Alessandro heeft ons uitstekend geholpen! Scherpe prijzen voor goede A-merken en hij heeft kennis van zaken. Wij hebben voor twee badkamers meubilair besteld en zijn ontzettend tevreden. Volgende keer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn keurig geholpen door Aaron in het filiaal in Leiderdorp. Samen hebben we mooie tegels en accessories uitgezocht voor een nieuw toilet. Erg aan te bevelen!
L'azienda ha risposto
Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe badkamer gekocht (nadat ik daarvoor een nieuwe keuken bij KeukenSale had gekocht). Daarbij werd ik geholpen door Aaron. Met name in mijn twee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gister voor het eerst bij sanisale.com binnen gestapt. Ontzettend goed en netjes geholpen. Ruime keuze en heel vriendelijk personeel die allemaal goed mee denken en luisteren naar je wensen. Nemen ech... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Scritti dall'azienda

Meubelplein 1B, 2353 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Verkoper staat je te woord met zijn handen in zijn zakken.
Beweert dat je opgemeten maten niet kunnen kloppen dus maakt de indeling op een wand lengte van 14 cm meer.
Thuisgekomen nagemeten en onze meting klopte precies.
Maakte een vrij nonchelante ongeïnteresseerde indruk.
Het gaat hier om serieus geld.
Hier dus geen complete badkamer renovatie gekocht !!
Ook niet aangesloten bij CWB . ( wat hij trouwens niet eens wist)

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Vandaag onze nieuwe badkamer en toilet kunnen uitkiezen. Riano heeft ons hier zeer goed in begeleid, mede dankzij zijn tips en adviezen hebben we onze droombadkamer kunnen samenstellen.
Bedankt Riano! We zijn er heel blij mee!

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Wij zijn zo fantastisch geholpen door het hele team van Sanisale Leiderdorp
Er werd goed meegedacht wat wel en niet past in onze badkamer.
En bij vragen staan ze altijd klaar.
Virgil, de aannemer, heeft samen met zijn 2 mannen puik werk geleverd.
Het is meer dan mooi en perfect geworden.
Ze werken netjes en hard.
Omdat er bij ons in de familie verschillende lengtes in huis zijn wordt daar ook goed over meegedacht.
Ik kan iedereen Sanisale in Leiderdorp aanraden omdat ze alles wat je nodig hebt voor je badkamer in huis hebben.
Dank wij kunnen weer 20 jaar vooruit.

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Sanisale Leiderdorp heeft ons vlot en uitstekend geholpen. M.n. door meedenken en een stapje meer doen hebben ze ons veel problemen bespaard. Bedankt toppers!

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
In de winkel stonden de medewerkers direct klaar om je te helpen met het uitzoeken van je droombadkamer. Zelfs voor de nazorg staan ze direct voor je klaar en wordt er meteen naar een oplossing gekeken. Gerald S. bedankt!

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
We zijn supergoed geholpen door Riano. Deskundig, zonder poespas. We hopen in juni te starten met de renovatie van de badkamer. Bedankt....

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Vandaag bij Sanisale in Leiderdorp geweest. We dachten de puntjes op de i te zetten maar helaas bleken de tegels niet leverbaar dus het werden hele andere tegels uitzoeken. We hadden er een zwaar hoofd in om weer opnieuw een keuze te maken uit het grote assortiment maar we werden super fijn geholpen door Riano en gingen na een aantal uur dik tevreden naar huis.

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Geholpen door Nick van sanisale.
Alles is goed geregeld en niets was te veel gevraagd. TOP ervaring.

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Ruim 2 jaar geleden een badkamer en een toilet gekocht met hulp van Riano. Dit was perfect geregeld en prachtig geworden. Helaas had ik hier onlangs nog een onderdeeltje nodig. Ook dit was geen probleem, het was binnen een week geregeld! Dank je wel Riano!

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Wij kwamen bij Sanisale Leiderdorp omdat ons doucheputje niet goed doorliep en de doucheknop niet meer goed werkte. We kregen een paar tips om de problemen met de kraan zelf op te lossen en we kregen (kosteloos) een vervangend doucheputje mee. Toen de problemen met de kraan niet op te lossen bleken, bestelde Gerald direct nieuwe onderdelen, die we binnen een week in huis hadden. Nu is alles weer helemaal in orde dankzij de fijne en vriendelijke service!

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Vanmiddag weer perfect geholpen door Gerald van Sanisale in Leiderdorp. Een wc bril bumper (nooit geweten dat 'ie zo heette tot 'ie kwijt was) was onlangs verdwenen en vanmiddag kon ik al een nieuw setje bij Sanisale bij het Meubelplein in Leiderdorp ophalen!

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Bestelling gedaan bij Sanisale Leiderdorp en erg tevreden over de kwaliteit en service. Gesproken met werknemers Falon en Nick die zich zeer net en flexibel hebben opgesteld. Zowel qua levering als qua advies. In de totale bestelling van twee badkamers en drie WC's was er één artikel niet meegeleverd maar is dezelfde week nog nagebracht. Mijn ervaring is erg positief geweest bij deze vestiging.

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Prima Service. Waar de fabrikant van onze RIHO badkamerkast geen verantwoording nam voor een, naar nu blijkt, belabberd gemaakt product (zwelling door vocht na net 5 jaar) sprong Sanisale Leiderdorp voor ons in de bres en werd tegen een slechts kleine vergoeding de kast hersteld. Vertrouwenwekkende en klantvriendelijke mensen met hart voor de zaak

Sanisale Leiderdorp
Na een paar winkels gehad te hebben kwamen we bij Sanisale terecht waar we werden geholpen door Valon. Valon kwam met oplossingen voor onze badkamer waar we bij geen van de andere zaken op waren gewezen. De 3d-tekening was precies zoals wij het graag zouden zien en inmiddels is deze 3d-tekening werkelijkheid geworden in ons nieuwe huis.
Tussendoor is de opdracht uitgebreid bij Nick met het beneden toilet en ook deze is ook prachtig geworden.
De opdracht is uitgevoerd door Jean als aannemer en ik kan hem zeker aanraden. Fijn in de omgang en vriendelijk in de communicatie. Daarnaast gewoon heel mooi resultaat door zijn team aan vakmannen met een extra shoutout naar de topper Nathan. Mijn advies: Vraag naar Jean!
Heel erg bedankt!

In 2017 een badkamer gekocht de dop van de wastafel sloot niet meer goed af
naar sanisale gegaan ons verhaal gedaan zijn heel geholpen met een nieuwe afsluiting voor de wastafel zonder verder kosten nu en dat na 7 jaar .
Dat is nogeens een geweldige service van sanisale

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Wij hebben bij Sanisale in Leiderdorp een mooie badkamer ervaring beleefd.
Bij binnenkomst wordt je koffie/thee aangeboden.
De showroom heeft een ruim aanbod van sanitair, badkamermeubelen en tegels van uitstekende kwaliteit. Wij hebben besloten om een afspraak in te plannen met Nick.
Nick heeft ons uitstekend geholpen en wist onze wensen te visualiseren d.m.v. een 3D-illustratie om onze droombadkamer samen te stellen.
Gedurende het proces deskundig en goed geadviseerd. De badkamer is inmiddels geplaatst, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij zijn team Sanisale Leiderdorp erg dankbaar voor hun support en inzet !
Wie wij ook erg dankbaar zijn is het door team Sanisale Leiderdorp aangewezen badkamer aannemer zzp’er Jean en zijn collega’s. Zij hebben echt kundig en prachtwerk geleverd. Wat een droombadkamer hebben zij voor ons gerealiseerd ! Fantastisch.
Goed overleg en niks is Jean teveel. Snelle communicatie gaande het proces.
Dikke 5 sterren !

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Weer erg blij met onze 2e badkamer van Sanisale Leiderdorp.
Kwaliteit van de materialen zijn degelijk en voor een nette prijs.
Ook de service om de materialen die we achteraf niet nodig hadden netjes terug te nemen geeft ons een zeer tevreden gevoel!
Top , sanisale Leiderdorp, voor een volgende badkamer kunnen jullie weer op ons rekenen !

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Zeer goed en efficiënt geholpen door Jack. Houd hem in de gaten, een verkoper pur sang - goed bezig!

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij bij sanisale sanitair gekocht. Wij kunnen zeggen dat we hier heel erg tevreden over zijn! De verkoper Riano van vestiging Leiderdorp gaf heel goed advies waardoor wij goede keuzes konden maken. Hij nam twijfels weg en gaf ons vertrouwen dat met de keuzes die we gingen maken een mooie badkamer konden creëeren. De verkoper was vriendelijk. We zouden dit zeker aanraden.

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Hele fijne zaak waar wij goed zijn geholpen met onze nieuwe badkamer! Goede prijzen en toen wij de badkamer zelf kwamen halen en ik helaas hechtingen in mijn been had hebben de mannen het zelf voor ons in de bus getild. Toppers!

Risposta di Sanisale.com - Leiderdorp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.