Mooie kwaliteit en snelle bezorging. Al vaker iets besteld en je merkt dat de site vnl vwb de retourzendingen verbetert. Minpuntje zijn de maten. Deze vallen een maat groter dan verwacht. Terugsture... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na lang twijfelen, toch bij de nieuwe Sapph een bestelling geplaatst. Binnen 2 dagen mijn BH geleverd gekregen en het voelt net als wat ik gewend was, erg blij mee. Alleen het mooie goudkleurige me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
1 ster is het eigenlijk nog niet waard!!! 13 april voor bijna 100 euro besteld, tot op heden niks ontvangen. Meerdere mailen mail contact geweest, daar werd aangegeven binnen 3 tot 6 weken ontvangt u... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Moest 3x bellen om een retour in orde te brengen en voor elke gesprek( België naar Holland) 5€ per keer betalen dus 15€ in totaal en elke keer lang in de wachtrij staan! Heel veel miserie en geld en t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sapph is een lingeriemerk dat de balans herdefinieert tussen design, pasvorm, functionaliteit en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elke vrouw lingerie verdient die niet alleen past, maar haar versterkt. Wij staan voor inclusiviteit, wij zijn er voor alle leeftijden, alle maten, elk lichaam. Door innovatie te combineren met gedurfd design en verfijnd vakmanschap creëren we lingerie die aanvoelt als een tweede huid en een onvergetelijke indruk achterlaat. ----- Graag informeren wij u dat het merk Sapph sinds kort onder nieuw eigendom en nieuw management valt. Op dit moment werken wij hard aan de lancering van onze nieuwe website www.sapph.com, die begin 2026 operationeel zal zijn. Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren met onze nieuwe ontwerpen. ----- Heeft u vragen over een bestelling die in het verleden bij Sapph is geplaatst? Neem aub contact op met onze klantenservice via support@sapph.com. Onze collega's staan u graag te woord.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Sinds dit jaar is Sapph van eigenaar veranderd en dat is te merken, erg prettige communicatie en snelle levering. De bh’s en bijpassend ondergoed zijn van goede kwaliteit en de kleuren zijn mooi. Mijn gebruikelijke maat paste precies goed.

Risposta di Sapph
Jaren terug een sapph BH gekocht. Met veel plezier en comfort gedragen, maar die ging kapot. Allerlei slechte verhalen gelezen maar toch besteld omdat het zo'n fijne BH was.
Ik werd niet teleurgesteld weekend besteld dinsdag binnen. Twee BH die gelijk goed zitten, comfortabel met mooie afwerking en bij passende slip.
Kom zeker terug om te shoppen.

Risposta di Sapph
Héél blij dat Sapph weer in de lucht is!!! Fijne spullen, goede pasvormen, goede prijzen... ik word er blij van!!

Risposta di Sapph
Zondag besteld, dinsdag ontvangen. Pasvorm uitstekend. Prijs/kwaliteit prima!

Risposta di Sapph
De levering van de bestelling was super snel.
Het kant is zacht en niet storend.
Heel mooi materiaal. Ga zeker meer hier van bestellen.

Risposta di Sapph
Zondag twee setjes besteld met 60 procent korting, vandaag geleverd door DHL. De kwaliteit is prachtig en de maten kloppen, ben er erg blij mee.
Vandaag daarom een tweede bestelling gedaan voor een zwart setje, helaas "maar" met 40 procent korting. ( niet heel gek, zwart verkoopt natuurlijk beter.)
Ben weer fan !

Risposta di Sapph
Koop al jaren BH.s van Saphh. Er waren moeilijkheden met de vorige eigenaars!Maar de huidige eigenaars hebben het allemaal opgelost waarvoor fel bedankt!
De BH’s zijn nog altijd heel mooi en hebben een goede pasvorm! Een echte aanrader!
Ga zeker blijven kopen!
Linda Cox

Risposta di Sapph
Besteld en netjes afgeleverd. Nieuwe eigenaar. Ik ben er weer bij mee.

Risposta di Sapph
Supergoed gedaan! Het geld dat ik meer dan 2 jaar geleden betaalde voor lingerie die nooit geleverd werd heb ik helemaal teruggekregen met een voucher. Ik heb dan ook direct een nieuw mooi setje besteld en dat is onmiddellijk en correct geleverd! Ik ben fan!!! ❤️

Risposta di Sapph
Ik heb onlangs mijn tegoed voucher ingewisseld. Snelle levering en toch wel weer de vertrouwde producten (voor mij) maar ik moet wel toegeven dat ik erg geschrokken was van de huidige prijzen. Er is een fikse prijsstijging toegepast. Dus ik shop met name als er sale is….

Risposta di Sapph
Van de week nieuwe bh en strings gekregen van mijn lieverd! Je voelt het niet als je de set aanhebt en dat is super fijn. De te grote bh's worden van de week retour gestuurd, het is nl altijd even kijken welke maat je heb bij een ander merk. Heel tevreden

Risposta di Sapph
Allereerst is mijn pakket nooit aangekomen. Toen bleek het bedrijf failliet te zijn. Daarna is er een doorstart gemaakt, toen kreeg ik een waardebon twv het bedrag dat ik toen gekocht had. Gekeken op de site wat ik mooi vond. Er was bijna geen keus en alles was een stuk duurder. Toch een mooi setje uiteindelijk uitgekozen. Zeker weten de goede maten ingevuld en toen ik de bevestiging kreeg zag ik dat het compleet andere maten waren. Dag later werd het geleverd, dat is het enige positieve, maar toen ik het retourformulier wilde invullen en het pakketje wilde aanmelden, bleek dat je het niet gratis kan retourneren. Nou laat maar zitten, ik pleur het wel in de container, ik hoef nooit meer iets te kopen bij deze winkel!!!!
En ze hebben een kaartje in de doos gedaan of je een review wilde invullen en dat ze dan een setje verloten terwijl trustpilot bedrijven niet toestaat om een beloning aan te bieden in ruil voor een review......

Risposta di Sapph
Ik heb al jaren mijn bh van Sapph en ik baalde ook dat er twee jaar niks meer was. Gelukkig is Sapph terug mijn bh. Ik bestel mijn maat en hij past. Al jaren geen merk dat deze pasvorm evenaren. Gistermiddag besteld en vandaag al binnen. Top service en ze zitten weer 😃 super

Risposta di Sapph
Na 2 jaar kan ik hier gelukkig nu een positieve review schrijven. Ze zijn eindelijk terug( andere eigenaar als bij de voorgaande negatieve revieuws). Bij dat ik weet sapph fabulous snel in huis heb

Risposta di Sapph
Blij dat Sapph er weer is. Eindelijk mijn favoriete Fabulous bh’s weer kunnen bestellen. Levering was snel en bh’s zitten fantastisch. Ik ben blij!

Risposta di Sapph
Nieuw setje ontvangen. Snel geleverd en zeer tevreden.
Goede kwaliteit en leuk geprijsd.
Wel zou ik wat hogere aangesloten bh's zien, ivm f cup.
Dit ook als zoekoptie zetten. Ik heb ze n.l niet gevonden.

Risposta di Sapph
Ik vind dat ze alles doen om j3 te helpen met wat bij de vorige keer helemaal fout ging wel betaald niets ontvangen dus daarom is dit wel netjes van hun om mensen daar bij te helpen .

Risposta di Sapph
Duidelijke website. Twee setjes besteld die binnen 2 dagen netjes geleverd werden. Top!

Risposta di Sapph
Eerste krijg ik een kado bon om de schade op te lossen
Daar heb ik dan een bestelling mee gedaan
Krijg ik temu kwaliteit voor een sapph prijs
Na 2 x koud wassen niets meer van over.
Ik heb het gemeld bij de klantenservice nou had ik dat maar nooit gedaan
Ik ben al weken aant mailen
En ik mag weer een kado bon in ontvangst nemen als in me klacht producten opstuurt
Waar ik dan weer een dag op mag wachten
Maar nergens een tegemoetkoming voor de schade de tijd en de teleurstelling.
Voor mijn nooit meer sapph
Vervolg is de oplossing na weer weken mailen dat ik weer een kado krijg terwijl ik duidelijk aangeef die niet te willen.
Conclusie sapph houdt meer van de regels en kado bonnen.
Dan de moeite doen om de klanten te helpen.

Risposta di Sapph
Betere omschrijving, pyjama besteld maar alleen top ontvangen, een beetje misleidend. Verder had ik graag de top een maatje groter gehad, maar kan alleen terugsturen en grotere maat bestellen, zijn weer extra kosten aan verbonden