Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dynamovej 7, 2860 Søborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har lige fået leveret min nye Mercedes. Og igennem hele processen, fra første præsentation af bilen og til levering, har alt været til et stort 12 tal. Jeg kan kun give Van Mossel salgsafdelingen i Sø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været hos Van Mossel i Søborg for at afhente min anden minileasebil – en C300. Vi blev taget rigtig godt imod af Nikolai, og Jonathan sørgede for en grundig gennemgang af bilen samt v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og behagelig oplevelse. Service, Kommunikation og stemningen er virkelig i top. De tog godt imod mig og har faktisk intet dårligt at sige. Jeg laver kun anmeldelser, når jeg har haft... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg gik til Van mossl Herle værkstedet, fordi jeg allerede kendte fejlen på bilen. De fortalte mig, at problemet var styreboksen, og at den skulle skiftes. Jeg afleverede bilen til dem, men de ski... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg

Scritti dall'azienda

Besøg vores website Book værkstedstid Find os her

Velkommen hos Van Mossel.
Som en del af den hollandske familieejet virksomhed Van Mossel Automotive Group med 75 års erfaring, bygger vi på værdier som gæstfrihed og respekt for hver kunde. Vi tilbyder et stærkt team, fem afdelinger med både salg af Mercedes-Benz person- og varebiler i Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt AMG Performance Center og en bred vifte af services. Vi stræber efter at møde dine behov og levere førsteklasses oplevelser hver gang. Din feedback betyder alverden for os, og vi håber, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.
Van Mossel – Driven. By you. For you.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

126 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Tidligere havde jeg en meget dårlig…

Tidligere havde jeg en meget dårlig oplevelse, men efter at Kenneth er kommet ind som ny værkstedschef, har jeg fået den bedste service. Han har fulgt ordentligt op og sørget for, at alt blev lavet korrekt. Kan klart anbefales nu!

18 agosto 2025

Kære Samih

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du tidligere har haft en dårlig oplevelse, men rigtig glade for, at Kenneth og teamet har kunnet genskabe din tillid gennem god service og ordentlig opfølgning. Din anbefaling betyder meget for os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Ny Mercedes i Søborg

Var i dag i Søborg for at overtage vores nye EQE 350 og fik en helt igennem professionel oplevelsen med super kompetent instruktion og meget venlig, behagelig og serviceminded modtagelse, der gør at vi føler os helt trygge.
Super god oplevelse fra 1. besøg med overvejelse om køb frem til levering.
I får 5 af os!

21 agosto 2025

Kære Bjarne

Tusind tak for de flotte ord, Bjarne 🌟
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en professionel og tryg oplevelse hele vejen fra de første overvejelser til levering af din nye EQE 350 i Søborg. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både instruktionen og modtagelsen – det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod og tryg i dit nye bilkøb.

Vi ønsker dig rigtig mange gode køreoplevelser i din nye Mercedes, og vi står selvfølgelig altid klar, hvis du skulle få brug for hjælp eller har spørgsmål undervejs. 🚘✨

Optimal rådgivning.

Optimal, venlig og relevant rådgivning og bistand. Særdeles professionelt.

15 giugno 2025

Kære Håkun

Tak for din fantastiske anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Hav en rigtig god sommer.

Top service

God service, nemt, professionelt og meget Mercedes agtigt😀

6 giugno 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det betyder meget for os, at du oplevede servicen som nem, professionel og med den kvalitet, man forbinder med Mercedes 😄 Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Kære Martin,

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive tilbagemelding!

Det glæder os rigtig meget, at du har oplevet vores service som både kompetent og professionel – præcis den oplevelse vi altid stræber efter at give vores kunder.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Fed bil

God oplevelse

6 giugno 2025

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at bilen lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at både bil og betjening giver et positivt indtryk.

Du er altid velkommen forbi igen – vi glæder os til at se dig på vejene!

Valutata 1 stelle su 5

meget dårlig service

lang ventetid
dårlig service

19 giugno 2025

Kære Javad

Jeg er ked af at læse om din oplevelse af os.
Vi rækker ud til dig, for at høre nærmere og gå i dialog med dig.

Det er ikke det serviceniveau vi ønsker at give.

Opdatering:
Michael Vejen har forsøgt at kontakte dig via mail og tlf. uden held.
Vil du kontakte ham på:

michael.vejen@vanmossel.dk

Valutata 4 stelle su 5

Excellent salgsproces og udlevering af bil, men…..

Vi havde en excellent salgs/købsproces og udlevering af bil.
Introduktionen til Mercedes App var tip top. Både salgsproces, udlevering af bilen og introduktionen fortjener 5 stjerner.

Men den sidste stjerne tabes af jeres kundeservice.
De var 14 dage om at afregne summen for vores bilsalg.
Vi bestilte også en ny ekstra nummer-plade. Kundeservice glemmer at skrive vores mobil/mail på bestillingen til skat.
Pga de manglende kontaktoplysninger fik vi ikke notifikation om pakken og den blev returneret. Med det resultat at nummerpladen ikke kom indenfor 3 uger.
Ærgerligt med 100% fejl hos kundeservice når salgsproces og udlevering var i top.

21 maggio 2025

Kære Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord om salgsprocessen, bilens udlevering og introduktionen til Mercedes appen – det glæder os meget, at du oplevede det som tiptop og 5-stjernet.

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse med vores kundeservice i forbindelse med afregningen og bestillingen af nummerpladen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi kan kun beklage de fejl og den ventetid, du har været udsat for. Det er forståeligt, at det har trukket helhedsindtrykket ned, selvom resten af forløbet har levet op til dine forventninger.

Din feedback er utrolig værdifuld, og vi har allerede taget det videre internt, så vi kan sikre bedre koordinering og kommunikation fremadrettet.

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang – og at vi da kan levere en oplevelse, der fortjener alle 5 stjerner.

Valutata 4 stelle su 5

Handelsforløbet var absolut ok, men

Handelsforløbet var absolut ok, men Mercedes udstyrer ikke sælgere og værksteder med opdateret materiel f.eks om DashCam. Det giver en dårlig oplevelse for alle.

21 maggio 2025

Kære Knud

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for, at du havde et godt handelsforløb hos os – det betyder meget. Når det gælder teknisk udstyr som eksempelvis DashCam, gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at både vores sælgere og værksteder er klædt på med den nødvendige viden og de rette informationer. Det er en indsats, vi løbende arbejder med at styrke, netop for at undgå, at der opstår tvivl eller usikkerhed i forbindelse med levering og rådgivning.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – vi bruger din feedback aktivt i vores forbedringsarbejde.

Og måske vi en dag kan gøre os fortjent til den sidste stjerne også ⭐

Fra en fuldt fortjent bundplacering til 5 stjerner

Jeg havde en 1-stjernet oplevelse med Van Mossel i foråret. Dårlig behandling og totalt ansvarsfralæggelse for deres rolle i forløbet. Nu gør jeg så noget, jeg ikke har gjort før, nemlig redigerer en anmeldelse til det bedre. Årsagen er, at jeg blev kontaktet af den nye værkstedschef, der erkendte de fejl, der var sket i forløbet og som tog ansvar, selvom fejlene skete før hans tid som chef.
Det betyder meget, at blive mødt på den måde, så i forlængelse af snakken med Kenneth har jeg besluttet at give Van Mossel i Søborg en ny chance, da jeg nu har tillid til, at deres kunder rent faktisk betyder noget for dem og ikke fremover bliver behandlet så bundsjofelt, som jeg oplevede i april måned.

16 aprile 2025

Kære Daniel

Tusind tak for, at du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse og dele din ændrede oplevelse med os.

Vi er oprigtigt kede af, at du i første omgang havde en utilfredsstillende oplevelse hos os, og vi forstår fuldt ud den frustration, det må have skabt. Derfor er det også ekstra meningsfuldt for os at høre, at Kenneth – vores nye værkstedschef – har formået at tage hånd om situationen på en måde, der genoprettede din tillid.

Det er vigtigt for os hos Van Mossel at tage ansvar – også for hændelser, der ligger før vores nuværende ledelse – og at alle vores kunder føler sig set, hørt og værdsat. Vi er glade for, at vores dialog har vist dig, at vi tager det seriøst.

Tak fordi du giver os en ny chance – vi vil gøre vores bedste for at vise, at din tillid er velplaceret.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu købt min anden bil fra Van…

Jeg har nu købt min anden bil fra Van mossel. Jeg er blevet betjent af fantastiske Dennis Huban, som har været fremragende hjælp. Mig og mine venner plejede at købe taxaer fra Roskile, men Van Mossel gav god og hurtig service. Jeg endte med to biler til en fremragende pris. Dennis Huban gav mig min bil på 3 uger, mens roskilde ville have at jeg venter 3 hele måneder. De har blandt andet ikke god service hos Roskilde. Men Van Mossel det er 100% noget jeg ville anbefale, især hvis du skal købe taxa. Husk at spørg efter Dennis Huban for fantastisk service og en god pris på din fremtidige bil!!

Jeg har anbefalet Van Mossel til alle mine nærmeste.

Jeg er meget specifik i hvad jeg ville have i en bil. Og det gjorder Dennis masser plads til. Derfor er han nok den bedste salgschef jeg nogensinde har mødt.

Jeg aflyste min oprindelige plan hos Roskilde, fordi at Dennis Huban havde bedre service.

Fem stjerner fra mig!

De bedste hilsner Nawaz

16 giugno 2025

Kære Nawaz,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har valgt Van Mossel igen, og at du har følt dig godt behandlet hele vejen igennem. Vi ved, hvor vigtigt det er med hurtig, pålidelig service – og det glæder os at høre, at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

Særligt dejligt er det også at høre, at Dennis Huban har kunnet hjælpe dig godt videre i processen. Han er en vigtig del af vores team og brænder for at give kunderne en tryg og personlig oplevelse.

At du anbefaler os til dine nærmeste, betyder virkelig meget for os. Den tillid og loyalitet er noget, vi sætter stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden!

5 stjernet oplevelse

Vi har netop afsluttet en bilhandel hos Mercedes - Van Mossel i Søborg og det har været en oplevelse i absolut topklasse – ikke mindst takket være salgschef Dennis Huban.

Fra første møde var Dennis imødekommende, lyttende og ekstremt professionel. Han tog sig tid til at forstå vores ønsker og behov og han formåede at finde præcis den bil, der matchede både vores ønsker og stil. Ikke noget pres, ikke nogen standard salgstale – bare ærlig, faglig rådgivning og en oprigtig interesse i, at vi som kunder skulle gå derfra med den helt rigtige løsning.

Han var tilgængelig hele vejen igennem processen og sørgede for, at ingen spørgsmål stod ubesvaret hen.

Det er ikke bare en bil, vi har købt – det er en oplevelse og en service, der har sat barren højt for, hvordan en bilhandel bør foregå.

Kæmpe ros og tak til Dennis hos Mercedes - Van Mossel i Søborg – han er uden tvivl et aktiv for Mercedes, og vi kan varmt anbefale enhver bilkøber at tage fat i ham og teamet.

10 giugno 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig utroligt meget at høre, at jeres bilhandel hos os har været en oplevelse i absolut topklasse. Jeg sætter stor pris på dine flotte ord og den tid, du har taget til at dele din oplevelse.

Din ros af Dennis Huban betyder meget – både for ham og for os som team. Vi er glade for, at han har kunnet guide jer trygt og professionelt gennem hele processen og sikre, at I fandt præcis den bil, der matchede jeres behov og stil.

Vi håber, I får stor glæde af jeres nye bil, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen hos Van Mossel.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg

Tak for din anmeldelse og de pæne ord!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv proces – det er lige præcis den type oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder. Vi stræber dog altid efter at levere en service, der fortjener 5 stjerner, så hvis der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.

Vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen – og gøre det endnu bedre næste gang!

Strømlinet salg og levering

Salgsafdelingen i Søborg udførte et meget professionelt konfigurerings- og salgsarbejde! Selve leveringen af den privatleasede bil var upåklageligt!
Eneste anke er at det har været meget svært at finde ud af hvad den inkluderede forsikring dækker, f. eks er det endnu ikke lykkedes at finde ud af hvad der er inkluderet af selvrisiko!

1 maggio 2025

Kære Poul,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord om vores salgsafdeling i Søborg – det glæder os meget at høre, at både konfiguration, salg og levering af din privatleasede bil har levet op til dine forventninger!

Vi er kede af at høre, at informationen om forsikringen ikke har været tydelig nok. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt informeret hele vejen. Vi har allerede rakt ud til dig for at give svar på dine spørgsmål om selvrisiko og håber, det har givet den nødvendige afklaring.

Tak for din konstruktive feedback – den hjælper os med at blive endnu bedre.

Imødekommende service

Imødekommende service, hurtige reaktioner, fleksibilitet angående ændring af tider. Dette er værdifuldt når man selv er tidsmæssigt presset.

15 aprile 2025

Kære Curt

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores service som imødekommende og fleksibel – især når tiden er knap. Det betyder meget for os, at vi kunne leve op til dine forventninger og gøre det let for dig i en travl hverdag. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Alt klappede

30 marzo 2025

Kære Lasse

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at alt klappede, og at du oplevede god service – det betyder meget for os. Vi håber at se dig igen næste gang!

Valutata 5 stelle su 5

Always ready to help and find the best…

Always ready to help and find the best solution for the car to fixed in the shortest time possible.

29 aprile 2025

Dear Benjamin

Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that you experienced quick and efficient service, and that we could help find the best solution for your car.
Your satisfaction means a lot to us, and we look forward to assisting you again whenever you need us.

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem en god oplevelse.

Helt igennem en god oplevelse.
Alle aftaler (også de mundtlige) blev overholdt.

28 marzo 2025

Hej Annbeth

Tusind tak for de flotte ord! Vi er virkelig glade for, at du har følt dig godt behandlet hele vejen igennem – og at alle aftaler, både store og små, blev overholdt.
Det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang!

Valutata 5 stelle su 5

God service,alt klaret til tiden

God service,alt klaret til tiden, fornuftige priser.
Super personale.

28 marzo 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med vores service, priser og personale.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Leasing

God tilbagemelding
God intro til bil

15 marzo 2025

Kære Lasse

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores service, tilbagemelding og introduktion til bilen – det betyder meget for os!

Vi stræber altid efter at give en 5-stjernet oplevelse, så hvis der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene den sidste stjerne, vil vi meget gerne høre det. Din feedback hjælper os med hele tiden at blive bedre.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più