Kjøpte ny elsparkesykkel, sluttet å fungere etter 4 gangers bruk. Dårlig kundeservice - både lite behjelpelige og lang tid å få svar. Fikk etter flere mnd og mange mail tilsendt reservedel uten at d... Leggi di più
Jeg er veldig fornøyd med denne butikken! Bestillingen min ble levert utrolig raskt, akkurat slik det ble oppgitt ved bestilling. Alt gikk smidig og profesjonelt, og jeg fikk god informasjon under... Leggi di più
Kjøpte elbil til sønnen vår i bursdagsgave. Dagen etter han hadde fått den ville den ikke lenger kjøre framover. Da hadde den blitt brukt i sammenlagt rundt 1 time. Vi har prøvd å kontakte butikken s... Leggi di più
Kjøpte dekk her da jeg hadde store problemer med å finne riktige dekk til barnevogna. Takket være gode tydelige bilder så jeg dekkdimensjon på bilde da ikke alle spesifikasjonene sto i teksten.... Leggi di più
Verdens kuleste elektriske kjøretøy må ha sin egen nettbutikk - må de ikke!?!! Via Ruller.no kan du kjøpe elektriske scootere og andre morsomme produkter til konkurrensekraftige priser. Dette ved at import kommer direkte fra produsenten og vi unngår fordyrende mellomledd. Her er din sjanse til å bli eier av verdens kuleste leker for barn i alle aldre, fra 8 til 99 år gammel;).). Ruller har eksistert siden 2005, da den ble startet i Sverige og er en av de nettbutikker som har eksistert lengst i det nordiske markedet. Foruten et stort utvalg av elektriske produkter, har vi et komplett utvalg av reservedeler til alle våre produkter. Vi håper at dette skaper en følelse av trygghet for våre kunder..
Arbins gate 2, 0253, oslo, Norvegia
- 815 03 580
- info@ruller.no
- ruller.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Jenta blei meget fornøyd
Rask respons og levering
Rask levering etter bestilling av Nitrox EL-cross.
Sykkelen var godt innpakket og levert direkte til adressen vår. :)
Sønnen min er veldig fornøyd med cross`n.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Har ikke fått pakken siste oppdatering…
Har Gått 2 uker siden jeg bestilte. Sto 2-7 dager. Har forstatt ikke komme

Risposta di Ruller
Varen er ikke kommet ennå
Varen er ikke kommet ennå. Kom til Larvik kl 0806 på fredag og liggi der siden.

Jeg anbefaler
God morgen. Jeg er fornøyd med bestillingen. Varene kom raskt. Jeg skal informere produsenten. Vingen over bakhjulet må gjøres større slik at ingenting flyr. Når det regner ute. Takk for god service.

Rask levering
Rask levering, liten og stilig el-sparkesykkel som faktisk funker. Den holder samme fart på flat vei som i oppoverbakker. Lett å bære. Bedre enn sønnen min sin.
Ekstremt rask levering 👏
Min dotter är väldigt nöjd ☺️ perfekt…
Min dotter är väldigt nöjd ☺️ perfekt till henne
Dårlig kunde-behandling
Oslo 02.09.2025
Hei
Jeg skrev en dårlig anmeldelse av ruller.no
rull.se, Nordbutiker AS og Nordbutiker AB.
Dette fordi det tok mer en 2 mnd. å få tilbake pengene etter en retur av en vare.
Da fjernet de min rabatt på 5%.
Så presset ruller.no, Nordbutiker AS,
og Nordbutiker AB
meg til å skrive en positiv anmeldelse.
Det gjorde jeg i håp om å få igjen mine 5% rabatt.
Den fikk jeg likevel ikke tilbake.
Meget dårlig kunde-behandling.
Ikke kjøper varer fra ruller.no
de holder ikke avtaler.
Jeg har nå også sendt en klage om dette
til Trustpilot.
Hilsen Frithjof Arngren
Mobilnr. : 92060873
Bra priser, men...
Bra priser, bra varer men kundeservice er helt håpløst da det er problem. Da det i tillegg tar evigheter å få tilsendt varer så gir jeg 3 stjerner.
Vekk den på 5 dager den e jew bra å alt…
Vekk den på 5 dager den e jew bra å alt men den tåler ikkje vaten 🙃
Kjøpte en Elsykkel Nitrox Explore og…
Kjøpte en Elsykkel Nitrox Explore og trenger å p-settingspassord men de svarer ikke på mail og heller ikke noen aan plass og dette er no syk irriterende så hvis du vuderer og kjøpe en Elsykkel Nitrox Explore så forvent at du ikke får fikset på motorbrems og andre diverse ting
Får ikke tilbake pengene ved retur
Pågår:
Jeg returnerte et sadelkit som ikke passet sparkesykkelen min.
Det ble kjøpt i juni og returnert 01.07. Har ennå ikke mottatt refusjon (26.08)
Jeg får beskjed om at pengene ble satt inn 23.07 noe som ikke stemmer.
De ble da sendt til Klarna noe som var rart da jeg ikke betalte igjennom Klarna.
Er dette en form for lureri for ikke å betale folk tilbake returer?
Samtidig får jeg beskjed om å betale for returen kr. 150.
De har også trukket av kr. 70 for å ha sendt kitet til meg.
Jeg skal altså betale 220,- kr. før jeg får refusjonen min!
Hadde tenkt å kjøpe en sparkesykkel til men lar det være i tilfelle den må returneres...
Man må virkelig passe på hvor man bestiller fra da man får store problemer med å få penger igjen når man returnerer.

Svindel!
Svindel!!
Bestilte et produkt til julen 24. sluttet å virke 2 mnd etterpå.
De sendte oss masse deler og ba oss om å koble på produktet. I juli ble vi nødt å sende produktet i retur, da det ikke lar seg fikse, og vi ønsker å heve kjøpet. Men de nekter, avviser mailen våre, svare arrogant, og nå sender de produkter i retur til oss.
Ikke kjøp noe her, de er greie helt til du skal reklamere.
Du overholdt fristen for…
Du overholdt fristen for lageroppdatering og leveringsdato. Veldig fornøyd.