Vorige week heeft onze dochter bij Halil een prachtige jong gebruikte Audi A3 gekocht Heel spannend voor eerst zelf de auto opgehaald. De ontvangst en de aflevering waren echt super een kenteken... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Vandaag zijn wij bij Van Mossel Audi Tilburg ontzettend goed geholpen door Stijn. Wij hadden geen afspraak gemaakt, maar werden meteen geholpen. We kregen het niet voor elkaar om de telefoon met de a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede ontvangst door Bart van der Ven. Vriendelijk en deskundig geholpen. Hoewel de afstand naar Tilburg ongeveer 100 km. is ga ik zeker daar in ouderhoud. Ook aflevering professioneel en prima verlop... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na 4 week is er nog steeds contact over mijn aankoop vanuit Van Mossel Audi Tilburg , 👍 Kunnen we nog iets voor u betekenen en wat is uw rij ervaring van de eerste km met de nieuwe A5 Avant ????... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Kraaivenstraat 14, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
gisteren einde dag mijn audi A5 avant hybride opgehaald.
Super service, heldere uitleg, alles apps samen geïnstalleerd, direct klaar voor gebruik niks meer aan doen.
top.
Bedankt Gert.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Deze week heb ik een nieuwe Audi Q4 opgehaald bij Gert Schriek bij de Audi-dealer van Mossel in Tilburg en ben zeer tevreden over de wijze waarop dit werd geregeld. Een vlotte ‘papierafhandeling’ gevolgd door een duidelijke en rustige uitleg over alle ins en outs over de elektrische auto. Had de pech dat na een uur spanningsverlies in de achterband zichtbaar was. Dit is keurig door van Mossel opgelost door een nieuwe band erop te leggen en in de tussentijd kon ik gratis van een leenauto gebruik maken. Ben dan ook zeer tevreden over de service en bedankt voor de fijne kennismaking met Audi!

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Gisteren 24-09-2025 mijn nieuwe Audi Q4 Sportback in ontvangst mogen nemen. Na een aantal malen telefonisch contact was het zover.
Gert Schriek ontving mij en nam alle tijd om deze auto uit te leggen.
Ik heb heel veel nieuwe auto's in mijn leven in Ontvangst mogen nemen maar deze aflevering stak daar met kop en schouders boven uit. Een dikke tien. :-)

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
De aflevering van mijn aangeschafte occasion verliep vlekkeloos. was een prettige ervaring.
Ben hier zeer tevreden over. heb een goed contact gehad met meerdere medewerkers.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Top service! Gastvrij en warm welkom bij het ophalen van mijn nieuwe auto. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en de medewerkers zijn bijna net zo enthousiast als ik met mijn nieuwe A5!

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Contact gehad met de klantenservice na aanschaf van een auto. Deze kreeg ik niet gekoppeld met de audi-app. Ik ben super geholpen, medewerker was erg geduldig en nam de tijd om alles met mij te regelen. En dit terwijl ik de auto elders had gekocht.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Gastvrije ontvangst, de onderhandelingen verliepen soepel. Gert Schriek hebben we als bijzonder prettig ervaren, hij zorgde voor een relaxte sfeer, echt een aimabele man.
Ook niet onbelangrijk, mooie modellen en voldoende keuze.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Dikke pluim voor de mensen van de werkplaats. Altijd een warm welkom, gezellige taxi service en een gewassen Audi terug. Transparante uitleg in Jip & Janneke taal zodat ik als leek snap wat er met mijn Adrie aan de hand was, en hoe ze het hebben opgelost.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Alles volgens afspraak gedaan.
Auto keurig gewassen
Niet goedkoop.

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Netjes correct en snel geholpen. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Onlangs nieuwe auto hier mogen ophalen, zeer netjes geholpen en alles tot in de puntjes uitgelegd. Nogmaals dankjewel!

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Wat een gezellige binnenkomer! De verkoper nam alle tijd om de kennismaking met de nieuwe Audi voor te bereiden, onder het genot van een kopje koffie. Daarna kwam het moment-suprème: het ‘uitpakken’ van de auto. En daarna werd opnieuw alle tijd genomen om de auto tot in de details uit te leggen. Met een aanstekelijk enthousiasme!

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Alles boven verwachting!, perfecte service!

Betrokken en hulpvaardig.
Goede antwoorden en proactieve tips. Ga mijn nieuwe Audi nog meer waarderen

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Vandaag mijn audi gekoppeld aan myaudi app. Erg snel en vriendelijk geholpen door Gert en het was binnen een kwartier geregeld. Hartstikke bedankt voor de goede en snelle service Gert!

Risposta di Van Mossel Audi - Tilburg
Vriendelijk in communicatie, er wordt tijd genomen voor uitleg. Uitgevoerde werkzaamheden worden uitgebreid met je doorgenomen.