Oplichters , ik krijg van Neckermann steeds een schuld die ik nooit heb gedaan met die vieze zaak Neckermann, ik heb nooit daar besteld en eisen hun geld, rotop neckerman oplichters. Ik betaal geen ce... Leggi di più
Na diverse onbeantwoorde mails nu maar hier hoewel dit niet mijn stijl is, maar aangezien telefonisch niet mogelijk is.... Eerst te horen gekregen dat mijn producten "morgen" verstuurd zouden worde... Leggi di più
Mijn ouders hebben hier een douchekop besteld. Het zou binnen 1 a 2 dagen geleverd worden. Dat leek ze een prima levertijd. Helaas hebben ze vooraf geen reviews gelezen, anders hadden ze er no... Leggi di più
Fiets gekocht, deze bleek niet goed en wil deze door Neckermann laten ophalen (dit is door hen toegezegd). Ik ben nu bijna dagelijks bezig met mails sturen, klantenservice et cetera: maar men koppelt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nikkelstraat 4, 1411AJ, Naarden, Paesi Bassi
- 085 3011632
- service@nl.neckermann.com
- nl.neckermann.com
Goedkoop maar traaaaag
Scheermesjes besteld op 5 november geleverd gekregen op 20 november. Dat is niet meer van deze tijd. In de tussentijd hoor je ook niets dat doen concurrenten dan toch echt beter.
De verzendkosten van 4,85 zijn in dit geval te hoog als blijkt dat het pakje vervolgens door de brievenbus geleverd wordt.
Als ik de reviews hieronder lees dan mag ik blij zijn dat ik mijn bestelling überhaupt gekregen heb.
Na bijna vier weken nog niks ontvangen…
Na bijna vier weken nog niks ontvangen van de vijf mails een keer een reactie we hebben het druk niks meer gehoord hier laat ik het niet bij heb wel betaald dan verwacht ik ook dat ik krijg wat ik betaald heb
Helemaal blij met me schoenen best…
Helemaal blij met me schoenen best snelle service 💖goede orde ontvangen.
Meerdere artikelen besteld, betaald, niet gekregen, geen geld retour
Deborah Boxman
Meerdere artikelen besteld. Lang gewacht uiteindelijk contact maar gezocht per mail. Alles was volgens hen nog niet voorradig. Dan denk je of stuur een paar euro terug en bezorg de rest of stuur in ieder geval een bericht hoe het ervoor staat. Toen nog een week gewacht en daarna heb ik aangegeven mijn geld terug te willen. Toen kreeg ik een creditnota. Maar nog steeds geen geld. Weer een mail verzonden daarin wordt aangegeven dat het geld op de 2 e aan mij betaald is NOT... we zijn weer 2 weken verder maar nog geen geld. Heb ook direct op beantwoord geklikt en dit aangegeven. Ze krijgen van mij nog een week en anders ga ik stappen ondernemen ... een boze klant...
Slecht slechter slechst
Zeer slecht, onbereikbaar alleen e-mail maar daarop geen antwoord wel betaald gaan ze weer failliet?

Risposta di neckermann.com
Op 9 september 2018
Op 9 september 2018, heb ik een bestelling geplaatst. Het ging om de staffiets. Het bedrag die ik betaald hebt is 95 euro. De bestelling is nooit aangekomen. Ik heb toen contact opgenomen. Erg jammer. De klantenservice is totaal niet klantgericht. Tot op heden is het dus niet geleverd. Ik heb om die reden de bestelling geannuleerd. Ik wacht dus nu bijna 4 weken op mijn geld. Tot heden is dat ook niet teruggestort op mijn rekening. Elke keer geven ze aan dat het dus verwerkt is.
Ik ga weer eens bellen en tevens als er niet gehandeld word, aangifte doen. Ik vind dit wel een vreemde zaak.
Nu krijg ik vandaag 1 bestelling binnen…
Nu krijg ik vandaag 1 bestelling binnen na 4 weken van de 2 ben erg benieuwd wanneer het volgende komt !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dit heb ik nog nooit meegemaakt pfffffffffffffff dit is eenmalig bestellen bij dit bedrijf
Vreemd bedrijf
Vreemd bedrijf.
20-10 een fiets besteld, de levertijd zou tussen de 1 en 14 dagen zijn. Netjes 14 dagen gewacht toen ik op dag 15 nog niks had gehoord heb ik een mail gestuurd. Geen reactie, gebeld krijg je geen mens aan de telefoon (alle opties geprobeerd) alleen een bandje wat je naar e-mail adressen verwijst.
Nogmaals gemaild, Deze keer gedreigd met aangifte bij de politie als ik aan het eind van de week nog die fiets niet had ontvangen.
Hierop kreeg ik wel reactie, een verhaal over dat er zeker geen sprake zou zijn oplichting.
En dat mijn fiets op dat moment onderweg zou zijn. Nou, dat was goed nieuws!
Een aantal dagen later ontving ik een mail dat de fiets toch niet onderweg was door problemen met de verzending.
Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd, waarop ik een mail kreeg waarin stond dat ZIJ mijn bestelling annuleren omdat de fiets toch niet leverbaar was.
Nu wacht ik op de terugbetaling zodat ik een fiets kan kopen bij een normaal bedrijf. Zucht.
Update 20-11
Ik heb mijn bestelling 9-11 geannuleerd.
Ik kreeg op 12-11 Van hen een mail dat ze mijn bestelling annuleren omdat de fiets niet meer leverbaar was. Binnen enkele dagen zou ik mijn geld terug gestort krijgen, ik wacht nog steeds op mijn geld.
Update 21-11
Gister een mail gestuurd om te vragen waar mijn geld blijft.
Krijg ik vanochtend een geautomatiseerde mail met daarin een credit nota met 12-11-18 als teken datum, maar nog steeds geen geld.
Als het de 12de zou zijn overgemaakt zou het ondertussen wel op mijn rekening staan.
Ps: ondertussen een fiets gekocht bij Halfords, 25 euro duurder, maar super service!
1 ster is nog te veel voor dit bedrijf.
Ik heb een bank gekocht. Achteraf denk ik, stom ik geef iedereen het advies om te googlen op bedrijven maar zelf niet gedaan bij neckemann. De naam zei vroeger nog iets dacht ik.
Tegenwoordig is het een leeg bedrijf, wat volgens mij alle mailtjes via de klantenservice direct delete. Geen bank, geen geld terug, geen reacties, geen communicatie.
Ik zou serieus nooit maar dan ook nooit meer iets kopen via Neckermann.
1 ster is nog te veel voor dit bedrijf.
Kapotte artikelen, geen communicatie, een groot drama
Tv na lang wachten ontvangen maar blijkt dooie pixels te hebben. Na oneindig veel mailcontact heeft Neckermann toegezegd de tv komen ruilen (11 oktober), daarna geen reacties op mijn mail. Telefoon word geregeld door callcenter (tegenwoordig ook niet meer, nu krijg je een bandje dat je moet mailen.) en reactie op mail komt niet.
Vorige week woensdag werd er eenzijdig gemaild dat de volgende dag (1 november) de tv omgeruild zou worden. Hier een verlofdag voor opgenomen, netjes aanwezig, niemand langs geweest. Hier op hebben wij een mail gestuurd waarin wij hun ingebrekestelling
stellen en juridische stappen gaan ondernemen. Vrijdag komt er ineens een mail waarin word gesteld dat zij maandag (5 november) komen, wederom zonder overleg met mij. Ze hadden mazzel dat ik thuis was.
De bezorger is gisteren geweest (zzp-er en dus geen werknemer van Neckermann) deze beste man kunnen overtuigen om mij te "nieuwe" tv te laten testen en maar goed ook! De "nieuwe tv had nog meer dode pixels! We hebben 2 of 3 tv's uitgepakt en getest tot we een tv zonder defecten vonden.
De bezorger heeft direct een rit gecanceld omdat hij geen kapotte tv wilde leveren. Dus dankzij deze lieve bezorger (en dus niet door Neckermann) heb ik dan eindelijk iets wat functioneerd.
Fiets besteld beschadigd binnen gekomen…
Fiets besteld beschadigd binnen gekomen zonder gebruiksaanwijzing en gammel voor prijs... Commentaar gegeven op Facebook en wordt gewoon verwijderd... Niks kopen... Stelletje oplichters
worst customer service ever,
worst customer service ever,
i have cancelled my order for a bike almost a month ago,i called them many times but lately they are not picking up the phone and they ask you to do everything by email.
i have not received my money till now
can not be trusted ,do not order anything from this website
Zeer slecht
Zeer slecht, op e-mail berichten geen antwoord, en telefonisch onbereikbaar.
je kan wachten tot je een ons weegt
TV besteld, defect bij aankomst, geen contact mogelijk.
TV besteld en na 3 weken eindelijk ontvangen, Uit de doos gehaald en blijkt een brede streep door het gehele beeld te hebben.
Mail gstuurd met foto's -- geen gehoor
Brief gestuurd -- geen gehoor
RMA via website aangevraagd - geen gehoor
Gebeld -- extern callcenter, kunnen verder niets
Conclusie, geld weggegooit en geen werkende TV!
Schandalig!
Schandalig hoe Neckermann.com omgaat…
Schandalig hoe Neckermann.com omgaat met zijn klanten! Leveren met vertraging, goederen zijn in slechte kwaliteit, een deel van mijn bestelling geretourneerd al 3 maanden geleden, mijn mails worden niet beantwoord, door Neckermann verschuldig bedrag wordt ook niet gestort op mijn rekening. Als ik mijn geld eindelijk terug krijg, zal ik mij direct afmelden van dit waardeloze bedrijf! Wat een slechte service! Of om precies te zijn HELEMAAL GEEN SERVICE!
LET OP!
LET OP!
KOOP HIER NIETS, NU NIET, NOOIT NIET!
Zelfs één ster is te veel.
Leveren niet, reageren niet en betalen niet terug.
Waardeloos bedrijf.
waardeloos bedrijf neckermann !!!!!
waardeloos bedrijf neckermann moet heel snel lekker failiet gaan !!! en zijn ogen diep uit ze kop schamen.!!!! ik heb nu al zowat 3 maanden geleden een bestelling geplaatst hierbij gaat het over 3 schrokvoerbakken en 3 stuks voerbakken met leuke print erop en een krabmat voor katten. vervolgens naar 1 maand wachten en wachten niks vernomen dus ik telefonisch contact opgenomen en vragen waar mijn bestelling blijft. krijg ik als antwoord ja mevrouw 1 schrokvoerbak is niet op vooraad zorda die weer beschikbaar is verzenden wij de gehele bestelling. dus ik zeg ja maar jullie vinden het dan niet verstandig om mij hier even zelf over te informeren ik moet na een maand zelf achter me spullen aan die hier al 3 weken geleden hadden moeten zijn ! ja sorry mevrouw vind dit erg vervelend zegt ze dan. ik zeg nou daar heb ik helemaal niks aan want wat gaan jullie nu doen als nettte oplossing om mij als klant te behouden en te zorgen dat ik ooit nog iets bestel bij jullie want die kans is 0 zeg maar gewoon waardeloos. nou vervolgens ander halve maand gaat de deurbel en het is een pakketje van neckermann ik denk yes eindelijk heb ik me bestelling binnen. dus ik maak de doos open vol geluk staat er op het briefje 3 antischrokbakken oke check dat klopt staat er op een krabmat oke check klopt en dan staat er opeens 2 voerbakken met print NOPE niet oke want ik had er 3 besteld en wat nog het mooiste is er stonden er 2 op het papiertje wat dus in de doos hoorde te zitten zit er maar 1 in dus ik weer bellen en uitleggen ik hoor er 3 te krijgen staat hier op papiertje dat er 2 in moeten zitten er zit er maar 1 in dus dat klopt al niet maar waar is de 3de ja mevoruw ik zie nu hier dat hij niet meer leverbaar is dus u krijgt uw geld terug. ik was het daar niet mee eens want als ik het had geweten had ik gezegt stop alles maar in je reet ik annuleer de gehele bestelling ik wil al mijn geld terug ! telkens word ik van het kastje naar de muur gestuurd je word gewoon voor de gek gehouden heb nu geld terug gekregen van 1 voerbak maar mis er nog 1 dus nu nogsteeds bezig daarvan me geld terug te krijgen nu dus inmiddels 3 maanden verder !!! echt een waardeloos bedrijf die mogen zichzelf niet eens een bedrijf noemen gewoon schandalig
Dit zijn inderdaad oplichters ben ik…
Dit zijn inderdaad oplichters ben ik bang, wij wachten al enkele weken op onze bestelling. Op dit moment kun je zelfs geen telefonisch contact meer maken, je komt in het overbekende menu en welke keuze je ook maakt je krijgt te horen dat je moet mailen en er wordt je een fijne dag gewenst.
Jammer dat ik dat niet kan terug wensen (not).
Waardeloze webshop
Ook ik heb helaas enkel slechte ervaringen met Neckermann.
Ik wacht nu 6 weken op een fiets en het contact is verschrikkelijk slecht.. heb ondertussen 7 tickets achtergelaten, minstens zo veel terugbelverzoeken en ook ongeveer 5 mailtjes gestuurd. Meermaals is verteld dat de fiets verzonden zou worden en vervolgens gebeurd er niets. Vervolgens gevraagd of ik het dan kan komen halen en ook dit blijkt niet te kunnen.
Ik had niet verwacht dat een (grote) webshop dermate slecht zou kunnen zijn. Erg jammer dit. Hopelijk krijg ik ooit de fiets, en daarna zal ik hier nooit meer hier bestellen. ORD 50666
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.