Prettige ervaring Nadat we een occasion van twee jaar oud hadden gekocht kwamen er na twee dagen problemen met erg hoge kosten we konden deze auto terug geven en hebben met verkoper Dion een a... Leggi di più

Namens Verisure Nederland leasen wij de auto’s al jaar en dag bij van Mossel in Weert. Als werknemer kom je ooit in de situatie dat je spontaan afhankelijk wordt van je lease maatschappij. Meer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ook nu weer tot volle tevredenheid geholpen. Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers. Ford van Mossel Weert denkt mee en je zult geen spijt hebben van een bezoek aan deze vestiging waar service... Leggi di più
5 sterren voor Ford Van Mossel Weert! Wat een fijne ervaring bij deze vestiging! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat klanttevredenheid hier... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Ford
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Ford - Weert
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Edisonlaan 5, 6003DB, Weert, Nederland, Paesi Bassi
- 0495 535 281

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Prima geholpen
Prima geholpen. Even strijden voor een goede prijs, maar daar goed afgehandeld en opgeleverd
Weten zelf heel goed wat er is mis…
Weten zelf heel goed wat er is mis gegaan. Zou misschien netjes zijn om eens terug te bellen of mailen
We hebben na 14 dagen na levering nog…
We hebben na 14 dagen na levering nog geen reservesleutel ontvangen of wat dan niets meer over gehoord. Dit hebben ze netjes opgelost.
Snelle accurate hulp bij de pech met mijn auto…
Snelle accurate hulp bij de pech met mijn auto
Vriendelijk ontvangst in deze prachtige…
Vriendelijk ontvangst in deze prachtige showroom. Een mooie Ford Kuga aangeschaft bij verkoper Anwar en daarna goed geïnformeerd over het verdere verloop bij onderhoud door Davy. Service zoals het hoort te zijn!
Prima geholpen door Van Mossel Weert.
De klantvriendelijke ontvangst van de baliemedewerkers. Ik kreeg meteen koffie en toevallig ook nog een lekker stuk vlaai aangeboden. Men luisterde aandachtig naar mijn wensen m.b.t. de onderhoudsbeurt, die later keurig werd uitgevoerd.
Beurt netjes uitgevoerd,alleen had ik…
Beurt netjes uitgevoerd,alleen had ik gevraagd de wielen te wisselen van voor naar achter wat niet is gebeurd en auto werd niet klaar gemeld.verder tevreden over auto en dealer.
Ze zijn behulpzaam
Ze zijn behulpzaam, ze bellen je wanneer er iets extra gedaan moet worden om toestemming te krijgen
Alles is volgens afspraak verlopen.
Alles is volgens afspraak verlopen.
Een vervangende auto was op verzoek beschikbaar.
vriendelijke receptionist die samen met…
vriendelijke receptionist die samen met de monteurs meedenkt met ons
Oplossen van gemaakte fout.
Ondanks het feit, dat e.e.a. in eerste instantie niet goed was uitgevoerd, heeft men dit naar onze volle tevredenheid opgelost.
Dus de service achteraf was echt top.
Fouten maken kan bij iedereen gebeuren, maar hun lossen het daarna wel op.
Top verkoper Anwar van de Bosch.
Dit is mijn tweede Ford die koop bij van Mossel. Top verkoper Anwar van de Bosch, vriendelijk, juiste uitleg, geduld, nam de tijd, ik voelde me op mijn gemak. Geeft prima suggesties op mijn wensen. Goede deal gemaakt. Een woord fantastisch. Zou het morgen weer doen.
Top tent!
Fantastische service die nooit teleurstelt. Ze zijn er allemaal vriendelijk en behulpzaam en geven je meerdere opties. Nooit het gevoel gehad verplicht te worden tot bepaalde reparaties. Ze bieden een eerlijk antwoord en denken oprecht met je mee.
Kan het iedereen aanraden.
Snelle afhandeling en prettig contact
Uitstekende en vriendelijke verkoper
Uitstekende en vriendelijke verkoper. Ruime tijd voor een testrit. Goed product voor en goede prijs. Komen afspraken na.
Jammer dat er bij de aflevering van de auto geen instructieboekje aanwezig was, terwijl dit wel in de advertentie stond. Instructieboekje is nu wel besteld.