SaniSale.nl Recensioni 562

TrustScore 3 su 5

3,0

Valutata 1 stelle su 5

Sani sale Breda . Prima geholpen , bij het bestellen van de spullen . Tijdens en daarna het bestellen en plaatsen , een vijandige sfeer. Spullen die ze verkeerd geleverd worden niet terug g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie producten gekocht bij SaniSale Leiderdorp. Prima voorgelicht door Nick. Werk vakkundig uitgevoerd door Jean. Samenwerking door beide bedrijven zeer goed. Enkel schade frontje geconsta... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ristrutturatore di bagni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sanisale.nl is een jong dynamisch bedrijf met meer dan 30 jaar verkoopervaring op het gebied van sanitair. De doelstelling van Sanisale.nl is het bereiken van de nummer 1 positie op het internet in de Benelux. Dit bereiken wij door onze prijzen lager te houden dan de gemiddelde online badkamer winkel en 75% uit voorraad te leveren. De 'state of the art' website helpt daarbij ook de consument in het aankoopproces. Een professionele helpdesk, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 24:00 uur is daarbij uniek.

Sanisale.nl

Scritti dall'azienda

45 tot 50% goedkoper dan de reguliere sanitairhandel
Sanisale.nl is 45 tot 50% goedkoper dan andere sanitair bedrijven.
Wij leveren 75% uit voorraad.
75% van onze artikelen hebben wij op voorraad. Mits u voor 16:00 uur bestelt heeft u ze de volgende dag al in huis!
Van 09:00 tot 24:00 telefonisch of via Skype bereikbaar
Voor al uw vragen zijn onze professionele adviseurs op werkdagen tussen 09:00 en 24:00 uur telefonisch bereikbaar op 078-7600210. Gedurende deze tijden zijn wij ook bereikbaar via Skype (gratis) of per e-mail.U kunt ons e-mailen via info@sanisale.nl. Wij streven ernaar om uw e-mails binnen 8 uur te beantwoorden.
Bestellingen vanaf € 100,00 worden gratis geleverd.
Als u een bestelling boven €100,00 plaatst rekenen wij geen bezorgkosten.

3,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Sani sale Breda

Sani sale Breda . Prima geholpen , bij het bestellen van de spullen .
Tijdens en daarna het bestellen en plaatsen , een vijandige sfeer.
Spullen die ze verkeerd geleverd worden niet terug genomen , en bij het melden werd het er niet beter op .
Het aanpassen van de tekening , oeps zijn ze vergeten.
Foutje . Maar hey niet de fout van hun .
Er valt niet mee te communiceren , en er loopt personeel rond , waarvan ik mezelf af vraag , horen die daar wel .
Dus Sani sale Breda , je heb tig keer tegen me gezegd , denk je dat ik een malifiede zaak run .
Hier is mijn antwoord , ja die run jij , met aan het hoogd nog een grotere malifiede droeftoeter .

3 marzo 2026

Beste Desiree,

Dank voor het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan.

Wij herkennen ons niet volledig in het geschetste beeld, maar denken uiteraard graag mee in een passende oplossing. Wij staan open voor overleg om samen tot een goede uitkomst te komen.

Team Sanisale.com

Valutata 5 stelle su 5

Twee keer een 10 voor SaniSale…

Twee keer een 10 voor SaniSale Spijkenisse en Aannemersbedrijf ART-X PRO!

Onze nieuwe badkamer is simpelweg een droom. Vorig jaar kochten we onze eerste badkamer bij SaniSale Spijkenisse (inclusief montage) en dat beviel zo goed, dat we bij onze recente verhuizing geen moment hebben getwijfeld. Voor wie een perfecte badkamer wil zonder zorgen, is dit hét adres.

In de showroom werden we beide keren uitstekend geholpen door Wesley. Hij denkt proactief mee en heeft ons geholpen bij het samenstellen van onze droomruimte: deze keer een luxe variant inclusief bubbelbad en SunShower.

De uitvoering door Aannemersbedrijf ART-X PRO was van topniveau. Yusuf streeft naar absolute perfectie en regelt alles tot in de kleinste details. Hij stuurt niet alleen zijn team aan, maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen om de voortgang en kwaliteit te bewaken. Door hun enorme inzet en lange werkdagen waren zowel de badkamer als het toilet binnen 7 dagen volledig klaar. Alles is keurig afgewerkt en schoon opgeleverd. Het resultaat is werkelijk prachtig.
Wie op zoek is naar zorgeloze verbouwing, topkwaliteit en een team dat écht voor je klaar staat:
Zoek niet verder!
Wij raden SaniSale en Aannemersbedrijf ART-X PRO voor de volle 100% aan!

9 marzo 2026

Beste Marit,

Wat geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over Sanisale Spijkenisse. Fijn dat Wesley jullie opnieuw heeft kunnen helpen bij het samenstellen van jullie droombadkamer en dat ook de uitvoering zo naar wens is verlopen.

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen, en veel plezier met jullie prachtige nieuwe badkamer!

Valutata 2 stelle su 5

We hebben een prachtige badkamer en wc…, maar

We hebben een prachtige badkamer en wc van sanisale. Daar ook een vloer gekocht. Blijkbaar geen deskundigheid in huis. Van badkamertegels 13m2 over, wordt niet teruggenomen, van vloer 5m2 tekort, verkeerd ingemeten, wordt niet kosteloos vergoed. Nazorg is abominabel: wc knop ontbreekt: na 4 weken nog niet opgelost. Vloer: geen verstand van inmeten of isolatie, zaken worden niet opgelost

18 ottobre 2025

Beste Esther,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent! We nemen uw ervaring zeer serieus en kijken graag samen naar een passende oplossing.

Wilt u ons uw ordernummer en een korte toelichting mailen via ervaring@sanisale.com?

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Valutata 2 stelle su 5

Na installatie slechte service bij Sanisale Almere.

Aanschaf nieuw sanitair en tegels etc. Na de installatie bleek het volgende. Teveel geleverde tegels. Verkoper vindt dat de monteur gewoon voordelig heeft gesneden. We houden 3 hele dozen over van 31cm x 98cm á 4 stuks per doos.
Verder kwamen we er na installatie achter er geen reinigingstablet past in dit systeem achter de spoelknop. Verkoper zegt dat komt omdat we hebben gewisseld van kleur van de spoelknop.
Door de eerste en de tweede factuur te vergelijken kwamen we erachter dat alleen de spoelknop is veranderd zoals gevraagd maar het deel waar het reinigingstablet in moet bleek hetzelfde te zijn gebleven. Dus ook al hadden we niet van kleur gewisseld dan nog had er geen reinigingstablet gepast in dit systeem spoelknop.
Na schriftelijk contact met verkoper geeft hij aan dat het niet zijn schuld is, dat hij het goed heeft gedaan.
KOPER LET OP: neem met bestellen niets klakkeloos van de verkoper aan, reken zelf bijvoorbeeld ook uit hoeveel tegels je denkt nodig te hebben en of alle onderdelen wel bij elkaar passen etc.

26 agosto 2025

Beste familie Visser,

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer om te lezen dat uw ervaring niet volledig naar wens is geweest. Bij Sanisale Almere doen we ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en begeleiden, zowel in de winkel als op afstand. Alle afspraken worden bij ons zorgvuldig besproken én schriftelijk bevestigd, zodat er duidelijkheid is voor beide partijen.

We begrijpen dat communicatie soms anders wordt ervaren of herinnerd, en dat kan tot misverstanden leiden. Daarom hadden we het op prijs gesteld als u contact met ons had opgenomen om uw zorgen persoonlijk te bespreken. Naar ons weten was u over het grootste deel van onze service tevreden, en daarom vinden we het spijtig dat uw review een eenzijdig beeld schetst.
Hoewel we via reviews niet altijd de gelegenheid hebben om ons standpunt volledig toe te lichten, willen we benadrukken dat we altijd openstaan voor een gesprek. U bent van harte welkom in onze winkel om samen terug te kijken op het traject en eventuele onduidelijkheden te bespreken.

Team Sanisale Almere

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch bedrijf voor zichzelf……??????

Fantastisch bedrijf voor zichzelf…… ik wacht al 4 weken na drie contactmomenten om te horen of mijn douchekraandefect nog onder de garantie valt. Ben er dus helemaal klaar mee, ze zijn klip en klaar duidelijk, zoek het maar uit als de grote klus klaar is.
Update!! 6 weken later uitsluitsel, garantie op bewegende delen 2 jaar !! Volgens mij is dat de essentie van een kraan !! Op de buisjes dus wel 5 jaar……

29 luglio 2025

3x terug geweest

3x terug geweest, omdat we gewoon niet wisten wat we wilden. Toch de knoop doorgehakt met super advies van de verkoop. Alles besteld van A tot Z. Op tijd alles geleverd, zoals afgesproken, super. Toffe gasten om mee samen te werken, alleen maar lof. Zijn super blij met onze badkamer. Nogmaals heel veel dank

14 giugno 2025

Beste Humphry,

Wat een fijne review, bedankt voor het delen! Goed om te horen dat jullie zo goed begeleid zijn in het maken van keuzes en dat alles soepel is verlopen. Veel plezier met jullie nieuwe badkamer!

Geen antwoord op vragen

In eerste instantie doet sanisale er alles aan om het goed te maken. Maar als je dan iets afspreekt, dan is het fijn als sanisale dit nakomt. Als het san nog niet goed is en je spreekt weer af om ondertussen de 2 tegel lagen te verwijderen en dit gebeurd wederom niet, en je krijgt geen antwoord op je vraag vind ik dat apart. Aannemers zijn beide keren zelf wezen kijken, zeggen 2x tuurlijk doen we, maar doen het dus toch niet. Sanisale is mijn aanspreekpunt, sanisale kiest de aannemer, maar sanisale geeft geen antwoord, behalve je hebt toch mooie badkamer.... dat is mijn vraag niet of deze mooi is ja of nee. Als je dan ervaring@sanisale aanschrijft die zogenaamd mee wel denken in oplossingen en of bemiddelen, die sturen via de vestiging dat je niks meer mag vragen.....belachelijke kinderachtige situatie, jullie maken het anders dan afspraak, maar je mag niet vragen waarom......maar ja, je moet op voorhand betalen, dus het zal sanisale een zorg zijn, de centjes zijn binnen en daar draait het om. Oh ja, ik moest ook nog blij zijn dat hij mij zogenaamd een 2de keer heeft geholpen, want ja er stond natuurlijk al een negatieve review.....

De reactie van de beste meneer Sanisale hieronder is een automatisch antwoord, want Sanisale moet goed voorkomen voor de buiten wereld dat ze alles willen oplossen, maar de werkelijkheid is totaal anders. 15000 euro betalen voor een zeer matige badkamer, tegel over tegel, gewoon pech meneer de consument.

Als sanisale een echt bedrijf is zouden ze wel willen helpen en dat zogenaamde ervaring at sanisale.com dat is helemaal bagger....

14 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

In eerste instantie lijkt het prima, maar dan

In eerste instantie lijkt het prima. Kwaliteit is prima en prijs verhouding ook. Als er helaas iets mis gaat (bij ons een kast die beschadigd geleverd werd) duurt het weken voordat hij bij hun binnen komt. Daarnaast hebben ze 2 keer een afleverdatum gegeven en 2 x zonder bericht komen ze niet opdagen. Uit eindelijk heeft onze aannemer zelf de kast moet halen bij hun.

Kort om eenmaal geld binnen is de service bagger slecht. Bereikbaarheid slecht en communicatie ronduit bagger.

24 gennaio 2025

Beste Robin,

Wat vervelend om te lezen dat u deze negatieve ervaring heeft, dat spijt ons. We zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing.

Zou u uw gegevens en ordernummer naar ervaring@sanisale.com willen sturen? Daarbij graag ook vermelden om welke vestiging het gaat, dan zorgen wij uiteraard dat er contact met u wordt opgenomen.

Slechte afhandeling Sanisale Zwaag / Wiesbaden

Het is voor mij ongebruikelijk om negatieve recensies te schrijven, maar ik voel me genoodzaakt mijn frustratie te uiten over de afhandeling van mijn probleem met een zelfreinigend toilet van merk Wiesbaden, aangeschaft bij firma Sanisale Zwaag.

In november 2024 begaf de sensor van de doorspoelinrichting het. Gezien de aanzienlijke investering vroeg ik Sanisale / Wiesbaden (merk van het toilet) of dit normaal is. Of dit vaker voorkwam kreeg ik niet te horen, wel dat dit buiten de garantie viel. Teleurgesteld vroeg ik naar de kosten en levertijd van een vervangende sensor. Nu, meerdere e-mails en enkele maanden verder, hebben zowel Wiesbaden als Sanisale het niet voor elkaar gekregen om met een fatsoenlijk antwoord te komen.

Beide bedrijven krijgen van mij een dikke onvoldoende. Als dit hun manier van zaken doen is, adviseer ik anderen om verder te kijken. Beste verkopers, misschien gaan de zaken zo goed dat het u niet interesseert, maar bedenk wel dat uw klanten uw boterham en hypotheek betalen.

19 gennaio 2025

Beste Peter,

Wat vervelend om te lezen dat u deze negatieve ervaring heeft, dat spijt ons.

Op dit moment zijn we met u in contact om tot een passende oplossing te komen.

Valutata 5 stelle su 5

Je badkamer verbouwen doe je niet elke…

Je badkamer verbouwen doe je niet elke dag dus als je het gaat doen wil je natuurlijk goed worden geholpen. Dit was voor ons zeker het geval bij Sanisale Delft. Er is goed meegedacht met ons om zo onze mooie badkamer te realiseren.
Maar bovenal waren we buitengewoon tevreden over aannemersbedrijf Kief Bouw te Poeldijk, deze werd ons aangeraden door Sanisale Delft.
Wat zijn dit toch geweldige mensen, Vasyl en Secandar.
Secandar heeft echt gouden handen en wat een harde werker, petje af! Zij hebben voor ons onze droombadkamer gerealiseerd. Ontzettend veel dank hiervoor!!!!

Wij gaan enorm genieten van onze badkamer.

24 settembre 2024

Beste Lalita,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Valutata 5 stelle su 5

Wij wilden onze badkamer vernieuwen.wij…

Wij wilden onze badkamer vernieuwen.wij zijn naar Sanisale Zwolle gegaan Daar troffen wij Mathijs iemand die met je meedenkt en prima oplossingen weet.
Wij zeiden tegen hem Mathijs wij wille de beste installateur dat is Pieter zei Mathijs geen woord teveel gezegd Pieter is zeer vakkundig en ook nog eens super aardig en heeft mooie oplossingen in een woord geweldig wij hebben nu een mooie goed functionerende badkamer prachtig.

23 settembre 2024

Beste Mevrouw Satink,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Valutata 1 stelle su 5

Dozenschuiver die afspraken niet nakomt.

Mijn slechte ervaring betreft de vestiging Amersfoort. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over prijs en levering. Een dag voor de levering werd gezegd dat er toch bijbetaald moest worden. Sanisale, met wie de afspraken waren gemaakt, schoof zijn verantwoordelijkheid af naar hun leverancier. Ook het naleveren van tegels die bij ontvangst al gebroken bleken, ging veel te traag en ook nu weer werd verwezen naar de leverancier/vervoerder.
Sanisale is eigenlijk een dozenschuiver. Alles moet vooraf betaald worden en men neemt geen eigen verantwoordelijkheid wanneer er iets fout gaat. En, anders dan hun advertenties suggereren, zijn ze niet goedkoop.

16 agosto 2024

Beste Bert,

Wat vervelend om te horen dat u deze negatieve ervaring heeft gehad.

Momenteel zijn we in contact met u om een gepaste oplossing te vinden. We doen ons uiterste best om dit recht te zetten en uw tevredenheid te waarborgen.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden met onze…

Wij zijn ontzettend tevreden met onze ervaring bij Sanisale in Leiderdorp. Voordat we naar de winkel gingen, heeft Gerald ons voorzien van waardevolle adviezen die ons enorm hebben geholpen bij het maken van keuzes voor onze badkamer.

In de winkel werden we uitstekend geholpen door Valon. Hij nam de tijd om onze wensen verder uit te werken en gaf deskundig advies over de verschillende opties die bij ons budget en stijl pasten. De service was zowel professioneel als vriendelijk, en we voelden ons echt begrepen. Daarnaast hebben ze heel veel geduld wat erg fijn is.

We raden Sanisale, Gerald, en Valon van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer. Het team heeft duidelijk passie voor het vak en zet de klant centraal. Bedankt voor de geweldige service!

2 giugno 2024

Beste Dyonne,

Onprofessioneel bedrijf

Ik kan een lang verhaal houden, maar hou het kort!
Als je graag problemen wil is dit een prima bedrijf!!
Nooit zet ik hier nog een stap binnen in Amersfoort.
Aan sorry ed daar krijg ik het geld niet mee terug….

3 agosto 2024

Beste Thea,

Wat vervelend om te horen dat u deze negatieve ervaring heeft gehad.

We hebben meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen voor een passende oplossing, maar we krijgen u niet te pakken. Zou u daarom contact met ons op willen nemen via de mail op amersfoort@sanisale.com of willen bellen naar ons filiaal op 033-4328061.

Sanisale in Drachten

Sanisale in Drachten. Ben er terecht gekomen via de aannemer, die ik weer via mijn buren had gevonden. Voor de koop waren ze attent en dachten ze mee in de materiaalkeuze. Na het tekenen van het koopcontract begon de ellende. Ruim een maand vooraf aan de plaatsing v/d badkamer doorgegeven dat de materialen besteld konden worden. Weeknummer van levering afgestemd en afgesproken dat zij zouden bellen voor de exacte leverdag, maar in die week is nooit contact geweest of iets geleverd. Einde van de week heb ik zelf gebeld en leek men bij Sanisale het druk te hebben gehad waardoor mijn bestelling in de soep was gelopen. Uiteindelijk geregeld dat het 1 week later kwam. 1 artikel (kraan) zou later geleverd worden, dat was niet op voorraad bij de leverancier. Prima. Afgesproken dat Sanisale ging bellen als het binnenkwam. 2 weken later, nog geen telefoontje. Zelf er achteraan gebeld en te horen gekregen dat ze het niet weten en moeten uitzoeken. Geen terugkoppeling. Weer gebeld, het was nog niet binnen. Nog een week later opnieuw contact gezocht en bleek dat het in hun winkelmagazijn lag. Maar niemand die even laat weten dat het is binnengekomen.
De douchewand was tevens beschadigd bij de levering. Dit is in 1 week opgelost, maar hierdoor wel vertraging gehad met de aannemer.
Daarnaast hebben ze een verkeerde tegel geleverd, wat ik niet heb uitgezocht in de winkel. Ik had een ander variant, maar blijkt dat ze die niet in beige kunnen leveren. Maar de tegels terugnemen (welke door hen fout is besteld) konden ze niet. Wel konden ze tegemoed komen door te ruilen. I.o.m. sanisale bij een dergelijke groothandel geweest voor nieuwe tegels. Bij deze groothandel nieuwe tegels uitgezocht voor 100 euro per m2. Zij hebben een productrapport gestuurd naar Sanisale. Rekent Sanisale voor dezelfde tegel 120 euro per m2 en ruilkosten van 30 euro. Voor de fout die zij notabene zelf hebben gemaakt door verkeerde tegels te leveren. Daar zakt mijn broek van af. En nadat ik naar dezelfde tegels online heb gezocht kwam ik er ook nog achter dat ze bij de Hornbach voor 35 euro per m2 te koop zijn. Zelfde merk, zelfde afmetingen en kleur. En Sanisale maar adverteren met dat ze 'de goedkoopste zijn in A merk'. Het enige waar ze goedkoop in zijn is de service en kwaliteit. Dat ontbreekt totaal. Koop niks bij Sanisale mensen. Ze zijn oplichters.

30 novembre 2023

Slechte service

Bij Sanisale Groningen een badkamer en wc geregeld. Op de dag zelf ging alles goed. Er zijn door ons plm. maten opgegeven maar dat gaf niet want er zou nog iemand langs komen om het op te meten. De order was op schrift niet compleet. Uiteindelijk kwam dit goed. De aannemer heeft uitstekend werkt verricht. Nu alles klaar is, zijn er artikelen over. 1 pak plafond platen (dit mag terug maar wel zelf brengen) en 8 volle pakken tegels. 1 van de medewerkers van Sanisale Groningen legt de schuld bij mij. Wij zouden de verkeerde maten hebben doorgegeven. Na bellen en mailen komen wij er niet met de medewerker uit en hebben ten einde raad de rechtsbijstand ingeschakeld. Dit was 1 keer maar nooit weer bij Sanisale Groningen.
Update 25-01: naar aanleiding van deze review werd er vrij vlot contact opgenomen. De plafondplaten zijn ingeleverd en het geld is terug ontvangen. De tegels kunnen niet terug omdat dezelfde tegel er niet meer is. Voor de kosten hiervan ben ik schadeloos gesteld door mijn rechtsbijstand.

19 gennaio 2024

Beste Astrid,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Groet, Team Sanisale

Renovatie Badkamer

Op advies van vrienden zijn wij bij SaniSale terechtgekomen. Hun service is goed en ze luisteren mee naar onze wensen. Ze geven advies over de materiaalkeuze, zodat het plaatje naar onze wens is. Bedankt Camal voor de fijne begeleiding. Ik kan SaniSale echt aanbevelen.

16 dicembre 2023

Beste J Dorlandt,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Groet, Team Sanisale

Valutata 4 stelle su 5

Tijdens ons bezoek aan Sanisale Nijkerk…

Tijdens ons bezoek aan Sanisale Nijkerk heeft Jasper een super mooi ontwerp gemaakt voor onze nieuwe badkamer. We hebben een mooie badkamer kunnen uitzoeken en ondanks dat er een aantal kleine dingen anders gingen dan dat wij verwacht hadden is dit super opgelost door Ezra en René bedankt team Sanisale voor het mooie eindresultaat. 👌🏻

18 novembre 2023

Beste Cornelus,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer.

Groet, Team Sanisale.nl

Onbeleefd

Ik Kwam binnen in de winkel lokatie sloterdijk en had interesse in tegels en werd door zowel mijn man als ik niet terug gegroet en meneer keek braaf in zijn telefoon en negeerde ons.

26 ottobre 2023

Beste Sahida,

Wij herkennen ons niet in het beeld dat u schetst. Bij binnenkomst hebben we u naar ons weten begroet en gevraagd of wij u konden helpen.

Wij nodigen u graag uit in de showroom, mocht er nog iets zijn waar u ontevreden over bent.

Team Sanisale.nl

Complete badkamer renovatie

Wij hebben een complete badkamer met installatie besteld bij Sanisale Eindhoven en kregen we een heel mooie prijsofferte. De producten kwamen echter niet in een goede staat aan, meerdere waren gebroken. Sanisale heeft alles netjes geregeld en we hebben voor alles vervangende producten ontvangen, alleen de installatie moest daardoor een tijdje stilstaan. De monteurs deden ontzettend hun best dat we al na een week weer konden douchen, ze draaiden flink overuren. Toen ze klaar waren hadden we nog wat kleine probleempjes maar met hulp van Sanisale, Steijn in het bijzonder, werd alles keurig opgelost. Het ziet er nu best leuk uit. Ik zou zeggen dat de badkamer ons 99% tevreden stelt.

22 settembre 2023

Beste Erika,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Groet, Team Sanisale.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più