Sapph Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Mooie kwaliteit en snelle bezorging. Al vaker iets besteld en je merkt dat de site vnl vwb de retourzendingen verbetert. Minpuntje zijn de maten. Deze vallen een maat groter dan verwacht. Terugsture... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na lang twijfelen, toch bij de nieuwe Sapph een bestelling geplaatst. Binnen 2 dagen mijn BH geleverd gekregen en het voelt net als wat ik gewend was, erg blij mee. Alleen het mooie goudkleurige me... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

1 ster is het eigenlijk nog niet waard!!! 13 april voor bijna 100 euro besteld, tot op heden niks ontvangen. Meerdere mailen mail contact geweest, daar werd aangegeven binnen 3 tot 6 weken ontvangt u... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Moest 3x bellen om een retour in orde te brengen en voor elke gesprek( België naar Holland) 5€ per keer betalen dus 15€ in totaal en elke keer lang in de wachtrij staan! Heel veel miserie en geld en t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di intimo

Scritti dall'azienda

Sapph is een lingeriemerk dat de balans herdefinieert tussen design, pasvorm, functionaliteit en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elke vrouw lingerie verdient die niet alleen past, maar haar versterkt. Wij staan voor inclusiviteit, wij zijn er voor alle leeftijden, alle maten, elk lichaam. Door innovatie te combineren met gedurfd design en verfijnd vakmanschap creëren we lingerie die aanvoelt als een tweede huid en een onvergetelijke indruk achterlaat. ----- Graag informeren wij u dat het merk Sapph sinds kort onder nieuw eigendom en nieuw management valt. Op dit moment werken wij hard aan de lancering van onze nieuwe website www.sapph.com, die begin 2026 operationeel zal zijn. Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren met onze nieuwe ontwerpen. ----- Heeft u vragen over een bestelling die in het verleden bij Sapph is geplaatst? Neem aub contact op met onze klantenservice via support@sapph.com. Onze collega's staan u graag te woord.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

165 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooi setje!

Snelle verzending, mooie set, zit lekker!

1 settembre 2026

Beste mevrouw van Iersel,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en kwaliteit.

Super bh

Wat ben ik blij de sapph weer bh’s verkoopt nu heb ik eindelijk weer een bh die ik graag de hele dag draag. Dus in een woord TOP

6 settembre 2026

Beste Egbert,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat fijn dat je tevreden bent met onze kwaliteit en service. Geniet van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Sapph is weer terug van weggeweest.

Sapph is weer terug van weggeweest.
Nu met een super goede service en advies.
Toen ik meldde dat de door mij bestelde slip niet goed paste heb ik direct een zeer goed advies gekregen, en hebben ze met mij meegekeken welk model wel goed zou passen.
De levering is snel en goed verzorgd.
Rond uit weer een top bedrijf !!!

1 settembre 2026

Beste FJ,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn er blij om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en service. Geniet van je aankopen!

Nieuwe bestelling

Vorig jaar had ik ook een bestelling gedaan. Helaas de tweede bestelling kreeg ik niet. Nu contact gehad met de klantenservice. Kreeg een tegoed bon voor het bedrag wat ik vorig jaar had besteld. Goede service. Weer een fijne bestelling gedaan.

4 settembre 2026

Beste Claudia,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn er blij om je vertrouwen in Sapph te hebben kunnen herstellen. Geniet van je aankoop!

Zeer tevreden klant

Nette, verzorgde en snelle bezorging. Erg behulpzaam bij het vinden van de juiste maat. En erg mooie, kwalitatief goede sets ontvangen. Kortom heel erg blij mee, bedankt Sapph!!

Beste Bienen,

Valutata 4 stelle su 5

Na een bestelling van vorig jaar die…

Na een bestelling van vorig jaar die nooit geleverd is, heb ik door contact met Joyce van Sapph een voucher gekregen. De angst zat er om na een bestelling niks binnen te krijgen. Maar toch aangedurfd om weer bij Sapph te bestellen.
Bestelling was snel geleverd en zat erg mooi verpakt. Het voelt fijn en vertrouwd om deze lingerie weer te dragen. Mis wel het mooie gouden bedeltje wat er altijd aan hing.. hihi
Bedankt voor het opnieuw vertrouwen

Beste Tessa,

Valutata 5 stelle su 5

Mooie aanbiedingen van mijn favoriete…

Mooie aanbiedingen van mijn favoriete bh dus meteen gekocht. Vrijdag besteld en vandaag, woensdag in huis. Normaal krijg ik het de dag er na, of 2 dagen erna thuis maar het was goed te volgen dus geen probleem. Ik wil alleen maar de fabulous, voor mij de fijnste bh en....De naam zegt het al.

Beste Hanny,

Goede klachtoplossing

Cadeaubon gekregen omdat vorige dealer van Sapph niets geleverd had. Bestelling nu snel gekregen. Mooie stoffen, pasvorm en kleur voor een mooie prijs, dus weer helemaal tevreden

17 agosto 2026

Beste Netten,

Valutata 5 stelle su 5

Zo blij dat sapph terug te koop is…

Zo blij dat sapph terug te koop is zijn precies voor mij gemaakt mooie pasvorm en prima kwaliteit. En correct en snel geleverd TOP
HEEL TEVREDEN PAULA

31 agosto 2026

Beste Paula,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Geniet van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

De bestelling is snel geleverd

De bestelling is snel geleverd, materiaal en pasvorm zijn precies als verwacht.
Prima dus!

28 agosto 2026

Beste Roely,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Geniet van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Stijlvol, mooi en een topservice.

Wat een topservice van Sapph. Mijn bestelling werd al binnen twee dagen geleverd. De collectie is ontzettend mooi, stijlvol en de items zitten als gegoten. Je merkt echt dat er fijne, comfortabele stoffen zijn gebruikt. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste!

28 agosto 2026

Beste Nancy,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je zo enthousiast bent over onze ontwerpen en de kwaliteit. Geniet van je aankoop!

Het merk is super

Het merk is super, blijft jaren mooi en comfortabel. Gelukkig konden ze een doorstart maken.
Ik zou ze niet graag missen. Levering was binnen 2 dagen.

24 agosto 2026

Beste Nicole,

Hartelijk dank voor je positieve review. Geniet van je aankoop!

Zeer tevreden

Ik was eerder klanr bij de oude Sapph, had een tegoedbon gekregen en daarna werd mij bestelling snel geleverd. Vervolgens alweer 3 bestellingen gedaan en weer een super snelle levering. Kwaliteit zeer goed!

Beste Dineke,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn er blij om dat we je vertrouwen in Sapph hebben kunnen herstellen. Geniet van je aankopen!

Blij mee.

Ik ben blij met mijn aankoop, hoe de bh's eruit zien, pasvorm en de maatvoering.

Beste José,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze designs, kwaliteit en de pasvorm. Geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit perfecte pasvorm en…

Goede kwaliteit perfecte pasvorm en snelle levering ga zo door!

Beste Marijke,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service. Geniet van je aankoop!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, maat past perfect! Bestelling na 2 dagen toegekomen...

Beste Natacha,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn er blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service. Geniet van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige doorstart na een slecht jaar

Geweldige doorstart na een slecht jaar. Inmiddels al meerdere keren besteld en alles op tijd geleverd, goede kwaliteit. De niet nagekomen bestelling van de vorige eigenaar is keurig gecompenseerd.

24 agosto 2026

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn er blij om je vertrouwen in te Sapph hebben kunnen herstellen en dat we er een tevreden klant bij hebben.

Valutata 5 stelle su 5

Is voor mij een betrouwbaar bedrijf…

Is voor mij een betrouwbaar bedrijf gebleken, met snelle levering van kwaliteitsmateriaal.
De door mij bestelde B.H. Madelon Moulded t- Shirt Bra is tot in de perfectie uitgevoerd.

4 agosto 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten. Geniet van je aankoop!

Valutata 4 stelle su 5

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

Minpuntje zijn de maten. Deze vallen een maat groter dan verwacht. Terugsturen en opnieuw bestellen gaat vlot. Volgende keer een maatje kleiner.

20 agosto 2026

Beste Robbert,

Bedankt voor je positieve review. Jammer dat je aankoop te groot viel. We nemen je feedback mee als verbeterpunt. Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel!

Geen klachten

Geen klachten, de maat was gewoon niet goed voor mij, daarom retour gestuurd. Enige minpuntje is dat de retourkosten vr rekening van de koper zijn, wat bij de meeste bedrijven hier in België niet zo is, maar voor de rest, vriendelijk geantwoord geweest door een medewerker op mijn mail!

17 agosto 2026

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review. Jammer dat je aankoop niet paste. Mocht je maatadvies nodig hebben, je kunt ook daarover altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hopelijk tot snel weer!

Sapph Support

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più