Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een bestelling ontvangen, was ergens niet goed gegaan. Flesje lek, alles vies. Ter kennisgeving eigenlijk, een mail gestuurd. Mannenzaak kwam meteen met een keurige oplossing. Erg klantvriende... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

One of the worst experiences of any online website ever. I placed an order for a shaver with Mannenzaak.be (the Belgium affiliate) and it was not delivered at all (!), despite the promise of 24 hour... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele nette service. Al vaker besteld, altijd snelle levering gehad. Bij de laatste bestelling is het pakket bij PostNL kwijt geraakt, waardoor ii voor het eerst contact had met de klantenservice. Snel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste review was negatief. Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Misschien heb ik de beschrijving van de bestelling niet goed gelezen. Na mijn e-mail naar de klantenservice kreeg ik e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,4

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Veel producten om uit te kiezen en snel geleverd

24 settembre 2023

Hi Arjen,

Fijn om te horen! Bedankt voor je positieve review.

Valutata 5 stelle su 5

Mannenzaak heeft bijzonder fijne…

Mannenzaak heeft bijzonder fijne producten in het assortiment waar ik mij mee kan identificeren.
Mijn voorkeur gaat uit naar OAK en Captain Fawcett, fijne premium artikelen die net even dat extra geven voor mij.
Mannenzaak levert deze mooie producten snel en tegen een nette eerlijke prijs.

24 agosto 2023

Hi Jacco,

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat de producten goed bevallen!

Valutata 3 stelle su 5

Geen (duidelijke) communicatie

Helaas genoodzaakt om een review te schrijven met de hoop op een snelle en fijne oplossing. Product wat op voorraad zou zijn op donderdag voor 21.00uur besteld zou de volgende dag in huis zijn...

Niets ontvangen, ook geen mail met track & trace... Nog steeds in afwachting van mijn pakketje en mail met track & trace.

Edit:

Bedankt voor uw reactie, ik heb het pakketje gelukkig ontvangen.
Voor wat betreft de langere levertijd, dit is mij ontgaan maar het zou zomaar kunnen, excuses.

Ik heb mijn review (sterren) daarom aangepast, echter is de mail m.b.t. de track & trace en daardoor de (latere) levertijd voor mij alsnog een vraagteken geweest.
Misschien ligt dit bij een externe partij maar deze terugkoppeling was voor mij voldoende om mijn review te herzien.

11 agosto 2023
Non scritta su invito

Hi Dwight,

Bedankt voor je review. We hebben het nagekeken en je hebt een product besteld met een langere levertijd, dit stond op de productpagina boven de bestelbutton vermeld. Je bestelling is inmiddels verzonden en we hebben een track & trace link verzonden naar je e-mailadres. Mocht je nog vragen hebben horen we dat graag!

Top product

Mijn besteld product doet wat word beweerd dus ben hartstikke tevreden en zal gauw weer bestellen.

Risposta di Mannenzaak.nl

Leuk om te horen Dietrik! Bedankt voor je review.

Valutata 3 stelle su 5

Op voorraad is niet op voorraad

Op. voorraad is niet op voorraad als je 1-5 (dus 5) dagen nodig hebt (en wacht op levering van leverancier ) om je bestelling te verzenden.

Hi Alex,

Bedankt voor je review en feedback! We zullen gaan kijken of we de levertijd nog duidelijker kunnen gaan vermelden in onze webshop.

Valutata 5 stelle su 5

Foutieve bestelling perfect opgelost!

Was is mis gegaan met een product. Als oplossing werd het bedrag van deze order teruggestort. Daarnaast kreeg ik een coupon voor 10% korting voor mijn volgende bestelling. Erg tevreden!

Hi JV,

Goed om te horen! Bedankt voor je positieve review.

Valutata 1 stelle su 5

Super slecht!!!!

Nog nooit zo’n onduidelijkheid gehad met een bestelling. Ik bestel iets, waarom zou ik geen track & trace code ontvangen?!!!

Hi Timur,

Dat is vervelend om te horen! We hebben je zojuist een e-mail gestuurd om dit gelijk voor je na te kijken en op te lossen.

Snelle bezorging

Mijn favoriete parfum was alleen nog hier te bestellen. Ondanks dat ik niet bekend was met deze winkel, toch besteld. En dat raad ik iedereen aan! De parfum was de volgende dag bezorgd. Netjes.

Hi Jaimy,

Bedankt voor je positieve review! Leuk om te horen.

Goed product

Goed product, snel gestuurd.

Risposta di Mannenzaak.nl

Fijn om te horen! Bedankt voor je review.

Geweldig

Snelle levering, kwaliteit. Net even anders(prettiger) dan andere webshops

Risposta di Mannenzaak.nl

Bedankt voor je positieve review!

Afspraak waargemaakt

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Door de informatie op de website en in de bevestigingsmail dacht ik dat de levering binnen 1 dag zou zijn, maar na contact met de klantenservice bleek bij de bestelling gemeld te zijn dat levering 1-5 werkdagen kon duren.
Donderdag besteld vandaag (maandag) geleverd. Ruim binnen de 5 werkdagen!
Volgende keer maar weer bij mannenzaak shoppen!

20 luglio 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più