Mercedes-Benz Danmark Recensioni 172

TrustScore 1.5 su 5

1,3

Ville meget gerne have givet 0 stjerner Købte for mange år siden en Mercedes 316 i sprinter da den lige var kommet på markedet. Indenfor de første to år havde den været på værksted seks gange for uds... Leggi di più

Opfølgning på skade jeg skrev om i september. Blev indkaldt til at få lave skaden. Afleverer bil torsdag som booket. Da jeg afleverer kan de ikke finde værkstedsordren som de så finder står til 12.... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Negozio di accessori per auto
  3. Servizio auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mercedes-Benz er for de fleste kendt for høj kvalitet - en kvalitet, vi tilstræber at viderebringe vore kunder!

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Ualmindelig dårlig service

Jeg har kørt Mercedes Benz i mange år, og har sidst købt en EQC 400. Bilen er kun 2,5 år gammel og har kørt ca. 26.000 km, men der er nu vand i alle tre baglygter. Jeg kontaktede Mercedes (sag 22182557) med forventning om, at et premium-brand ville tage ansvar for en fejl, som tydeligvis ikke burde opstå på en så ny bil.
Desværre har Mercedes afvist min klage flere gange med begrundelsen, at bilen er “for gammel”. Det virker helt urimeligt, når man taler om en bil i denne prisklasse og med så lavt kilometertal.
Jeg forventer bedre kvalitet og langt bedre kundeservice fra Mercedes. At vand trænger ind i alle baglygter efter så kort tid burde efter min mening behandles som en fabrikations- eller kvalitetsfejl — ikke som almindelig slitage.
Meget skuffende oplevelse, både teknisk og servicemæssigt. Det blev den sidste Mercedes jeg har købt.

29 aprile 2026

Non responsive

Unfortunately they don't reply to emails and their is essentially no customer service. Unless they think you have not paid a bill (which it turned out you had) then they will set their debt collectors on you without any warning.

I won't be taking another Mercedes.

12 maggio 2026

Jeg har i mange år været loyal…

Jeg har i mange år været loyal Mercedes-kunde, men denne oplevelse har ændret mit syn markant.

I forbindelse med en garantiforlængelse blev faktura sendt pr. e-mail, mens rykkere blev sendt til en forældet adresse – på trods af, at jeg havde været i dialog med Ejner Hessel, som havde mine opdaterede oplysninger.

Resultatet var, at jeg ikke modtog rykkere og først blev bekendt med sagen, da den var sendt til inkasso med ekstra omkostninger.

Det er svært at forstå, hvordan Mercedes-Benz Danmark og deres samarbejdspartner ikke kan sikre så grundlæggende noget som korrekte kundeoplysninger – og samtidig ikke tager ansvar for konsekvenserne.

Jeg forventer mere af et brand, der er kendt for præcision og kvalitet. Denne oplevelse har gjort, at jeg seriøst overvejer at vælge et andet bilmærke fremover.

29 dicembre 2025

Mercedes-Benz A200: Skandaløs kvalitet og ligeglad kundeservice

Køb ikke en Mercedes-Benz, hvis du forventer kvalitet eller service!
Jeg har en Mercedes A200 (Reg: CZ90230), som kun har kørt 57.779 km. På trods af det lave kilometertal og fuld servicehistorik, har bilen allerede haft kritiske fejl på både termostathuset og knastakseljusteringen (Camshaft adjuster). Dette er tydelige produktionsfejl på fundamentale motorkomponenter.
Da jeg kontaktede Mercedes-Benz Danmark (Sag nr: 20686101) for at få hjælp via deres Kulance-program, blev jeg mødt med total afvisning. Deres begrundelse? At bilen er "for gammel" – selvom den ikke engang har kørt 60.000 km!
Det er rystende, at Mercedes-Benz vurderer deres eget brand og rygte til at være mindre værd end en reparation på 14.416,76 DKK. De tager intet ansvar for deres fejlbehæftede biler, så snart garantien udløber med én dag.
Deres kundeservice er den værste, jeg har oplevet. Min sag lå ubehandlet i over en måned, indtil jeg selv måtte rykke dem telefonisk. Hvis du overvejer en Mercedes, så tænk dig om en ekstra gang – du betaler for et luksusmærke, men får en bil med ringe holdbarhed og en kundeservice, der er fuldstændig ligeglad med loyale kunder.
Jeg vil nu gå videre med sagen til FDM og de relevante myndigheder.
Aldrig mere Mercedes-Benz!

Mercedes-Benz A200: Premium price, zero quality, and terrible service!
I am beyond disappointed with Mercedes-Benz Denmark. My A200 (Reg: CZ90230) has only driven 57,779 km, yet it has already suffered major engine component failures (Thermostat house and Camshaft adjuster). These are clearly manufacturing defects, not normal wear and tear for a car with such low mileage.
Mercedes-Benz (Case: 20686101) refused to offer any assistance or "Kulance," claiming the car is too old. It is absurd that a brand like Mercedes considers a car with less than 60,000 km to be "old" and refuses to stand by its product.
They clearly value a short-term saving of 14,416.76 DKK more than their own reputation and customer loyalty. Their customer service is non-responsive and unprofessional. Save your money and go to BMW or Audi instead – at least they might respect their customers.

26 marzo 2026

Har nu haft min fabriksnye EQB i præcis…

Har nu haft min fabriksnye EQB i præcis 2år. Det er været på værksted gennemsnit 1 gang pr måned.

Denne uge har jeg haft den afsted 2 gange. Men ingen har de ikke løst fejlen.

Mandag hentet jeg en bil på parkeringspladsen med åben motorhjelm

Fredag hentede jeg den igen møg beskidt og med ridser i midterkonsollen og stadig ikke lavet fejl med lyde bagi.

31 gennaio 2026

Mercedes vejhjælp via sos L..t service …

Mercedes vejhjælp er ikke til noget hjælp ders underleverandører sos er den dårligst service jeg har set. Dovn og uvillig til arbejde 2 gang har Mercedes sendt dem og begge gang har de skade mere opgaven inden løse den l..t service Mercedes vejhjælp via SOS !!!!!!

1 gennaio 2026

Så hvis man beder om en kontrakt som…

Så hvis man beder om en kontrakt som man gerne vil få tilsendt så får man dette svar: "Tak for din mail.

Vi kan godt genfremsende din kontrakt, der er et gebyr på 200,-kr + moms.

Ønsker du den fremsendt?

God dag."

Ha, virkelig super service fra MB, når man er i forvejen er kund og har været det i mange år...

10 dicembre 2025

⚠️ Pas på med Mercedes vejhjælp – løfterne holder ikke i praksis

Mercedes lover hurtig hjælp og dækning af udgifter, hvis bilen ikke kan repareres med det samme.
Min oplevelse var desværre en anden.

Efter et nedbrud stod min bil stille i 55 dage – 23 dage på værksted og 32 dage uden bugsering hjem.
Til sidst måtte jeg selv hente den selv.

De syntes jeg aflyste deres transport, så her blev jeg opkrævet 2.000 EUR, ellers fik jeg ikke bilen udleveret.

I alt endte jeg med 27.000 kr. ud af egen lomme, uden at reparationen er medregnet.

Kommunikationen var langsom, og løfter om dækning af udgifter blev delvist eller helt trukket tilbage.

👉 Mit råd: Undersøg alternativer, stol ikke på Mercedes vejhjælp

24 ottobre 2025

Mercedes vi aldrig fik leveret

Titel: En Mercedes vi aldrig fik leveret

Vi bestilte en Mercedes 250 Plus – endda før modellen kom på markedet. Mercedes Rødekro kunne se, at bilen var bygget, men da leveringstidspunktet kom, blev den aflyst igen og igen. Hele tre gange blev vi stillet en levering i udsigt, men altid med dårlige undskyldninger – og til sidst i september blev leveringen helt aflyst uden at give os en ny dato.

Vi forsøgte at få en forklaring fra Mercedes Danmark, men hørte aldrig noget tilbage. Det er efter vores mening helt uacceptabel kundeservice, og vi har derfor valgt at annullere handlen.

En oplevelse med ekstremt dårlig service – vi køber aldrig bil hos Mercedes igen. En bil vi bestilte, men som vi aldrig fik leveret.

21 settembre 2025

Mercedes værksteder må ikke håndtere…

Mercedes værksteder må ikke håndtere garantisager med softwareproblemer der er linket til mercedes app. Dette skal man gå via mercedes danmark - og her starter udfordringen.

Mercedes danmark løser ikke problemet. (Opstod i marts 2025 og er uløst 7 mdr. senere) De har et standard svar om at de sender opgaven videre til deres tekniske afdeling, og de vil vende tilbage…..
Og så sker der ikke mere.

Jeg har indsendt +10 eksempler på fejlene og får det samme svar hver gang.

Hvor svært kan det være at fikse en app? Min robotplæneklipper til 2800,- fungerer upåklageligt- så kom nu mercedes.🫣

27 settembre 2025

Don't be fooled by the name Mercedez…

Don't be fooled by the name Mercedez Benz. There is no germany quality of service or customer service when you deal with Mercedez Benz Denmark. They sell their service contract very high, but serve you very low! They lack very basic system capabilities. For example they will send you monthly paper invoices by post 2 months after you sign up, you need to manage them very closely or else you deal with late payment (if you want to avoid it, have someone watch your mail box when you are in summer holidays, otherwise you will miss the paper invoice!) , I have ask them to send me the invoice for a year, but this is not possible! they can not do it because they have a system from ancient times when internet was first invented. They also can not receive full payment because according to their accounting team they do not know how to account for credit balance from customer and their auditors will create them a problem! Nor they can apply it in your account as a credit note, so solution offered from customer service is that call us every month we sent you the invoice so they can manually adjust it! Making a service contract with them has become a side administrative task. Their customer service is rude, when you call and they act and generally ignorant of how much an outdated system they have and how much they the customer care is not their focus! I am stuck with them for 2 years, but never ever again once I have done my time with them and their monthly payment schedules. People need to be aware of this as when you get the call to sign up for service contract, no one tells you all these deficiencies they have in lack of system capabilities. 10 years of service with Van Mossel in Soborg and I never had a problem with their invoicing and payment schedule. I make a mistake of signing up with Mercedes Benz Denmark by the misconception I had from the brand name, now I have extra headache and administrative work simply because I want to pay them 1 year in advance and they don't know how to account for it or don't have system to apply credit not!

I hope this gives context for others and some information they need to be aware of before they sign up for service contract and deal with their below standard billing system!

10 settembre 2025

Dårlig service og garanti afvist!

Dårlig service og garanti afvist!
Afleverede min Mercedes EQB 300 med kliklyd – blev lovet det var en garantisag. Fik senere besked om, at jeg selv skulle betale. Bilen blev ikke lavet korrekt, og kliklyden er der stadig. Elendig kommunikation og dårlig opfølgning. Kan ikke anbefales!

1 luglio 2025

Mercedes EQE SUV AMG elendig bil

Jeg har købt en EQE 350 AMG.
Jeg kører mange kilometer hver dag, og afhængig af at kunne tale håndfrit i mobilen. Når jeg kører mere end 80 km/t, lukker anlægget af, og dem jeg taler med kan ikke høre mig.
Mercedes har over et halvt år forsøgt at løse det, det kan de åbenbart ikke.
Elendig service, de aner ikke hvad de foretager sig.
Hold jer langt væk fra det møg.

29 giugno 2025

Efter opdatering af bilens (Eqb 250+)…

Efter opdatering af bilens (Mercedes Eqb 250+) batteri er den 15 minutter længere om at lade op. Har klaget men de kan ikke tilbyde mig andet end et gavekort til restaurant på 2000 kr. Nej tak
Lav venligst min bil som den var da jeg købte den. Må desværre nøjes med en stjerne da man ikke kan vælge nul.

Update: Mercedes svarer ikke på min anmeldelse, hvorfor ikke?
Mvh
Ole Larsen

3 giugno 2025

Efter 30 år med Mercedes

Efter 30 år med Mercedes skulle dagens oplevelse alligevel få mig i retning af BMW eller Audi. Min 800.000 kroners E-klasse fyldte 3 år idag. Da jeg skulle ud at køre var førersædet pludselig indstillet til en person på 1,5 meter (jeg er 1,90). Da jeg så kom ind i bilen kunne jeg konstatere at alt var nulstillet. Alle indstillinger i navigation, instrumenter, køredata, destinationer o.s.v. var væk. Forklaringen er at abonnement på diverse tjenester udløber efter 3 år. Men hvorfor nulstiller man alt i bilen!!!???? En opringning til dem omkring min skuffelse over den "fødselsdagsgave" resulterede i følgende email:
Hej Torben,

Tak for din henvendelse.

Vi har gennemgået sagen grundigt og beklager de gener, dette måtte have medført. Desværre har vi ikke mulighed for at tilbyde kompensation i denne situation.

Vi forstår, at det ikke er det svar, du havde håbet på, men der er desværre ikke mere, vi kan gøre herfra.

Med venlig hilsen,
Christian
Mercedes-Benz Kundeservice

Tel. 00800 9 777 7777

Mercedes-Benz Danmark A/S
Digevej 114
Postboks 130
DK-0900 København C

De skal da have point for at svare hurtigt. O Den unge Christian lyttede og var meget høflig. Men hans bagland vælger at sige farvel til en trofast og loyal kunde. Ingen kompensation. Ikke engang et "undskyld, det var vores fejl".

Tænker at dette må være et vink med en vognstang om at næste bil bliver af et andet mærke.

MEGET SKUFFENDE

20 maggio 2025

Jeg er utrolig glad for min MB bil

Jeg er utrolig glad for min MB bil, men hver gang jeg skal have fat i kundeserice, en salgsafdeling eller centralt så er dialogen så uoprigtig. Der bliver talt ned til een somom de tager ens problem med produktet personligt. Det stritter på mig, når jeg har været i kontakt, ved ikke om det er noget generelt, men det er ihvertfald konsistent. Virkelig ringe kundeservice og dialog. Kan de dog ikke oplære der folk ordentligt, når man køber et lækkert og dyrt produkt! Det er da det mindste... man får helt lyst til at skifte bilmærke næste gang.

7 aprile 2025

Jeg har i dag været forbi Mercedes…

Jeg har i dag været forbi Mercedes Ringsted med min bil, som jeg afleverede med en klar beskrivelse af den fejl, den har. Senere blev jeg ringet op og fik at vide, at min bil nu var klar til afhentning.

Da jeg ankom for at hente bilen, kunne jeg dog hurtigt konstatere, at fejlen ikke var blevet udbedret. Jeg spurgte derfor værkføreren, om bilen overhovedet var blevet tjekket, hvilket han bekræftede. Da jeg så spurgte, hvorfor fejlen ikke var blevet udbedret, kunne han ikke svare og sagde i stedet, at han ville undersøge sagen nærmere og vende tilbage næste dag.

Det er i mine øjne helt uacceptabelt at få at vide, at en bil er klar og færdigrepareret, når den i virkeligheden ikke engang er blevet undersøgt ordentligt. Fejlen meldte sig med det samme, da jeg tændte bilen.

Jeg har ventet i tre uger på at få en tid på værkstedet, og når jeg endelig kommer til, bliver jeg mødt med så dårlig service og manglende gennemsigtighed. Det skuffer mig dybt, og jeg kan desværre ikke anbefale nogen at bruge dette værksted, baseret på min oplevelse.

2 aprile 2025

Uprofessionel

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse hos Mercedes Benz, Ejner Hessel i Århus. Jeg fik en sms om at min bil er klar til afhentning, da afhenter og vil køre hjem vil den ikke starte.
Da jeg afleverede bilen lokaliserede mekanikeren benzinpumpe som fejlen, men den jeg skal afhente er den ikke blevet lavet, jeg har til gengæld fået en faktura på at batteriet er skiftet. Jeg kommer ind og taler med mekanikeren omkring at jeg ikke forstår ikke at de skriver bilen er færdig og klar til afhentning, når han ikke har lavet benzinpumpen, når det var der han lokaliserede fejlen. Han fortæller kort skrevet, at han har travlt og ikke tid til at lave den nu, hans tone er generelt nedladende og mellem linjerne, var der nogen biler der var vigtigere at lave end andre.
Jeg har benyttet mig af jeres værksted 3 gange og der er aldrig en låne bil tilgængelig.
Jeg synes det er uprofessionelt i forhold til det man forventer, når man benytter sig af Ejner Hessel. Jeg måtte betale en taxa for at køre mig ud til Ejner Hessel og hjem igen uden nogen grund. Det var spild af tid og penge.
Nu har jeg flyttet min bil til et andet værksted.

7 febbraio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito