De bestiller ting hjem fra kina og vidersælger det for absurde høje beløber. Tænker også det er derfor der er den lange leveringstid. Fik 40% tilbage af mit køb, pga ekstrem lang levingstid og dårlig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Købte et bord, der blev leveret superhurtigt. Desværre var det skadet under fragten - mega hurtig respons, god kommunikation, ingen problemer og et nyt bord ville blive sendt. Der gik så en uges tid u... Leggi di più
Købt 3 spejler som leveret overraskende hurtige. Eneste ulempe er at spejlerne bliver leveret med Bring transport som sat varerne ud på forgang mens jeg var ud. Kone hjem og fandt dem stående ud af dø... Leggi di più
Jeg købte for noget tid siden et vitrineskab som blev leveret bare 3 dage efter bestilling. Desværre var der nogle fejl på skabet (formentlig fra fabrikantens side), så jeg kontaktede kundeservice,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kæmpe udvalg i boligindretning online her. Vi har ting til hjemmet | Mange kendte mærker | Stort sortiment indenfor boligindretning | Gratis fragt.
Informazioni di contatto
Albanigade 21, 1 th, 5000, Odense C, Danimarca
- kontakt@nordlyhome.dk
- nordlyhome.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kan IKKE anbefales
Kan IKKE anbefales. Meget svære at komme i kontakt med. Fik nogle varer i starten af januar som var meget ridset og fejlbehæftet. Fik lovet nogle nye varer men nu efter rigtig mange mails har vi stadig ikke modtaget noget. Mathias lover en masse uden at holde det.
Opdat marts 2021. Vi har nu endelig fået penge retur igen, efter utallige rykker

Risposta di Nordlyhome.dk
Den dårligste oplevelse jeg som kunde…
Den dårligste oplevelse jeg som kunde har oplevet.
Købte tapetklister den 9. Januar 2021 og den 19. Februar 2021 er jeg stadig ikke kommet til at tapesere. Pakken var forsinket og da den kom vare der ingen blandingsforholds oplysninger, og jeg har kommunikeret med firmaet løbende men deres handling er ikke som var jeg en kunde de gad. Nu har jeg i stedet købt tapetklister i jeg og fix og den kom indenfor 24 timer med GSL.

Elendig service, 3 måneder uden levering af varer
Jeg har aldrig oplevet magen til ringe service hos en webshop, jeg bestilte et TV til Black Friday 27 November 2020, efter en masse (ca. 30 stk.) mails frem tilbage med Mathias fra Nordlyhome og en masse tomme løfter giver jeg nu op på at få min varer leveret.
Bestil ikke herfra, det er spild af din tid.

Risposta di Nordlyhome.dk
Nordly Home har et rigtig godt…
Nordly Home har et rigtig godt sortiment indenfor boligartikler. Hjemmesiden er nem at bruge, og servicen er altid i top. Jeg har bestilt flere ting derfra og har altid haft en rigtig god oplevelse.
Svarer på mail
Svarer på mail. Hurtig ekspedition.
Handler gerne hos NordlyHome igen.

Risposta di Nordlyhome.dk
Havde en yderst skuffende oplevelse.
Havde en yderst skuffende oplevelse..
De skriver ingen ting om at varen ikke er på lager da vi køber 2 skobænke d. 29 NOVEMBER, der står bare "levering 3-10 hverdage".
Herefter modtager jeg en email hvor i skriver " Vi får varen på lager i start januar 2021 hvorfra det kan afsendes " .
Jeg vælger så at tro på denne mail, men GENTAGNE gange efterfølgende skriver i at i ikke har varen endnu og at jeg må vente.
Der er nu næsten gået 3 mdr. og jeg har ikke fået min vare, så jeg har anulleret købet...

Hurtig kundeservice
Opdatering på denne:
Jeg kontaktede kundeservice ang min utilfredshed og allerede samme aften havde jeg fået svar tilbage.
Vi fandt en fælles og yderst rimelig løsning og har derfor ændret mine stjerner.
Butikken skal have stor ros for hurtig tilbagevenden og at vi nemt kunne komme til enighed.
4 stjerner på baggrund af dette..
Original:
Modtog 2 natborde i højglanshvid.
Bordene var ikke særligt pæne, med sorte tydelige samlinger og så var skufferne skæve.
Kundeservice er blevet kontaktet samme aften og jeg håber de stopper salget af netop denne model sengeborde.
HURTIG LEVERING
Fra jeg bestilte til jeg fik varen, gik der ikke engang 2 hverdage. VIRKELIG GOD SERVICE! Og varen er helt som jeg havde forventet.
God kundeservice. Jeg havde bestilt en hylde som desværre var i restordre. Skrev til kundeservice, fik hurtigt svar og pengene retur (da jeg desværre ikke kunne vente)
God kundeservice
Varen kommer aldrig
Jeg bestilte to hylder i november 2020. Fik herefter en mail om levering i start januar 21. Slut januar kontakter jeg firmaet, da jeg intet hører.
Her starter en lang kooresspondence, med den ene løgn efter den anden.
Først er varen ikke betalt (hvilket den er), så er den først lige kommet på lager, så er der ikke plads i fragtbilen, den er på forkert terminal osv. Jeg har fået tilsendt falsk tracking nummer og firmaet hæver pengene uden varen er sendt. Kundeservice er uhøflig, virkelig uhøflig. Kontakten via instagram lidt mere høflig dog uden at varen kommer.
Jeg beder i en uge om at få annulleret ordren, men dette ignoreres gentagende gange.
Nu 3 måneder efter ordren er afgivet har jeg endelig fået mine penge retur. Sikke en kamp. Jeg handler ikke her igen, og jeg vil råde alle andre til at lade være. Aldrig før har jeg oplevet noget så kritisabelt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ud af ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg syntes de gør et kanon arbejde👍🏼
Jeg er en glad kunde når jeg modtager pakker, de er pakket ordeligt og kommer som skrevet.😊 Rigtig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Skal i da have.
God oplevelse
Hurtig levering, flotte varer og handler der gerne igen. Alt i alt en rigtig god oplevelse😊
Handler gerne ved Nordlyhome igen
Jeg bestilte to kurve og de levede op til forventningerne, men det ville være rart med en forventet leveringsdato. Alt i alt en god oplevelse. Handler gerne ved Nordlyhome.dk igen
Useriøs webshop
Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget så dårligt. Bestilte en Margit Brandt bagvogn i november som en julegave. Men jeg skulle nok have kigget herinde først. Selvom der på hjemmesiden stod at leveringstid var 3-10 dags, kom den selvfølgelig ikke. Efter flere henvendelser har jeg i dag valgt annullere ordren. Kundeservice medarbejderen, som åbenbart også er ejeren, er det mest flabede menneske jeg har haft kontakt til i en kundeservice. Aldrig nogensinde om jeg vil spilde min tid igen på en så useriøst webshop.

hold dig væk!
De holder ikke hvad de lover og kundeservice er ikke-eksisterende. Jeg bestilte et produkt hvor der stod leveringstid på 3-10 dage, efter en måned var produktet stadig ikke sendt, uden jeg havde fået besked. Jeg skrev derfor til Nordlyhome og de skrev blot at produktet ikke var sendt endnu, ikke noget med en undskyldning/forklaring eller andet. Jeg endte med at annullere min ordre, da jeg til sidst havde ventet over en måned, og produktet stadig ikke var sendt. En forklaring ville have gjort meget..

AVOID AT ALL COSTS!!!!
I never write reviews for companies but this experience was especially bad that other people need to know to avoid at all costs!! Ordered a table January 6th and waited a few days. Didn't hear from the company so I emailed them. Got an automated email. Waited another week and tried messaging them through Instagram. Was told that it would take time as its difficult to deliver to Ireland. Waited another 2 weeks to see what was happening. At this stage I have not received even one email to let me know about my order. Messaged again through Instagram to be told they can't deliver to Ireland and I should have received a message about it. I DID NOT RECEIVE ANYTHING FROM THEM! Were now after wasting an entire month waiting for something that was never going to come. AVOID. AVOID. AVOID.
Leveringstiden blev overholdt og mit…
Leveringstiden blev overholdt og mit spejl var så, flot. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg er så glad for mit spejl. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Nordlyhome
Knagerække spiller 100%
Nonexistent customer service
Bought a glass cabinet back in mid-December, but sadly one of the panels was broken on arrival. It's now a month an a half later, and I don't know how many messages back and forth, and the cabinet still hasn't been replaced, nor has any credible information been given as to the holdup. Hold jer væk...
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.