Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de producten, meer bepaald van het merk Rare Craft Heavy Weight , aangename goed riekende geur en zeker een goede verzorging voor je baard. Wat ik zeker een aanrader v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik geef Mijn Baard een dikke tien. Nadat ik mijn scheerapparaat had gekregen bleek dat een van de pennetjes in het apparaat was afgebroken. Nadat ik contact heb opgenomen over mijn probleem werd... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben voor het eerst sinds ik geen last meer van Psoriaris onder mijn baard heb een baard gaan groeien. Ik kwam mijnbaard.nl tegen en dacht ik zal eens wat olie bestellen voor mijn baard. wat ru... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Welkom Baardbroeder, bij de leukste baardwinkel van Nederland Wat goed dat je eindelijk hebt besloten dat je het beste uit je baard wilt halen en daarmee dus hebt besloten om eindelijk een échte vent te worden! Of je nu een lange baard, een korte baard of beginnende baard hebt, bij ons ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om baardverzorgingsproducten. Nou ja, noem deze plek maar gerust een baardbroeder Walhalla, want een betere plek om je bebaarde hartje sneller te laten kloppen is er eigenlijk niet. En ja, we hebben om ons heen gekeken. Mijn Baard is er voor jóuw baard!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Mijn positive ervaring van mijn baard.

Wat ik zeker een aanrader vind is de cordless BEARD straightener van Nisperos .
Je baard wordt hiermee mooi in model gebracht en ben hier zeer tevreden over.
Een vraag via mail wordt altijd snel beantwoord met een duidelijke uitleg .
Ik zou zeker op de site een bezoekje brengen.
De bezorging loopt zeer snel.
Kortom ben ik een zeer tevreden klant.

11 agosto 2026

Hele fijne ervaring !

Ik kwam mijnbaard.nl tegen en dacht ik zal eens wat olie bestellen voor mijn baard. wat ruikt het lekker in de baard en de haren zijn zachter dan ze voorheen waren. niet alleen zijn de artikelen van mijnbaard.nl goed, is mijn ervaring met de klantenservice ook heel positief ! zeer snelle levering en ook een hele fijne medewerker gesproken via mail.

Ik kom zeker vaker terug op deze site, een aanrader !!

5 agosto 2026

Dikke Merci Davy!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige afhandeling bij een kapot scheerapparaat

Ik geef Mijn Baard een dikke tien.
Nadat ik mijn scheerapparaat had gekregen bleek dat een van de pennetjes in het apparaat was afgebroken. Nadat ik contact heb opgenomen over mijn probleem werd dit meteen opgelost door mij een nieuw scheerapparaat te sturen zonder bijkomende kosten.
Er werd niet gevraagd om een foto te sturen van het kapotte apparaat. Ik werd op mijn woord gelooft.
Een erg fijne, vriendelijke en klantvriendelijke afwerking van deze klacht.
Mario Donkers Uden

3 agosto 2026

Risposta di MijnBaard.nl

Dank voor deze mooie review Mario!

Valutata 5 stelle su 5

Goede oplossing na transport probleem

Eerste bestelling gedaan en werd snel bezorgd. Er was echter iets misgegaan bij het transport waardoor 1 fles was gaan lekken en het pompje was gesneuveld. Gemaild met een foto en zonder problemen werd er een nieuwe opgestuurd. Top service!

24 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Scheerolie Brooklyn soap comp.

Onlangs bestelde ik scheerolie van de Brooklyn Soap company. Het product werd goed verpakt, en de volgende dag bezorgd. De scheerolie is fantastisch, een vakantie in een flesje. De geur van sandelhout en eucalyptus maakt van een saaie scheerbeurt een super ervaring. Ik kan niet wachten tot ik weer mag scheren...Peter

7 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Stop met zoeken, je bent er!

Hier stopte mijn zoektocht naar passende baardproducten. Deze website heeft het allemaal...vlotte, behulpzame klantenservice, top producten aan competitieve prijzen.
De verzending is dan nog eens super snel.

10 giugno 2026

Merci Björn!

Goede klantenservice

Veel keuze, duidelijke website. Helaas was postNL mijn pakketje kwijt geraakt, maar na contact met mijnbaard.nl, hebben ze onmiddelijk het pakketje opnieuw verstuurd. Deze een dag later ontvangen, en alles was netjes verpakt. Aanrader!

1 maggio 2026

Super snelle bezorging!

Super snelle bezorging!

Om 22.30 op vrijdagavond een nieuwe baardshampoo en baardolie besteld, volgende dag om 12.00 mijn bestelling al binnen. Producten zijn ook nog eens van hoge kwaliteit.

Mijn dank is groot!

11 aprile 2026
Valutata 3 stelle su 5

Dienstverlening goed, maar duur in vergelijking met andere sites

De dienstverlening is zeer goed, maar de laatste bestellingen heb ik elders geplaatst vanwege grote prijsverschillen met andere sites. De Suavecito matte pommade die ok regelmatig bestel kost hier inmiddels 25% meer dan op de eerste de beste site die je op google opzoekt. En even zeer next day delivery en gratis levering vanaf 49 EUR... dus hou je ogen open.

9 marzo 2026

Hi Frank,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je onze dienstverlening waardeert.

Wat betreft de prijs van de Suavecito Matte Pomade: wij verkopen dit product momenteel al ongeveer €5 onder de officiële adviesprijs van Suavecito. Daarmee zitten we doorgaans op hetzelfde prijsniveau als andere gespecialiseerde webshops.

Je geeft aan dat je het product 25% goedkoper hebt gevonden op een andere site. Wij hebben zelf echter geen betrouwbare aanbieder kunnen vinden die deze pomade structureel voor die prijs aanbiedt. Het komt soms voor dat producten tijdelijk goedkoper lijken bij bijvoorbeeld buitenlandse aanbieders, marktplaatsverkopers of bij shops waar het niet altijd om officiële distributie gaat.

Wij kiezen er bewust voor om alleen originele producten via officiële kanalen te verkopen, met snelle verzending en goede service.

Mocht je een concrete aanbieder hebben gezien met een aanzienlijk lagere prijs, stuur ons gerust even een bericht. Dan kijken we daar graag naar.

Hopelijk mogen we je in de toekomst weer opnieuw verwelkomen.

Phoenix Cyclotrode X

Mijn scheerkwast werd na een jaar of 10 slecht. Dus op zoek naar wat anders.
Toen kwam ik deze tegen, de Phoenix Cyclotrode X. Ik was meteen verkocht. Ik hou van die retro stijl.
Toen bleek dat ik hem gewoon in Nederland kon bestellen bij mijn baard.nl heb ik dat meteen gedaan. Snelle levering trouwens.
Hij is nog mooier dan op de foto, en heel belangrijk, het is een erg fijne scheerkwast.
Ik schuim altijd op op het gezicht en dat gaat perfect. Mooi en stevig schuim. De kwast is zacht en toch stevig. De glow in de dark is een leuke gimmick. Maar scheren in het donker lijkt me niet verstandig.
Ik ga hier nog een hoop plezier aan beleven.

15 gennaio 2026

Baardbalm

Had baard balm besteld, maar het potje was niet goed afgesloten, met als onaangename geur tot gevolg…
Heb dit laten weten en twee dagen later stond post nl met nieuw potje aan de deur.
Super webshop 👍

5 dicembre 2025

Snel en klantvriendelijk

PostNL had mijn bestelling beschadigd. Mijnbaard reageerde snel had gelijk vervangende producten gestuurd. Geen week wachten tot ze de beschadigde producten terug hebben gekregen en geadministreerd. Ik had mijn producten de volgende dag al binnen.

3 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste lading Suavecito pommade…

Mijn eerste lading Suavecito pommade besteld bij Mijn Baard omdat ik na veel andere pommades geprobeerd te hebben toch het liefst teruggrijp naar mijn vertrouwde Suavecito en WTF!

Pakket is de dag nadien al gratis geleverd in België zoals men op de site schrijft en beloofde in de mail. Tevens was het niet alleen goed verpakt maar kreeg ik ook nog een mooi kadootje meegestuurd.

Men komt duidelijk de beloftes en afspraken goed na.
Ik kreeg zelfs nog een extra korting. :-)
Ik ben gewonnen en hopelijk u ook. Je gaat verrast zijn van de service en de variatie aan produkten.

8 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Eerst een slechte start gehad omdat…

Eerst een slechte start gehad omdat mijn pakket op geleverd stond maar helaas niet geleverd was.
Ik heb dan contact opgenomen met Baard.nl waarbij ze me heel snel en zeer vriendelijk geholpen hebben zodoende ik toch mijn producten mochten ontvangen!
Zeer blij met hun service en hun klantvriendelijkheid!

27 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al jaren klant bij Mijn Baard en…

Ik ben al jaren klant bij Mijn Baard en super tevreden.
Hun service is excellent.
Service na verkoop zo niet nog beter !
Ik had 2 grote potten Layrite besteld. Maar er scheelde iets met de gel zelf.
Potten teruggestuurd, kosten door hun betaald en snel 2 nieuwe potten gekregen ! :-)

25 giugno 2025

Risposta di MijnBaard.nl

Dank voor je review Peter!

Top klantenservice!

Helaas was een product niet helemaal goed maar ik werd uitstekend geholpen door Remco! Beste service die ik heb meegemaakt. Ik blijf dus klant!

18 giugno 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più