De bestiller ting hjem fra kina og vidersælger det for absurde høje beløber. Tænker også det er derfor der er den lange leveringstid. Fik 40% tilbage af mit køb, pga ekstrem lang levingstid og dårlig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Købte et bord, der blev leveret superhurtigt. Desværre var det skadet under fragten - mega hurtig respons, god kommunikation, ingen problemer og et nyt bord ville blive sendt. Der gik så en uges tid u... Leggi di più
Købt 3 spejler som leveret overraskende hurtige. Eneste ulempe er at spejlerne bliver leveret med Bring transport som sat varerne ud på forgang mens jeg var ud. Kone hjem og fandt dem stående ud af dø... Leggi di più
Jeg købte for noget tid siden et vitrineskab som blev leveret bare 3 dage efter bestilling. Desværre var der nogle fejl på skabet (formentlig fra fabrikantens side), så jeg kontaktede kundeservice,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kæmpe udvalg i boligindretning online her. Vi har ting til hjemmet | Mange kendte mærker | Stort sortiment indenfor boligindretning | Gratis fragt.
Informazioni di contatto
Albanigade 21, 1 th, 5000, Odense C, Danimarca
- kontakt@nordlyhome.dk
- nordlyhome.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
ALDRIG KØB FRA DEM!
Jeg har tidligere skrevet om Nordlyhome og må gøre det igen da de simpelthen er ringe !! Efter 128 mails svaret de tilbage på min mails. Deres svar var at de ikke havde min mail før.? Klart! Jeg afventer forsat min reklamation fra dem og mellem tiden intet nyt! Derfor endnu en anbefaling! ALDRIG KØB FRA DEM!!

Risposta di Nordlyhome.dk
Lad være med at handle der
Lad være med at handle der!
Bestilte en vare i januar, som det endnu ikke er lykkedes mig at få leveret, trods gentagne mails frem og tilbage og alverdens dårlige undskyldninger. Jeg har nu givet op og bedt om at få mine penge retur. Den var de så heldigvis hurtige til at udbetale. Men jeg skal ikke handle der mere. Ordre 23557.

Fint natbord
Fint natbord - dog krævede det en støvsugning før det skulle samles, da der var meget savsmuld med i kassen. Lidt lang leveringstid.
Har købt 2 natborde - over 2 omgange

Terrible experience
Terrible experience. Now I am stuck with a desk that is of terrible quality, where the paint is of such bad quality that it is wearing off on clothes and anything you put on the desk. Trying to return after complaining, and have sent pictures and been told that "Mathias" will handle it. Nothing has happened for months!!
Ærgerlig oplevelse - kan ikke anbefales
OPDATERING:
Efter gentagne (læs: MANGE) rykkere har jeg nu også langt om længe fået mine penge retur. Selvom jeg flere gange af kundeservice er blevet lovet de ikke blev trukket/var returneret kunne jeg konstatere de ik kom ind på kontoen. Det er de nu langt om længe - virkelig dårlig stil.
*****
Ærgerlig oplevelse. Har bestilt et konsolbord 23.01, kort tid efter får jeg besked om varen ikke er på lager og vil komme på lager 22. februar.
Jeg har skrevet adskillige gange med kundeservice (som har lang svartid, men er den eneste måde at komme i kontakt med NordlyHome på) for at få en status på min levering og der er kommet en ny forklaring hver gang.
Sidste mail var så at GLS havde hentet min pakke, men GLS havde den ikke. De tilbød mig at få sendt en ny eller annullere ordren. Jeg har valgt at annullere ordren, da jeg ikke stoler på den faktisk kan blive leveret.
Det er super ærgerligt da de ellers har et fint produktsortiment som ville være fedt at handle hos.
Ordrenr. 23718

Risposta di Nordlyhome.dk
Ringe service og elendig kommunikation
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe fra Nordlyhome. Forløbet med at få et skab leveret fra dem har været højst uprofessionelt og præget af dårlig/forkert kommunikation.
- 30. November bestiller jeg et skab på black friday tilbud hos Nordlyhome.
- 1. December får jeg en besked hvor der står at varen er i restordre grundet corona og jeg først skal forvente at modtage den i løbet af Januar. Fair nok, det er fuldt forståeligt at corona giver problemer for os alle. Selvom der stod 2-3 uger på hjemmesiden.
- 5. Januar skriver jeg for at følge op på leveringen og for at høre om det er muligt at tilkøbe indbæring da det drejer sig om et meget tungt skab (80+ kilo). Jeg får at vide at det kan jeg desværre ikke, derfor beder jeg om at få besked når de har en præcis leveringsdato så jeg selv kan finde hjælp til opbæring. Den 14. Januar skulle de modtage skabet fra leverandøren.
- 7. Januar: Ny besked, levering er nu udsat til Februar. Igen med corona som begrundelse.
- 25. Januar skriver jeg igen og spørger om de har en mere præcis dato da jeg skal arrangere noget hjælp. De svarer at den leveres i slutningen af næste uge. Hurra!
- 4. Februar skriver jeg igen for at høre ad da jeg ingen opdatering har fået. Nu er leveringsdatoen åbenbart 15.-20. februar. Dette har de åbenbart vidst, men jeg har ikke fået det at vide før jeg selv spørger.
- 19. Februar. Ingen opdatering fra Nordlyhome og ingen kommunikation. Jeg skriver og spørger efter en status. Intet svar udover en standard mail et par dage senere der siger at varen først afsendes primo marts.
- 12. Marts. Der har ingen kommunikation været fra Nordlyhome, men i dag får jeg en opringning fra Postnord om at de er hos mig om 30 minutter med et meget stort skab. Det havde været rart at få at vide at det er blevet afsendt.
Jeg handler aldrig hos Nordlyhome igen og jeg vil aktivt anbefale andre at undgå den virksomhed. Det er så dårlig service at alt ansvaret for at få information om sin bestilling lægges over på kunden og at man kører en "går den så går den"-tilgang med at udskyde leveringsdatoen igen og igen. Det er forresten umuligt at ringe til dem og tale med et menneske. Man kan kun sende mails til dem.

Risposta di Nordlyhome.dk
Hurtig forsendelse og god service
Hurtig forsendelse og god service. Kan anbefales.

Super god købsoplevelse
Super god købsoplevelse. Rigtig hurtig levering. Produktet passede desværre ikke ind hjemme hos mig, men så var det nemt at returnere. Også god service i denne forbindelse. Klart et sted, jeg gerne vil handle igen.

Risposta di Nordlyhome.dk
Spildt alt for mange timer på det her firma
Havde aldrig forstillet mig at et køb skulle være så besværligt.
Den 9/7 laver jeg en bestilling hos Nordlyhome. Alle fire ting jeg køber står til at være på lager og levering vil være 2-10 hverdage.
24/7 har jeg endnu ikke modtaget noget on kontakter derfor kundeservice. Mathias informerer at tre af varerene allerede ligger til afhentning og at GLS blot ikke har informeret mig.
Men den sidste ting: skrivebordet er pludselig udsolgt hos leverandøren og kan først leveres i august. Jeg acceptere at vente.
Slut august kontakter jeg igen Mathias og bliver oplyst at det kommer på lager næste uge og derefter vil blive sendt til mig. Men desværre er dette ikke korrekt. Jeg må igen i start september kontakte mathias og nu er levering rykket til slut september.
Vi når slut september og bliver endnu engang oplyst at det kommer på lager om en uge, men igen er denne information ikke korrekt. Jeg kontakter derfor igen Mathias midt oktober. Nu lyder leveringen slut oktober, men det skal hurtigt vise sig at dette hellere ikke er korrekt.
Hele november går med at få lovning på tre forskellige leveringsdage og ingen af dem bliver overholdt. Slut november er informationen så at ny levering er primo januar 2021.
21 januar 2021 hele 6,5 mdr efter bestillingen lykkedes det endelig at få skrivebordet leveret. Men dog med fejl på, så sagen slutter ikke her.
Det skal nu tage yderligere en måned med mange ikke overholdte aftaler om ombytning af skrivebordet og ender ud i at vi opgiver og lever med en kompensation.
Hvis I har for meget tid i jeres liv og har lyst til konstant at skulle rykke for en ordre i har foretaget så skal i bestemt handle hos Nordlyhome. Men ellers hold jer væk!

Risposta di Nordlyhome.dk
Jeg bestilte en julegave d
Jeg bestilte en julegave d. 27/11. Da jeg midt december ikke havde modtaget min ordre skrev jeg til Nordlyhome som kunne fortælle varen var i retsorden og først kom hjem i januar. De spurgte om jeg ville vente og det sagde jeg ja til. Da vi nåede start februar og jeg stadig ikke havde modtaget ordren skrev jeg til dem igen. Nu var ordren forsinket yderligere og beskeden var at den ville kunne sendes slut Februar, hvilket jeg igen sagde ja til. Nu er vi midt Marts og da jeg stadig ikke har modtaget min ordre skrev jeg til dem igen. Beskeden fra dem er at min ordre er annulleret.
Jeg er dybt skuffet over deres måde at drive forretning på. En ting er at tingene bliver forsinket, det kan ske. Men så kontakter man kunden!!! Og at annullere en ordre uden at give besked er helt uacceptabelt. Handler ALDRIG hos dem igen!!!!

Risposta di Nordlyhome.dk
Helt tilfreds med min vare
Helt tilfreds med min vare.
Lidt lang leveringstid (5 hverdage) og måtte selv spørge om den var blevet sendt, men fik hurtigt svar i deres kundeservice.

Risposta di Nordlyhome.dk
Bestilte en knagerække herfra start…
Bestilte en knagerække herfra start februar. Skriver en mail til dem midt marts og spørger hvornår jeg kan forvente ankomsten for min levering, da den har været lææænge undervejs. Dagen efter modtager jeg en mail, hvorpå der står at de har annulleret min ordre efter eget ønske. Det har jeg på ingen måde sagt, at jeg ville. Nu håber jeg så bare at jeg får pengene tilbage :)

Risposta di Nordlyhome.dk
Har bestilt to gange og varerne er…
Har bestilt to gange og varerne er kommet som de skulle og indfriet forventningen. Ikke sidste gang jeg handler her.

Risposta di Nordlyhome.dk
Ventet forgæves i tre måneder
Har bestilt nogle sengeborde for tre måneder siden, og jeg har stadig ikke modtaget mine varer, selvom der på deres hjemmeside var angivet 3-10 dages levering.

Ingen tilbagebetaling
Jeg bestiller væg reoler, de beskrives som højglans op på billederne ses ingen samlingsbeslag. Da de så ankommer er det mat melalim og store samlingsbeslag kan ses fra alle vinkler, meget grimt produkt i forhold til de billeder der var på deres hjemmeside.
De er så villige til at tage dem tilbage. Men pengene er endnu ikke komme retur efter mange uge, Mathias fra kundeservice påstår først at pengene er fært tilbage, det passer så ikke og da jeg klager igen, påstår de at de får en fejl melding når de prøver at tilbagefører pengene, og spørger om mit kort er aktivt, det er det og jeg giver dem mit kontonummer, og stadig ingen svar eller penge tilbage..

Risposta di Nordlyhome.dk
returnering af køb og alle penge tilbage
Jeg købte en skuffereol, som kom efter ganske få dage. Dog fortrød jeg mit køb, da jeg havde fået samlet den, idet skufferne var for små (målene stod ikke angivet på hjemmesiden). Jeg kontaktede firmaet, Mathias, som tilbød at hvis jeg ville skille det ad igen, kunne jeg returnere møblet i originalembalagen.
Hver var jeg skrev til Mathias fik jeg hurtigt svar på mail, og synes det er en utrolig service, at jeg kunne få lov at returnere købet og få alle pengene tilbage.
Derfor vil jeg ikke tøve med at handle der igen.
De vil gerne have dine penge...
3 måneders leveringstid og ingen svar fra kundeservice.
Vi købte et vitrineskab som i følge deres website kunne leveres inden for 3-4 dage. Efter flere henvendelse og intet svar fik vi efter ca. 10 dage besked på at skabet først kunne leveres i starten af det nye år. I starten af i år sender jeg flere mails og spørger ind til hvornår vi kan forvente at modtage skabet?
Vi hører intet og til sidst beslutter jeg for at rette henvendelse til producenten af skabet for at gøre opmærksom på at de har en forhandler der opfører sig på den måde og sælger deres varer uden reelt at have dem på lager. I løbet af samtalen med selve producenten står det klart at NordlyHome udemærket ved at de ikke kan levere varen.
Sagen ender med at jeg igen kontakter producenten og fortæller at jeg stadig intet har hørt. De tager fat i NordlyHome og ringer tilbage til mig med beskeden om at NordlyHome har lovet at kontakte mig senest dagen efter.
De henvender sig imidlertid ikke. De næste der sker er at der efter 3 dage pludseligt ringer en vogmand og siger at han læsser skabet af nu.
Vi har ikke fået nogen form for varsel og NordlyHome har heller ikke ringet.
Det er kun min kæreste der er hjemme og nu står hun der med en 120kg tung pakke leveret midt på fortorvet.
Mathias fra NordlyHome kommer ikke med nogen undskyldning eller noget som helst på noget tidspunkt. Det eneste de spørger om er, om vi vil returnere skabet eller ej?
NordlyHome er alt for smarte. Sælger varer de ikke har og direkte misinformerer om leveringstider. De vil gerne have dine penge, men service leverer de ikke og aftaler er en by i Rusland.

Risposta di Nordlyhome.dk
Sælger varer de ikke har
Bestilte et møbel med leveringstid på mellem 4-10 hverdage. Efter næsten 3 uger fik jeg en mail om at varen ikke haves og ordren annulleres. Uden nogen anden forudgående information om levering.
Det virker til at være fup og fiduser - handler aldrig her igen.

Risposta di Nordlyhome.dk
22 december reklamerer jeg en…
22 december reklamerer jeg en oppustelig julemand der er gået op i syningen. Vi aftalte at de sender en ny.
Jeg har flere gange fået besked om at varen er på vej med gls ligesom så mange andre herinde skriver.
Har nu fået svar om at varen ville ankomme i slutningen af ugen (uge 7) men stadig intet. Useriøst firma. Vil opfordre folk til ikke at handle derinde og melde dem til e-mærket også.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.