Kapenga Wonen Recensioni 94

TrustScore 4 su 5

3,8

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen door Karin van pronto wonen. Meedenkend,ervaren, eerlijk en alles kon. Nu nog een stille wens dat de levertijd toch iets eerder is..

Valutata 5 stelle su 5

Wij werden geholpen door Jordi ....(achternaam ben ik even kwijt). Hij nam alle tijd voor ons om te komen tot de koop van een tweezitsbank en twee fauteuils! Fauteuils werden opgehaald om bij de bank... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Prettig geholpen door Peter J..Nam tijd , luisterde en gaf opties ten aanzien van voor/-nadelen. Deze manier van contact maken/ hebben met (potentiële) klanten zal altijd zijn vruchten afwerpen. Is h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

wij zij heel fijn door Regina geholpen. dringt niet op, neemt alle tijd. elke keer dat wij er komen is het top. Komt nog bij, dat wanneer er toch ergens iets mis gaat, ze staan meteen klaar om het... Leggi di più

3,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Arrogant. Superieur.

Wat kan ik zeggen over dit bedrijf. Ik denk dat mensen zelf de conclusie moeten gaan trekken.

Man, man, man. Wat is dit bedrijf één grote shitshow. Het lijkt allemaal mooi, groot bedrijf, veel spullen, zoveel jaar bestaan. Maar klantenservice is het allerlaatste wat waar ze aan doen. Ik kan niet eens alles hier neerzetten maar doe het in steekwoorden; arrogant, onvriendelijk, superieur.

Mensen, er zijn meer winkel in Friesland met mooie spullen en vriendelijker persoon. Oriënteer je en loop hier door.

En oh ja, manager, je hoeft niet zo te schreeuwen tegen het arme personeel in je winkel waar klanten bij zijn.

10 gennaio 2025

Bespaar je de ellende

Wat een spijt hebben wij van onze aankoop bij Kapenga. We zochten expertise en service, dus een bedrijf dat al 90 jaar meubels verkoopt leek de aangewezen plek om een bank uit te zoeken. De ervaring zelf was vreemd: de verkoopster had drie pogingen nodig om de bestelling op schrift te krijgen en bleef vragen of onze maten wel klopten. We hebben de plattegronden nog online opgezocht om haar te overtuigen.
De bank werd ruim op tijd geleverd, heel fijn. De bezorgers waren keurig op tijd, vriendelijk, en behulpzaam, uitstekend.
Alleen klopten de afmetingen dus toch niet, ondanks de drie pogingen. Wat het lange deel had moeten zijn, was het kortere en andersom. De rugleuning is laag, met losse rugkussens om de bank af te maken. Van die rugkussens is er 1 te veel, maar hoe je de overige ook neerzet, er blijft een opening van zo’n 20 centimeter over.
Uit dit alles blijkt dat er een fout is gemaakt. Maar daar wil Kapenga niets van weten. Vul gerust het serviceformulier in, er komt geen enkele reactie op.
Expertise? Niet meer dan jijzelf.
Service? Nee, hoor. Het idee dat waar mensen werken, weleens fouten worden gemaakt, wordt niet onderkend. Dat je kunt overleggen om een probleem op te lossen, ook niet.
Bespaar je de ellende. Als je zelf online bestelt en er klopt iets niet, kun je het artikel terugsturen en krijg je je geld terug.
Bestel je bij Kapenga, dan is het jouw probleem: je zit met een meubel dat je niet wil en gaat voor duizenden euro’s het schip in. Wees dus wijzer.

22 agosto 2024

Waardeloos behandeld

Tijdens de verhuizing 6 eetkamerstoelen gekocht , helaas had 1 van de stoelen een staalsplinter in 1 van de poten die onze nieuw aangelegde pvc vloer binnen 2 weken behoorlijk beschadigde , dit werd direct ontkent dat dit mogelijk was ,ze zeiden dat dit materiaal niet in de poot zat en daarom zal het wel in huis zijn gebeurd (de splinter was echt een geheel met de poot ) en bovendien kregen wij de schuld dat we dit hadden moeten controleren voordat we de stoelen neerzetten(alsof je onder de poten kijkt voor splinters) .

Na het opstellen van een officiele brief mochten we wel naar de winkel komen om de stoel te laten zien maar kapenga wuift alle verantwoordelijkheid voor de beschadigde vloer weg.

Doordat we niet uit leeuwarden komen . En i.v.m gezondheidsklachten zullen we verder geen stappen ondernemen omdat het de rompslomp niet waard is . Zeker met de belachelijke onderbouwingen waarmee kapenga zich verdedigd . Hebben we geen zin deze discussie verder door te voeren.
Ik heb inmiddels de splinter eruitgevijld , en de beschading repareren betalen we zelf wel.

De winkels zien er leuk en netjes uit en de verkopers zijn ook prima , maar zodra je iets koopt en er mankeerd wat aan komt er een hele andere kant naar boven

Voor ons nooit geen kapenga meer !

1 agosto 2024

Slechte kwaliteit en service H&H

Volledig nieuwe inrichting gekocht bij Kapenga. Als je wilt kopen zijn ze er, als er service van toepassing is niet meer! Zowel buffetkast en eetkamerstoelen met veel moeite nieuwe voor geleverd kunnen krijgen. Eetkamerstoelen kraken helaas weer. Na 2 weken al vervorming van de armleuning van de bank, dit wordt afgedaan als gebruik...... De All-in-house service stelt niets voor: je betaalt er dik voor maar de partijen wijzen enkel maar naar elkaar.

18 luglio 2023

Super service

Ongeveer 2 maanden geleden een Montél bank geleverd gekregen die niet aan mijn verwachtingen voldeed, dus ik was enorm teleurgesteld. Contact opgenomen met Kapenga. In eerste instantie werd gezegd dat ze niks voor mij konden betekenen en dat mijn reclamatie onterecht was. Volgende dag contact met Montél zelf opgenomen, omdat ik het er gewoon echt niet mee eens was. Niet veel later kreeg ik gelijk een telefoontje van Kapenga dat ze een monteur langs zouden sturen om de bank te komen bekijken. Zo gezegd, zo gedaan. Een dag later kreeg ik telefoon van Kapenga dat de leverancier toch een nieuwe bank voor me ging maken en dat de bank dus omgeruild ging worden. Vandaag werden de banken omgeruild. Erg tevreden over de nieuwe bank. Hij is precies volgens afspraak geleverd en voldoet aan al mijn verwachtingen. Heel erg blij mee! Top service van Kapenga en Montél en heel erg tevreden over hoe dit is opgelost!

24 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Je kunt in deze winkel geen kado kaart…

Je kunt in deze winkel geen kado kaart inleveren in vorm van een voucher bijv die je hebt gekregen.Je kunt en mag alleen (kado) kaarten inleveren in vorm van een pasje. Omdat ze deze niet kunnen scannen(?) maar….ook in vorm van kado kaarten (pasje) kunnen ze ook niet scannen maar je mag ze wel inleveren . Maar niet op papier !!!!Ook moet je het volledige bedrag opmaken wanneer je een kado kaart hebt. Dus ik zou zeggen koop een kado kaart van een tientje en zoek een product uit die duurder is want ja ze scannen het kado kaartje niet. Ik denk dan bijmezelf hoe weet je het bedrag dan op het kaartje? Want jullie kunnen niet scannen toch? Of is een pen geschreven bedrag op het pasje voldoende? In dit stuk lopen jullie ver achter.

12 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Koop geen meubelen bij deze zaak

Koop geen meubelen bij deze zaak. Ze maken erg veel fouten die ze niet oplossen. Waaronder een bank die zoek is geraakt en niet weergevonden is. Ze communiceren op een onprofessionele manier en zijn onvriendelijk.

7 marzo 2024
Valutata 2 stelle su 5

Gealux relaxfauteuil van €3350,= met probleem.

Al weer mijn 3e review over de eind oktober 2023 bij Kapenga gekochte Gealux relaxfauteuil van €3350,=
Ik heb deze stoel in oktober betaald maar heb er net 4 dagen op kunnen zitten omdat deze stoel sindsdien wegens een gebrek/constructiefout in opslag staat bij Kapenga. In eerste instantie is er bij ons thuis een monteur van Kapenga langs geweest om het probleem van de stoel vast te kunnen stellen, hij constateerd een duidelijk hoorbare tik bij iedere keer dat je op de stoel gaat zitten en heeft hier een geluidsopname en filmpje van gemaakt, hij kon dit probleem zelf niet oplossen en de stoel moest terug naar de leverancier. De leverancier zegt geen probleem vast te kunnen stellen en de stoel wordt na 7 weken weer bij mij thuis bezorgd. Zodra ik op de stoel ga zitten is de tik nog steeds duidelijk hoorbaar en de stoel is weer meegenomen om door de monteur van Kapenga bekeken te worden. Halverwege februari belt Kapenga wat nu eigenlijk het probleem is..... Ik zeg dat ik het beste maar even langs kan komen om de tik te laten horen. Aangekomen bij Kapenga ben ik eerst op 15 verschillende stoelen gaan zitten uit verschillende prijsklassen en kon op geen enkele stoel een hoorbare tik vaststellen zoals bij bovenbedoelde stoel. Mijn stoel stond in het magazijn van Kapenga en ben er op gaan zitten in het bijzijn van een medewerkster van Kapenga waarbij de tik duidelijk hoorbaar was. De medewerkster zei in eerste instantie : ja maar dat zijn bewegings-geluiden. Toen ik haar vertelde dat geen enkele van de 15 stoelen in de schowroom dit geluid hadden gaf ze mij toch gelijk en constateerde zelf nog dat de rugleuning ook iets scheef stond en dat ze nu weten wat het probleem is en wederom gaat de stoel naar de leverancier....
Het begint er, mijns inziens, enigzinds op te lijken dat Kapenga hier het ontmoedegingsbeleid hanteerd zodat ik als klant misschien zeg : laat maar ik neem hem wel weer mee. Ik heb Kapenga verzekerd dat ik de stoel niet mee neem als het probleem niet opgelost wordt of ik neem een andere, kelijkwaardige, stoel mee. Met vriendelijke groet Hans uit Harlingen.

23 febbraio 2024

Afhandeling klacht

Wij hebben een nieuwe bank gekocht in december 2021. Voor ons een dure bank van €3000,-. Helemaal blij mee.
Nu blijkt binnen de twee jaar dat de kunstpezen gebruikt in de bank voelbaar zijn en van plaats schuiven.
Gebeld met Kapenga. Er is een onafhankelijk iemand komen kijken. De oplossing is dat we een nieuwe pers krijgen en deze tegen een bedrag van €275 mogen laten plaatsen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg teleurgesteld ben. De bank is niet het enige wat we er gekocht hebben. Volgens mij hoort het nog binnen de garantie. Het is binnen de twee jaar gemeld. Als dit dan de manier is waarop men er mee om gaat, voel ik me behoorlijk in de steek gelaten.
Denk niet dat ik hier ooit weer iets ga kopen.

7 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe eethoektafel en set van 3 ronde…

Nieuwe eethoektafel en set van 3 ronde salontafeltjes gekocht in augustus. We werden prima geholpen in de winkel en hadden niet de indruk dat we opgejaagd werden iets waar we grote hekel aan hebben vorige week is alles netjes geleverd en in elkaar gezet.

8 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik zet er nooit weer een stap binnen

Een paar jaar geleden hele slechte ervaring gehad toen we een bank wilden kopen. De verkoper wist, zonder ook maar 1 woord met ons gewisseld te hebben PRECIES wat we wilden. Toen we zeiden dat zijn suggestie niet bij onze wensen pastte bleef hij drammerig erop hameren dat dit de beste bank was voor ons. We zijn zonder bank vertrokken, uiteraard, en zouden nooit weer een stap in Kapenga zetten. Gisteren maakte ik de fout om dit toch te doen. Op zoek naar een salontafeltje en kastje. De dame achter de balie zat in haar telefoon dus mijn entree viel niet op. Bij de Profijt Meubel vroeg de verkoper of hij me kon helpen. Ik gaf aan even rond te kijken waarop zijn antwoord was:'Er moet maar net een leuke prijs bij zitten'. Vreselijk dure winkel Kapenga en veel vind je ook soortgelijk in andere winkels voor heel wat minder. Eerlijk is eerlijk, de winkel is prachtig en super gestyled. Ikzelf liep er niet gestyled bij en wellicht kwam ik over als een armoedzaaier...het heeft duidelijk een erg naar gevoel bij me achtergelaten. Ik zet nooit weer een stap in de Kapenga!

15 dicembre 2022

Product niet leverbaar

Producten blijken achteraf niet op voorraad maar ze halen deze niet van de site. Vermoedelijk oplichters...

4 ottobre 2022

Hoi Melissa,
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat het niet gelukt is met het aanschaffen van je gewenste product. Het klinkt alsof het niet meer op voorraad was, maar dat het in het systeem nog niet was aangepast. Dan krijgt de website geen seintje om het eraf te halen. Jammer dat jij hier hinder van hebt moeten ervaren. Onze excuses daarvoor.

Helemaal top

Onze woonkamer is ingericht met mooie kwaliteitsmeubelen van Bert Plantagie
We hebben een fantastisch advies met interieurplan gekregen waardoor de keuze niet moeilijk was
Van A tot Z helemaal top
Prachtig bedrijf met fijne mensen

7 ottobre 2022

Risposta di Kapenga Wonen

Goedemiddag, bedankt voor de review. Wat fijn om te horen en dank je wel voor het compliment. Veel plezier met de aankoop!

Valutata 2 stelle su 5

We zijn 2x samen bij Montel geweest en…

We zijn 2x samen bij Montel geweest en geholpen door een verkoopster voor de aanschaf van een nieuwe bank. Overleg over de prijs.
Uiteindelijk bereiken wij een akkoord met de verkoopster.
De order wordt opgeschreven. Dan horen we pas, dat een aanbetaling van 25% van toepassing is.
We krijgen nog een mapje mee van Kapenga. We hebben geen toelichting ontvangen van de levertijd van 22 weken. Geen bedankje voor de aankoop of veel plezier met de aankoop. Voor ons geen goed gevoel na het verlaten van de winkel.

18 maggio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Kapenga Leeuwarden, afgelopen jaar een bank, karpet en bed gekocht. Fijne medewerkers, meedenkend en goed adviserend. Zonder ook maar ergens opdringerig te zijn. Prima kwaliteit, heel tevreden!!

Vriendelijk, goed advies en nooit opdringerig zijn de medewerkers van Kapenga. Zeer tevreden met bank en bed. Kortom een tevreden blije klant!

3 aprile 2022

Beste Anneke,

Vriendelijk dank voor het geven van uw uitgebreide beoordeling, fijn om te lezen dat u tevreden bent! Veel plezier van uw aankoop!

Valutata 4 stelle su 5

Hadden een kast besteld die snel…

Hadden een kast besteld die snel leverbaar was.
Kontact opgenomen via de mail hoe lang het nog zou duren. De kast hadden we via de webshop besteld en van profijtmeubel kregen we bericht terug van dat het nog besteld moest worden .
De communicatie was wat verwarrend en na enkele weken telefonisch contact gezocht.
Werd zeervriendelijk te woord gestaan en op mijn vraag hoelang het nog zou duren wist de dame in kwestie te vertellen dat ik contact op kon nemen met de planning voor een leverings afspraak.
Vond het raar dat ik zelf contact op moet nemen dat de bestelde spullen binnen zijn en geleverd kunnen worden maar uiteindelijk werd ik goed geholpen.

1 aprile 2022

Beste Corina,

Bedankt voor het geven van uw beoordeling en feedback. Wij zullen dit intern bespreken om dit verder in de toekomst te voorkomen. Veel plezier van uw aankoop!

Valutata 1 stelle su 5

Moest zelf overal achter aan bellen…

Moest zelf overal achter aan bellen zeer slechte communicatie

4 gennaio 2022

Beste Monique,

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più