Ik moest een ster invullen maar liever gaf ik er geen. Ik ontving een autostoeltje waar een defect in zit. Klantenservice onbereikbaar, word er steeds uitgegooid omdat de wachttijd is verstrek... Leggi di più
I honestly don’t even know where to begin—this has been the worst customer service experience I’ve ever had. After placing and paying for my order, I’ve been met with nothing but complete radio sil... Leggi di più
Reinste Masche. Auf keinen Fall bei Maxi-Cosi irgendetwas bestellen. Kundenservice: 3. (die antworten immern, aber das bringt dir nichts, wenn dein geld für 2 monate geblockt ist) Kundenzu... Leggi di più
Allereerst wil ik mededelen dat ik persoonlijk me totaal niet kan vinden in het lage cijfer. Wij zijn juist enorm goed geholpen. +- 4 jaar geleden een maxi cosi autostoel besteld omdat we ons eerste k... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
BESTEL NIET ONLINE
Voor 1300 euro aan spullen besteld bij Maxi-cosi. DHL heeft meerdere keren niet geleverd waarna het terug ging naar Maxi-cosi. Bij de derde keer opsturen eindelijk eens wat mogen ontvangen. Maar de Pebble 360 miste (+/- 350 euro). Nu ik met een half setje zit is de kans dus groot dat ik een losse Pebble moet kopen. De baby laat niet op zich wachten, maar Maxi-cosi doet lekker rustig aan en neemt maanden de tijd om te antwoorden op simpele vragen.
Zodra Maxi-cosi je geld heeft kan je fluiten naar producten en de service. Ik raad aan spullen van maxi-cosi NIET ONLINE TE BESTELLEN.
Ik probeer al sinds januari in contact…
Ik probeer al sinds januari in contact te kopen. Heb het online contactformulier al 2 keer ingevuld en heb via Facebook een bericht achtergelaten. We zijn nu bijna april. Waardeloos!
Ze zijn te lamlendig om een vraag te beantwoorden.
Ze zijn te lamlendig om een vraag te beantwoorden over een product, blijkbaar is verdienste belangrijker dan service aan klanten.
Reageren niet op klantcontact
Reageren niet op klantcontact. Twee maanden geleden aanvraagformulier voor de happy-hips-"service" ingevuld, maar ik wacht nog steeds op antwoord. Die ga ik ook niet krijgen als ik de andere ervaringen zo lees.
Handleiding verschrikkelijk
Stoel is prima, maar die handleiding is verschrikkelijk (alleen plaatjes geen tekst).
Zeer slecht
Zeer slecht, levert uit onder andere naam. Gooit het bij garantie op dat zij niet verantwoordelijk zijn
Disgusting customer service
Sold me a faulty car seat and refused to send an exchange or adequate store credit. Clearly does not care about infant safety , just want your money. Awful customer service
Rem kapot, nooit reactie
Meerdere keren een formulier ingevuld om contact te krijgen. Ben al wéken aan het wachten en nog steeds niet.
Heb een kinderwagen waarvan de rem kapot is. Letterlijk levensgevaarlijk!
Twee weken geleden een bestelling…
Twee weken geleden een bestelling geplaatst van ruim 1000 euro. Hiervoor gekozen vanwege snelle levering. Echter nog steeds niks ontvangen. Levering is teruggestuurd met DHL. Meerdere keren contact opgenomen via mail. Enige antwoord wat ik ontvang is dat er iets is misgegaan. Maar wordt niet meegedacht voor een oplossing. Telefonisch onbereikbaar. Heel erg teleurgesteld in deze service
Slechte ervaring met Maxi Cosi
Zeer slechte klantenservice. Telefonisch niet bereikbaar. Geen aanrader!
I ordered a stroller for my new born…
I ordered a stroller for my new born baby. Its been 4 weeks now the tracking said that its returned to sender , i sent Maxi cosi a couple of emails also reached them on Facebook , cannot find any contact number, its really annoying.
There is no support no one to help you.
I am still in the process of chasing them.
Very poor service
Ik heb al meer dan 4 weken een vraag…
Ik heb al meer dan 4 weken een vraag gesteld via de mail (want er is geen telefonische support), en ik krijg maar geen reactie, echt belachelijk! Heb nog een paar reminders gestuurd, wederom geen reactie. En ze geven zelf aan binnen 5 werkdagen te reageren, nou NIET dus! Wilde graag een grotere bestelling plaatsen, maar als ik geen antwoord op mijn vragen krijg dan laat maar.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.