Ik ben tevreden. Lage prijs (in mijn geval 500 euro minder dan elders) en gekregen wat op de website werd verteld. Ik had een verticaal afneembare trekhaak. Bij gebrek aan plaats achter de bumper (Hyu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
ondanks de vele negatieve reacties kan ik hier alleen maar een positieve recentie achterlaten. OK, er is geen contact alleen maar tijdens afrekenen en dat niet op een onvriendelijke manier. Start werk... Leggi di più
Blijf hier weg!!!! Ze geven aan dat ze met officiële dealers werken maar dit klopt absoluut niet. Ze hebben onze trekhaak verkeerd aangesloten ( bevestigd door onze officiële dealer ) en toch vertikk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Vandaag trekhaak laten monteren op Kia…
Vandaag trekhaak laten monteren op Kia Rio. Vragen die ik heb vooraf stelde werden direct per mail of app via de website beantwoord. Afspraken zijn allen nagekomen. Alles stond duidelijk aangegeven. Velen zeggen dat ze nors behandeld werden kunnen wij ons niet in vinden. Hij is gewoon stil. Betaling werd netjes afgehandeld.

Risposta di Innotex Invest bv
afgelopen vrijdag trekhaak laten…
afgelopen vrijdag trekhaak laten plaatsen.
instrukties opgevolgd van de firma binnen een uur was de auto weer klaar.
ben er blij mee dank daarvoor

Risposta di Innotex Invest bv
Zaterdag 15 juni ‘24 vertrokken uit…
Zaterdag 15 juni ‘24 vertrokken uit Apeldoorn (NL) om 06.15 uur teneinde mijn Fiat Panda op tijdafspraak 08.30 van een vaste trekhaak te Lommel (BE) te laten voorzien door fa. Trekhaak-Punt.
Alles was vooraf per e-mail duidelijk hoe de auto en sleutel in te leveren en is voor een ieder ook duidelijk leesbaar bij aankomst bij de receptie ! Ik ben correct geholpen vlg. gemaakte afspraken vooraf en begrijp niet dat personen een negatieve review schrijven over deze vakmensen !
mvrgr. Paul

Risposta di Innotex Invest bv
Mijn trekhaak 7jaar geleden daar laten…
Mijn trekhaak 7jaar geleden daar laten plaatsen. Steeds tevreden. Nu mijn verlichting defect. Afspraak gemaakt en is vandaag snel hersteld. Waarvoor dank. Ik ben heel tevreden ook al moest ik 140 km rijden…ik hoef geen service met receptionist ed waardoor alles duurder wordt.

Risposta di Innotex Invest bv
Concept is niet de realiteit
Het concept van Trekhaakpunt is gebaseerd op efficiency, prachtig!
Praktijk is echter anders.
Trekhaak besteld voor DS4, tijdens de montageafspraak bleken ze niet de juiste te hebben, foutje kan.
maar dan stopt het:beloofd was terug te bellen /mailen die dag wat niet gebeurde, telefonisch volledig onbereikbaar. dus dag erop teruggegaan, je hoort mensen maar je wordt niet te woord gestaan. pas dag later mail gehad dat ik over 2 weken terecht kon terwijl duidelijk aangegeven is per mail dat vakantie eerder is.
Klantvriendelijkheid en service is 0!
Wegblijven bij deze hobbyist!
De bestelling was duidelijk voor modeljaar 2022! Zelfreflectie? Niet aanwezig bij deze een pitter!

Tevreden over montage
Snel, goedkoop meer moet dat niet zijn voor een trekhaak. Trekhaak laten plaatsen op mijn audi ik heb voor trekhaakpunt gekozen omdat zij de enige waren die de haak konden plaatsen zonder de bumper aan te passen. Offerte makkelijk via de site te simuleren , snelle bevestiging van afspraak. Wachtruimte voorzien van tv internet koffie , meer moet dat niet zijn voor mij

Risposta di Innotex Invest bv
Lees mijn review en vraag je af of je hiernaar toe moet gaan.
Vandaag een trekhaak onder onze nieuwe auto laten monteren, bij vertrek blijkt dat de rijhulpsystemen niet meerwerken, deze werkte eerder wel. Monteur gaf aan dat de auto zich nog moest resetten. Zou vanzelf gaan in het rijden. Na 60 km geen reset. Dealer van de auto gaf aan dat dit ook niet zou gaan gebeuren.
Ik heb hun een mail gestuurd of ze een oplossing voor mij hebben.
Ik houd jullie op de hoogte, en neem aan dat ze met een oplossing komen.
Op eerdere mails heel snel een reactie, vandaag 06–06 nog geen reactie van hun.
Update 7-6, ik zie dat men hier wel een reactie geeft op negatieve berichten, helaas krijg ik geen reactie op mijn 2 mails. Ik heb aangegeven dat men tot de volgende week vrijdag met een oplossing kan komen, dan heb ik een afspraak bij de Kia Dealer. En als daar blijkt dat het probleem door de trekhaak montage komt de kosten voor hun zijn. Ik hoop echter voor die tijd op een oplossing van hun.
Ook 8-6 geen enkele reactie op mails die ik verzonden heb. Ik kan zien dat deze wel aankomen.
Ik ga met mijn rechtsbijstandsverzekering contact opnemen.
Ook op 12-6 nog geen reactie, ook de chat persoon op de site wil niets doorgeven, en blijft zeggen dat ikmoet mailen.
Gisteren bij kia. Dealer geweest, daar hebben ze een update uitgevoerd, hierna werkte alles weer. Uit andere fora blijkt dat dit altijd moet gebeuren bij een Niro na plaatsing van een trekhaak.
Verder ben ik blij dat voor nu alles weer weerkt en sluit ik deze review.

mega onvriendelijk
mega onvriendelijk! gee respect voor uw eigendom!!!
wegblijven als uw wagen u dierbaar is!!!

Risposta di Innotex Invest bv
Wat een firma is dat?! Nooit meegemaakt!
27/03 een afspraak aanvraag gedaan. Bericht gekregen dat als ik binnen 48 uur geen bevestigingsmail gekregen heb, de aanvraag nog eens doorsturen. Deed ik dus...geen respons. Verschillende keren proberen bellen...lukt niet. Na een week mail gestuurd om te vragen wat het probleem is...geen respons. Een week later nog eens een mail gestuurd...geen respons. IK GEEF HET OP!

Snel en fijn
Zei vriendelijk gedag, snel en efficient. Vandaag de trekhaak laten plaatsen op mijn Fiat Talento. Top!

Beste allemaal
Beste allemaal, gisteren heb ik mijn trekhaak laten plaatsen en dit verliep perfect!! Zonder veel poespas en gepalaver. Ik heb alles uitgevoerd wat men mij vroeg en trekhaakpunt heeft gedaan wat ik hun vroeg. Perfecte trekhaak geplaatst, snel en efficiënt en veel goedkoper dan ergens anders!!
Er zijn toch altijd mensen die iets te zeveren hebben maar in dit geval, zeer onterecht. Bij trekhaakpunt zijn ze van weinig woorden maar meer van nauwkeurige daden.
Bedankt trekhaakpunt!!!
Zeer tevreden met jullie werk.

Trekhaak.
Voor de gezelligheid hoef je hier niet te komen, maar wel voor een snelle goede montage en goede prijs voor een trekhaak.
0 voor klantvriendelijkheid
De communicatie verloopt op een onrespectvolle manier. Ik had een trekhaak laten plaatsen waarbij nadien bleek dat dit niet kon op de wagen ondanks het ingeven van alle gegevens. Meedenken in oplossingen zat er niet.
De defensieve reactie van hen op mijn review spreekt voor zich.

Prima bedrijf
Prima bedrijf! Vandaag mijn afneembare trekhaak laten plaatsen. 09:30 naar binnen gestapt en de sleutels in de daarvoorbestemde brievenbus gedaan. Om 10:40 ging de bel en was mijn auto klaar. Wat betreft de recensies dat de eigenaar onvriendelijk is. Dat heb ik totaal niet ervaren. Deze man plaatst 10 trekhaken op een dag en houdt het gesprek daarom ook kort en zakelijk, desondanks kan deze man ook lachen. Mocht je behoefte hebben aan een uitgebreid ontvangstcomitee met een verse cappuccino met havermelk en een lekker chocolaatje? Dan zou ik naar een andere garage gaan. Echter ben je dan wel €500,- meer kwijt.
Als je gewoon de instructies volgt wat er van je gevraagd wordt dan heb je een prima trekhaak voor een scherpe prijs!

Goede prijs,snelle plaatsing
Misschien een iets wat aparte manier van werken.Bij aankomst niemand aanwezig die een vraag kan beantwoorden.Telefonisch contact niet mogelijk.
Maar omwille van de lagere prijs en de snelle plaatsing kan ik dit wel aanvaarden.

Meest onvriendelijk zelfstandige denk
Meest onvriendelijk zelfstandige denk, werkt volgens mij alleen ma met zwartwerkers
Heel onvriendelijk en werd niet verder…
Heel onvriendelijk en werd niet verder geholpen!
Kort en zakelijk
Sleutel in de bus, uurtje wachten, afrekenen en dat was het.
Geen poespas, voor ons prima !!
Nieuwe manier van werken
Nieuwe manier van werken , alles is er tot in de puntjes geregeld om alles heel eenvoudig te laten verlopen, zo kunnen ze de prijs ook drukken en een betaalbare oplossing aanbieden, wij waren 450 euro goedkoper uit en zijn er super tevreden mee. Als je graag veel toeters en bellen wilt en daar paar 100 euro voor wilt betalen mij goed maar ik niet. Bedankt trekhakenpunt
Vanmorgen een trekhaak laten plaatsen
Vanmorgen een trekhaak laten plaatsen. Kunnen ons niet vinden in de negatieve recensies. Strak geregeld. Bij binnenkomst je autosleutel in een brievenbus. Boven een mooie wachtkamer. Koffie en tv gratis wifi aanwezig met een leeshoek. Wachttijd +\- 1,5-2 uur. Bij het afrekenen zie je pas de eigenaar. Kort en krachtig, maar zeker niet onvriendelijk. Puur zakelijk.