Sapph Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Mooie kwaliteit en snelle bezorging. Al vaker iets besteld en je merkt dat de site vnl vwb de retourzendingen verbetert. Minpuntje zijn de maten. Deze vallen een maat groter dan verwacht. Terugsture... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na lang twijfelen, toch bij de nieuwe Sapph een bestelling geplaatst. Binnen 2 dagen mijn BH geleverd gekregen en het voelt net als wat ik gewend was, erg blij mee. Alleen het mooie goudkleurige me... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

1 ster is het eigenlijk nog niet waard!!! 13 april voor bijna 100 euro besteld, tot op heden niks ontvangen. Meerdere mailen mail contact geweest, daar werd aangegeven binnen 3 tot 6 weken ontvangt u... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Moest 3x bellen om een retour in orde te brengen en voor elke gesprek( België naar Holland) 5€ per keer betalen dus 15€ in totaal en elke keer lang in de wachtrij staan! Heel veel miserie en geld en t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di intimo

Scritti dall'azienda

Sapph is een lingeriemerk dat de balans herdefinieert tussen design, pasvorm, functionaliteit en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elke vrouw lingerie verdient die niet alleen past, maar haar versterkt. Wij staan voor inclusiviteit, wij zijn er voor alle leeftijden, alle maten, elk lichaam. Door innovatie te combineren met gedurfd design en verfijnd vakmanschap creëren we lingerie die aanvoelt als een tweede huid en een onvergetelijke indruk achterlaat. ----- Graag informeren wij u dat het merk Sapph sinds kort onder nieuw eigendom en nieuw management valt. Op dit moment werken wij hard aan de lancering van onze nieuwe website www.sapph.com, die begin 2026 operationeel zal zijn. Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren met onze nieuwe ontwerpen. ----- Heeft u vragen over een bestelling die in het verleden bij Sapph is geplaatst? Neem aub contact op met onze klantenservice via support@sapph.com. Onze collega's staan u graag te woord.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

165 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snelle bevestiging van bestelling

Snelle bevestiging van bestelling, levering stint de dag daarna. Heel mooi materiaal, heel tevreden.

10 luglio 2026

Beste Carla,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Geniet van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Een nieuwe doorstart gemaakt!!!

Een nieuwe doorstart gemaakt.
Na de nodige info te hebben doorgegeven, een bon gekregen ter compensatie van vorige frauduleuze zaken.
Altijd zeer tevreden geweest van dit merk!
Dank u voor mijn nieuwe lingerie!!

10 luglio 2026

Beste Monika,

Positief over Sapph

Voor het eerst weer sinds lange tijd bh's besteld en zeer tevreden. Duidelijke communicatie en snelle verzending. Mijn bh' zitten perfect en zijn van zeer mooie kwaliteit! Na alle negatieve reacties is mijn ervaring heeeeeel positief en ga zeker nog een bestelling plaatsen!!

3 luglio 2026

Beste Nicolien,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze services. Geniet van je aankoop!

Valutata 1 stelle su 5

Pakket kon niet geleverd worden op mijn…

Pakket kon niet geleverd worden op mijn adres om welke reden ook, geen idee en het is ook niet geleverd op ophaalpunt. Oplichterij?

2 luglio 2026

Risposta di Sapph

Beste klant, door een technisch probleem werd het adres niet geaccepteerd door ons systeem. We hebben dit inmiddels opgelost en u ook hiervan op de hoogte gebracht. Het pakket zal vandaag nog verzonden worden.

Sapph support

Valutata 5 stelle su 5

Heeft alle ellende opgelost van de…

Heeft alle ellende opgelost van de vorige eigenaar.
Bestellingen die niet geleverd zijn, worden nu alsnog vergoed.
Petje af zoals dit opgelost wordt

2 luglio 2026

Beste Klant,

Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe eigenaar alles netjes opgelost

Nieuwe eigenaar alles netjes opgelost, voucher gekregen. Bestelling gedaan, die kwam binnen 1 dag binnen. Mooie kwaliteit en zit heerlijk. Van de week weer een bestelling gedaan. Door warme weer zou het wat langer kunnen duren, dus netjes gecommuniceerd. Nou alsnog binnen 2 dagen binnen. Het is heel mooi en zit echt super. Dit mag ook gezegd worden na negatieve reacties

30 giugno 2026

Beste Angeline,

Valutata 5 stelle su 5

Sinds alles weer online is

Sinds alles weer online is, gaat alles naar behoren. Nette communicatie met de klantenservice en de bestellingen komen aan.

19 giugno 2026

Beste Lee,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Zo blij dat Sapph weer terug is!

Zo blij dat Sapph weer terug is! En hoe!

Vorige week mijn bestelling ontvangen. Verschillende maten besteld, maar mijn maat is nog exact hetzelfde.
2 andere maten geretourneerd, gaat ook heel eenvoudig.
Zojuist maar weer een setje besteld.

29 giugno 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze pasvorm en service. Geniet van je aankoop!

Valutata 4 stelle su 5

Na de wissel van eigenaars een…

Na de wissel van eigenaars een kortingscode gekregen die werkt bovenop de normale Sale. Binnen een dag mijn pakketje binnen en zit als gegoten. Heel fijn na de slechte ervaring bij de vorige eigenaar

25 giugno 2026

Beste klant,

Sapph comeback👍

Eerst anderhalf jaar druk in de weer met klantenservice om levering of geld terug te krijgen.
Nu is het bedrijf overgenomen en kreeg ik alsnog een tegoedbon. Bestelling was binnen enkele dagen geleverd. Top!

27 giugno 2026

Beste Jacqueline,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor je. Geniet van je aankoop!

Bestel hier NOOIT!

Bestel hier NOOIT!

Je krijgt je bestelling nooit!
Meerdere boze mails gestuurd maar geen reactie.
Dus HIER NOOIT BESTELLEN!

13 novembre 2025

Beste Janet,

Wat vervelend om te horen dat je in het verleden een negatieve ervaring hebt gehad met Sapph. Voor gedupeerden van het oude Sapph bieden wij compensatie aan. Onze klantenservice komt hierover graag met je in contact. Je kunt mailen naar support@sapph.com, of bel naar 010 2614 360. We horen graag van je!

Valutata 5 stelle su 5

Bij de vernieuwde Sapph een bestelling…

Bij de vernieuwde Sapph een bestelling gedaan voor 2 sets.
Prima kwaliteit en goede bezorging.

26 giugno 2026

Beste Bert,

Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en services. Geniet van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Na 1.5 jaar met de doorstart eindelijk…

Na 1.5 jaar met de doorstart eindelijk een voucher gekregen en nieuwe spullen kunnen bestellen waar ik heel blij mee ben. Jammer dat vorige bedrijf er zo een potje van heeft gemaakt. Ik ben blij dat ik alsnog voor mijn 137€ iets heb uit kunnen zoeken wat meteen 2 dagen erna geleverd is.

Ik heb het ook bij consumentenprogramma Radar gemeld dat zij dit op tv recht kunnen zetten.

25 giugno 2026

Beste Marleen,

Hartelijk dank voor je positieve bericht. Het doet ons goed te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankoop!

Fantastisch

Na een aantal jaren slechte ervaring te hebben met Sapph nu zeer tevreden over de lingerie. Snelle levering en prachtige kwaliteit.
Met deze nieuwe doorstart heb ik weer vertrouwen gekregen in Sapph.
Kortom fantastisch!

16 giugno 2026

Beste Chantal,

Hartelijk dank voor je positieve bericht. Bedankt voor je vertrouwen en je bestelling, en veel plezier met je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Refund en afhandeling van eerder bestelling .Na alle strubbelingen van de vorige…

Na alle strubbelingen van de vorige eigenaars ,nu zeer tevreden over de afhandeling van mijn eerdere ,wel betaalde ,maar niet geleverde bestelling.
Na aantoonbaar bewijs van mijn betaling ,kreeg ik het bedrag terug via een code ,die ik kon gebruiken bij een nieuwe bestelling.
Super snel geleverd .Top afhandeling.

23 giugno 2026

Beste Mia,

Valutata 5 stelle su 5

Nadat ik 2jr geleden een bestelling…

Nadat ik 2jr geleden een bestelling head geplaatst die nooit is aangekomen, geen reacties op mails. Kreeg ik nu, na reactie op mijn mail omdat ik weer een nieuwsbrief kreeg, hele snelle reacties en kreeg ik een tegoed voor mijn bestelling destijds ik heb een nieuwe set besteld die binnen 2 dagen was geleverd en hij zit geweldig! Ik kan normaal in een winkel 10 sets passen en misschien 1 die goed zit en nu was t meteen goed. Dankjewel sapph!

Beste Wilmy,

Hartelijk dank voor je positieve bericht. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe setje. Geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij dat Sapph terug is

Heel blij dat Sapph terug is! Nog steeds erg blij met mijn nieuwe setje. Erg snelle levering, fijne klantenservice en lingerie zit super goed!

4 aprile 2026

Beste Maddie,

Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit. Geniet van je aankoop!

2 setjes

Na een slechte ervaring van de vorige Sapph eigenaar nu weer helemaal blij met mijn bestelling waar ik ook nog mijn voucher die ik nog tegoed had van ongeveer 2 jaar geleden op in kon wisselen. Snelle verzending, goed verpakt ik zou zeggen super!!

Beste Elizabeth,

Valutata 5 stelle su 5

Sapph is weer als vanouds vertrouwd....

Nu Sapph is overgenomen is het weer vertrouwd als vanouds.
Goede service ( heb vouchers gekregen voor de nooit geleverde bestellingen van de vorige eigenaar!)
Heb nu 4 bestellingen gedaan en binnen 1 dag geleverd.
Ook retourneren is geen enkel probleem.
De kwaliteit van de lingerie is ook nog steeds wat we van Sapph gewend zijn.
Heerlijke setjes om te dragen.
Hoop alleen dat er weer wat meer leuke printjes en bandjes terug komen in de collectie.
Kortom je kunt weer veilig en vertrouwd online winkelen bij Sapph!!

Beste Renata,

Hartelijk dank voor je positieve bericht. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. We geven je feedback door aan ons productie team!

Gelukkig weer snelle levering

Gelukkig weer snelle levering, en blij met de goed zittende en vertrouwde Sapph BH's!!
Na slechte ervaring met vorige eigenaar in 2025, die inmiddels failliet is, toch de stoute schoenen aangetrokken en nieuwe investeerder voordeel van de twijfel gegeven, dus bestelling geplaatst, en werd volgende dag al geleverd. En ben er blij mee, want persoonlijk vind ik de Sapph BH's gewoon goed zitten en mooi blijven.

18 giugno 2026

Beste Mariëlla,

Hartelijk dank voor je positieve bericht. Bedankt voor je bestelling en je vertrouwen, en veel plezier met je nieuwe BH's!

Sapph Support

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più