Prettige ervaring Nadat we een occasion van twee jaar oud hadden gekocht kwamen er na twee dagen problemen met erg hoge kosten we konden deze auto terug geven en hebben met verkoper Dion een a... Leggi di più

Namens Verisure Nederland leasen wij de auto’s al jaar en dag bij van Mossel in Weert. Als werknemer kom je ooit in de situatie dat je spontaan afhankelijk wordt van je lease maatschappij. Meer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ook nu weer tot volle tevredenheid geholpen. Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers. Ford van Mossel Weert denkt mee en je zult geen spijt hebben van een bezoek aan deze vestiging waar service... Leggi di più
5 sterren voor Ford Van Mossel Weert! Wat een fijne ervaring bij deze vestiging! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat klanttevredenheid hier... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Ford
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Ford - Weert
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Edisonlaan 5, 6003DB, Weert, Nederland, Paesi Bassi
- 0495 535 281

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prima service en klantvriendelijkheid
Duidelijke afspraken gemaakt en ik werd…
Duidelijke afspraken gemaakt en ik werd meteen teruggebeld, ook n.a.v. terugroepactie die was al uitgevoerd.
Zeer vriendelijke mensen die je helpen …
Zeer vriendelijke mensen die je helpen en te woord staan om de auto in ontvangst nemen .
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
ABS-module.
Reviseren van de ABS-module is prima verlopen. Jammer dat de prijs €100 hoger was dan afgesproken.

Vertrouwen is heel belangrijk
In het begin toen ik voor de 1e keer bij de Ford dealer binnen kwam voelde ik me niet op mijn gemak, maar naarmate ik meer en meer contact met de verkoper had over de aankoop van een Kuga groeide mijn vertrouwen en achteraf gezien nu heb ik alleen maar goede ervaringen met deze dealer en wil ik Anwar hartelijk bedanken voor al zijn expertise bij de aankoop van deze auto. 👍👍

Risposta di Van Mossel Ford - Weert
Goede service en fijne aflevering van…
Goede service en fijne aflevering van mijn nieuwe auto.

Risposta di Van Mossel Ford - Weert
Alles was goed en naar tevredenheid…
Alles was goed en naar tevredenheid uitgevoerd, en ik was tevreden.

Risposta di Van Mossel Ford - Weert
5 sterren voor Ford Van Mossel Weert!
5 sterren voor Ford Van Mossel Weert!
Wat een fijne ervaring bij deze vestiging! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat klanttevredenheid hier écht belangrijk is. Het team is professioneel, denkt goed mee en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Of je nu komt voor onderhoud, een nieuwe auto of gewoon een vraag hebt – je wordt altijd met een glimlach geholpen.
Mijn auto is perfect afgeleverd en ik rijd nu met een grote glimlach rond. Dankjewel Ford Van Mossel Weert, jullie maken het verschil!

Bandenspanning
Tijdens een proefrit de weg opgegaan met onvoldoende bandenspanning. Achteraf goed gesprek met verkoper, maar toch.
N.a.v. van bovenstaande werd ik enigszins verrassend benaderd door het garagebedrijf. Bleek dat mijn review serieus werd genomen. In een gesprek werd het verkoopproces doorlopen en tijdens dit gesprek werd erkend dat dit niet had mogen gebeuren. Deze erkenning is aanleiding voor mij om de review te updaten en het vertrouwen is weer herstellende.

Risposta di Van Mossel Ford - Weert
Fijne mensen waar je afspraken mee kan maken
Hele fijne ervaring bij aankoop van onze wagen. Afspraak is écht afspraak. Persoonlijke service en vriendelijke medewerkers. Aanrader voor ieder die op zoek is naar nieuwe Ford!!

Risposta di Van Mossel Ford - Weert
Omdat het allemaal goed geregeld was en…
Omdat het allemaal goed geregeld was en volgens afspraak

Risposta di Van Mossel Ford - Weert
(Goede en deskundige uitleg door Anwar…
(Goede en deskundige uitleg door Anwar van den Bosch

Vriendelijke verkoper, goede uitleg
Vriendelijk verkoper met goede uitleg. Houd rekening met wensen klant.

Zonder twijfel 5-sterren
Als werknemer kom je ooit in de situatie dat je spontaan afhankelijk wordt van je lease maatschappij. Meer dan lovende credits over het ten alle tijde snel en correct handelen!
Naast dat ze vriendelijk en kundig personeel hebben (contactpersonen), is de service mij al een aantal keer goud waard geweest. Mijn zegen hebben ze.
Zonder twijfel 5-sterren

Risposta di Van Mossel Ford - Weert
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.