Saxobank

Valutata 1 stelle su 5

Wat een mafketels. Al jaren klant en via Binck automatisch naar Saxo gegaan. Van alles moeten aanleveren over herkomst vermogen, toen nog meer vragen pffff. Nu sluiten ze gewoon je rekening en verkope... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zijn telefonisch niet bereikbaar krijg allen bandje van sales. Geen enkele afspraak wordt nagekomen. Om mijn overleden echtgenote als mede-eigenaar te veranderen is nog steeds niet geregeld. Mijn bele... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dertien jaar klant geweest, eerst bij Binck, daarna Saxo. Twee x helemaal door de molen geweest wat betreft afkomst van vermogen tot stukken uit de vorige eeuw aan toe. Verder nooit problemen gehad.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Saxo sluit de rekening van mensen die buiten de EU wonen met als argument het risico op financieren van terrorisme en witwassen. Het is een idioot argument omdat de bank van de tegenrekening de contro... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Customer support - een ramp...

Vroeger was customer support bij Binck top. Je werd dezelfde dag nog opgebeld om je vraag (of het probleem) te bespreken en je verder te helpen.
Sedert de overgang naar SaxoBank is de customer support een totale catastrofe.
Onmogelijk om binnen de week een antwoord krijgen en als je dan aandringt krijg je een zinloos antwoord.
Mijn vraag werd amper gelezen want het antwoord was totaal naast de kwestie (leek meer op een robot antwoord)
Er is een dringende nood aan mensen met het juiste profiel en kennis in het customer support team te plaatsen zodat trouwe klanten correct geholpen worden.
Niks gemerkt van het feit dat hoe hoger je rekeningniveau (Bronze, Silver, Gold) is, hoe sneller je geholpen wordt...

3 luglio 2024

De klantenservice is rampzalig

De klantenservice is rampzalig, na eigen zeggen hebben ze onderbezetting, maar bestaande bezetting is gedemoraliseerd. Ze sturen gestandaardiseerde reacties, die niet direct het probleem oplossen en sluiten vervolgens het ticket om reacties te voorkomen.

De ondernemingsstructuur wordt opgeheven, de NL organisatie fuseert met de Deense entiteiten, lokaal NL management verdwijnt. Voldoende reden voor gedemoraliseerd achterblijvend personeel. Volgende kosten besparende stap is waarschijnlijk een service centre in een laag kosten locatie als Portugal of Roemenie.

De Saxo systemen zijn t.o.v. het voorafgaande Binck systeem rampzalig, foutieve calculatie van resultaten, rammelende berekening kosten, portfolio overzicht is beperkt in opties, Je kunt een PDF rapport genereren, maar dan krijg je 25 bladzijden met details. Newsfeed is basic, gericht op NL ondernemingen. bij buitenlandse aandelen kun je vergeten om updates te krijgen.

Tot slot corporate actions, een dividend of rentebetaling kunnen ze aan, maar daarna wordt het twijfelachtig.

Het is waarschijnlijk beter om ergens anders te (gaan) kijken, gaat wel enige tijd duren voor SAXO NL is gestabiliseerd .

1 luglio 2024

FRAIS cachés !!! A Fuir.

La baisse des Frais annoncée à grands renforts de publicité n'est pas valable pour tous les clients.
Après plusieurs appels au Service client, Saxo me demande de fermer mon compte et d'en ré ouvrir un car malheureusement je suis un client historique SAXO / BINCK et donc la nouvelle politique tarifaire ne s'applique pas pour nous !

Depuis des mois le service client me ballade me promettant une harmonisation des frais entre clients ce qui 4 ans après n'est pas vérifié.
Malhonnête.

Honteux à fuir !

2 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik was van plan om de klant te worden maar....

Ik was van plan om de klant te worden, maar ben blij dat niet gedaan te hebben. Heb hun demo account geprobeerd, echter komen daar steeds foutmeldingen naar voren. Simpele handelingen als een order plaatsen lukt niet, wegens de vele foutmeldingen (kan geen gegevens van de server halen, met een foutcode tot gevolg).

Meerdere malen ze getracht te bellen, echter wordt er keer op keer niet opgenomen. Op den duur hoor ik een Engels sprekende dame op een bandje. Wat moet je hier nu mee? Ik ga verder kijken. Helaas voor Saxo.

2 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Et godt råd: Flyt ikke penge til Saxo Bank for at…

Flyt ikke penge til Saxo Bank for at investere!! Jeg har været kunde i Danske Bank i 63 år (jeg er 80 år og en helt almindelig person som investerer lidt i aktier). Så fik jeg øje på Saxo's annoncer om billige gebyrer og så flyttede jeg penge til dem. Det gjorde at de forlangte dokumentation for hvor pengene kom fra. Det er jo ok fordi der er en hvidvaskelov. Så langt så godt.
Men så går tiden, måneder, og de gør det umuligt for dig at investere mens du venter på at de har set på dokumenterne. Og intet sker. Man får ingen besked om tidsforløb - og adskiællige mails og samtaler med 4 personer i banken har til nu ikke åbnet for at jeg kan investere mine surt sammensparede skillinger.
Jeg håber at Saxo fanger svindlere og slyngler, men at de på denne måde hindrer almindelige mennesker i at kunne investere for et beløb man har flyttet til dem, det er ud over enhver grænse.
Så jeg er færdig med banken. Og dette skriv er for at advare andre helt almindelige investorer om at tænke jer godt om inden I flytter penge til Saxo for at investere.

27 giugno 2024

Niet doen

Bij iedere e- mail die ik van de bank krijg om hen te beoordelen krijg ik bij openen het bericht: u heeft de enquete reeds ingevuld. Hoe kan dat????
Wat een slechte bank, de web site is slecht, ik kreeg totaal verkeerde informatie, terwijl de beurs negatief was en mijn vermogen verminderde stond ik volgens de bank dik in de winst. Iedere verandering van de website is een verslechtering, nu is er weer een rekening verdwenen en ze begrijpen niet hoe het kan?

26 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Via mail ontvang ik "Laatste kans om uw…

Via mail ontvang ik "Laatste kans om uw gegevens bij te werken"
Dit beschouw ik als dreigen. Maar via "mijn gegevens bijwerken" zie ik dat de gegevens zijn verstuurd en nog moet worden beoordeeld. Vervolgens gebeld naar klantendienst en vernomen dat zolang de gegevens niet verwerkt zijn de dreigmails blijven komen.

24 giugno 2024

Waardeloos

Waardeloos, verkopen je opties 2u voor expiratie , zogezegd voor de margin, terijl het om gekochte puts ging, die 2 minuten na liquidatie al verdubbeld waren en iets later meer dan verviervoudigd. Ongelooflijk, op expiratiedag de laatste 2u , de belangrijkste, mijn posities geliquideerd. Klantenservice waardeloos, beroepen zich op het bericht wat in de mail staat dat je opties hebt die die dag expireren . Op mijn mails geen antwoord gehad

14 giugno 2024

Dramatische Bank

Wat een dramatische bank, telkens krijg je weer bericht dat je gegevens bijgewerkt moeten worden, om wat voor reden dan ook. Nu waren wij op vakantie en dus niet in de gelegenheid die bij te werken, contact opgenomen met de klantenservice, en het betrof een vraag ; Welke van de volgende doeleinden beschrijft uw plan het beste met uw rekening ? Na telefonisch contact zou de klantenservice mijn antwoord verwerken. Dan volgt 2 dagen later dat je rekening geblokkeerd wordt omdat de gegevens niet zijn bijgewerkt. Een rekening blokkeren vanwege een reclamevraag !!!!! Belachelijk

20 giugno 2024

Klantonvriendelijk en onfatsoenlijk

Zonder mijn toestemming zijn mijn posities verkocht en zou mijn rekening opgeheven worden. Dat laatste is niet gebeurt. Wilde ik hierover contact hebben en tijdens de chat word ik er gewoon door de medewerker uitgegooid. Onfatsoenlijke klantonvriendelijke bank. Dikke tip... Ga naar Degiro

18 giugno 2024

Nooit aan beginnen

Als oud Binck-klant en kleine belegger is mijn account eenzijdig opgezegd door Saxo omdat ik kennelijk te weinig transacties uitvoer en ze te weinig aan mij verdienen. Na +/- 10 probleemlozer Binck jaren binnen 2 jaar na de overname eruit geschopt. Eenzijdig mijn aandelen verkocht zonder toestemming en dan wel rente berekenen over mijn saldo. Dieven zijn het!

2 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wat een enorme prutsers bij de helpdesk…

Wat een enorme prutsers bij de helpdesk van Saxobank. Order niet uitgevoerd en klacht ingediend. Dan kom je in de molen a) Geen antwoord krijgen b) een niet kloppend antwoord krijgen of c) als je naar een manager vraagt een complete imbeciel aan de telefoon te krijgen.Ik had 500.000,00 bij Saxo staan, bij iedere bank val je dan onder private banking en heb je een vast aanspreekpunt. Saxo presteert het om onbereikbaar te zijn danwel je op te zadelen met categorie Melkert baan. Heb m’n geld maar overgeboekt naar een andere vermogensbeheerder . Wel provisie en bewaarloon willen opstrijken maar verder onbereikbaar zijn als er iets misgaat.

17 maggio 2024

Blijf er weg

Blijf er weg. Geen klant beleid. Privacy wordt niet gerespecteerd. Overtreden de wet. Maken van u terrorist en witwasser als je niet alles verantwoord. Ik ben gemigreerd naar ander platform. De Bincktijden zullen niet terugkomen. Nul sterren was beter geweest.

30 maggio 2024

Dans mon PEA

Dans mon PEA, des droits de souscription (DS) ALSTOM utilisables pour l'augmentation de capital de cette société, sont enregistrés et côtés durant la période prévue par la société. N'étant pas intéressé pour acquérir de nouvelles actions ALSTOM (à prix préférentiel) , j'ai décidé de vendre mes DS. Mais ces droits sont invendables car imputés sur le compte titre au lieu du PEA et donc il faut passer par la hot-line SAXO: oui j'ai réussi à les vendre aujourd'hui à 15h38 après une attente de l'exécution de cet ordre de près de 16 mn! Trop longue cette attente. Heureusement que ce n'est pas tous les jours que j'ai besoin de passer par téléphone ce type d'ordre !

29 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Dagelijks DEBETRENTE ondanks positief…

Dagelijks DEBETRENTE ondanks positief saldo!
Tot mijn verbazing wordt er iedere dag in deze maand mei debetrente afgeschreven! HOEWEL IK AL MAANDEN EEN POSITIEF KAS SALDO HEB. Ik controleer dit altijd om de hoge debetrente bij Saxo Bank te voorkomen. Hierover gebeld en werd me verteld om mijn klacht te melden via het klachtenportaal. Dat heb ik gedaan en krijg geen enkel reactie! Deze ochtend weer Eur. 16,81 afgeschreven hoewel ik vrijdag 24 mei een postiekassaldo had ! Inmiddels meer dan Eur 140,- onterechte rente afgeboekt gezien het rente overzicht MEI 2024. Renteoverzicht MAART en APRIL wordt niet getoond! Hebben ze zeker geblokkeerd, Sterk vermnoeden dat ook over die maanden geld is gejat. Ik ga de AFM straks bellen en de ombudsman.

27 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wat een farce die tariefsverlaging

Wat een farce die tariefsverlaging. Een marginale verbetering van tarieven wordt betaald door een ENORME daling van de betaalde creditrente. Onder een ton ontvang je helemaal niets meer. Daarboven wordt eerst nog de margeverplichting van je bedrag afgetrokken. Voorheen werd 2,4% rente betaald, voor mij blijft daar nog ongeveer 0,6% van over. Schandalige behandeling. Kleine verschuivingen kunnen plaatsvinden, maar hiermee geeft SAXO aan compleet onbetrouwbaar te zijn en zich niets voor klanten te interesseren.

14 maggio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più