Kapenga Wonen Recensioni 94

TrustScore 4 su 5

3,8

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen door Karin van pronto wonen. Meedenkend,ervaren, eerlijk en alles kon. Nu nog een stille wens dat de levertijd toch iets eerder is..

Valutata 5 stelle su 5

Wij werden geholpen door Jordi ....(achternaam ben ik even kwijt). Hij nam alle tijd voor ons om te komen tot de koop van een tweezitsbank en twee fauteuils! Fauteuils werden opgehaald om bij de bank... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Prettig geholpen door Peter J..Nam tijd , luisterde en gaf opties ten aanzien van voor/-nadelen. Deze manier van contact maken/ hebben met (potentiële) klanten zal altijd zijn vruchten afwerpen. Is h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

wij zij heel fijn door Regina geholpen. dringt niet op, neemt alle tijd. elke keer dat wij er komen is het top. Komt nog bij, dat wanneer er toch ergens iets mis gaat, ze staan meteen klaar om het... Leggi di più

3,8

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

Showroom modellen

De verkoper noemde een mooie prijs voor de stoelen die ik graag wilde en we hadden een deal. Alleen had hij wel wat duidelijker mogen zijn dat het om de showmodellen ging. Achteraf gezien waren die hints mooi verpakt in zinnen als “ er zit geen levertijd op, ze kunnen zo mee”. Maar ik kwam er pas bij afrekenen echt achter omdat de verkoper daadwerkelijk die stoelen ophaalde. Ik ben er enerzijds wel blij mee, anderzijds heeft de aankoop wel een beetje een zure afdronk gekregen.

23 dicembre 2021
Non scritta su invito

Beste Sanne,

Bedankt voor het geven van uw beoordeling en feedback. Veel plezier van uw aankoop!

Wandkleed gekocht

Wandkleed gekocht, overal uitverkocht, kapenga had hem nog, goedkoper en binnen paar dagen thuis bezorgd 👍

7 novembre 2021

Beste van Beek,
Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van uw review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Hele slechte service

Hele slechte service, ik koop nooit wat daar meer bij profijtmeubelen.
Bestelling van mijn eet tafel en stoelen staat op mijn bin 6 tot 8 weken duurde wel 4 maanden voordat ik het binnen had en ik moest er zelf achteraan, geen telefoon met mededeling dat het langer kon duren. NEE NIKS en ze schuiven hun fouten in de schoen van de leverancier.

23 settembre 2021

Beste,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Jammer dat u onze service als niet goed heeft ervaren. Wij zullen dit intern bespreken om dit verder in de toekomst te voorkomen. Wij wensen uw veel plezier met uw aankoop!

levertijd communiceren

Na een lange levertijd ( van te voren bekend) werd niet alles juist afgeleverd. Over het ontbrekende deel werd een mail gestuurd dat er iets niet goed gegaan was bij de aflevering en we een bericht zouden krijgen voor de nalevering. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en nog niets vernomen, Het zou prettig zijn wanneer ook hier een levertijd vermeld zou worden. Dan weet je waar je aan toe bent.

20 settembre 2021

Beste Otto,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Uw genoemde punten van aandacht zullen we zoveel mogelijk meenemen bij het verbeteren van onze dienstverlening. Veel plezier met uw aankoop!

Valutata 3 stelle su 5

De bezorging ging prima

De bezorging ging prima. De bankstel Werd netjes geïnstalleerd in de woonkamer.
Maar op de armleuning van de love seat ondervond ik een gaatje wat mij enorm stoorde. Maar er wordt niet gereageerd, en de monteur zou langskomen maar of ze komen te laat of helemaal niet en ze bellen ook niet af.

16 settembre 2021

Valutata 1 stelle su 5

Zit nog steeds te wachten tot ze een…

Zit nog steeds te wachten tot ze een keer bellen.

Nieuwe bank

Goed geholpen in de toen nog corona tijd, op afspraak. Bank later geleverd dan afgesproken maar alles netjes en goed geleverd.

Beste Staalsmid,

Ruime keus

Ruime keus, voor ieder budget en erg klantvriendelijk, komt afspraken na.

Goedemiddag,
Bedankt voor het achterlaten van uw review. Goed om te horen dat alles prettig verlopen is.

Mooie zaak!

Mooie zaak! Goed geholpen en na tegenvallende kussens prettig contact gehad en tot mooie oplossing gekomen. Absoluut aanrader!

Beste van der Velde,

Vriendelijk bedankt voor het geven van uw beoordeling! En goed om te horen dat u prettig geholpen bent. Veel plezier van uw aankoop.

Valutata 4 stelle su 5

Prima service en persoonlijke aandacht…

Prima service en persoonlijke aandacht bij de aankoop van de bank in de winkel. Ook de bezorging was super geregeld. Vriendelijk en vlotte service.
Miste alleen de berichtgeving dat de bank was aangekomen in het depot. Kwam hier toevallig achter toen wij zelf contact opnamen.

13 settembre 2021

Beste Verhoef,

Bedankt voor het geven van uw mooie beoordeling en feedback. Veel plezier van uw aankoop!

Valutata 1 stelle su 5

Monopoly positie in de deze regio.

Monopoly positie in de deze regio.
Hierdoor wanen ze zich onaantastbaar, lange levertijden, verkeerde leveringen, slechte uitleg over de producten, slechte regelingen bij foutieve orders. Kortom, valt nog een hoop te verbeteren.

13 settembre 2021

Beste Slotegraaf,

Fijn advies

Fijn advies , vrijblijvend en een goede service 🤩

8 settembre 2021

Goedemiddag,

Valutata 1 stelle su 5

Een ster is al teveel we zijn zo…

Een ster is al teveel we zijn zo onbeschrijfelijk slecht behandeld door Kapenga/homecenter.

8 settembre 2021

Beste Veenstra,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Jammer dat u onze dienstverlening als niet goed heeft ervaren. Wij zullen dit intern bespreken om dit verder in de toekomst te voorkomen. Wij wensen uw veel plezier met uw aankoop!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più