Super leuke oorbellen besteld ben er…
Super leuke oorbellen besteld ben er heel blj mee
Lisanne Fleur is een Nederlands sieradenmerk. Fijne, tijdloze stukken om elke dag te dragen, geen seizoenshypes, gewoon sieraden die bij je blijven passen.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Super leuke oorbellen besteld ben er heel blj mee
Ja hoor, dit is er weer zo één: een bedrijf dat er zogenaamd mee gaat stoppen. De website geeft een bedrijfsadres in Maurik, Nederland.... Je bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt, alla dat kan. Maar dat het dan nog 5 tot 12(!) dagen duurt voordat je je bestelling hebt .... Zolang doet DHL er niet over..... Dan komt het NIET uit Maurik, Doejenburg 144 k, want dat is een opname studio van Space Optics, aldus Google Maps, dus uit.... China of Hong Kong! Gewoon goedkope rommel dus. Niet intrappen!

Risposta di Lisanne Fleur
Ik heb op 4 en 5 juli voor 80 euro sieraden gekocht bij Lisanne en fleur. Bedoeld als cadeautjes. Nu is het 18 juli en nog altijd geen bestelling ontvangen. Na eerdere mail is op 9 juli bij dhl een melding verschenen dat beide bestellingen zijn aangemeld maar nog niet ontvangen. Dat is dus ook al 9 dagen geleden. Ik heb veel geld betaald voor cadeautjes die nu al veel te laat zijn. Als ze überhaupt nog bezorgd worden. Na een tweede mail nog geen reactie van Lisanne en fleur. Mijn eerdere review is plotseling verdwenen nadat trustpilot vroeg of ik de score van 1 ster niet wilde aanpassen?
Ik vind de hele gang van zaken slecht
Er is geen contact geen verklaring waarom bestellingen Na 2 weken nog altijd niet zijn verstuurd.
Dus ik ben zeker niet tevreden en zou ook als ze niet stopten nooit meer bestellen
UPDATE
Na de reactie van lisanne en fleur is er nog altijd geen spoor van de bestellingen. Zij zeggen dat die inmiddels verstuurd zijn, maar er is zelfs nog geen enkele zending ontvangen bij dhl, dpd of post.nl en al helemaal niks ontvangen door mij...ik denk dat ik mijn geld gewoon kwijt ben, zonder de sieraden te ontvangen. Dus ik blijf bij 1 ster..

Risposta di Lisanne Fleur
Nu op vakantie, maar gisteren alle sieraden binnen gekregen. Wat een top kwaliteit. Prijs verhouding is perfect. Bedankt
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.