3,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Opgelicht

Heb ladegeleiders besteld die volgens de omschrijving volledig uittrekbaar zijn. 1 van de afbeeldingen is een tabel met maten waarin de geleiders volgens de specs zelfs 105% uittrekbaar zijn. Toen ze binnen kwamen bleken ze maar 93% uittrekbaar. Klantenservice gebeld, daar kreeg ik een ongelooflijk arrogant persoon aan de lijn, die op geen enkele manier luisterde en alleen maar zei: ik weet niet waar u dan kijkt, maar onderaan, bij meer informatie staat gewoon dat hij maar 96% uittrekbaar is(dat haalt hij dus niet).

24 dicembre 2025

Prima service

Wanneer er iets mis gaat, kan je een bedrijf eigenlijk het beste beoordelen, foutje kan, oplossing is het belangrijkste.
Bestelling gedaan voor ca 20 ladegeleiders, bij levering bleek er 1 verkeerde en 1 beschadigde bij te zitten.
De reviews hier had ik vooraf gelezen en maakte me een beetje zorgen over de service.
Ik heb een mail gestuurd met Foto's erbij en binnen no-time reactie.
Zat een weekend tussen, maar maandag werden er keurig 2 nieuwe geleiders naar mij verzonden.
Prima service noem ik dat!

6 ottobre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Geen automatische terugbetaling bij retourzending

Bestelling werd snel geleverd. Product teruggestuurd toen het andere maten had dan ik dacht (mijn fout), maar na 5 weken had ik het geld nog niet retour. Toen ik daarop mailde volgde er geen excuus, moest ik vraag beantwoorden waarvan ik het antwoord al vermeld had, moest ik de barcode geven (gelukkig bon bewaard). Ze konden zelf blijkbaar niks terugvinden. Het proces rond retourzending en de terugbetaling lijkt me niet goed te functioneren. Ik heb de stellige indruk dat als ik niet gereclameerd had, ik het geld nooit had terug ontvangen. Kreeg na afloop wel bericht dat het teruggestort zou worden. Tip: Hou terugbetaling bij dit bedrijf dus in de gaten.

17 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Beste prijs en vriendelijk contact

Ladengeleiders besteld waarvan de voorraadstatus niet klopte. Na contact werd mij een (duurder) alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Dit werd meteen verzonden en kwam goed verpakt de volgende dag aan. Ik ben erg tevreden met de deal!

19 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Service? Nooit van gehoord.

Helaas kan ik geen review schrijven zonder een ster aan te klikken.
Omdat ik tijdens het betalen van een bestelling een foutmelding kreeg en "er uit gegooid" werd heb ik de bestelling opnieuw gedaan. Later ontdekte ik dat de eerste afschrijving wel gelukt was, dus heb ik twee dezelfde bestellingen gedaan.
Direct gebeld maar ze nemen niet op. Ik dacht: De aanhouder wint. Maar na 35 keer gaf ik het op. Af en toe waren ze wel in gesprek dus ze zijn aanwezig! 😡
Ik heb wel via mail twee bevestigingen van de bestelling(en) gekregen.
Een mail gestuurd om uit te leggen wat er gebeurd is die ze binnen 24 uur (zeggen ze) zullen beantwoorden. Lekker op tijd.😥
Erg frustrerend want normaal gesproken zoek ik eerst naar reviews van bedrijven.

Inmiddels... heb ik wel een mail gekregen waarin wordt aangegeven dat een van de twee orders wordt geannuleerd en gecrediteerd.

15 ottobre 2024

Meerdere keren wat gekocht

Meerdere keren wat gekocht. Altijd lang wachten op reactie. Telefonisch krijg je standaard de voicemail en zijn ze nooit bereikbaar. Bij de laatste bestelling na 12 dagen maar gevraagd wanneer de bestelling eindelijk verzonden zou worden. Dit zou de volgende dag zijn. Fijn dat ze het vervolgens naar het verkeerde adres sturen en wederom onbereikbaar zijn. Laatste keer dat ik hier bestel. Waardeloos.

24 novembre 2022

Heel nette firma!

Heel nette firma:
Ik had bepaalde stalen hoekjes besteld, maar andere (afwijkende) geleverd gekregen (waarschijnlijk door een foutje van een toeleverancier). Na 1 mail van mij meteen geld terug en excuses ontvangen. Top !
Hier durf ik gerust weer te bestellen.

4 novembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

Kopen was makkelijk, goed product krijgen en klantenservice niet

Ik had op de website gefilterd op een scharnier van een bepaald formaat. De modellen die toen zichtbaar werden waren (schijnbaar) echter niet van dat formaat. Na het klikken op een bepaald model kon onderaan nog wel ergens de maat worden opgezocht. Maar omdat ik ervan uit ging dat ik eindelijk de juiste maat gevonden had na hierop te filteren, had ik niet verder gekeken. Ook wel een foutje van mij, maar de klantenservice maakt het er niet beter op... dan had ik maar beter moeten lezen en zij zagen de fout van de filter niet, ondanks dat ik die daarna nog steeds kon selecteren. Om te retourneren mocht ik mooi zelf het bedrag betalen, wat ook jammer is. Dit staat wel ergens in de kleine lettertjes in de gebruikersvoorwaarden, dus wees daarvan bewust bij een aankoop.

16 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Super goed geholpen na een mail met de…

Super goed geholpen na een mail met de kop HELP!
Ze hebben terug gebeld en peerfect advies gekregen en alles de volgende dag in huis.
Degelijk spul, wat je niet verwacht voor de prijs, die liggen onder de bouwmarktprijzen, maar kwalitatief ver daar boven

22 gennaio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più