Valutata 1 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste review was negatief. Ik had mijn bestelling de volgende dag verwacht. Misschien heb ik de beschrijving van de bestelling niet goed gelezen. Na mijn e-mail naar de klantenservice kreeg ik e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Mannenzaak.nl is dé specialist op het gebied van mannelijke verzorging. Het brede assortiment bestaat uit boordevol trendy en exclusieve verzorgingsproducten van absolute topmerken. Mannenzaak.nl biedt met zijn hoogwaardige producten het juiste verzorgingsproduct voor elke man en persoonlijke wens.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,4

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Terrible experience, never again

One of the worst experiences of any online website ever. I placed an order for a shaver with Mannenzaak.be (the Belgium affiliate) and it was not delivered at all (!), despite the promise of 24 hour delivery and that the "it was underway". I had to send at least 5 email messages, until they finally told me that they would not deliver (without explaining why). They offered a full refund and a discount on my next order-which will obviously never happen!

3 agosto 2026

Hi Konstantinos,

Thank you for taking the time to share your feedback. We're truly sorry that your experience did not meet your expectations.

Unfortunately, your parcel was returned to us by the carrier and could not be delivered. As delivery was no longer possible, we issued a full refund and informed you of the situation. We understand this was disappointing, and we sincerely apologise for the inconvenience.

We appreciate your feedback and will continue working to improve our service.

Kind regards,

Alles prima

Goede producten.

27 luglio 2026

Hallo Emile,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten.

Goede zaak hoor

Goede zaak hoor. Bestel af en toe hier wat. Het is altijd goed zowel de bezorging als het product.

16 luglio 2026

Hallo Rachid,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je al vaker bij ons bestelt en tevreden bent over zowel onze producten als de bezorging.

Betrouwbare zaak.

Volgen alles zeer goed op, zeer goede klantenservice! Top!

15 luglio 2026

Hallo Yordi,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en klantenservice.

Goed klantencontact

Onlangs een bestelling ontvangen, was ergens niet goed gegaan. Flesje lek, alles vies. Ter kennisgeving eigenlijk, een mail gestuurd. Mannenzaak kwam meteen met een keurige oplossing. Erg klantvriendelijk bedrijf. Ruim aanbod. Mooie website, goed klantencontact. Aanrader!

4 luglio 2026

Hallo Frans,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat we het snel naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over onze service.

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke producten en snelle levering.

Heerlijke producten en snelle levering.

27 maggio 2026

Hallo Tako,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering.

Hele nette service

Hele nette service. Al vaker besteld, altijd snelle levering gehad. Bij de laatste bestelling is het pakket bij PostNL kwijt geraakt, waardoor ii voor het eerst contact had met de klantenservice. Snelle, nette, duidelijke communicatie. Samen naar een oplossing gezocht en heel mooi opgelost.

20 maggio 2026

Hallo Kjell,

Bedankt voor je mooie review. Vervelend dat je pakket bij PostNL zoek is geraakt, maar fijn om te horen dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat je tevreden bent over onze service.

Valutata 4 stelle su 5

Klantenservice die wel werkt

Netjes besteld en de bestelbevestiging met track en trace gekregen. Toen ik mijn pakket ontving bleek dat er een foutief product geleverd was. Hierop heb ik contact opgenomen met het bedrijf, waar binnen een dag op gereageerd werd. Na wat over en weer mailen en nog een foutief geleverd product is er door mannenzaak zelf een onderzoek gestart om uit te zoeken waar het mis ging. Dit onderzoek hadden ze binnen 2 dagen afgerond. Een dag hierna had ik het juiste product al in huis.

Al met al zeer professioneel en snel afgerond.

24 aprile 2026

Hallo Jor,

Bedankt voor je uitgebreide review! Vervelend dat er eerst een foutief product geleverd was, maar fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen. Goed om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is afgerond.

Top bedrijf

20 aprile 2026

Risposta di Mannenzaak.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Hallo Jo,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel het product als de snelle levering.

Super service

Super service, was huisnummer vergeten te vermelden, werd gelijk gebeld want ze wilden het wel op tijd versturen.
Gisteren weer besteld, vandaag geleverd. Top service

12 febbraio 2026

Hallo Bikerxl,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat we je snel konden bereiken om het huisnummer te controleren, zodat je bestelling op tijd verzonden kon worden. Goed om te horen dat alles weer snel geleverd is.

Hallo Paul,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren.

Dankjewel mannenzaak!

Snel makkelijk om te bestellen en voor de juiste prijs.

27 gennaio 2026

Hallo Akim,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat je tevreden bent over de prijs.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Snelle levering en duidelijke en vriendelijke communicatie door de klantenservice op mijn vraag wanneer de zending geleverd zou worden.

8 gennaio 2026

Hallo Dominic,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat zowel de levering als de communicatie duidelijk en prettig zijn verlopen.

Valutata 4 stelle su 5

Prima

Prima, en goede communicatie nadat iets later leverbaar bleek.
Kleine tip: bij meerdere glazen flesjes deze even in extra papier wikkelen in plaats van los in de doos laten rammelen. Nu hebben wij een voorzichtige postbode, maar hoe lang blijft zoiets goed gaan....?

9 gennaio 2026

Hallo Peter,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de communicatie goed is verlopen. Dank ook voor je tip over het extra verpakken van glazen flesjes. Deze nemen we graag mee.

Een erg goede service

Een erg goede service. Een artikel dat hij de levering helaas kapot is gegaan, werd direct opnieuw opgestuurd.

29 dicembre 2025

Hallo Dion,

Bedankt voor je mooie review. Vervelend dat het artikel beschadigd aankwam, maar fijn dat we dit direct voor je konden oplossen. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.

Super snelle service

Heb 2 artikelen besteld en in deze drukke tijd had ik mn pakket binnen 2 dagen bezorgd gekregen, echt snelle service !!

20 dicembre 2025

Hallo Marlies,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je bestelling ook in deze drukke periode zo snel bij je is bezorgd en dat je tevreden bent over onze service.

Top bedrijf

Top bedrijf, dankzij Gamekings heb ik hier een product besteld.

15 dicembre 2025

Hallo Zatara,

Bedankt voor je positieve review. Leuk om te horen dat je via Gamekings bij ons bent uitgekomen en dat je tevreden bent over ons bedrijf.

20 novembre 2025

Hallo Myrna,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles zo snel bij je is geleverd.

Team Mannenzaak

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più