Meubelbeslagonline Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Prima kwaliteit, goed zelf op maat te maken de ladeindeling van kunststof. Uitstekend verpakt geleverd. Email contact onpersoonlijk en niet vriendelijk. De afspraak vandaag voor 21.00 besteld is va... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

10-08 4 lades besteld(Merivobox), met opvullijsten, levering werd aangegeven de 17-08. Prima, dus een week levertijd. Lades werden al de 13e geleverd, nu was eerder geleverd krijgen... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Spullen zijn goed, maar levertijd erg onvoorspelbaar. Omdat ik na 5 dagen nog geen verzendbevestiging van 2 pianoscharnieren had gekregen deed ik navraag via email en kreeg te horen dat het 'morgen' v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Naar mijn idee kun je pas beoordelen als er iets mis gaat want pakketjes doorsturen kan iedereen wel. Mijn bestelling bleek niet compleet. Ik verwachtte 2 ringetjes en 2 pennetjes, terwijl er maar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima webwinkel

Ik had onderdelen voor kastjes in mijn camper besteld. Website is goed te gebruiken, bestelling was makkelijk geplaatst en alles kwam op tijd binnen.

6 marzo 2025

Retourzending en terugbetaling perfect

Ik heb wieltjes voor eetkamer stoelen gekocht maar de loopvlakken waren te hard, ik kon de ongebruikte wieltjes retourneren, na een paar dagen de ontvangstbevestiging en het geld op de rekening zoals het hoort!

3 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en snelle levering.…

Ik had bij meubelbeslagonline.nl 2 plintroosters besteld die al binnen 1 dag keurig werden afgeleverd met de post. Echter waren het niet twee dezelfde. Hierover contact opgenomen met de klantenservice waarna mij binnen 1 dag al een nieuw rooster werd toegestuurd. Kortom een prima service en snelle levering.

14 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Heb 8 deurscharnieren besteld en…

Heb 8 deurscharnieren besteld en geleverd gekregen. Heb het teruggestuurd wegens onduidelijke tekening opnieuw besteld. Een veer van het "soft close"model ging kapot. De rest was erg gammel door het te dunne materiaal en niet passend in 35 mm gaten. Heb ze op moeten ruimen. Heb uiteindelijk in de buurt nieuwe "soft close" besteld. Goedkoper en beter dan de geleverde.

15 novembre 2024

Slechte customer service

Ik bestelde een product met een specifieke dikte van 3 mm bij deze winkel. Helaas ontving ik het verkeerde type (5 mm dikte), wat duidelijk afwijkt van wat op de factuur staat. De klantenservice reageerde snel, maar was niet vriendelijk en toonde weinig begrip voor mijn klacht. Met een totaalbedrag van €10,47 (waarvan €6,49 verzendkosten), kost het terugsturen me meer dan ik terug zou krijgen. Het is ook verwarrend dat op de website alleen dikte vermeld wordt, terwijl andere verkopers zoals Amazon duidelijker zijn over de verschillende types. Een betere afstemming en service zouden veel verschil maken.

30 settembre 2024

Topbedrijf

Topbedrijf.
Snelle, heldere communicatie tijdens bezorgprobleem. Ondanks het niet/ veel later bezorgen door Post.nl, toch de verantwoordelijkheid genomen om wederom het pakketje op te sturen.

27 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie en snelle verzending

Had nieuwe scharnieren nodig voor kast met eiken deur. Veel aanbod in de webwinkel. Ik wist niet zeker welke scharnieren ik juist nodig had. Foto’s doorgestuurd van bestaande scharnieren. Netjes antwoord gekregen met een link naar hetgeen ik nodig had. Goede communicatie en snelle verzending. Top!

4 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Op de dag van levering krijg je een…

Op de dag van levering krijg je een mail dat de verwerking van de bestelling vertraging opgelopen heeft en dat men VERWACHT OMSTREEKS 4 dagen later de bestelling te kunnen verwerken. Dat zijn wel erg veel ingebouwde veiligheden. Soms heb je de spullen gewoon nodig. Het is wel een bestelling van € 588,00 Dan ook nog de mail eindigen met "bedankt voor je geduld". Ik mis dan het telefoontje met het voorstel tot een eventuele deellevering.

23 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Lage prijs ? Service is óók belangrijk.

Mijn bestelling bleek niet compleet. Ik verwachtte 2 ringetjes en 2 pennetjes, terwijl er maar 1 van elk bij de levering zat. Foto’s gemaakt en een tekening van de ontbrekende delen in een email gezet en de volgende dag al antwoord:
De ontbrekende onderdelen worden zsm verstuurd.
Prima service, zoals ik verwachtte.

21 novembre 2023

Hettich scharnieren Nolte keukenkast

Na 10 jaar werkten 2 Hettich soft close scharnieren van onze Nolte keukenkastjes niet meer. Meubelbeslagonline gevonden in Veendam. Dankzij hun gedetailleerde online catalogus kon ik zelfs zonder productnummer de juiste scharnieren selecteren, tegen een goede prijs. Bestelling geplaatst op 27.10.2023 en overhandigd aan post nl, oorspronkelijke levering werd aangekondigd door post nl voor 28.10.2023, maar een probleem aan hun kant vertraagde het tot 31.10.2023. Dat was het enige probleem met deze bestelling. Een e-mail van Meubelbelsagonline met links naar diverse videoclips, onder andere hoe de oude scharnieren vervangen, rondde de perfecte service af. Ik kan dit bedrijf alleen maar complimenteren en ten zeerste aanbevelen vanwege de uitzonderlijk goede service

31 ottobre 2023

Waardeloze kwaliteit

De drukknoppen die ik besteld had waren van waardeloze kwaliteit. Maar de kroon spande de zwarte piano scharnieren. Verroest onder de laklaag en je trekt de verf er zo vanaf.

27 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Fijn contact, goede kwaliteit.

Zelf had ik een foutje gemaakt met de bestelling maar dit werd al snel opgemerkt door Rob van Meubelbeslagonline en na mail contact en kundig advies snel op gelost. Uiteindelijk heb ik precies gekregen wat ik nodig had.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en deze is binnen enkele dagen geleverd ( een op maat gemaakt artikel dus echt super snel).
De Blum legrabox Tip-on + Blumotion was precies op maat en prima zelf te monteren met de meegeleverde beschrijving.

Al met al zal ik voor mijn volgende projecten zeker weer bij meubelbeslagonline bestellen en hun ook aanraden in mij kringen.

23 marzo 2023

NOOIT MEER

4 weken geleden een paar artikelen besteld en ze zijn gewoon nog steeds niet binnen. Ik bel ze elke week op en elke week komen ze met een smoes over een leverancier. Gisteren nog, ik zei dat zeiden ze vorige week ook. Kreeg ik als reactie dat het vorige week nog niet zeker was of het aan de leverancier ligt maar nu wel. Toen zei ik dat ik dit 2 weken geleden ook al hoorde, daar had meneer geen antwoord op. NOOIT MEER!!!!!

14 febbraio 2023

slechte service meubelbeslagonline

Hier op 9-02-23 grass tiomos scharnieren besteld zou ze de volgende dag in huis hebben volgens de website.
echter een week later niks gehoord dus maar eens gaan mailen. antwoord bleek een wereldwijde storing bij de leverancier. goed verhaal maar dan moet je niet aangeven dat er genoeg op voorraad zijn!! Weer een tijd later nog maar eens een boze mail gestuurd. wel een begripvolle reactie en zou de volgende dag de deur uitgaan. nu weer 2 dagen later ben ik er klaar mee en dus deze review.

9 febbraio 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più