Sanisale.com - Leiderdorp Recensioni 118

TrustScore 5 su 5

4,8

Meubelplein 1B, 2353 EX Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Alessandro heeft ons uitstekend geholpen! Scherpe prijzen voor goede A-merken en hij heeft kennis van zaken. Wij hebben voor twee badkamers meubilair besteld en zijn ontzettend tevreden. Volgende keer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn keurig geholpen door Aaron in het filiaal in Leiderdorp. Samen hebben we mooie tegels en accessories uitgezocht voor een nieuw toilet. Erg aan te bevelen!

Valutata 5 stelle su 5

Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe badkamer gekocht (nadat ik daarvoor een nieuwe keuken bij KeukenSale had gekocht). Daarbij werd ik geholpen door Aaron. Met name in mijn twee... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Gister voor het eerst bij sanisale.com binnen gestapt. Ontzettend goed en netjes geholpen. Ruime keuze en heel vriendelijk personeel die allemaal goed mee denken en luisteren naar je wensen. Nemen ech... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Ristrutturatore di bagni

Scritti dall'azienda

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Scritti dall'azienda

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

• Meubelplein 1B, 2353 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Ik voel me gelijk thuis daar.

15 agosto 2024

Beste Nathan,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Super fijn geholpen door Ramon Atienza…

Super fijn geholpen door Ramon Atienza in de vestiging in Leiderdorp. De keuze voor het meubel was snel gemaakt.
Later nog via de mail een radiator besteld als verrassing voor mijn vader. En mooi dat deze op tijd binnen was zodat we alles in 1 keer konden ophalen.
De badkamer is een plaatje geworden!!

30 maggio 2024

Beste Liek,

Goed en deskundig geholpen

We hebben bij Sanisale Leiderdorp een uitstekende ervaring gehad. De showroom met het ruime aanbod aan sanitair, badkamermeubelen en het tegelwerk van uitstekende kwaliteit, hebben ons doen beslissen een afspraak in te plannen. Hierbij werden wij uitstekend geholpen en wist het team van Sanisale onze wensen te visualiseren d.m.v. een 3D-illustratie en o.a. hiermee onze droombadkamer samen te stellen. Valon heeft ons gedurende het proces deskundig en goed geadviseerd. De badkamer is inmiddels geplaatst, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Veel dank aan team Sanisale Leiderdorp!

25 maggio 2024

Beste Sarah,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Mooie producten en kundig advies

Fijne ervaring bij Sanisale Leiderdorp gehad. Ruim voldoende keuze en kundig advies. Valon heeft ons goed geadviseerd. Hij heeft goed meegedacht over de mogelijkheden die bij onze wensen passen. We zijn heel blij met de aankoop van onze nieuwe badkamer en toilet!

7 agosto 2024

Beste Tessa,

Mooie badkamer

Blij met een mooie badkamer! Tevreden over de spullen en de installatie. Bedankt Usman en Valon!

6 agosto 2024

Beste Nadine,

Fijn om te lezen dat de badkamer naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Gelijk bij binnenkomst kregen we koffie

Gelijk bij binnenkomst kregen we koffie en konden rustig rondkijken. Daarna een afspraak gemaakt bij Nick in Leiderdorp.
Wij zijn heel prettig geholpen en kregen goed advies.
Nick dacht ook heel goed met ons mee.

27 luglio 2024

Beste Jos,

Mooie nieuwe badkamer

Na een eerste oriëntatie bij Sanisale te Leiderdorp zijn we zeer prettig geholpen door Jack en Valon en hebben hun adviezen geleid tot prachtige badkamer geheel naar onze wens. Ook de door hun aangegeven zzp’er Jean en zijn collega’s hebben en prachtig stukje werk geleverd. Alles ging in goed overleg. Kortom een echte 5 sterren ervaring. Daarvoor veel dank.

Ineke en Gert

13 luglio 2024

Beste Ineke en Gert,

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geholpen in…

Wij zijn super goed geholpen in Leiderdorp de verkoper was geduldig en gaf ons goed advies. De badkamer is geplaatst door een vriendelijke man nee wij zijn dik tevreden.

22 giugno 2024

Beste Wilma,

Tien jaar geleden bij Sanisale

Tien jaar geleden bij Sanisale Leiderdorp een badkamermeubel gekocht. Ladeblok was stuk. Contact gehad met hen. Het kapotte onderdeel zonder probleem gekregen. Top!

24 luglio 2024

Beste Ted,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring!

hulpvaardig, goed advies

Klant vriendelijk, aardig , geven goed advies, helpen graag met glimlach, luisteren goed naar je en proberen mee te denken om het probleem op te lossen

9 luglio 2024

Beste Ammar,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Sanisale.

Fijn personeel

Fijn personeel, wat meedenkt.
Goede afhandeling na 3 jaar garantie spiegelhangkast.

28 giugno 2024

Beste Daniel,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

**Uitstekende service bij Sanisale…

**Uitstekende service bij Sanisale Leiderdorp**

We hadden een probleem met onze doucheslang, die niet van de fabrikant bleek te zijn. Gelukkig hebben Sanisale Leiderdorp en hun medewerker Gerald Salome ons fantastisch geholpen. Ondanks het probleem hebben ze ons voorzien van een nieuwe doucheslang. De service was snel, vriendelijk en zeer professioneel. We zijn erg tevreden en raden Sanisale Leiderdorp zeker aan!

21 giugno 2024

Beste Anoep,

Top service

Top service! Vriendelijk en snel geregeld!

2 luglio 2024

Beste,

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede service,zelfs na 2 jaar nog.

De coating van onze badkamerkraan liet los en we wilden een nieuwe kraan bestellen.De verkopers zeiden waarschijnlijk is er nog garantie bij hansgrohe we kunnen het altijd vragen.En inderdaad krijgen we een nieuwe kraan( van hansgrohe) ,daar er een serie kranen een foutieve coating had gekregen die losliet.Zonder de tip hadden we weer een nieuwe dure kraan aangeschaft.Dank voor het verkoopteam( met name Gerald
)uit Leiderdorp.

20 giugno 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de badkamer.

Vriendelijk en kundig

Ik ben blij dat ik naar Sanisale Leiderdorp ben gegaan voor mijn nieuwe badkamer, want ik ben zeer kundig op meerdere momenten geholpen. Enkele maanden geleden begroet door Ramon die eigenlijk al heel snel doorkreeg wat ik belangrijk vond in mijn keuzes. Hij liet me eerst de showroom zien en maakte notities en vervolgens kwam hij met combinaties van stijl en kleuren die inderdaad in lijn waren met wat ik wilde zien in mijn eigen huis. In totaal 4 keer langsgeweest en goed geholpen door Ramon, maar ook door Valon en Geralt. Vriendelijke mensen stuk voor stuk en ook goed op de hoogte van elkaar wat ik met de ene besproken had bijvoorbeeld. Ik heb hier ook heel erg bespaard op mijn marmeren tegels, want ze blijven zoeken tot ze iets hebben gevonden waar je tevreden mee bent.

20 maggio 2024

Beste George,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen door Valon van Sanisale…

Goed geholpen door Valon van Sanisale Leiderdorp, een prima ontwerp, rustig de tijd genomen om alle items en materialen te laten kiezen en met een goede installateur op de proppen gekomen. Bij de levering ontbrak een drain en de radiator. Radiator werd enkele dagen later bezorgd en de drain heeft de installateur opgepikt. Badkamer is netjes, snel en naar wens geplaatst. Een aanrader.

28 maggio 2024

Beste Michel,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer.

Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen door Valon en het team…

Prima geholpen door Valon en het team in Leiderdorp! Ook tijdens de after sales zeer goede service aangeboden.

5 aprile 2024

Beste Wouter,

Valutata 4 stelle su 5

Zijn heel tevreden over de afgelopen verbouwing

Zijn heel tevreden over de afgelopen werkzaamheden van de verbouwing van onze badkamer en apart toilet.
Binnen de afgesproken tijdslijnen is alles afgerond. Ook dacht de aannemer Usman met ons mee in oplossingen , en is er netjes gewerkt.

23 dicembre 2023

Beste Sabien,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer en toiletruimte.

Súper service !

Meerdere winkels bezocht, maar kreeg gelijk goed gevoel bij Sanisale. Verkopers/personeel zeer vriendelijk en professioneel.
Bij het eerste bezoek aan de winkel gelijk een mooie deal gemaakt met veel korting.
Op mijn verzoek heeft Nick (verkoper) in een later stadium ook nog
twee keer materialen aangepast/veranderd omdat ik toch plots een andere indeling wilde.
Dit ging zonder moeite en met begrip voor mijn situatie.
Afleveren ging keurig volgens afspraak en bezorgers aardig en behulpzaam.
Kortom, topwinkel !

5 aprile 2024

Beste Hans,

Ervaring Sanisale en klusbedrijf Nawaz

Na een prettig contact in de winkel met Valon hebben we besloten onze spullen bij Sanisale af te nemen. De spullen zijn op de afgesproken dag geleverd, m.u.v. de radiatoren waar we van tevoren al over waren geïnformeerd. Bij vragen zijn we goed geholpen. Via Sanisale kwamen we in contact met Usman van Klusbedrijf Nawaz. We hadden het niet beter kunnen treffen! Bij de eerste kennismaking hebben we, naast de afgesproken werkzaamheden voor de plaatsing van badkamers en toiletten ook andere klussen met Usman doorgesproken. Usman denkt mee en is eerlijk. In een mum van tijd zijn alle werkzaamheden door Usman en zijn mannen bij ons uitgevoerd. Ze hebben het werk uitstekend afgeleverd. Usman is heel fijn in de communicatie en houdt zich aan afspraken. Ook de kosten voor de werkzaamheden zijn transparant en eerlijk. Kortom... We vinden het bijna
jammer dat Usman klaar is bij ons 🤣 Bij een eventuele volgende klus zullen we ons zeker weer tot hem richten!
Andrej en Marjolein

2 aprile 2024

Beste Andrej & Marjolein,

Groet, Team Sanisale.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più