Ecodrift is a very high quality built…
Ecodrift is a very high quality built company. You will Get your goods on time! i reccomend buying from Ecodrift❤️ Custommer service is off the charts!😄
Ecodrift is a Swedish online store offering electric scooters, e-bikes, and other eco-friendly electric vehicles. We ship across Europe with fast delivery and free shipping.
Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Svarar inte på mail eller telefonsamtal. Har gått flera veckor och har inte fått hjälp efter många försök att få tag på dem.
Vår sønn hadde nylig fått elsparkesykkel og har dekk uten slange, det gikk fort hull i bakhjulet og vi fikk sendt bilde og forklaring til ecodrift og de var super hyggelig fra første mail og de skulle hjelpe oss og fikk ordnet et nytt dekk til vår sønn, uten kostnad. Kjempe glad vi har kjøpt fra dem. Anbefales virkelig.
Jag är inte nöjd p.g.a. väldigt dåligt kontakt med kundservice.
De svåra inte på e-post och samtal.
Kvalité reservdelar till bra priser. Snabb leverans. Rekommenderas.
Fantastiskt bra service. Snabb bekräftelse och trovärdig leveransbesked enligt vad de hade lovat. Jag är väldigt nöjd med mitt köp.

Risposta di EcoDrift
Bad customer experience. Never buy bicycle from Eco drift.

Risposta di EcoDrift
Mycket bra och trevlig företag. Dem. Hjälpte mig massor och jag valde en skoter som jag sen fick avboka då sambon hade köpt en redan.
Men om ni ska köpa elsparkcykel eller liknande. Tveka inte. Dem hjälper dig på hela resan

Risposta di EcoDrift
Köpte en elsparkcykel till min son. Var lite osäker kring regelverket. Fick väldigt utförliga svar från ecodrift. Ni får en 5:a för att ni var väldigt tillmötesgående och trevliga.
Motorn är svag I uppförsbackar. Klarar inte av min pendling. Inte tillräckligt kraftfull.

Risposta di EcoDrift
ÄLSKAR min kickbike, inte hittat märket jag köpte på nån annan webbshop. Det tog ca 2 veckor att få den men är supernöjd med allt.

Risposta di EcoDrift
Vi köpte 2 stycken av modell T8 PRO och hade med oss på sommar semestern. Väldigt förvånade av hur bra de gick på terräng och svåra vägar. Kan verkligen rekommendera!!

Risposta di EcoDrift
Fick trevligt bemötande både före och efter köpet.
Rekommenderas varmt!

Risposta di EcoDrift
Tog kontakt med en säljare och fick snabbt svar och professionell hjälp med de olika modeller de hade att erbjuda och vad som skulle passa mina behov bäst. Det blev en Kukirin G2 som är riktigt grym.
Väldigt nöjd och rekommenderar.

Risposta di EcoDrift
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.