Vorige week heeft onze dochter bij Halil een prachtige jong gebruikte Audi A3 gekocht Heel spannend voor eerst zelf de auto opgehaald. De ontvangst en de aflevering waren echt super een kenteken... Leggi di più

Vandaag zijn wij bij Van Mossel Audi Tilburg ontzettend goed geholpen door Stijn. Wij hadden geen afspraak gemaakt, maar werden meteen geholpen. We kregen het niet voor elkaar om de telefoon met de a... Leggi di più
Goede ontvangst door Bart van der Ven. Vriendelijk en deskundig geholpen. Hoewel de afstand naar Tilburg ongeveer 100 km. is ga ik zeker daar in ouderhoud. Ook aflevering professioneel en prima verlop... Leggi di più
Na 4 week is er nog steeds contact over mijn aankoop vanuit Van Mossel Audi Tilburg , 👍 Kunnen we nog iets voor u betekenen en wat is uw rij ervaring van de eerste km met de nieuwe A5 Avant ????... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Audi
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Audi - Tilburg
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kraaivenstraat 14, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Paesi Bassi
- 013 750 0777

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Snelle en goede communicatie.
Snelle en goede communicatie.
Tegenwoordig al snel speciaal.

Netjes en vriendelijk geholpen
Bij de aankoop van mijn auto fijn geholpen door Diego en bij het ophalen van de auto vriendelijk ontvangen door Stijn en Sem. Verder bij het ophalen ook een nette en duidelijke uitleg gekregen over de auto.

Uitstekende ervaring bij Van Mossel in Tilburg
Vanmorgen de nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Goed contact met Bart via de mail en telefoon gehad. Alles is Uitstekend verlopen en bij de aflevering heeft Bart de tijd genomen om alles even uit te leggen.

Goed ontvangen op locatie
Goed ontvangen op locatie, goed aftersales contact. Fijne uitgebreide uitleg over de auto op de dag van ophalen.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd…
Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd gekregen door Gert Schriek. Top aflevering, waar enorm veel tijd en aandacht aan de levering is besteed.

Perfect👌🏻
Bij het ophalen van mijn Audi bij Van Mossel kreeg ik uitstekende uitleg van Gert. Er werd echt de tijd voor mij genomen, zeer klantvriendelijk en professioneel. Een hele positieve ervaring!
Fijn en duidelijk leverprocess
Afgelopen week heb ik mijn nieuwe Audi A3 op mogen halen. We werden vriendelijk ontvangen door Gert en zijn structureel begonnen met het leverprocess. Gert neemt de tijd en zorgt ervoor dat alle administratie netjes is afgehandeld voordat we naar de auto gingen. Alle mooie snufjes en features worden haarfijn uitgelegd en je rijd pas weg, als je 100% tevreden bent. Ook het contact rondom de levering was duidelijk en netjes. Zeker een aanrader!

Ophalen nieuwe auto
Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe Audi Q6 opgehaald bij Van Mossel Tilburg. Ik ben daar uitstekend geholpen door Gert Schriek. Gert heeft ons op een zeer prettige manier ontvangen en alles over de auto op een professionele en duidelijke wijze uitgelegd.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Op zoek naar een nieuwe Audi zijn we…
Op zoek naar een nieuwe Audi zijn we toevallig in Tilburg beland. Op een bijna nieuwe Q3 hebben we belangstellend gereageerd. Tot onze verbazing ontvingen we binnen het uur een telefoontje met de uitnodiging om de auto de volgende dag te komen bekijken. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de heer Maarten van der Vrucht. De auto was precies wat we zochten en Maarten nam de tijd om ons alles over de auto en de aankoop uit te leggen.
We zijn zeer tevreden over de ontvangst door Maarten en de nieuwe aankoop.
We bevelen deze dealer aan voor de ware Audi liefhebber.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Super snel de afspraak ingepland en de…
Super snel de afspraak ingepland en de auto was snel klaar en gewassen. Daarnaast een heel aardig en kundig team!

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Vanaf het eerste contact tot en met de…
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van mijn nieuwe Audi is alles perfect verlopen. Hartelijke ontvangst, duidelijk in uitleg en strikt in het nakomen van gemaakte afspraken. Bij Dhr Gert Schriek van Audi Tilburg heb ik al meerdere auto’s gekocht en altijd met volle tevredenheid. Top zaak.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Ontzettend vriendelijk te woord gestaan…
Ontzettend vriendelijk te woord gestaan en geholden door Gert bij Van Mossel Tilburg. Ik kreeg mijn audi niet gekoppeld bij my.audi.com. Bij audi zelf kwam ik er maar niet uit. Ik werd door de robot bij audi uiteindelijk doorverbonden met Van Mossel Tilburg. Binnen no time was het geregeld door de hulp van Gert. Mijn dank is groot!

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Supergoed en snel geholpen door Gert
Supergoed en snel geholpen door Gert. Top service!