Ik moest een ster invullen maar liever gaf ik er geen. Ik ontving een autostoeltje waar een defect in zit. Klantenservice onbereikbaar, word er steeds uitgegooid omdat de wachttijd is verstrek... Leggi di più
I honestly don’t even know where to begin—this has been the worst customer service experience I’ve ever had. After placing and paying for my order, I’ve been met with nothing but complete radio sil... Leggi di più
Reinste Masche. Auf keinen Fall bei Maxi-Cosi irgendetwas bestellen. Kundenservice: 3. (die antworten immern, aber das bringt dir nichts, wenn dein geld für 2 monate geblockt ist) Kundenzu... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer teleurstellende service – geen vertrouwen meer in Maxi-Cosi
Wat een frustrerende ervaring. We hebben herhaaldelijk geprobeerd om contact op te nemen met de klantendienst binnen de aangegeven openingsuren, maar krijgen telkens de melding dat we buiten de uren bellen. Onmogelijk om iemand te bereiken.
Onze bestelling is fout gelopen en er is tot op vandaag géén oplossing geboden. Geen retourbonnen, geen terugbetaling, geen klantgerichtheid. De communicatie is onbestaande en de klantenservice is simpelweg ondermaats. Meer dan 300 euro zit er vast van ons.
We hadden hoge verwachtingen van een merk als Maxi-Cosi, maar die zijn volledig de grond ingeboord. Als dit de manier is waarop jullie omgaan met klanten, dan kunnen we dit merk onmogelijk nog aanbevelen aan wie dan ook in onze omgeving.
Absoluut geen aanrader. Zeer teleurgesteld.
Slechte levensduur, reparatie peper duur
Na dat onze maxi-Cosi 360 base defect is gegaan, 11 maanden na aankoop, is deze gratis vervangen. Erg zonde want het was enkel een plastic lip die vervangen had hoeven te worden. Niet erg duurzaam.
Nu na 4 jaar is de maxi cosi defect. De hendel die je omhoog en omlaag hoort te kunnen bewegen, vergrendeld niet meer aan één zijde.
Wij kozen voor maxi cosi omdat we dachten dat het degelijke producten zijn. Immers een hoog segment, als je naar de prijzen kijkt.
Maxi-Cosi heeft ons een voorstel gedaan voor herstel. Dit kost de helft van een nieuwe Maxi-Cosi. Totaal niet in verhouding.
Voor ons geen Maxi-Cosi meer de degelijkheid is ver te zoeken en de prijzen zijn veel te hoog voor de prijzen die ze leveren.
Ga voor een goedkoper alternatief. Alles is europees goedgekeurd dus dat zit wel snor. In het goedkopere segment kan bij een groot defect simpel over worden gegaan tot nieuwe aankoop. Zelfs dan zit je vaak niet aan de nieuwprijs van 1 product van Maxi-Cosi.
Belabberde service
Als eerste bijna geen contact te krijgen, na 4 keer het contactformulier te hebben ingevuld krijgen we eindelijk reactie.
Helaas zonder resultaat, want een bevestigingsclipje om onze buggy ingeklapt te houden kan onmogelijk nabesteld worden. Deze was bij ons afgebroken na een vliegreis.
Voor onze volgende spullen zeker geen maxi cosi.
Kinderstoel die kapot is terug laten…
Kinderstoel die kapot is terug laten sturen door prenatal. Krijg je m vervolgens terug omdat ie vies is. Kleintje van mijn zusje had de dag ervoor een banaan in dat ding gegeten. Kleine moeite maxi Cosi om er even een doekje overheen te halen zeker als ik een kapotte stoel van jullie in mijn bezit heb. Echt waardeloos en super kinderachtig!
Bestelling klopt niet met wat…
Bestelling klopt niet met wat aangegeven wordt op de website. Ik probeer contact op te nemen met de klantenservice en bel binnen de aangegeven beschikbare tijden. Aan de telefoon krijg ik te horen dat ik buiten de beschikbare tijden bel en ook de chatbot is niet beschikbaar. Heb nu al spijt van mijn aankopen.
Nauwelijks bereikbaar volgens de…
Nauwelijks bereikbaar volgens de aangegeven tijden op de site. Er speelt steeds een bandje dat ze niet bereikbaar zijn, terwijl er op de site staat maandag, dinsdag, donderdag van 09.00-13.00 bereikbaar via telefoon. Maandag en dinsdag beide dagen meerdere malen gebeld.
Contact is erg slecht
De artikelen van Maxi-Cosi zijn kwalitatief goed. Het contact daarentegen is erg slecht. Wij hebben op diverse manieren al contact gezocht, helaas blijft reactie uit.
* Telefonisch zijn ze niet bereikbaar op de genoemde tijden. Er komt een bandje waarin er gezegd wordt dat we buiten de openingstijden bellen… (maandag 11u.)
* Via Social Media verwijzen ze je naar het contactformulier.
* Via het contactformulier wordt er niet gereageerd.
Het is erg frustrerend, zeker omdat onze verwachting van het merk heel anders waren. Jammer, vandaar 1 ster.
Door autostoeltje ligt nek van me baby…
Door autostoeltje ligt nek van me baby dubbel, bij het kleinste beetje remmen vliegt de hoofdje al naar voren. Geprobeerd te mailen maar geen reactie. Van zo een hoogwaardig bedrijf niet verwacht
Autostoel na heupdysplasie operatie huur
We hebben een autostoel besteld om te huren, 250 euro borg betaald, maar we krijgen op geen mogelijkheid contact met ze, tel, per chat, contact formulier allemaal geen reactie...we wachten wanneer de stoel geleverd wordt. Onze dochter wordt 14 april geopereerd vanwege heupdysplasie, dus we hebben volgende week deze stoel echt nodig...wordt vervolgd hopelijk...
Topservice!
Allereerst wil ik mededelen dat ik persoonlijk me totaal niet kan vinden in het lage cijfer. Wij zijn juist enorm goed geholpen. +- 4 jaar geleden een maxi cosi autostoel besteld omdat we ons eerste kindje verwachtte. Helaas is dat geëindigd in een miskraam waardoor we de stoel niet hebben kunnen gebruiken. Nu is gelukkig onze dochter geboren en kwamen we een niet goed functionerend zonnescherm tegen. Dit is natuurlijk ruim buiten de garantietermijn. Helaas hadden ze geen reserveonderdelen meer voor het type stoel die wij hadden aangeschaft. Geheel buiten onze verwachting heeft Maxi cosi ons geheel kosteloos een compleet nieuwe autostoel opgestuurd. En dat dus na 4 jaar! Topservice van Maxi cosi!
Niet bereikbaar
Ruim een maand gelden een maxi Cosi geretourneerd. Nog steeds is het niet gecrediteerd en zowel per mail, telefonisch als per chat zijn zij onbereikbaar.
Als je belt tijdens openingstijden zeggen zij dat je buiten de openingstijden belt en later maar terug moet bellen!
Slechte service.....
Waardeloze klantenservice, defect product
- Eerste een kapotte autostoel geleverd, daarna telkens lang moeten wachten op antwoord op simpele vragen. Reactietijd eerder weken dan dagen.
- Retourformulier moet je van hun krijgen maar sturen ze niet
- Telefonisch onbereikbaar. Stellen dat ze op bepaalde momenten gebeld kunnen worden, echter krijg je een bandje dat ze gesloten zijn.
- Willen alleen repareren en geen nieuw product opsturen terwijl ze een defect product leveren. In het geval van een autostoel voor je kinderen toch vrij cruciaal dat het veilig is en veilig voelt
Koop hier niks!!
Vanaf de aanschaf al problemen met de Maxi cosi coral 360. Het kleine zitje in de maxi cosi kan er niet uit worden geklikt. Enige oplossing vanuit Maxi Cosi zelf is om het product naar hun op te sturen en te laten repareren. De duur is circa 2 weken. Je kan toch niet 2 weken zonder autostoeltje als je een baby hebt. Te gek voor woorden! Retourneren doen ze ook niet aan. Bizar slechte producten en service voor zo veel geld!
Onderdelen breken af!!
Onderdelen breken af!!! Gordel kan gewoon zelf afgedaan worden tijdens het rijden. Levensgevaarlijk. Betreft een nieuwe stoel van 192 euro!! Schandalig
Gisteren mijn 3 in 1 kinderwagen binnen…
Gisteren mijn 3 in 1 kinderwagen binnen gekregen. Super tevreden over de kwaliteit en kleur.
Alleen ik heb hem aangeschaft voor €360. En deze ochtend is die afgeprijsd naar €300. Gemaild of ze iets konden betekenen. Gewoon terug sturen en opnieuw bestellen. Doos van een meter waar je de spullen never nooit meer in terug krijgt. ..
Maxi cosi titan
Er braken onderdelen af. Non-conform product dus. Van klantenservice geen gehoor, echt schandalig. Deze autostoel kraakt daarnaast verschrikkelijk tijdens het rijden en de bekleding van de bank gaat eraan. Review proberen te plaatsen, maar Maxi cosi plaatst geen negatieve reviews op eigen website.
Bij mij is een bovenstuk kapot gekomen
Bij mij is een bovenstuk kapot gekomen. We proberen contact op te nemen en vullen formulier in maar er word telkens gezegd dat zij niks kunnen vinden in hun systeem. Ik bestel een keer via de site waar je niet direct telefonisch in contact kan en gebeurt dit, dus eerste en laatste keer via hun!!
Slechte prijs kwaliteit verhouding
Afgelopen juni bij Prenatal een Maxi-Cosi Leona2 buggy gekocht. De prijs-kwaliteit verhouding is waardeloos. Na 4 maanden buigen de wielen om waardoor de buggy voorover klapt. Kan je de buggy niet meer met 1 hand besturen omdat deze alle kanten op zwabbert.
Tot nu toe nog geen oplossing van zowel Prenatal als Maxi-cosi klantenservice zelf mogen ontvangen.
Geen ster waardig eigenlijk!
Geen ster waardig eigenlijk!
Maxi cosi biedt een speciale autostoel aan voor kinderen met heupdysplasie, hiervoor moet je je wel van tevoren aanmelden. Heel logisch, echter hebben wij na 3 maanden nog niets gehoord. Ook hebben wij 4x het contactformulier in gevuld hier geven zij ook geen gehoor aan. Heb er werkelijk spijt van dat wij autostoelen van maxi cosi hebben gekocht, wat een trieste bedoeling!
Kwaliteit en Service van Maxi Cosi
Als vaste klant bij Prenatal ben ik enorm goed geholpen met de producten van Maxi Cosi.
Na 5 maanden gebruik was ik niet tevreden met een bepaald type Maxi Cosi stoel en heb destijds de nieuwste stoel Mica Pro kunnen meekrijgen.
Kwaliteit tegen een prima prijs, zeker vergeleken met het aanbod van de concurrenten. In mei 2022 ook nog gebruik kunnen maken van een cashback actie van € 50,- dus houd de website goed in de gaten
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.