Valutata 2 stelle su 5

Helaas geen goede werkend app Je moet altijd kunnen zien of je saldo hebt ook onderweg waar geen tijd is om en in loggen en wachten op een Code en vervolgens werkt het niet. En hoop je maar dat er m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een abonnement voor regio 14, dus ik kan reizen in HEEL NOORD-HOLLAND. We wonen in Noord-Holland, vlakbij Amsterdam. Als ik binnen mijn eigen woonplaats reis, betaal ik elke keer € 1... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Helaas geen goede werkend app

Helaas geen goede werkend app
Je moet altijd kunnen zien of je saldo hebt ook onderweg waar geen tijd is om en in loggen en wachten op een Code en vervolgens werkt het niet. En hoop je maar dat er minimaal €20 (ns voorwaarde) tegoed opstaat terug ook . Zo kan een dag uit met de trein en wandel vakantie worden.
Dan is de oude vertrouwde ov chipkaart veel beter reisen op saldo en je kunt altijd thuis komen zonder te lopen

29 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

2 x een incheck van €4,00 afgeschreven…

2 x een incheck van €4,00 afgeschreven van mijn ov en bankpas, ondanks ik deze niet bij elkaar tegen de scanner hou, is dit toch gebeurt. Ook kan je niet zien wat je nou aan reiskosten direct betaal zoals op je ov. Dus zie ik na een dag in de nacht een bedrag van ovpay. Deze heb ik niet eens aangezet op mijn bankpas. Bizar hoe mensen je geld eraf kunnen halen, omdat het zogenaamd gemak bied. Is alleen maar gevaarlijker en onoverzichtelijk. Om het terug te krijgen duurt zo lang en al meerderen pogingen gedaan. Van mij hoeft dit niet bedankt.

21 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Onbetrouwbare registratie van uitcheck momenten …

Tot mijn verbazing ben ik er onlangs achter gekomen dat ik meerdere keren te veel heb betaald via OVpay. Bij controle van mijn reishistorie zie ik dat er op veel momenten geen uitcheck geregistreerd is, terwijl ik wel degelijk heb uitgecheckt.

Dit is niet een eenmalig probleem, maar lijkt structureel voor te komen. Daardoor heb ik in het verleden waarschijnlijk onnodig extra kosten gemaakt.

Hoewel het systeem in theorie handig is, vind ik het in de praktijk erg frustrerend dat je continu zelf moet controleren of alles goed geregistreerd is.

Ik geef OVpay daarom één ster en hoop dat dit probleem serieus wordt onderzocht en opgelost.

16 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

I was overcharged to max

I was overcharged to max , ten times the price on several occasions even though I did tapped in and out. It’s impossible to get the refund thru self service if your bank does not provide the exact amount charged in euros and it’s impossible to contact them if one is already out of the country and doesn’t have international calls as the customer service can be reached only by phone. What a scam, hassle and huge waste of time to get your money back

21 aprile 2026

Onprofessionele klantenservice van OV PAS en MEERPLUS

Ik heb een abonnement voor regio 14, dus ik kan reizen in HEEL NOORD-HOLLAND.
We wonen in Noord-Holland, vlakbij Amsterdam.
Als ik binnen mijn eigen woonplaats reis, betaal ik elke keer € 1,16, voor wat dan??
OV PAS klantenservice gebeld op een zondag, vriendelijke vrouw, maar ik werd verwezen naar de vervoerder, het kastje naar het muurtje verhaal.
Klantenservice Meerplus gebeld op dezelfde zondag. Hij kon mij niet helpen, storing met het systeem.
Wat toevallig!
Ik heb hem gevraagd wat de definitie van automatische incasso en doorlopend abonnement betekenen. Ik behoor dus niet af en toe € 1,16 te betalen. Blijkbaar instaptarief.
Ik moet een contactformulier invullen.
Incasseren doen ze goed, problemen oplossen, no way!!
Het product OV PAS is niet goed getest, uitrollen dan maar, is mijn gevoel.
Wie is uiteindelijk de dupe —> de gebruikers. Typisch Nederland weer. Lang leve onze openbaar vervoer!!

26 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Eerst lezen voor je overstapt

Er staat heel duidelijk als je abonnement op je ov chip hebt staan wacht dan met overstappen
(Mensen lezen niet 🤣🤣)
En zonder abonnementen heb je hem helemaal niet nodig je betaalt dan met je bankpas of telefoon

16 aprile 2026

Een ster is al te veel

Een ster is al te veel. Leeftijdskorting op betaalpas zetten is een drama. Uiteindelijk zegt het systeem accoord, maar bij controle staat het er niet op. Gebeld om hulp. Zeer vriendelijke medewerker zei dat veel nog in ontwikkeling is. M.a.w. voor de consument: het is gewoon een bende. Mijn vrouw had haar betaalpas aangemeld en betaalde 1 cent voor controle (snap ik). Bij mijn aangemelde pas hoefde dat weer niet??? Helpdesk kon mij niet helpen

15 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Opwaardering niet bijgeschreven saldo onterecht in de min.

Vandaag heb ik voor mijn zoon het saldo op zijn ovpay opgewaardeerd. Het bedrag is betaald maar de opwaardering is niet bijgeschreven op de ovpas. Het saldo op de pas is nu geheel onterecht in de(-) min. Hij riskeert dus een boete wanneer hij na school op de bus stapt naar huis. Wij wonen +/- 5.5 km van school.

15 aprile 2026

Supergebruiksvriendelijk

Ik zag dat een veel te hoog afschrift van OVpay op mijn bankrekening. Lichte paniek. Even naar de website en ik kan zo mijn blijkbaar gemiste uitstaphalte aanpassen. Supergebruiksvriendelijk, top dit.

13 aprile 2026

Slechte ervaring

Heb de aanschaf alweer herroepen. Ov chipkaard aangevraagd nadat ik tijdens overstaphulp op basis van onjuiste info de ovpay aangeschaft heb. Bleek mijn bus korting er niet op te kunnen worden gezet.

Chatbot werkt niet.

14 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vervelender kunnen wij het helaas niet maken

Nog nooit heb ik bij deze "app" kunnen inloggen zonder eerst mijn computer te moeten aanzetten (dat verhoogt de kans op een geslaagde "app"-inlog, heb ik gemerkt) en dan 3 keer een inlogcode te moeten aanvragen, gevolgd door nog 3 keer een inlogcode via de "app" zelf.

Met afstand de meest sadistische "app" op mijn telefoon. Zo eindigt elke OV-reis met een afknapper.

Gelukkig heb ik deze "app" nooit onderweg nodig. Ik wil alleen zien of alle betalingen met de bankpas correct zijn verlopen.

Ik weet niet of je gemiste uitchecks ook zonder "app" kunt rechtzetten. Dan zou de "app" weg kunnen.

10 aprile 2026

WAARDELOOS!

Alles ging mis: het inloggen bij de app via codes die binnen 10 seconden al niet meer geldig waren, het koppelen van de pas, waardeloze hulp (chagrijnige vrouw die niets kon uitleggen) van de klantenservice, het is werkelijk verschrikkelijk. En dan is dit de enige weg naar korting voor ouderen. Het wordt onmogelijk gemaakt om hier gebruik van te maken. Ongelofelijk!

10 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

De app is een amateuristische bagger…

De app is een amateuristische bagger app op een zolderkamergemaakt. De idioten die dit gemaakt hebben komen nergens aan de bak mee. OTP werkt niet,app.en dan linken naar een website?idioten, geen einddatum zien van een abonement.Ovchipkaart.was perfect en we hebben er een monster voor teruggekregen. aub stoppen.met deze zooj.

Ouderen korting verdwijnt vanzelf

Als je een betaalpas in de app zet, kun je ouderen korting op de pas zetten (met nogal moiete).
Als je een digitaal pas in de app zet moet je hem eerst een keer gebruikt hebben voordat hij in de app verschijnt en dan pas kun je de ouderen korting toepassen. Dus je bent verplicht een keer een 34% toeslag te betalen als je je mobiel wilt gebruiken. Ook moet je de ouderenkorting om de zoveel tijd weer opnieuw opzetten want hij verdwijnt vanzelf van je digitaalpas. Dit staatr nergens op de website. Lekker verdienen voor OVpay.
Verder is het bedrijf niet te bereiken via email en geeft geen antwoord op contact fomulier vragen dus je moet (betaald bellen en dan krijg je zo een irritante bazig type aan de lijn wat schiet ook niet op.
Dit is Enshittification ten top.

Bijzonder correct!

Ik maakte een busritje in Nederland en deed iets verkeerd met de uitcheck. Later op de dag geprobeerd een ovpay account aan te maken, maar dat kan niet vanuit het buitenland. De volgende morgen gebeld met de klantenservice alwaar een zeer vriendelijke dame het teveel door mij betaalde bedrag keurig netjes corrigeerde. Dit was overigens mijn tweede goede ervaring met ovpay.

Valutata 1 stelle su 5

Geen kortingen, geen oplossingen.

Geen kortingen, geen oplossingen.

Sinds 1 maart zijn er nieuwe abonnementen. Zogenaamd "Voordeel Jeugd"

echter worden regelmatig kortingen niet verrekend en ben je véél duurder uit dan met de oude abonnementen.

Pas dus op! Dit is je reinste oplichting. Klantenservice snapt het ook niet, maar lost het ook niet op. "Ik kan hier niks mee" is het standaard antwoord.

3 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Worst bus service I ever used

Worst bus service I ever used. I paid a ridiculously expensive subscription 154 euros suggested by their own people from GVB, then I travel and I still being charged extra for traveling with EBS. The client service is absolutely non existen, you call and get an automated message and the chat is ai automated, which offers no solution

31 marzo 2026

Radar / Consumentenbond: doe onderzoek naar OVpay en RET

OVpay en RET werken totaal niet mee. Ik heb recht op gratis reizen via Gemeente Rotterdam, maar toch wordt er geld afgeschreven, bv. 100x €4 voor een “gemiste uitcheck” die niet klopt.

Je krijgt het geld ook niet terug omdat je zogenaamd te veel correcties hebt aangevraagd. Dus je betaalt voor fouten en hebt geen recht meer op een oplossing.

Geen duidelijke melding, geen waarschuwing en achteraf geen hulp. Alles wordt op de klant afgeschoven.

Dit systeem werkt niet en benadeelt vooral ouderen. Dit moet onderzocht worden.

1 aprile 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più