Trekhaakpunt Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben tevreden. Lage prijs (in mijn geval 500 euro minder dan elders) en gekregen wat op de website werd verteld. Ik had een verticaal afneembare trekhaak. Bij gebrek aan plaats achter de bumper (Hyu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag trekhaak laten monteren op Kia Rio. Vragen die ik heb vooraf stelde werden direct per mail of app via de website beantwoord. Afspraken zijn allen nagekomen. Alles stond duidelijk aangegeven.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

ondanks de vele negatieve reacties kan ik hier alleen maar een positieve recentie achterlaten. OK, er is geen contact alleen maar tijdens afrekenen en dat niet op een onvriendelijke manier. Start werk... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Blijf hier weg!!!! Ze geven aan dat ze met officiële dealers werken maar dit klopt absoluut niet. Ze hebben onze trekhaak verkeerd aangesloten ( bevestigd door onze officiële dealer ) en toch vertikk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Onze trekhaak werd professioneel en…

Onze trekhaak werd professioneel en vakkundig geplaatst. Trekhaakpunt werkt op een vernieuwende manier ze gaan voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs logisch dat ze dan geen tijd verspillen aan bepaalde zaken maar dat lijken sommige mensen niet te snappen. Wij zijn allesinds tevreden en gaan lekker op vakantie met de caravan 👍👍👍

9 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik moest om 15 02 om 17 uur een…

Ik moest om 15 02 om 17 uur een trekhaak laten zetten in lommel.kom ik daar aan heel onvriendelijk werd mij gezegd ik weet van niks u auto staat er niet op dus hier is de sleutel u kunt vertrekken.nee bij deze firma ga ik nooit meer.en telefonisch zijn ze ook niet te bereiken alles moet perse per mail of ze iets te verbergen hebben.hier heb ik anderhalf uur voor moeten rijden om mij weer om te keren naar huis .

15 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Very poor and disrespectful…

Very poor and disrespectful communication. Not answering any calls, so they're not reachable when you have a question. On top of that they're dictating to install whatever they have in their hand. Sorry to say but this is definitely no-go business.

9 febbraio 2024

Vreselijke man en communicatie

Vreselijke man, slechte communicatie, onbeschoft. Bij contant betalen geen geld terug geven.
Onbeschoftheid ten top en enorme agressieve communicatie, en paar keer zeggen dat het hem niet interesseert.

Hij zegt dat hij eigenaar niet is. Maar buren zeggen van wel en dat hij enorm onbeschoft is er regelmaat poltie aan te pas moet komen.

De ractie klopt niet, het was puppie in een bench… niks op zetels!!! Oh ja was dwergteckel van nog geen 2 kilo. Mee in metalen draarbench. Vraag maar bij je buren want ik mocht niet eens naar binnen daar stond lege bench!!!!En wat vragen kon niet nergens iemand te zien. Lieg lekker verder!!! Kom je ver mee.

8 febbraio 2024
Logo di Trekhaakpunt

Risposta di Trekhaakpunt

Jij bent toch degene die op voorhand gevraagd is GEEN honden mee te brengen? en dacht ik doe dat toch lekker en ga gewoon op de leren zetels met mijn hond.

juist ja onbeschoft is dat

BLIJF HIER WEG

BLIJF HIER WEG, ik heb 1 ster gepakt omdat 0 sterren niet mogelijk is. Zijn enorm slecht te bereiken, alleen via de mail en als je dan een mail met een afspraak hebt, staat hij niet in z’n agenda. Hij haalt z’n schouders op en daar moet je het mee doen want de administratie zit niet op dezelfde locatie als de montage. Nog nooit z’n klant onvriendelijk bedrijf meegemaakt!

8 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ook ik helaas een slechte ervaring na plaatsing

Plaatsing van de trekhaak is niets op aan te merken maar dienst naverkoop (klantenservice) is ver onder 0. Na aantal keer gebeld en e-mails te hebben verstuurd eindelijk iemand aan de lijn gekregen die zo te horen dringend aan een nieuwe uitdaging toe is. Niet alleen was deze persoon heel kort aan de telefoon maar ook zeer onbeleefd.
Kreeg opdracht om maar een foto te maken van een niet werkend achterlicht van de fietsendrager.
zodat hij het probleem kon zien.
Dit vond ik maar een zeer gekke reactie.
Heb de storing laten oplossen door mijn eigen automonteur.
Conclusie was verkeerde verbindingen zeer slecht contact.
Hiervoor zijn betere in de handel.
Dus goedkoop is bij deze duurkoop.

14 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Helaas eenzelfde behandeling als vele…

Helaas eenzelfde behandeling als vele anderen hier. Zeer onbeschofte persoon. Zo ga je niet met klanten om. Dan is de prijs ook geen reden om principes opzij te zetten. Ik zou nog meer willen zeggen, maar ik wil me niet verlagen tot het gedrag van deze persoon.

4 gennaio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Apart maar waar voor je geld

Een beetje een aparte manier van handelen misschien, ttz heel onpersoonlijk.
Initiële contact via WA was ietwat ‘kortaf’ maar ‘factual’.
Maar eens je bestelling geplaatst, is alles feitelijk haarfijn uitgelegd in hun document (incl video’s) wat je vooraf krijgt toegestuurd en die stappen moet je effectief volgen eens je ter plaatste bent. Het lijkt ginds op eerste zicht ietwat ‘louche’ omdat je in een ogenschijnlijk leeg pand binnenkomt en er totaal geen betoog is ... en dan je autosleutel in een brievenbus / buis droppen geeft je ook niet direct een ‘veilig’ gevoel… Maar als je tijdig op afspraak bent, en dan die stappen volgt, dan is je auto in amper 1 tot 1,5 uur klaar! (Wat op zich toch een mooie service is)
Ik had reeds een ander type trekhaak (enkel fietsdrager) op de auto, aldus werd bestaande kabelset (incl stekkerdoos) hergebruikt, echter leverde me dit geen enkele korting op het standaard tarief van een volledig nieuwe plaatsing. (Toch jammer!)
Maar wel puik werk geleverd en alles werkt goed.

8 novembre 2023

goedkope oplossing maar klantonvriendelijk

Is een goedkope oplossing maar zo schandalig klantonvriendelijk dat ik genoodzaakt ben om een review te schrijven. Onderstaand mijn laatste bericht aan Trekhaakpunt.be, waarop ik geen reactie heb gekregen. Hieruit blijkt de onbeschoftheid en klantonvriendelijke handelwijze.
MIJN LAATSTE BERICHT:
Bij deze wil ik na een afkoelperiode van frustratie en boosheid toch nog kwijt dat ik schandalig ben behandeld. Eerst was ik zomaar weggestuurd toen ik bij u op lokatie was waar ik te horen kreeg dat ik een afspraak moest maken. Dat heb ik geprobeerd via whatsapp en mail. Na veel pijn en moeite (een paar keer gedaan) is daar 7 oktober om 09.45 uur uitgerold. Vervolgens kom ik daar op uw lokatie aan en kwam er niemand. Daarop ben ik hard gaan kloppen, waarna uiteindelijk iemand boos reageerde dat ik moest wachten. Waarom heb ik dan een afspraak gemaakt en kan je je niet melden dat je er bent? Hoe weten jullie dan dat er iemand is. Nadat ik uiteindelijk toch te woord ben gestaan, blijk er tot overmaat van ramp de uitleg te zijn dat de sleutel nadat de trekhaak is afgekoppeld er niet uitkomt, een standaard beveiliging te zijn. Waarom is mij dat bij de 1e keer dat ik bij u op lokatie kwam al niet direct gemeld. Daarna heb ik via whatsapp en mail exact hetzelfde gevraagd en is daar niet op geantwoord. Ik ben dus 2 keer vanuit Roermond naar Lommel gereden (in totaal dus 4 uur en de nodige benzinekosten) voor een boodschap die ook via mail en whatsapp had kunnen gebeuren. Werkelijk ongehoord en zo klantonvriendelijk (ook de onbeschofte verbale uitbrander die u mij gaf op de 7e oktober), dat ik zelfs serieus overweeg om mijn rechtsbijstandverzekering in te schakelen voor een genoegdoening voor in ieder geval de onnodig gemaakte benzinekosten. Sowieso ga ik op social media en op internet een review aangeven dat u weliswaar goedkoop bent maar dat de service belachelijk slecht is. Ik hoop echter dat u bereid bent om excuses te maken en de gemaakte kosten te vergoeden.

Nadat ik deze review heb geplaatst heeft hij gereageerd met dat alle communicatie, service en ondersteuning stopt. Dat kan hij uiteraard niet, maar ook nu blijkt weer het onbeschofte en schandalige gedrag. Wees dus gewaarschuwd voor dit bedrijf.

7 ottobre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Een ster is veel te veel !!!!!!

Een ster is veel te veel !!!!!!

Deze eigenaar (tevens) monteur heeft een persoonlijkheidsstoornis.... waarom zie hier mijn relaas:
"Geachte,
Ik sta al vanaf 8u vanmorgen bij u voor de deur. Er was eerst niemand aanwezig, verschillende malen geroepen geen antwoord, gebeld via de 2 tel nummers er word niet gereageerd. Om 8.10u komt er een jongeman vanuit de receptie binnen gestoomd, en sprak mij op een agressieve toon aan "hedde gij geroepen"?
Ik zei ja, "ge moet u aanmelden" , ik zei dar ik dit al gedaan had en een afspraak had, en dar ik al paar keer gebeld had, zonder resultaat, hij liep zinder iets te zeggen door richting de wachtkamer boven.
Ca. 10 minuten later, ik was buiten aan het wachten, komt hij naar buiten gestort, ik was op dat moment aan het bellen.
Hij riep wel 3 keer, op zeer agressieve toon, of ik mij al had aangemeld?? Ik onderbrak mijn gesprek aan de telefoon en vroeg aan hem of hij iets rustiger en vriendelijker kon zijn. Daarna sloot hij de deur en is weggelopen. Nu is het 8.45u en sta nog steeds buiten te wachten.....

Graag een correcte oplossing en contact moment graag. "

deze man spoort echt niet, extreem agressief, onbereikbaar, en zich TOTAAL NIET aan afspraken houden. Heb inmiddels aangifte gedaan en ga hem daarnaast ook civiel aansprakelijk stellen.

GA HIER AUB NIET MEE IN ZEE, ZIE ALLE EERDERE REVIEWS!!

30 ottobre 2023

Prijs en montage zeer goed

Prijs en montage zeer goed
Maar klantvriendelijkheid is echt zeer ver te zoeken zelfs geen glimlach en alles wat je vraagt verwijst hij naar zijn website !!
Zeer kort !!

21 settembre 2023

Zelfs geen ster waardig

Zelfs geen ster waardig! Trekhaak laten plaatsen in mei 2023, alles prima, correct betaald! Tot we in de zomer met de caravan op weekend gingen, stoplichten werkten niet van de caravan. Alles nagekeken in de caravan en ook een nieuwe aansluitingskabel aan de caravan laten zetten. Want volgens trekhaakpunt probleem bij de caravan! Ook was er een zekering in de auto gesprongen! Een extra kost van ongeveer 30 euro. In de zomer vertrekkensklaar om 16dagen weg te gaan met de caravan. Na enkele km's werkte er geen enkel licht meer van de caravan. Uiteindelijk hadden we het geluk om de auto van onze ouders mee te krijgen, waar alle lichten van de caravan wel bij werkte.

Eenmaal thuis contact opgenomen met het trekhaakpunt om dit te laten maken en bespreken. Heel onvriendelijk aan de telefoon, heel het verhaal uitgelegd, maar we moesten het maar op mail zetten. Bij de vraag met wie we dan gesproken hadden, gaf de man aan: "met de garage." Hij wou geen naam geven. Mail gestuurd, meerdere keren gebeld, gewatsappt, allemaal zonder reactie. Na 3 weken Uiteindelijk reactie. Het moest aan de caravan liggen, terwijl we 16 dagen met een andere auto geen probleem hebben gehad. We moesten dan maar de zekeringen in de auto controleren, terwijl we hier zelf niet aan willen beginnen. Iedere partij die we spreken geeft aan dat het aan de massa moet liggen, maar dat ontkent trekhaakpunt. Als we aandringen op een afspraak, geven ze aan dat we eerst zelf die zekering moeten controleren, terwijl dit iets voor een trekhaakpunt is en niet voor de klant! Ondertussen hebben we beslist om het door een echte professional te laten nakijken en niet door zo een prutser.

Trekhaakpunt verklaart op hun website, klantvriendelijk te zijn. Awel, heel klantvriendelijk als ze kunnen verkopen, maar oowee als er een probleem is, dan zijn ze verre van klantvriendelijk. Ze zijn dan onbeleefd, onbereikbaar en onbetrouwbaar!

Denk goed na, beter wat meer voor een trekhaak betalen, dan zo een erbarmelijke na service krijgen!

Wij zijn alvast geleerd!

28 settembre 2023

Erg slechte ervaring helaas

Erg slechte ervaring helaas. Wil je een trekhaak gemonteerd hebben tegen scherpe prijs, zonder vragen, of contact te hoeven via telefoon of whatsapp wellicht goede keuze.

Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar, ondanks dat ze meerdere nummers hebben.

Ik had er vandaag een afspraak en ben vreselijk onbeschoft behandeld door de monteur. Ik vermoed dat dit ook zijn bedrijf is. Dus op mijn mail met beschrijving wat mee vandaag j hem is overkomen zal denk ik geen reactie komen of zoals hij me “te woord” stond kort en bot.
Toen ik g of ik antwoord kon krijgen op mijn vraag en wat er aan de hand was omdat hij niet normaal tegen me deed wilde hij geen trekhaak meer monteren.

Enerzijds zijn goed recht wellicht, zijn bedrijf?, alleen ik deed niets raars, was gewoon vriendelijk dus begrijp er totaal niks van.

15 settembre 2023

Zeer onbeleefde klantenservice

Plaatsing van de trekhaak is niets op aan te merken maar dienst naverkoop (klantenservice) is ver onder 0. Na 6x gebeld te hebben waarbij de lijn telkens na 3min werd verbroken eindelijk iemand aan de lijn gekregen die zo te horen dringend aan een nieuwe uitdaging toe is. Niet alleen was deze persoon heel kort aan de telefoon maar ook zeer onbeleefd door de lijn abrupt te verbreken.
Goedkoper is dus niet altijd beter.

6 settembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più