Valutata 1 stelle su 5

Telefoon via Bol.com gekocht bij deze verkoper die vanaf het begin kuren had. Hierover geklaagd bij 2call, kwamen met allemaal oplossingen, zoals een andere lader enz. Uiteindelijk gevraagd om on... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke website, ik had een vraag en kreeg iemand van de klantenservice aan de telefoon die goed meedacht. De levering is snel gedaan en veilig (wel zo prettig met grote aankopen!).

Valutata 5 stelle su 5

Recent een iPad Air 2020 besteld bij 2Call. Snelle en accurate levering. Omdat het een U.S. model bleek te zijn bij levering (geen probleem) wel even contact gezocht met 2Call klantenservice inzake Ap... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via bol.com een Samsung gekocht die kapot ging binnen de twee jaar. Naar de reparatieservice van Samsung gestuurd maar werd onherstelbaar verklaard. Via bol.com in contact gekomen met 2call.nl. Uits... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di telefoni cellulari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Levering binnen 24 uur en GEEN verzendkosten. Bekijk al onze aanbiedingen met diverse gratis GSM toestellen, sim only abonnementen.

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Scrivi una recensione

Goede service en prijzen

13 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Gijzeling van €1200+ toestel door…

Gijzeling van €1200+ toestel door ontbrekende PostNL code

Update 22 07 2026 Reactie op het antwoord van 2Call:
Dat jullie deze 1-ster review "niet zo fijn" vinden, staat in schril contrast met de overlast die ik ervaar. Publiekelijk beweren jullie dat dit de "hoogste prioriteit" heeft en jullie je "maximaal inzetten". In onze e-mailcorrespondentie van vandaag weigeren jullie echter elke concrete oplossing (zoals een leentoestel), leggen jullie de verantwoordelijkheid volledig bij mij en PostNL, en eisen jullie doodleuk dat ik als klant nog ruim een week extra op mijn hoofdtoestel wacht tot deze ooit naar jullie retour is gegaan.
Dat is geen maximale inzet, dat is de klant laten opdraaien voor jullie falende logistiek. De koop is inmiddels formeel ontbonden wegens wanprestatie.

15 luglio 2026

Risposta di 2Call.nl

Door een storing bij PostNL is de aflevercode niet bij u aangekomen. We zijn momenteel in contact met PostNL om dit probleem met de hoogste prioriteit op te lossen. Dit leggen wij elke klant zo uit die dit probleem heeft. Om ons aan te rekenen met 1 ster review vinden wij niet zo fijn aangezien wij ons maximaal inzetten om zo snel mogelijk dit probleem voor u opgelost te hebben.

prima

prima, gedaan wat er verwacht wordt. product in goede staat ontvangen. bestellen was eenvoudig. bij dubbele boeking, behulpzaam geholpen.

12 maggio 2026

Bestel hier geen gsm!

Bij dit bedrijf een gsm gekocht via bol.com. Deze gsm werd verkocht als nieuw toestel maar al vanaf begin had deze gsm kuren. Hij verbond met het internet maar eens je verder dan 2 meter van de router stond ontving hij dit niet meer. Hiervoor de gsm terug gestuurd waarop het bedrijf beweerde dat de gsm bij hun wel werkte naar behoren. De gsm werd nogmaals naar mij terug gestuurd en alweer hadden wij meteen hetzelfde probleem dus stuurde wij de gsm weer terug. Ik vroeg mijn geld terug en dan beweerde het bedrijf plots dat er gerbuikssporen op de gsm zaten... . Mijn advies: KOOP HIER NIET!

6 dicembre 2025

Beste Silke,
Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over onze service. Terwijl wij er alles aan hebben gedaan om uw probleem op te lossen. U had wifi problemen. U heeft uw toestel kosteloos naar ons toegestuurd. Wij vonden geen probleem. Doorgestuurd naar Samsung, en ook daar een technisch rapport met klacht niet geconstateerd.
En helaas, na een maand in bezit en toestel gebruiken is het niet mogelijk om een koop te ontbinden op grond van de 30 dagen zichttermijn. Dat kan alleen als een toestel niet of nagenoeg niet is gebruikt. We hopen dat het toestel of uw router weer goed functioneert. Heeft u nog vragen of problemen, helpen we u graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte service van dit bedrijf

Slechte service van dit bedrijf. Telefoon vanaf het begin niet goed, steeds updaten onthoud geen inloggegevens. Door verhuizing wat later contact gezocht met dit bedrijf maar net 2 weken te laat om terug te sturen. Kon hem laten repareren maar moet zelf de verzendkosten betalen! Totaal geen tegemoetkoming van dit bedrijf. Niets hier kopen!
Heb naar aanleiding van hun antwoord hieronder contact gehad. Blijf bij mijn review. Pas na deze slechte review hebben ze aangeboden om de verzendkosten te vergoed, niet dat ik dat al teruggestort heb gekregen....Kan helaas geen negatieve sterren geven. Niet kopen bij dit bedrijf, garantie van lik mijn vestje

3 marzo 2026

Beste mevrouw Meijer,
We kunnen u blij maken met het feit dat het terugsturen voor reparatie niks zal kosten. We sturen namelijk altijd kosteloos een verzendlabel. Ook al bent u 2 weken te laat door uw verhuizing, dan zullen we hier rekening mee houden en u tegemoet komen.
Wellicht heeft u ergens verkeerde informatie gekregen. U kunt ons het beste even maillen op info@2call.nl We lossen dit graag voor u op.
Dankuwel voor het verstrekken van uw ordernummer. Maar ordernummer 219451212 komt bij ons niet voor. Ook op uw naam kunnen we geen order vinden. Heeft u misschien nog een factuurnummer anders? U heeft wel bij 2call.nl besteld?

Quick repair!

I bought a Samsung Galaxy last year that suddenly stopped turning on last week. I emailed 2Call and got a response within 2 hours! The device was picked up for repair the next day, and 3 days later I already had my repaired phone back! I’ve never experienced anything like it…

10 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over mijn bestelling!!

Zeer tevreden over mijn bestelling bij 2Call.nl. De telefoon werd snel geleverd en was netjes verpakt. Ook was de prijs een stuk scherper dan bij veel andere aanbieders. Alles verliep soepel en zonder problemen. Zeker een betrouwbare webshop en wat mij betreft een aanrader!

3 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Er leek een probleem te zijn na het…terugsturen van een tekefoon

Er leek een probleem te zijn na het terugsturen van een telefoon. De lader was vergeten mee terug te sturen . Ik gaf aan alleen maar een kabeltje te hebben gekregen. Dit leek in eerte instantie niet mogelijk het zou een volledige oplader moeten zijn. Hierover gemailed en gebeld. Alleraardigste medewerkers aan de telefoon gehaden ook de mailtjes waren heel vriendelijk. Het is heel goed opgelost! Chapeau!!

9 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Via bol.com een Samsung gekocht die…

Via bol.com in contact gekomen met 2call.nl. Uitstekende, zeer snelle service. Een klantenservice die je tegenwoordig niet meer veel tegenkomt. Snel in antwoord, volgt je dossier op, zoekt mee naar oplossingen en houd je voldoende op de hoogte. Via 2call.nl een nieuwe smartphone gekregen omdat het onder garantie viel. Deze werd thuis geleverd door postNL maar achtergelaten in mijn appartementengebouw. Resultaat = verdwenen. Ook hier begeleidde de klantenservice van 2call.nl en gingen ze een onderzoek aan naar PostNL. Er wordt nu opnieuw een nieuwe geleverd.

6 marzo 2026

Garantie wordt niet nagekomen

Garantie wordt niet nagekomen. Ik raad dit bedrijf sterk af!

28 gennaio 2026

Beste heer, mevrouw,

Na herhaalde verzoeken om contact en geen reactie van u te hebben ontvangen kunnen wij niet anders concluderen dat deze review niet voor ons bedrijf bedoeld is. Uw naam komt niet in ons systeem voor. U reageert niet. En ons bedrijf zal zeker garantie probleme oplossen voor elke klant.
Mocht u alsnog een probleem hebben ondervonden horen wij het graag en zullen u uiteraard alsnog helpen.

Valutata 2 stelle su 5

Samsung Tab S11 ultra

Samsung Tab S11 ultra. Snel geleverd, maar product heeft een ander ean-nummer dan waarmee geadverteerd is op bol.com. Het betreft geen Benelux-model en komt dan niet in aanmerking voor acties van Samsung.

Op de pakbon in de doos staat dit wel vermeld, maar dan heb je het al in huis.

7 gennaio 2026

Beste heer,
Wat vervelend te horen dat u deze actie misloopt. We verzoeken u even contact op te nemen met onze klantenservice en dan gaan we een oplossing voor u regelen. U kunt mailen naar info@2call.nl t.a.v. Mark van Staveren

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più