De bestiller ting hjem fra kina og vidersælger det for absurde høje beløber. Tænker også det er derfor der er den lange leveringstid. Fik 40% tilbage af mit køb, pga ekstrem lang levingstid og dårlig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Købte et bord, der blev leveret superhurtigt. Desværre var det skadet under fragten - mega hurtig respons, god kommunikation, ingen problemer og et nyt bord ville blive sendt. Der gik så en uges tid u... Leggi di più
Købt 3 spejler som leveret overraskende hurtige. Eneste ulempe er at spejlerne bliver leveret med Bring transport som sat varerne ud på forgang mens jeg var ud. Kone hjem og fandt dem stående ud af dø... Leggi di più
Jeg købte for noget tid siden et vitrineskab som blev leveret bare 3 dage efter bestilling. Desværre var der nogle fejl på skabet (formentlig fra fabrikantens side), så jeg kontaktede kundeservice,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kæmpe udvalg i boligindretning online her. Vi har ting til hjemmet | Mange kendte mærker | Stort sortiment indenfor boligindretning | Gratis fragt.
Informazioni di contatto
Albanigade 21, 1 th, 5000, Odense C, Danimarca
- kontakt@nordlyhome.dk
- nordlyhome.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
God og hurtig levering
God og hurtig levering
God service er meget tilfreds med varen
God service og varerne kommer hjem på…
God service og varerne kommer hjem på kort tid. God personale der hurtigt besvarer ens e-mail.
Nemt og hurtigt👏🏼
Levering udebliver og useriøst og flabet “kundeservice”
Jeg bestilte 2 krukker på Black friday 2020. De informere om at de afsender inden for 3-10 hverdage. Da jeg ikke har hørt fra dem på 8 dagen, skriver jeg til deres kundeservice som informere mig om at fe forholder sig til de 3-10 dage (nok nærmere 10 dage end 3 men whatever). En ukonkret og useriøs kundeservice medarbejder “Mathias” har æren af at besvare mine henvendelser.
Jeg kan tilslutte mig hvad andre kunder har skrevet, firmaet desværre ikke kender til kunsten “service”.
Varen er forsinket og jeg får af vide at varerne ville komme hjem og blive afsendt til mig første gang d. 18 december 2020, men det blev den ikke. Nu skriver de (efter jeg selvfølgelig selv følger op med “Mathias”) at krukkerne ville blive afsendt tirsdag d. 20 januar 2021.
I dag har vi d. 21 januar og krukkerne er ikke på vej.
Øv for et møg firma. Jeg krydser fingre for at jeg ser krukkerne en eller anden dag. Men jeg vil aldrig anbefale denne hjemmeside til nogen jeg kender.

Risposta di Nordlyhome.dk
Penge trukket men varer ikke sendt
Købe et maleri. Pengene blev trukket straks, men jeg fik ikke noget info om at der skulle være afsendt varer. Måtte selv rykke og fik af vide at det var sendt med GLS.
Efterspurgte tracking link, men fik bare af vide at GLS måtte have smidt pakken væk.
De har aldrig ville dokumentere at den faktisk har været afsendt, hvilket burde være ret nemt hvis det havde været sket. De har nu lovet refundering, men jeg venter fortsat på pengene.
Fremstår generelt som et uærlig firma, der i hvert fald ikke kommunikerer sandt til mig.

Risposta di Nordlyhome.dk
Varer udebliver, begrænset kommunikation og stadig ingen levering
Jeg har bestilt varer i forbindelse med Black Friday, hvor jeg efterfølgende bliver kontaktet om, at én af varerne er blevet udsolgt, og først kan leveres i slutningen af december, hvilket accepteres. Efterfølgende udebliver leveringen, og der er minimal kommunikation med kundeservice. Jeg bliver efterfølgende lovet nye leveringsdatoer, hvor varerne endnu engang ikke kommer, og nu står jeg i den situation, at jeg knap nok kan få kontakt med kundeservice.
Kommunikation er et minimum at forvente, når ens varer er forsinket. På nuværende tidspunkt, ved jeg ikke hvornår jeg kan forvente at modtage mine varer.
Jeg vil på ingen måder anbefale virksomheden til andre.

Risposta di Nordlyhome.dk
Firmaet virker amatøragtigt og useriøst!
Jeg bestilte nogle varer i december måned og fik besked om, at de ville blive sendt når de åbnede efter nytår. En uge eller halvanden efter, modtager jeg en mail om at to af de bestilte produkter pludselig er udgået. Jeg modtager en uge senere, hvad jeg troede skulle være min bestilling, men her endnu en uge senere, mangler jeg stadig halvdelen af mine varer og firmaet undlader at svare på hvornår jeg modtager dem. Jeg er blot blevet spist af med beskeden om at de er på vej fra et andet lager - Jeg har ikke modtaget forsendelsesinfo eller noget, på trods af jeg efterspøger! Derudover forklarede jeg også at et af de modtagede produkter var i stykker - Firmaet har endnu ikke givet mig et klart svar om hvad løsningen er og spørger blot om jeg printe en returlabel, hvilket de fik afvide jeg kunne, men den er dog stadig ikke sendt til mig.
Dybt useriøst firma - Jeg kan ikke anbefale nogen at handle der!
Useriøst firma der ikke holder hvad de…
Useriøst firma der ikke holder hvad de lover og ikke ved hvad kundeservice er. Vil ALDRIG anbefale nogen at bestille fra denne her hjemmeside!
Bestilte den 26/11-20 et spejl og et konsolbord, det ville blive sendt inden for 2-10 hverdage. 14 hverdage senere havde jeg stadig ikke modtaget det, skrev til kundeservice og Mathias svarede at han ville rykke fragten, dagen efter modtog jeg spejlet, men stadig intet bord. Skrev igen og han svarede at han ville rykke for fragten igen. Stadig intet bord. Så ville det blive sendt mandag d. 4/1 når lageret åbnede, stadig intet bord. Så skrev han det ville blive sendt fredag d. 8/1, stadig intet bord og her mandag 11/1 er han også stoppet med at svare på mine mails, skrev en i fredags og i dag, men nu kommer der bare autosvar “vi svarer inden for 24 timer” ikke engang det kan de overholde.
De skriver endda også at de har 5 stjerner på trustpilot, hvilket også er løgn. Men det er klart de gør det, for tvivler på at mange ville købe derfra, hvis de læser anmeldelserne herinde.
Desuden er det tankevækkende at den eneste anmeldelse herinde for nylig de har svaret på, er en der ikke har bestilt fra hjemmesiden og stadig lavet en anmeldelse fordi “det må man jo ikke”. De læser jo tydeligvis med herinde, men vælger at ignorere dem der har bestilt og ikke modtaget deres ting

Super tilfreds
Super tilfreds. Troede jeg havde købt en urtepotteskjuler, men fik to. Hurtig leveret.
Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside - godt produkt og hurtig levering til døren. What not to like!
Fuldstændig problemfrit køb
Fuldstændig problemfrit køb - og hurtig levering, selvom det var hen over nytår.
Købte en knagerække
Købte en knagerække, der levede 100% op til forventningen. hurtig levering.
God service og hurtig betjening
God og hurtig levering 👌
Lampefod + lampeskærm
Jeg har den 28/09/2020 bestilt en bordlampe samt lampeskærm. Der står varen er på lager, men efterfølgende får jeg en besked om at varen ikke er på lager, og pakken kan først leveres i starten af december.
Jeg har endnu ikke modtaget noget i starten af december. Jeg kontakter jer, og i meddeler at den først kan leveres i midten af december.
Jeg modtager endelig min lampen, men der mangler selvfølglig lampeskærmen.
Jeg kontakter jer igen, hvor i mener at lampeskærmen er blevet væk i posten. Mærkeligt i ikke sender begge dele i samme pakke.
Jeg får at vide lampeskærmen først kan sendes i starten af januar, og jeg har endnu ikke hørt noget fra jer, eller fået en mail om at den er på vej....
Jeg har aldrig oplevet sådan en dårlig service... måske i skulle få bedre styr på jeres Webshop.. Det er i hvert fald sidste gang jeg handler hos jer.
Hvis jeg ikke snart modtager min ordre 15030, så ønsker jeg alle penge retur.

Risposta di Nordlyhome.dk
Købte dyrt skrivebord i starten af…
Købte dyrt skrivebord i starten af 2020. Fik det leveret efter lang tids venten. De synes at skulle fælde træerne først (ironi kan forekomme). Efter få dage flækkede bordet, og jeg bad om nyt... venter stadig nu snart et år efter. Deres undskyldning er corona. Sjovt nok fungerer nethandel generelt i Dk, men ikke her.
Skod butik, ingen service og ingen kommunikation.

Tragic
Tragic, do not order anything!
Firstly, they had misleading information regarding inventory. Ordered a couple of "in stock" items in August 2020. After a couple of weeks I had to initiate the contact and ask about the status, no proactivity whatsoever. Under a period of about a month they told me twice that the order would be sent in the near future. The response I received in the middle of september was the last I heard from them, and now it is January 2021! I have sent multiple emails from multiple accounts since. I have also tried to contact them on through social media without luck! No response!
10 dages ventetid blev til næsten 9 måneder
Jeg har siden 27. maj 2020 ventet på en ordre, der skulle indeholde en krukke. Først efter jeg modtog ordrebekræftelsen, blev jeg informeret om, at krukken ikke var på lager, og at den først ville være tilbage på lager fra 30. juni. Derudover fik jeg besked om, at resten af ordren ville blive afsendt efter en uge, men efter at jeg rykkede for den, viste det sig, at Nordly Home i stedet ville sende tingene sammen. Jeg har flere gange rykket efter ordren, og selvom jeg ikke oplevede problemer med at skrive med kundeservice, ændrer det ikke på, at det er utrolig dårlig service generelt i denne sag i forbindelse med manglende information og ufatteligt lang ventetid, hvilket 5% rabat desværre ikke kan gøre godt for. På hjemmesiden står krukken nu med en leveringstid på op til 10 dage, men da kundeservice ikke kunne forsikre mig om, at de ville have varen på lager senest midt i februar - knap 9 måneder efter jeg indgav orden - har jeg nu selv annulleret ordren. Jeg er meget utilfreds med dette tilfælde.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.