L'azienda ha risposto
Goed advies gesprek met Sander. Dringt niks op en kwam met alternatieven als iets niet kon. Werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden en de prijs was aantrekkelijk ten opzichte van andere offert... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Paesi Bassi
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Altijd mist er een klein onderdeel (bijv van een kast)
Of ze leveren een verkeerde cabine terwijl je totaal een andere hebt besteld
Echt slecht gewoon
Geen goeie ervaring
I chose Sani4All Barendrecht as my bathroom partner, and I couldn’t be more pleased. Brighton Dijkhoff was exceptionally professional, kind, and always had our best interests at heart—from planning to completion. He truly went above and beyond to make sure the entire bathroom worked for us. The final result is something we’re absolutely happy with.
A big shout-out as well to Westblock, the installation company Brighton recommended. They were incredibly fast, delivered top-quality craftsmanship, and were a pleasure to have on site. If you're looking for a reliable, customer-focused team, Sani4All Barendrecht and Westblock are the way to go. Highly recommended!
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Sani4all. Vanaf het eerste moment werd er goed met ons meegedacht en hebben we samen een prachtig ontwerp kunnen realiseren. De service en het advies tijdens de aankoop waren echt van hoog niveau.
Wat ons vooral positief verraste, was de snelle en klantgerichte afhandeling toen er na twee weken een onderdeel stuk ging. Na dit gemeld te hebben, werd het probleem direct en zonder gedoe opgelost het onderdeel werd meteen als service geleverd. Dat geeft vertrouwen!
Kortom een topbedrijf met uitstekende service en betrokken medewerkers. Wij raden Sani4all zeker aan!
Erg blij met onze nieuwe badkamer. Het proces verliep ook boven verwachting snel en binnen zo'n week zat de nieuwe badkamer erin. Fijn ook dat we gebruik konden maken van de aangesloten aannemer, is toch wel prettig om dat direct te kunnen regelen. Zou het zeker aanraden om hier je badkamer te kopen.
We hebben 2 jaar geleden een badkamer en toilet besteld voor €21.000,00 en aanbetaling van €3500,00 gedaan, na lang wachten en mailen was de onderaannemer van Sani4all inmiddels failliet gegaan, weg aanbetaling en geen oplossing door Sani4all aangeboden. Ik vond dat echt schandalig. Geen andere onderaannemer geprobeerd te bereiken of bellen, gewoon geen oplossing gevonden door Sani4all, dus weg €3500.00
Vriendelijk ontvangen, er werd ruim de tijd genomen en geluisterd naar onze wensen,goed meegedacht en goed en vakkundig advies gekregen
Vriendelijk en kundig personeel. Ze denken mee en vooral in mogelijkheden.

Risposta di Sani4All
Wij hebben bij Sani4all te Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en hebben advies gekregen van de supervriendelijke Leah. Samen in de zaak konden we een keuze maken uit de verschillende materialen en accessoires welke er nodig zijn. De installatie door vakman 1e klas Willy van den Boom verliep eveneens supergoed en voortvarend! Alles netjes gemaakt en afgeleverd, gewoon supergoed en mooi gedaan! Ook fijne communicatie, kortom ben je aan een nieuwe badkamer toe? Ga naar
Sani4all in Uden!

Risposta di Sani4All
In April 2026 de wc laten verbouwen. De complete verzorging was voor ons zwaarwegend en prettig, van samenstellen tot en met opleveren. Er zijn paar schoonheidsfoutjes te benoemen aangezien het mensenwerk blijft, deze worden serieus in behandeling genomen waarmee het vertrouwen wordt gevoed. Na eerdere slechte ervaringen in aannemers wat betreft verbouwen, is dit proces een verademing en gaan wij met Sani4all starten met het volgende project: de badkamer 😀!

Risposta di Sani4All
Toen ik bij Sani4All Barendrecht binnenkwam, ging ik helemaal alleen op pad om twee badkamers en een wc te laten maken. Ik had hier echt nog nooit mee te maken gehad, maar ze hebben me zo goed geholpen. Brighton was superbetrokken, gaf me alle ruimte om vragen te stellen, en het hele team, vooral de aannemers van Westblok, was echt top. Alles ging soepel, de communicatie was fijn, en binnen een paar dagen was het al klaar. Ik ben echt heel blij en ik raad ze iedereen aan!

Risposta di Sani4All
Wij kunnen Sani4All Genemuiden aan iedereen aanbevelen! Wij zijn heel prettig geholpen in de winkel en zijn goed geadviseerd. Samen zijn we tot een heel mooi ontwerp gekomen! Ook de installateur en tegelzetter die via Sani4All geregeld was, waren vaklieden en prettig om over de vloer te hebben. De communicatie met Sani4All verliep ook prettig, gemoedelijk en servicegericht.
Wij zijn echt heel blij met het hele proces én met de prachtige badkamer!

Risposta di Sani4All
Zeer prettig geholpen door Timo bij Sani4All in Apeldoorn.
Timo heeft fijn met me meegedacht om tot een kwalitatief goede badkamer te komen, passend binnen mijn budget. Geen opdringerige verkoop, maar goed en eerlijk advies. Je merkt dat er passie is voor de producten die verkocht worden en dat ze echt hun best doen om naar je wensen te luisteren.
Waar andere winkels moeilijk doen om een kostenindicatie te geven voor montage, kreeg ik hier direct een schatting. Daarbij gelijk de informatie over mogelijke situaties waarbij dit kan afwijken, zodat je vooraf weet waar je mogelijk extra voor betalen moet.
Ook is er per product precies duidelijk wat je betaald en worden er mogelijke alternatieven geboden. De prijs die mij is voorgesteld valt ook netjes in de markt.
Kortom:
- Prettige service
- Vriendelijk en deskundig personeel
- Goede prijs/kwaliteitverhouding
- Mooie showroom met voldoende opties
- Duidelijke informatie vooraf over kosten en producten
Als bonus zijn de koffie en de sfeer ook goed, dus ik kan iedereen aanbevelen om hier langs te gaan.

Risposta di Sani4All
Goed advies gesprek met Sander.
Dringt niks op en kwam met alternatieven als iets niet kon.
Werkzaamheden konden snel uitgevoerd worden en de prijs was aantrekkelijk ten opzichte van andere offertes.
De werkzaamheden werden uitgevoerd door Ricardo en zijn team. Deze heren werken netjes en volgens afspraak. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.

Risposta di Sani4All
Heel fijn geholpen door de verkoper. Hij dacht fijn met ons mee, maar liet ons de beslissingen nemen.
De instellateurs werkten erg nauwkeurig en zeer netjes

Alles was goed geregeld vriendelijke verkoper . Goede tips top

Risposta di Sani4All
Goed meegedacht door Klaas-Jan, we hadden een duidelijk budget en dit werd goed gerespecteerd. We wilden graag een wc in de badkamer, die er nog niet in zat, maar door een ander type bad werd dit mogelijk gemaakt. Ook erg tevreden over het Installatiebedrijf dat de badkamer heeft geïnstalleerd!

Risposta di Sani4All
Wij zijn vriendelijk ontvangen, goede keuze gemaakt uit een goed overzichtelijke materialen die er op de markt zijn. Wij zijn tevreden met het mooie resultaat en genieten er elke dag van. Echt een aanrader.
Fam.Hielckert uit Zwolle

Risposta di Sani4All
We had an absolutely fantastic experience at Sani4All, largely thanks to our bathroom expert, Shagar. You can immediately tell he brings a wealth of experience to the table—he is truly passionate and downright obsessed with bathrooms (in the best way possible!). His detail-oriented approach helped us come up with a brilliant design plan that we never would have been able to figure out on our own.
What we really appreciated was that he genuinely worked with us to find the right solutions, rather than just trying to push the price up. On top of the stellar service, the quality of the goods is amazing, and they have a particularly great selection of tiles. Highly recommend Sani4All if you want expert guidance and top-notch products!

Risposta di Sani4All
We are so lucky to get to work with Shager in Sani4All! He is the best bathroom expert for sure. His advise was so valuable, also he tried his best to complete nice batheroom within our budget which I find it special.
Also he is very passionate about his job which is amazing! I hope our bathroom returns to our dream one!

Risposta di Sani4All
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.