele service. Kortom, zowel de auto als de onderhoudsservice zijn een echte aanrader!

13 agosto 2025

Audi

Recent een leuke Audi A1 gekocht en zeer tevreden over de auto en hoe het verlopen is! Zal zeker terugkomen

31 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Geen positieve ervaring : bezint eer ge begint !!

Met dit autobedrijf heb ik geen positieve ervaring gehad. Na het proefrijden met een groen gewrapte BMW 335i Cabrio van bijna Euro 10.000,- heb ik allerlei punten naar voren gebracht die verholpen moeten worden en een door mij vooraf gewenste keuring. Voor wat betreft de te verhelpen punten was het bedrijf niet in staat om deze te verhelpen en over de gewenste keuring deed men moeilijk. Het bedrijf gaf aan dat er geen enkele garantie voor de auto gegeven kan worden en dat ik af moet zien van alle wettelijke aanspraken tegenover het bedrijf. Ik kon wel een dure overeenkomst van € 1.250,- bij het bedrijf afsluiten van minimaal een jaar. Maar men kon mij geen schriftelijk overeenkomst geven wat de voorwaarden zijn van die overeenkomst ingeval van problemen of verborgen gebreken. Ik vond het een mooie BMW 335i cabrio en had al € 1.000,- aanbetaald om de auto te reserveren. Er waren uiteindelijk te veel negatieve punten en onzekerheden waardoor ik van de definitieve koop heb afgezien. Mijn € 1.000,- heb ik terug gevraagd en ook terugontvangen. Mijn advies voor dit bedrijf : bezint eer ge begint met dit bedrijf.

17 aprile 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più