3,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,7

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Webshop die zijn verantwoordelijkheid niet neemt

Dit was mijn eerste bestelling bij MeubelbeslagXXL, en helaas ook mijn laatste. Ik had hoge verwachtingen van een gespecialiseerde webshop voor een product op maat in dit prijssegment — die verwachtingen zijn op alle fronten niet waargemaakt.

Bestelling van 4 laden op maat voor bijna €500. Verwachte leverdatum was 5 mei. De lades zijn pas op 28 mei geleverd — bijna vier weken te laat. Ik heb zelf op 11 mei contact moeten opnemen om de status te achterhalen; er is op geen enkel moment proactief gecommuniceerd over de vertraging. Geen track & trace ontvangen. De lades werden als pallet afgeleverd zonder voorafgaande kennisgeving of afleverafspraak. Doordat ik inmiddels was verhuisd en niet meer dagelijks op het bezorgadres aanwezig was, trof ik de pallet onbeheerd voor de deur aan. Na uren wachten ontving ik op de dag van levering enkel de mededeling dat de bezorging was voltooid — iets wat ik op dat moment al zelf had vastgesteld.
Bij uitpakken bleken de schroeven aan alle vier de laden scheef en maar half ingeboord. Na montage functioneert de soft-close niet zoals omschreven: het sluiten gaat zwaar en haperig, zonder enige dempende werking. Bij bijv. Blum en Hettich werkt dit aanzienlijk soepeler. Niets hiervan staat vermeld op de productpagina, waardoor ik niet de afweging heb kunnen maken die ik anders had gemaakt.

Klacht ingediend op 30 mei. In plaats van zelf verantwoordelijkheid te nemen heeft MeubelbeslagXXL de klacht doorgeschoven naar de fabrikant en diens reactie simpelweg doorgestuurd. De schroeven werden erkend maar zonder oplossing afgedaan. De overige klachten zijn door MeubelbeslagXXL zelf nooit inhoudelijk behandeld. Mijn laatste twee e-mails van 16 en 22 juni zijn volledig genegeerd.

Ik had gehoopt dit samen op te lossen — dat was en is nog steeds mijn voorkeur. Maar na een maand zonder serieuze reactie zie ik geen andere keuze dan dit hier te delen.

27 giugno 2026

Prima webshop

Prima webshop! Vooral de communicatie is erg prettig. Snelle reacties en vriendelijk personeel.

17 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Service en aandacht voor kwaliteit.

Ik heb een ladegeleider van mijn meubel kapot. Via mail ben ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Edwin medewerker van Meubelbeslag XXL. Door zijn vragen zijn wij uitgekomen bij de juiste en passende geleider. Geweldig die aandacht voor service en kwaliteit.

5 maggio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Slechte omschrijving van het product

Slechte omschrijving van het product. 300 schroeven besteld, onbruikbaar door slechte omschrijving.
Uiteindelijk een goede oplossing geboden door meubelslagxxl: volledige creditering.
Blijft het toch vervelend als het montage team niet vooruit kan op het afgesproken tijdstip. Maar ook dat hebben we kunnen oplossen.
Begripvol, fijne klantenservice, snelle levering.

27 aprile 2026

Vertraagd & netjes opgelost

Ik had een bevestiging van de bestelling ontvangen welke 7 juni geleverd worden. Helaas kreeg ik hiervan geen update. Na gebeld te hebben met iemand van MeubelbeslagXXL konden zij mij vertellen dat het vertraagd was en 12 juni geleverd zou worden. Van de bezorgende partij kreeg ik vandaag een bericht dat het niet zou lukken. Opnieuw heb ik contact opgenomen en heeft een aardige medewerker gekeken naar de mogelijkheden en is de order met een andere partij alsnog vandaag bezorgd. Super blij mee ivm onze planning en lopen wij geen vertraging op! Nogmaals dank!

12 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen levering of informatie erover

Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst en de verwachte levertijd is inmiddels ruim verstreken zonder iets gehad, gezien of gehoord te hebben. Houd je klanten even op de hoogte ofzo! Ik hoop snel wat te ontvangen.

6 giugno 2025

Top bedrijf

Top bedrijf. Snelle levering. Betaalbare spullen van goede kwaliteit.
En goede service. Ik had erg brede zelfbouwlades voor mijn inbouwkast en er werd tot 2x toe kosteloos bodemverstevigers opgestuurd zonder gedoe.

29 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

magneten besteld die 12 kg trekkracht…

magneten besteld die 12 kg trekkracht zouden hebben helaas bleek het volgens ons amper 3 kg te zijn . Melding van gemaakt , het bedrijf erkende de verkeerde info en we konden ons geld terug krijgen inkl. excuses. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, kan gebeuren wij zijn tevreden met de afhandeling en waarderen dit bedrijf om hun betrokkenheid en eerlijkheid hierover.

7 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Steunen voor onze trapleuning besteld…

Steunen voor onze trapleuning besteld en kwam snel na het plaatsen van de bestelling erachter dat ik eentje te weinig had besteld. Direct een mailtje gestuurd en de dag erna een mailtje terug dat deze kosteloos toegevoegd zou worden aan de bestelling. Superservice!

26 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Prima webwinkel - aanrader!

Ik heb bij MeubelbeslagXXL een aantal zelfbouw lades besteld, na prijsvergelijk op internet.
Bestelling werd snel geleverd, prijs-kwaliteit verhouding is echt prima! Aanrader om hier je spullen te bestellen 👍

13 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Lees mijn review maar, zegt meer dan voldoende

Heb materiaal besteld wat eerst niet geleverd is, bleek bij post.nl kwijt te zijn geraakt. Heb een medewerker gesproken en hij gaf aan dit uit te zoeken en op te lossen. Vanmorgen gebeld en hij gaf inderdaad aan dat het pakketje bij post.nl is blijven hangen ergens maar ze niet wisten waar. De medewerker heeft een nieuw pakket via DHL Verstuurd en vandaag ontvangen. Echt een topservice. Hier wordt ik dus echt gelukkig van aangezien ik morgen toch aan de gang kan. Helaas heb ik zijn naam niet maar de jongeman die dit geregeld heeft verdiend echt een dikke 10+
Ik hoop dat de persoon dit leest en nu weet dat ik hem dankbaar ben.

Arnold van Veenendaal.

2 maggio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più