Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dynamovej 7, 2860 Søborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har lige fået leveret min nye Mercedes. Og igennem hele processen, fra første præsentation af bilen og til levering, har alt været til et stort 12 tal. Jeg kan kun give Van Mossel salgsafdelingen i Sø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været hos Van Mossel i Søborg for at afhente min anden minileasebil – en C300. Vi blev taget rigtig godt imod af Nikolai, og Jonathan sørgede for en grundig gennemgang af bilen samt v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og behagelig oplevelse. Service, Kommunikation og stemningen er virkelig i top. De tog godt imod mig og har faktisk intet dårligt at sige. Jeg laver kun anmeldelser, når jeg har haft... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg gik til Van mossl Herle værkstedet, fordi jeg allerede kendte fejlen på bilen. De fortalte mig, at problemet var styreboksen, og at den skulle skiftes. Jeg afleverede bilen til dem, men de ski... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg

Scritti dall'azienda

Besøg vores website Book værkstedstid Find os her

Velkommen hos Van Mossel.
Som en del af den hollandske familieejet virksomhed Van Mossel Automotive Group med 75 års erfaring, bygger vi på værdier som gæstfrihed og respekt for hver kunde. Vi tilbyder et stærkt team, fem afdelinger med både salg af Mercedes-Benz person- og varebiler i Storkøbenhavn og Nordsjælland, samt AMG Performance Center og en bred vifte af services. Vi stræber efter at møde dine behov og levere førsteklasses oplevelser hver gang. Din feedback betyder alverden for os, og vi håber, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.
Van Mossel – Driven. By you. For you.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

125 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nikolai Tofte, Søborg…

Denne anmeldelse er primært rettet sælgeren, Nikolai Tofte, Søborg.

Jeg er på min 2. Bil hos Van Mossel nu, og trods jeg har oplevet problemer med at kunne få fat i de forskellige relevante afdelinger eller endda sælgere før ham, så har Nikolai virkelig vist en indsats for at hjælpe sine kunder med både svar og løsninger på de problemer der nu skulle forekomme.

Det har jeg virkelig sat pris på og gør at jeg roligt kan præsentere mine problemstillinger og bekymringer for ham, med forventninger om at de bliver fixet hurtigt.

5 stjerner til Nikolai Tofte herfra

29 gennaio 2026

Kære Omar

Tusind tak for den flotte og meget detaljerede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du er på din anden bil hos Van Mossel – og især at dit forløb med Nikolai her i Søborg har levet op til dine forventninger.

Vi tager samtidig din feedback omkring tidligere udfordringer med kontakt til os alvorligt og bruger den til hele tiden at blive bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for tilliden.
Vi håber, du får stor glæde af bilen 🚗

Alt kørte efter bogen :)

25 dicembre 2025

Kære Carsten

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse, og at alt forløb så smidigt. Vi arbejder hårdt for at sikre en tryg og nem proces for vores kunder, så det betyder meget, at du bemærker det.

Skulle du få brug for hjælp igen, står vi naturligvis klar.

Valutata 4 stelle su 5

Svær sag med dyr reparation af…

Svær sag med dyr reparation af klimaanlæg, men takket være Kristijans
lyttende og venlige væsen blev sagen løst til tilfredshed for alle parter.

23 gennaio 2026

Kære Ole

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er rigtig glade for at høre, at Kristijans’ lyttende og venlige tilgang var med til at finde en løsning, som alle parter kunne være tilfredse med.

Vi sætter stor pris på din anerkendelse – den betyder meget for både værkstedet og Kristijan. Du er altid velkommen hos os, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Kenneth Johansen Værkstedschef - Van Mossel Søborg

Dejlig oplevelse hos Van Mossel Mercedes-Bens - Søborg

Mercedes-Benz Søborg: Jalte Pedersen var urolig sød og servicemindet.
Rigtig god aflevering. Vil vælge denne afdeling igen hvis jeg vælger Mercedes næste gang

7 dicembre 2025

Kære Matilde

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at Jalte gjorde en forskel med sin venlighed og service. Vi er stolte af at have Jalte på teamet – han brænder for at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback bekræfter det.

Det betyder meget for os, at du vil vælge os igen næste gang – vi står klar til at give dig samme gode oplevelse!

Næsten perfekt

Jeg købte en ny bil i slutning 2025. Der var god service, spørgsmål og særlige ønsker bliver taget godt i mod, selvom min sælger Minna ikke var altid tilgængelig. Men hun var i hele forløbet meget hjælpsom, tålmodig og løsningsorienteret. Levering af bilen var desværre forsinket, men det var ude af Van Mossels hænder, som jeg kunne forstår det. Den uge forsinkelse blev kompenseret med en dejlig og gratis lånebil.
God og fin overlevering.
Bilen var ikke ladet op med 100% som lovet. Ellers et god forløb fra første besøg til udlevering af bilen. Et højt serviceniveau, lige som man forventer hos Mercedes Benz.

3 dicembre 2025

Kære Uwe

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du har oplevet et højt serviceniveau, og at Minna har været hjælpsom, tålmodig og løsningsorienteret gennem hele forløbet – det betyder meget for os.

Vi beklager forsinkelsen i leveringen og at bilen ikke var fuldt opladet som lovet. Vi tager din feedback til os, da det hjælper os med at blive endnu bedre fremover.

Super god service

30 novembre 2025

Kære Kenneth

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at, at du oplevede super service hos os og ser frem til at fortsætte dette mange år frem.

Kære Hanne

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede god og professionel service – det betyder meget for os.

Sales manager - Van Mossel Søborg

Kære Charlotte

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede god og professionel vejledning – det betyder meget for os.

Sales manager - Van Mossel Søborg

Hej Martin

Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god rådgivning i forbindelse med dit køb.
Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god, venlig og hjælpsom service!

Efter en lidt svær start på ny bil, har jeg nu fået en virkelig god behandling; grundig og pædagogisk introduktion til bilen, udbedring af et eller andet software problem op værkstedet med telefonisk meget hjælpsom opfølgning. Efterfølgende fantastisk service og hjælp med vinterdæk. Virkelig positivt at mærke at ens kritik tages alvorligt og der lynhurtigt bliver fulgt op på problemerne.

5 novembre 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse i så fine detaljer! Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt hjulpet, både i starten, under udbedringen af softwareproblemet og i forbindelse med vinterdækkene.
Vi sætter stor pris på, at du gav os mulighed for at rette op på udfordringerne, og det glæder os virkelig, at du har mærket, at din feedback bliver taget alvorligt, og at vi følger hurtigt op.
Du er altid meget velkommen, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover.
Rigtig god dag, og tak fordi du valgte os!

God medarbejder
God alt

11 ottobre 2025

Hej Hussein

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet god service og god hjælp fra vores medarbejdere.
Du er altid velkommen, hvis du får brug for yderligere assistance.

Dårlig kundeservice

Selvom oplevelsen startede med en uoverensstemmelse, så endte den med at vise, at Van Mossel tager sine kunder alvorligt.

Tak til Kenneth og Christan for god og ærlig service. Det betyder meget, at man som kunde føler sig hørt.

3 novembre 2025

Kære Tahir

Vi er kede af din anmeldelse og misforståelse omkring din faktura.
Vi har heldigvis været i kontakt med dig og udspecificeret den for dig, så der kom klarhed over det hele og vi blev enige om at din faktura var korrekt.

Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Valutata 1 stelle su 5

Utrolig dårlig og mangelfuld service/betjening/assistance

Ingen henvendelse fra MB hverken om tidspunkt for levering af ny bil eller om aflevering af gammel bil (leasing)
Forkert liste over afleveringssteder.
Ingen tid til instruktion ved levering af ny bil.
Ubrugelig hjælp til opsætning af app ved levering - virker efter 4 uger fortsat ikke.
Modtog i dag mail om ansøgning (kreditgodkendelse) vedrørende leasing??? Aftalen er indgået for flere måneder siden. Går ud fra det er en fejl!

1 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Meget imødekommende personale en rigtig…

Meget imødekommende personale en rigtig god oplevelse at være i jeres firma.

26 settembre 2025

Hej Kristian

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse, og at du oplevede vores personale som imødekommende.
Du er altid velkommen hos os, hvis du får brug for hjælp eller rådgivning.

Perfekt service

27 novembre 2024

Hej Jørn

Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du har oplevet perfekt service hos os.
Du er altid velkommen forbi igen, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Valutata 5 stelle su 5

Personalet er meget imødekommen når man kom ind i butikken og vi fik en god service da vi handlede ny bil 👍

23 agosto 2025

Kære Orla

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende, og at du fik en god service i forbindelse med købet af din nye bil. Vi ønsker dig mange gode køreoplevelser i den, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har leaset en EQB og da det er…

Jeg har leaset en EQB og da det er første gang med EL og automat gear var jeg noget nervøs for hvordan det skulle gå.
Men så kom Jonathan og han besvarede alle min underlige spørgsmål til et 12 tal.
Nu er jeg en lykkelig bruger af en fantastisk EQB.
Pas godt på Jonathan han er et kæmpe plus for jer.

11 settembre 2025

Kære Nils

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner🌟
Det glæder os meget at høre, at du har fået en god oplevelse med Jonathan, og at han kunne give dig tryghed og svar på alle dine spørgsmål i forbindelse med overgangen til elbil og automatgear.

Vi ønsker dig mange gode og trygge køreture i din nye EQB, og vi skal nok passe rigtig godt på Jonathan, som vi også sætter stor pris på i teamet.

Valutata 1 stelle su 5

Når man som kunde ikke bliver set eller…

Når man som kunde ikke bliver set eller hørt, så er det ikke et sted, hvor man skal ligge sine penge. Ejner Hessel Roskilde, fik derimod scoret 2 leasingaftaler i hus. Så tak til Ejner Hessel for en fremragende service.

Og selvom jeg bor i byen, så kører jeg med glæde hele vejen til Roskilde for og få serviceret begge mine biler.

29 agosto 2025

Kære Casper

Jeg er utrolig ked af at læse om din oplevelse, og det er på ingen måde den service vi ønsker at levere.

Dennis Huban, som er salgschef i Søborg, vil kontakte dig på mail, nu du var så venlig at dele den, så vi kan tage en dialog med dig. Episoden er sket, men vi vil meget gerne høre mere, så vi kan lære af det, og vende hele situationen i teamet.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più