Kapenga Wonen Recensioni 94

TrustScore 4 su 5

3,8

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen door Karin van pronto wonen. Meedenkend,ervaren, eerlijk en alles kon. Nu nog een stille wens dat de levertijd toch iets eerder is..

Valutata 5 stelle su 5

Wij werden geholpen door Jordi ....(achternaam ben ik even kwijt). Hij nam alle tijd voor ons om te komen tot de koop van een tweezitsbank en twee fauteuils! Fauteuils werden opgehaald om bij de bank... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Prettig geholpen door Peter J..Nam tijd , luisterde en gaf opties ten aanzien van voor/-nadelen. Deze manier van contact maken/ hebben met (potentiële) klanten zal altijd zijn vruchten afwerpen. Is h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

wij zij heel fijn door Regina geholpen. dringt niet op, neemt alle tijd. elke keer dat wij er komen is het top. Komt nog bij, dat wanneer er toch ergens iets mis gaat, ze staan meteen klaar om het... Leggi di più

3,8

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

Beetje teleurgesteld na levering TV Meubel & Dressoir

TV Meubel & Dressoir geleverd…. Bij inruimen bleek dressoir op een paar plaatsen beschadigd te zijn!!….. het dressoir kost € 1100,- , dus dát verwacht men niet, dan verwacht je dat er goed spul wordt geleverd!!
Inmiddels is het zo dat er een nieuw dressoir komt binnenkort, maar voor ons is het nu : “eerst zien dan geloven “…..
Wel jammer dat het zo gaat, óók met een badmeubel hebben we trammelant, maar dat is weer een ander verhaal….

14 luglio 2021

Beste van Elteren,

Vriendelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Uw genoemde punten van aandacht zullen we zoveel mogelijk meenemen bij het verbeteren van onze dienstverlening. Veel plezier van uw aankoop.

Showroom aankoop lowboard

Ik had een lowboard van Xooon gekocht. Het was een showroommodel waarop ik een fikse korting kreeg. Omdat ik het niet gezien had in de winkel kreeg ik foto’s over de mail toegestuurd met kleine beschadigingen en een beetje verkleuring. Bij aflevering bleek dat ik toch nog een beschaving op de voorkant niet gezien had. Na overleg was de beste oplossing een logo van Xooon aan de voorkant er over heen plakken: dit is
Mij nu opgestuurd! Ik ben echt super tevreden👍👍👍

14 luglio 2021

Beste Jaarsma,

Valutata 5 stelle su 5

In buitenpost een mooie relax stoel…

In buitenpost een mooie relax stoel uitgezocht, prima geholpen door vriendelijke verkoopster , levertijd zou 3 maanden zijn maar na 2 maanden wachten al geleverd tot nu toe dik tevreden

8 luglio 2021

Beste Dijkstra,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier met uw aankoop.

Prima service

Prima service! De mannen die de nieuwe bank ( heel mooi) afleverden waren ook nog bereid om mijn oude bank nog even te verplaatsen naar mijn hokje! Top!

Beste Koning,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent!

Meer dan tevreden klant.

Op afgesproken tijd mijn stoelen bezorgd.
Heb opdracht gegeven de stoelen kant en klaar af te leveren en aan dit verzoek is voldaan.
Bovendien zitten de stoelen prima. Eindelijk stoelen die een verhoogde zit hebben, waardoor ik lekker kan natafelen zonder pijn in mijn rug en nek.

Ook de verkoopster van Kapenga heeft goed meegedacht,wat betreft de verschillende stoelen en bekleding,zodat ik een weloverwogen beslissing kon nemen.

Beste Gjaltema,

Vriendelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat we u hebben kunnen adviseren en dat we dat naar alle tevredenheid hebben kunnen doen. Veel plezier met uw aankoop.

Prachtige winkel

Prachtige winkel, super mooie meubels, super personeel, zeer klantvriendelijk, eerlijke mensen, echt een aanrader voor uw interieur!

Beste Zuiderveld,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor deze mooie beoordeling!

Valutata 3 stelle su 5

2 showroom modellen gekocht

2 showroom modellen gekocht, levertijd vlgs verkoper binnen 10 dagen, misschien zelf binnen een week. Ook afgesproken dat ze de afvoer van de oude meubelen zouden regelen. Na 13 dagen wachten gebeld, de order lag nog op de stapel en zou begin vlgd week worden opgepakt. Na 20 dagen gebeld, begin volgende week was niet gehaald, maar de woensdag erop tussen 14 en 16 uur. Opnieuw aangegeven oude meubelen ook op te halen, stond niet in het systeem maar zou er bij vermeld worden.
Meubels zijn geleverd vlgs deze afspraak, maar de mannen wisten niets over meenemen oude meubelen!
Erg blij met de nieuwe meubelen! Maar kost wel veel tijd om alles uiteindelijk geregeld te krijgen.

Beste de Vries,

Gewoon goed!

Helder advies, keurige terugkoppeling en zeer tijdige levering!

Beste Henry,

Prima service

Prima service, alleen jammer dat wanneer je een kast bestelt je hem zelf uit de doos moet halen

Beste Koopman,

Vriendelijk bedankt voor het geven van uw beoordeling!

Super netjes

Super netjes, keurig op tijd, vriendelijk. Mooie producten prijs kwaliteit goed in balans.

30 giugno 2021

Beste Diana,

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più