Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dynamovej 7, 2860 Søborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har lige fået leveret min nye Mercedes. Og igennem hele processen, fra første præsentation af bilen og til levering, har alt været til et stort 12 tal. Jeg kan kun give Van Mossel salgsafdelingen i Sø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været hos Van Mossel i Søborg for at afhente min anden minileasebil – en C300. Vi blev taget rigtig godt imod af Nikolai, og Jonathan sørgede for en grundig gennemgang af bilen samt v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og behagelig oplevelse. Service, Kommunikation og stemningen er virkelig i top. De tog godt imod mig og har faktisk intet dårligt at sige. Jeg laver kun anmeldelser, når jeg har haft... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg gik til Van mossl Herle værkstedet, fordi jeg allerede kendte fejlen på bilen. De fortalte mig, at problemet var styreboksen, og at den skulle skiftes. Jeg afleverede bilen til dem, men de ski... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg

Scritti dall'azienda

Besøg vores website Book værkstedstid Find os her

Velkommen hos Van Mossel.
Som en del af den hollandske familieejet virksomhed Van Mossel Automotive Group med 75 års erfaring, bygger vi på værdier som gæstfrihed og respekt for hver kunde. Vi tilbyder et stærkt team, fem afdelinger med både salg af Mercedes-Benz person- og varebiler i Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt AMG Performance Center og en bred vifte af services. Vi stræber efter at møde dine behov og levere førsteklasses oplevelser hver gang. Din feedback betyder alverden for os, og vi håber, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.
Van Mossel – Driven. By you. For you.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

126 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God håndtering af klage

I forbindelse med vores service hos Mercedes/Van Mossel i Søborg var der desværre nogle fejl med udstedelse af faktura/kreditnota. Jeg oplevede en hurtig, professionel og anerkendende håndtering fra Jan Scheel.
Det er rart som kunde at blive taget alvorlig og opleve en medarbejder der tager ansvar når der er sket en fejl.

11 aprile 2025

Kære Morten

Jeg er meget ærgerlig over at læse din anmeldelse og vi vil meget gerne i dialog med dig.

Kunne jeg ikke få dig til at skrive en mail til vores "Head of Customer Service" Jan Scheel på:
Jan.Scheel@Vanmossel.dk

Så kan vi drøfte sagen nærmere.

super kyndig vejledning

super kyndig vejledning, flink personale og lækre biler

28 marzo 2025

Kære Christina

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – både med vejledningen, vores personale og bilerne. Det betyder meget for os at høre, at vi lever op til dine forventninger.
Vi håber, du kommer forbi igen næste gang, du er på udkig efter din drømmebil 🚗✨

Valutata 4 stelle su 5

bortset fra en lille forsinkelse

bortset fra en lille forsinkelse. derfor kun 4 stjerner.
men ellers fantatisk levering af bilen.

vil til en hver tid anbefale Van Mossel Søborg.

7 marzo 2025

Kære Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med leveringen af din bil – det betyder meget for os.

Vi beklager naturligvis forsinkelsen, og vi tager din feedback til os for at sikre, at alt spiller 100% næste gang. Vi håber, at din næste oplevelse bliver så god, at den fortjener alle 5 stjerner ⭐️😉

Tak fordi du vil anbefale Van Mossel Søborg – det sætter vi stor pris på!

Præsentationen af bilen var god

Præsentationen af bilen var god

7 marzo 2025

Kære Kjeld

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os meget at høre, at du synes godt om præsentationen af bilen. Vi lægger stor vægt på at gøre oplevelsen både informativ og indbydende – så det er skønt at få bekræftet, at vi er på rette spor.
Vi håber, du bliver rigtig glad for bilen – og du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe med noget fremadrettet.

Valutata 5 stelle su 5

Vi blev vejledt på bedste måde

Vi blev vejledt på bedste måde. Personalet var meget fokuseret på at give os den bedste service under hele forløbet.
Vi kan kun anbefale Van Mossel videre

3 marzo 2025

Kære Herdis

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! 🌟
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har følt dig godt vejledt og oplevet vores personale som engageret og servicemindet gennem hele forløbet. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så det betyder meget for os at høre, at det er lykkedes.

Tak fordi du vil anbefale Van Mossel videre – det er den største ros, vi kan få.
Vi håber, du nyder din bil, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Van Mossel. Betjeningen er venlig og professionel, og når jeg har spørgsmål, bliver de altid besvaret hurtigt. Kan klart anbefale dem!

4 febbraio 2025

Kære Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Van Mossel. Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores service – og vi er altid klar til at hjælpe, når du har spørgsmål.
Tak fordi du anbefaler os – det er den bedste ros, vi kan få!
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Kundeservice i særklasse

Helt igennem Fantastisk service! Jeg kom med min gamle bil og ville gerne lease en ny. Øzhan ordnede det hele og jeg kom af med min gamle bil og var kørende i en ny Mercedes inden for 14 dage. Det blev håndteret hurtigt og professionelt. Samtidig får man kundeservice i særklasse. Jeg havde kun været i butikken i 2 min, før jeg blev mødt at venlige medarbejdere der tog hånd om mig og mine spørgsmål. Da bilen kom fik jeg en grundig gennemgang og min fornemmelse var at der var sat rigeligt tid af til forklaring og spørgsmål. Alt i alt en virkelig god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale teamet på Dynamovej, der er bare styr på det!

10 febbraio 2025

Hej!

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget imod, og at hele processen fra din gamle bil til en ny Mercedes forløb hurtigt og professionelt.

En særlig tak for din ros til Øzhan – han gør altid sit ypperste for at give vores kunder den bedste service, og vi sørger for at dele din feedback med ham.

Tusind tak for din anbefaling – vi sætter stor pris på dine ord! Vi håber, du nyder din nye bil, og vi står altid klar, hvis du skulle få brug for os igen.

Defekt ladeboks fra Mercedes

Update 2:
Alt er nu udbedret (efter imponerende kort tid (2 dage)) - meget tilfreds med responset og vil da overveje om det ikke også er et godt sted at handle bil næste gang!
Stærk service fra deres salgchef Johnny

Update:
Efter nedenstående har Mercedes Søborg reageret hurtigt og handlekraftigt så lige nu er tingene ved at blive udbedret.
Virker til den lokale afdeling har yderst god kundepleje!

Gammel anmeldelse efter kontakt m. hovedkontoret
Min mor fik i august 2021 installeret en Mercedes wallboks ladestation i det hus som vi nu har overtaget.

Efteråret 2024 bemærker vi at den ikke virker længere (vi har ikke selv elbil) - LED indikatoren lyser ikke og der kommer heller ikke strøm igennem til biler.

Jeg har haft en elektriker til at teste den; den interne sikring er ikke gået, og det interne Hpfi anlæg slår også korrekt fra ved test + der kan måles relevant spænding på hoved forbindelse inde i ladeboksen.
Vi har ikke åbnet yderligere, da det kræver at vi bryder en plombering.
Det virker altså til at der er noget galt med selve ladeboksen.

QR koden i den korte medfølgende manual leder os til yourwallbox som ikke virker til at være en reel side.

Har haft kontakt med VanMossel som angiver at de kun dækker med 2 års garanti / reklamationsret, vi ved godt vi er ud over dette men synes at en så dyr boks ikke burde gå i stykker efter 3 år og kun med minimal brug.
Alt i alt virker det til at kvaliteten ladebokse fra Mercedes er dårlig

1 febbraio 2025

Kære Søren

Jeg er virkelig glad for at du rakte ud og gav os muligheden for at rette op på din oplevelse. Vi ønsker at skabe gode kundeoplevelser, og det skal gerne skinne igennem.

Jeg håber meget at vi får lov at servicere dig igen, du er i hvert fald meget velkommen.

Du er altid velkommen til at tage fat i mig.

Positiv start

Produktet er godt og dialogen med sælger var god.
Velkomsten og introduktionen ved udlevering af bilen var fremragende.
God stil, at bilen var fyldt opladt ved udlevering.

29 gennaio 2025

Kære Kim,

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse! 😊 Vi sætter stor pris på din anmeldelse og de flotte ord.

Det betyder meget for os, at både produktet og dialogen har levet op til dine forventninger. Vi gør altid vores bedste for at give en god velkomst og introduktion ved udlevering – så det er dejligt at høre, at du værdsatte det.

Tak fordi du valgte os, og vi håber, du får masser af glæde af din bil. Vi står altid klar, hvis du har brug for noget i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Positiv og hjælpsomme mennesker.

Positiv og hjælpsomme mennesker.
Kontrol/ gennemgang foregik som aftalt.
For min oplevelse var det et værksted med fokus på god kundeservice, og ikke bare et drop ind med en kæmpe udgift efterfølgende.

5 marzo 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en positiv og hjælpsom service hos os.

Vi sætter en ære i at levere grundig og transparent service, hvor kunden er i fokus – og det betyder meget for os at vide, at du følte dig godt behandlet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig, smidig, effektiv service hos Merc.-B.

Hurtig, smidig, effektiv service hos Merc-B., Gladsaxe
Venstre bagdæk ødelagt ved punktering. Behov for at kunne køre videre, samme aften. Dæk ikke på lager. Værkfører fik hentet dæk, afbalanceret og klar inden for 2 timer. Noget dyrt - 3.800 kr. Men vi havde brug for den fine service. Reference: Fak. 14292207.

28 febbraio 2025

Kære Torben,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre, selvom situationen ikke var optimal. Vi bestræber os altid på at levere en smidig og effektiv service – så det betyder meget at høre, at du værdsætter indsatsen.

Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig service med at finde den rette…

Rigtig service med at finde den rette bil. God rådgivning ifm. privatleasing. Udlevering af bil var meget grundig og professionelt

21 gennaio 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 🌟

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at finde den rette bil og fået den bedste rådgivning omkring privatleasing. Det betyder meget for os, at udleveringen var både grundig og professionel – vi sætter en ære i at sikre, at vores kunder føler sig trygge og godt vejledt gennem hele processen.

Rigtig god køretur, og husk, at vi altid står klar, hvis du har brug for os! 🚗✨

Bedste leasing oplevelse..

Vi har leaset en Mercedes EQB gennem Van Mossel og har simpelthen bare fået så god behandling fra start til slut. Vi var så heldige, at blive taget imod af deres sælger Rasmus, da vi gerne ville prøvekøre en EQA. Han var god til at forklare alt og da vi senere spurgte ind til evt, at lease en EQB, og hvad forskellen var, kunne han også svare på dette og pressede os ikke til denne, selvom den var lidt dyrere. Vi endte dog med at tage EQB alligevel, da vi syntes bedre om den. Rasmus talte aftalen igennem med os og gennemgik aftalen med os, ned til mindste detalje. Da vi skulle afhente bilen, var der sat 1 time af, sammen med Noah, som forklarede alt om bilen og hvordan de forskellige ting fungerede, han var rigtig imødekommende og god til, at forklare og svare på spørgsmål. Da vi kom, gjorde ham og Rasmus et stort nummer ud af, at hive coveret af bilen og præsentere den, det var en mega fed oplevelse :)
Kan kun anbefale at lease gennem Van Mossel Søborg, der giver den bedste oplevelse til deres kunder!!!

20 dicembre 2024

Kære Lucas

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! 😊 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft den bedste leasingoplevelse hos Van Mossel Søborg.

Det er fantastisk at læse, at både Rasmus og Noah har givet dig en tryg og grundig vejledning – fra prøvekørsel til afhentning af din Mercedes EQB. Vi sætter en ære i at skabe en god oplevelse for vores kunder, og det glæder os, at du værdsatte præsentationen af bilen!

Vi håber, du får masser af gode køreoplevelser i din EQB, og vi står altid klar, hvis du får brug for os.

Jeg kom uanmeldt

Jeg kom uanmeldt, med hylende bremser. Dette blev fikset imens jeg ventede. Super god service.

6 febbraio 2025

Hej Mathias,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig og få dine bremser fikset, mens du ventede. Det betyder meget for os at levere god service, og vi sætter stor pris på din feedback.

Du er altid velkommen, hvis du får brug for os igen! 🚗🔧

Valutata 1 stelle su 5

Sløjfeoptagelse på dash cam

I juli 2023 købte jeg et dash cam til min EQC hos Mercedes-Benz.

Da mit memory stick blev fyldt op med videoer fra dash cam, viste det sig, at den lovede sløjfeoptagelse ikke fungerede.

Sløjfeoptagelse betyder, at man som bruger ikke behøver at bekymre sig mere om dash cam, før man engang evt. får brug for at dokumentere en hændelse.

Hvis sløjfeoptagelsen ikke fungerer, bliver man med jævne mellemrum nødt til at fjerne memory stick fra bilen og slette de ældste optagelser på en computer.

Ved et besøg hos Van Mossels værksted på Dynamovej den 11.7.2024 blev alle optagelser på memory stick slettet (med min accept), og jeg fik at vide, at sløjfeoptagelsen nu virkede.

Senere viste det sig desværre, at  sløjfeoptagelsen stadig ikke fungerede. Og det gør den heller ikke i dag et halvt år senere og efter et nyt besøg på værkstedet. Mail og utallige telefonbeskeder besvares ikke af værkstedet.

Jeg ville foretrække, at firmaet ville vende tilbage til mig på mine henvendelser, selv om tilbagemeldingen så skulle være, at de ikke kan/vil løse problemet.

Det er ubehageligt blot at blive ignoreret.

4 febbraio 2025

Kære Kim

Jeg er ked af at læse din oplevelse af vores service, det er på ingen måde det niveau vi bestræber os på at levere.

Vi er nu i dialog med dig om en løsning, og jeg håber at kan løse problemet, samt give et højere serviceniveau.

Valutata 5 stelle su 5

Min C-klasse var indkaldt til gratis…

Min C-klasse var indkaldt til gratis opdatering. Alt gik fint. Blev taget godt imod ved disken, og bilen blev ordnet. 👍

21 gennaio 2025

Kære Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle, og at du følte dig godt taget imod. Det betyder meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang – og hvis der er noget, vi kan hjælpe med, så sig endelig til.

Valutata 2 stelle su 5

Grotesk ringe kundeservice

Grotesk ringe serviceafdeling. Nærmest umuligt at komme igennem til værkstedet. Man får bare en centralt placeret "booker" med yderst begrænset indsigt i noget. Tider som man har måttet booker flere uger ud i fremtiden aflyses så på dagen. Aftaler/sager glemmes og når man ringer og rykker ved ingen noget. Der står lige pludselig ikke noget om sagen mere. De ringer ikke igen som aftalt. Fejl på bilen siden august 2024 stadig ikke lavet. Utroligt at ingen i ledelsen kan få det til at fungere. Har kommet som kunde der på Dynamovej on/off siden 1995 og jeg må med skam meddele, at det gennemsnitligt har været sådan i hele perioden. Det MÅ kunne gøres bedre - det er jo ikke en discount-forretning.

23 gennaio 2025

Kære Torben,

Tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi beklager de udfordringer, du har oplevet med vores værksted og kommunikation.

Vi er glade for at høre, at du har fundet en løsning, men vi vil stadig meget gerne sikre, at din oplevelse hos os fremover bliver bedre. Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, så vi kan hjælpe dig bedst muligt fremover.

Vi sætter stor pris på din mangeårige loyalitet og håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

God serviceoplevelse

Der var en uoverensstemmelse over regningen for CompleteCare serviceaftale, men efter grundig diskussion blev vi enige :-)
Jeg føler at har fået en fair behandling og i den forbindelse vil takke;
Branch manager Steen Hansen
og Salgskonsulent Bawar Izzat :-)

13 gennaio 2025

Kære Sam

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Vi er glade for, at vi sammen fandt en løsning, og at du føler, at du har fået en fair behandling. Vi sætter stor pris på din anerkendelse, det betyder meget for os.

Steen Hansen
Branch Manager - Van Mossel Hørsholm

Meget godt servis

Meget godt servis

26 novembre 2024

Hej Mehmet

Tusind tak for din flotte 4-stjernede anmeldelse og din kommentar om vores service! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. 😊

Vi arbejder altid på at blive endnu bedre, så vi håber, at vi næste gang kan give dig en 5-stjernet oplevelse. Hvis der er noget, du mener, vi kan forbedre, hører vi meget gerne fra dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Super god service

Super god service i forbindelse med opdatering og forlængelse af bilens digitale tjenester.

2 gennaio 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med opdatering og forlængelse af bilens digitale tjenester. Det betyder meget for os at kunne levere en service, der gør en forskel for vores kunder. 🚗💻

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più