Jenny Mode

Valutata 1 stelle su 5

Blazer besteld kleur niet mooi en kwaliteit slecht gelijk gemaild met J M voor retouraanbod zoals op hun site staat beschreven. Nou vergeet het maar mag het op eigen kosten terug naat China sturen dac... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Pure oplichting, twee jurken besteld, geleverd na 3 weken wachten en zijn totaal niet te juiste jurken zoals de afbeeldingen. Geen retourformulier erbij nog erger de site bestaat niet meer. Zelfs h... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Op 22 april 2024 schoenen besteld, maar er werd niet geleverd. Helaas Trustpilot niet eerst bekeken, dom van me. Hun site was opeens verdwenen toen ik de tracking wilde bekijken. Daarna review geschr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een maand geleden orthopedische schoenen besteld. Na een paar weken wachten en 10 mailtjes verder bleek dat ze de schoenen niet konden leveren. Weer een paar mailtjes verder mijn geld eindelijk terug.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Bij Jenny-Mode geloven we in de kracht van stijlvolle kleding om zelfvertrouwen te vergroten en persoonlijke expressie te vieren. Onze webshop is niet zomaar een plek om kleding te kopen; het is een bestemming waar we de nieuwste modetrends combineren met tijdloze klassiekers, allemaal met het oog op de moderne vrouw.

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ook wij zijn erin getuind

Ook wij zijn erin getuind. Een bestelling geplaatst die we keurig ontvangen hebben. Helaas was het niet wat we ervan verwacht hadden en willen we het retourneren. Netjes een mail gestuurd, maar geen reactie ontvangen. Ook bellen is niet mogelijk.

Update: inmiddels hebben we een aantal maal e-mail contact gehad met een medewerker van Jenny Mode. Retourneren was mogelijk. Het is dan wel op eigen kosten en retouradres is in China. Hier uiteraard niet akkoord meegegaan. Uiteindelijk na wat heen en weer gemail zijn we tot een akkoord gekomen en krijgen we 70% van het aankoopbedrag retour en hoeven we het artikel niet terug te sturen. Wel kregen we het verzoek om deze review te verwijderen of aan te passen.
Verwijderen zou misleiding zijn en zouden we dus niet veel beter zijn dan Jenny Mode. Wel een aanpassing van de review doormiddel van deze update. Het kost wat moeite maar uiteindelijk krijg je wel contact met ze en komen ze (deels) je tegemoet. Ik zou ze wel adviseren om DUIDELIJK op hun webste te vermelden dat retouren op eigen kosten is en dat het retouradres in China is. Helemaal netjes zou zijn als het retouradres gewoon in Nederland is of dat zij de retourkosten (naar China) voor hun rekening nemen.

26 marzo 2024

Hoi Thach,

Mijn oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met je bestelling en het gebrek aan reactie op je e-mail. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en ik wil ervoor zorgen dat we dit probleem zo snel mogelijk naar uw tevredenheid oplossen.

Geef ons alsjeblieft je bestelnummer en het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld, zodat we je zaak kunnen doorverwijzen naar ons ondersteuningsteam en ervoor kunnen zorgen dat zij snel contact met je opnemen om het retourproces te vergemakkelijken.

Nogmaals mijn excuses voor de frustratie die dit heeft veroorzaakt en ik verzeker je dat we er alles aan doen om deze zaak zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat je een ster moet geven wat…

Jammer dat je een ster moet geven wat een rommel 40 euro lichter ruim 2 weken gewacht en dan krijg je stinkende Chinees plastic schoenen wat een mag dit woord niet gebruiken om deze oplichters te beschermen kwaliteit of te wel k u t dat je dit mag verkopen als zogenaamd Nederlands bedrijf wat een ellende zou hier nooit maar dan ook nooit weer wat bestellen mijn tip als je niet opgelicht wil worden bestel dan ergens anders

28 marzo 2024

Hey Melanie,

Het spijt ons te horen over je recente ervaring en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We hebben je bericht ontvangen en onderzoeken momenteel de kwestie om een oplossing te vinden.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht en we nemen binnenkort contact met u op om het verder te bespreken.

Bestel hier maar niet

Update 4:
An sich netjes afgehandeld, want ik heb het volledige bedrag retour gekregen.
Alleen de toon van de mail, laat me geen keuze dan deze review op 1 ster te laten staan.

We wilden je laten weten dat we je beoordeling zeer serieus hebben genomen en momenteel werken aan een oplossing voor de problemen die je naar voren hebt gebracht. We hebben uw zaak doorgestuurd naar de hogere afdeling en zij hebben ermee ingestemd om het volledige (100%) resterende geld aan u terug te betalen.

We vragen u vriendelijk om te overwegen uw beoordeling op Trustpilot te verwijderen. Dit wordt zeer op prijs gesteld omdat het ons zou helpen een positieve reputatie te behouden en onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Laat het me weten zodra je dit hebt gedaan, zodat we kunnen beginnen met het verwerken van je resterende geld terug op je rekening.

Update 3:
Bericht gekregen dat het volledige bedrag alsnog wordt teruggestort. Even afwachten of dit inderdaad gebeurd.

Update 2:
Vandaag is er een deel van het bedrag teruggestort. Blijkbaar zijn de verzendkosten toch in rekening gebracht. Ik ga jullie hier zo opnieuw over mailen.

Update 1:
Geen idee hoe ik op jullie reactie kan antwoorden, dus dan maar zo.
Bestelnummer is 3125.
Ben benieuwd naar jullie reactie.

Zojuist (29/03/2024 rond 16.50 uur) pakketje 1/2 geweigerd aan de deur.

__________________________________________________

Bestel hier maar niet. Ik heb een bestelling geplaatst. Vervolgens kreeg ik een bevestiging waardoor ik vraagtekens ging krijgen. Het lijkt nl. een Nederlands bedrijf. Blijkt niet zo te zijn. Meteen mijn bestelling geannuleerd. Geen reactie. Geprobeerd te bellen. Nummer buiten werking? Opnieuw gemaild. Geen reactie.
Vervolgens krijg ik een bevestiging dat mijn bestelling is verstuurd. Hierop geantwoord. Volgende dag een reactie dat de bestelling helaas niet geannuleerd kan worden omdat die al is verzonden.
Twee artikelen besteld. In de bevestiging staat dat er 1 wordt geleverd.
Aangegeven dat ik de bestelling aan de deur zal weigeren, zodat het onder hun verantwoordelijkheid valt. Opnieuw geen reactie.
Blijf irritante mails ontvangen dat het leveringsproces zo geweldig op schema loopt.
Dat wil ik helemaal niet! Ik wil gewoon mijn geld terug en dat jullie jullie mails lezen, gaan reageren en mijn geld terugstorten.

Hoi Cynthia,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en ik verontschuldig me voor het ongemak dat je hebt ondervonden met je bestelling.

Om je verder te helpen, kun je ons je bestelnummer geven zodat we het probleem kunnen onderzoeken en ervoor kunnen zorgen dat je de juiste ondersteuning en oplossing krijgt.

Zodra we uw bestelnummer hebben, zullen we prioriteit geven aan het oplossen van de situatie en ervoor zorgen dat u uw geld terugkrijgt voor de artikelen die niet zijn geleverd zoals verwacht.

Dropshipper

Dropshipper, niet bij kopen. Slecht kwalieit en pasvorm. Retourneren blijkt alleen via China te kunnen, echter dit staat nergens bij het retourbeleid.

Update:
gisteren nogmaals verzoek gedaan voor een acceptabele oplossing, maar sinds een paar dagen geen enkele reactie meer gehad.

27 marzo 2024

Hallo S,

Het spijt ons echt om te horen over je ervaring met de dropshipper en de kwaliteit van het product dat je hebt ontvangen. Mogen we je vriendelijk vragen om ons je bestelgegevens te verstrekken? Je kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie. Op die manier kunnen we het probleem snel oplossen en ervoor zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Zodra we je bestelgegevens hebben, zullen we er alles aan doen om het retourproces voor je te vergemakkelijken.

Spijtig

Spijtig! Ook zo dom geweest niet naar de reviews te kijken. Pakket ontvangen na meer 20 dagen wachten. Artikel trekt op niets: zogezegd merino en kasjmier: verschillende stoffen bij elkaar die op niets lijken, maat M is voor kindje van 10 j.. Retourbeleid: terugsturen naar China op eigen kosten die al hoger zijn dan artikel zelf! Nergens vermelding op hun website dat hun kleding daarvandaan komt. Adres in NL: waarom niet mogelijk naar daar te sturen? 10% terugbetaling aanbieding via mail en artikel behouden of cadeau doen aan familie/vrienden? Heeft Jenny Mode zelf al eens in het echt gezien hoe hun artikelen eruit zien! Oplichterij vanuit China: Weeral de zoveelste site die we kunnen klasseren. Schande!

26 marzo 2024

Beste Sabine,

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om een product te ontvangen dat niet aan je verwachtingen voldoet, vooral na lang wachten. We nemen kwaliteitscontrole zeer serieus en we onderzoeken deze zaak om ervoor te zorgen dat dergelijke afwijkingen onmiddellijk worden aangepakt.

Wat betreft je bezorgdheid over het retourproces, stellen we je feedback op prijs. We streven ernaar om ons retourbeleid zo probleemloos mogelijk te maken voor onze klanten. We begrijpen dat het retourneren van artikelen in het buitenland duur en lastig kan zijn, en we herzien ons beleid om betere oplossingen te vinden voor onze klanten in dergelijke situaties.

We vragen je vriendelijk om ons je bestelnummer te geven zodat we je verder kunnen helpen en je problemen effectief kunnen aanpakken. Je kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze beoordeling, zodat we jouw specifieke geval kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen bieden die is afgestemd op jouw situatie.

Valutata 1 stelle su 5

De bestelde artikelen wilde ik…retourneren

De bestelde artikelen wilde ik retourneren na veel e-mail contact kreeg ik een aanbieding van 20 % van het totaal bedrag van €91,90 terug te krijgen en de artikelen maar kado te geven aan vrienden/familie, ik kon het retour sturen maar kreeg te maken met een adres van het bedrijf uit China, het moest via PostNL maar deze herkende het adres niet, uiteindelijk toch maar gehouden. Kortom veel ergernis dus nee geen goed en eerlijk bedrijf!! Vooral niets bestelling bij dit bedrijf je betaald veel te veel voor flut kleding uit China!! Niet doen!!
Het bestelnummer is 1865
(Ik heb tot nu toe nog maar 20% van mijn bestelling uit betaald gekregen)
Ik ben echt helemaal klaar met dit waardeloze internet bedrijf! Ook telefonisch niet bereikbaar!!
Na veel e-mail contact nog steeds geen reactie over terug betaling van het bedrag!

20 marzo 2024

Geachte klant,

Het spijt me te horen over uw frustrerende ervaring met uw bestelling. Het klinkt alsof je verschillende problemen hebt ondervonden bij het retourneren van de artikelen. We nemen klanttevredenheid serieus en willen er zeker van zijn dat je volledige hulp krijgt bij je retouraanvraag. Kunt u ons uw bestelnummer geven om dit probleem op te lossen? U kunt ook een bericht sturen naar info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze beoordeling, zodat we uw zaak kunnen escaleren en u de nodige hulp kunnen bieden om het retourproces soepel te laten verlopen.

We verontschuldigen ons voor het ongemak dat is veroorzaakt door de problemen die je hebt ondervonden met het retourproces, waaronder verwarring over het adres en de verzendmethode.
Ons doel is om het retourproces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten en wees gerust, we zijn er om je te helpen een bevredigende oplossing te vinden voor dit probleem en ervoor te zorgen dat je de juiste terugbetaling of omruiling voor je bestelling ontvangt.

Oplichters zijn het!

Helaas niet eerder op trustpilot gekeken. Mooie website, artikel besteld echter niet naar wens. Retour beleid: ik mag het naar China op eigen kosten retourneren. Oplichters zijn het!

Beste Martijn,

We begrijpen dat problemen met een bestelling frustrerend kunnen zijn en we willen het echt goed voor je maken. Om je verder te helpen en je problemen effectief aan te pakken, kun je ons meer details geven over je bestelling?

Je kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, want dat zou ons enorm helpen om het probleem snel te onderzoeken en op te lossen.

Het zijn oplichters!

Het zijn oplichters!
Kwaliteit vh product is waardeloos en telefoonnummer is onbereikbaar en retourneren kan naar China?!
KOOP HIER NIETS!!!

Hoi S.,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met je recente aankoop. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice te bieden, en het spijt ons zeer dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Met deze informatie kunnen we het probleem grondig onderzoeken en passende maatregelen nemen om uw tevredenheid te garanderen.

Trenchcoat besteld bij Jenny-mode

Trenchcoat besteld bij Jenny-mode, welk een nederlands bedrijf leek, maar toch een dropshipping bedrijf blijkt te zijn dat handelt met China. De bestelde trenchcoat bleek niet leverbaar te zijn. Ik kreeg de keuze een gelijksoortig artikel uit te zoeken maar ik wilde mijn geld terug. Binnen 2 werkdagen heb ik het bedrag al ontvangen op mijn bankrekeningnummer. Zal niet meer zo snel bestellen bij Jenny-mode maar ik ben tevreden met de afwikkeling.

Geachte klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat is veroorzaakt door het niet beschikbaar zijn van de trenchcoat die je hebt besteld. We zijn blij te horen dat u uw terugbetaling snel heeft ontvangen en dat u tevreden bent met het resultaat. We waarderen je feedback en zullen ernaar streven onze service in de toekomst te verbeteren.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valutata 1 stelle su 5

updates op mijn eerdere reviews

update op mijn eerdere review: pakketje kwam éindelijk aan. wat blijkt: het is HELEMAAL GEEN LEREN JACK. nergens een stukje leer te bekennen. het is een SWEATER MET RITS. had bewust de grootste maat besteld, nou, deze maat past een kindje van circa 5 jaar, absoluut niet te dragen door een volwassene. al met al: NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF

update dd 26 maart:
Jenny Mode mailde me dat ze me een 100% restitutie geven, mits ik dit hier vertel als aanvulling op mijn eerdere reviews.

ik laat het weten als ze dit gedaan hebben want dan is ieg de klantenservice in orde

update: restitutie ontvangen.

Hoi Marja,

Het spijt ons dat het artikel niet aan je verwachtingen voldeed en we doen er alles aan om je zorgen weg te nemen. Je feedback is waardevol voor ons en helpt ons te verbeteren. Controleer je inbox, want we hebben contact met je opgenomen om je zorgen over het artikel dat je hebt ontvangen weg te nemen. We doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Valutata 3 stelle su 5

Er staat dat mijn pakket geleverd is op…

Er staat dat mijn pakket geleverd is op mijn adres ! Maar heb niets binnen gekregen en als ik zoek bij DHL krijg ik dat de code fout is ? PostNL weet ook van niets

Hallo Esther,

Het spijt ons oprecht om te horen over het ongemak dat u ondervindt bij de levering van uw pakket.

Om je beter te kunnen helpen, kun je ons de details van je bestelling geven, inclusief het trackingnummer? Met deze informatie kunnen we de situatie grondig onderzoeken en je voorzien van nauwkeurige updates over de verblijfplaats van je pakket.

Je kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, zodat ons team de zaak onmiddellijk kan onderzoeken en een oplossing voor je kan zoeken.

Pas op mensen BESTEL HIER NIKS

Pas op mensen. BESTEL HIER NIKS
Dit is een Fake webshop

Jammer genoeg zijn ook wij hierin getrapt
We hebben het artikel wel ontvangen
Echter wordt dit voor je in China besteld !
( vandaar dat de levertijd wat langer is dan je eigenlijk normaal
Zou verwachten )
De kwaliteit is niet wat je er van mag verwachten. Voor de prijs die je betaald .. als je wil retourneren moet dit naar een magazijn in China
De verzendkosten zijn voor eigen rekening ..dus ja …. Wat kost een pakketje versturen naar China 😅 er zullen niet veel mensen zijn die dat gaan doen … en dat weten ze maar al te goed !

Hallo Charlie,

Het spijt ons oprecht om te horen over uw negatieve ervaring met uw recente aankoop. De tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten is van het grootste belang voor ons en we betreuren het ongemak ten zeerste.

Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen met je retouraanvraag, kun je ons alsjeblieft je bestelnummer geven? U kunt ook een e-mail sturen naar info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, zodat we onmiddellijk iemand van ons supportteam kunnen sturen om u te helpen met uw retourproces.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en wij waarderen uw medewerking bij het oplossen van dit probleem.

Valutata 1 stelle su 5

2 keer gemaild voor retour geen enkel…

2 keer gemaild voor retour geen enkel reactie !!! Hoe nu ?

Beste Tulay,

Onze excuses voor het ongemak dat is veroorzaakt door het uitblijven van een reactie op uw eerdere e-mails met betrekking tot uw terugkeer. Onze oprechte excuses voor de vertraging in de communicatie.

Wees gerust, we hebben nota genomen van uw bezorgdheid en hebben u een e-mail gestuurd waarin we uiteenzetten hoe we uw probleem naar tevredenheid kunnen oplossen. Controleer alstublieft uw e-mail inbox (inclusief spam of junk folders, voor het geval dat) voor ons bericht. We doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent over onze service.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip. We kijken ernaar uit om u verder te helpen.

Valutata 4 stelle su 5

Het is niet de volgende dag bezorgt maar later

Ik kreeg mijn bedenkingen door slordige track en trace die gebruikt is. Maar kan tevreden zeggen dat ik een paar mooie laarsjes heb mogen ontvangen met post nl.
Ik kreeg een geruststellende mail van ze dat mijn bestelling onderweg was.
De maat ervan is correct ik heb zelf een bredere voet en hogere wreef maar pas erin.
Vertrouwen mensen.

Risposta di Jenny Mode

Bedankt voor het delen van je ervaring, Rian! We zijn blij om te horen dat je, ondanks je aanvankelijke bedenkingen, je prachtige laarzen hebt ontvangen en dat ze perfect passen. We streven naar een soepele levering en zijn blij dat je een geruststellende e-mail hebt ontvangen over je bestelling. We waarderen je vertrouwen en hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe laarzen!

Koop hier niets !!!!

Koop hier niets !!!!, Vooraf betalen, na 3 weken nog steeds niets ontvangen en geen reactie op mail !! Volgend de info is het producg gereed maar niet verzonden !! WAARSCHUWING !!!

Hallo Ton,

We willen je zo snel mogelijk van dienst zijn, dus geef ons je bestelnummer zodat we kunnen uitzoeken waar je pakket zich bevindt en je een update kunnen geven over de status ervan. Daarnaast zullen we ervoor zorgen dat je de nodige hulp krijgt om deze zaak naar tevredenheid op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt en we stellen je geduld op prijs terwijl we dit probleem voor je oplossen.

Valutata 1 stelle su 5

Ik schaam me dat ik niet beter bedrijf…

Ik schaam me dat ik niet beter bedrijf heb onderzocht, je kunt het makkeijk terugvinden op internet dat dit een malafide handel is. En website geen Kvk, dus dan is het eigenlijk al duidelijk. Nooit iets kopen is mijn advies, je kunt je geld ook in het water gooien….

Hoi Susanne,

We begrijpen het belang van transparantie en vertrouwen in online transacties, en we verzekeren je dat we ons inzetten om de hoogste normen van integriteit te handhaven in alle aspecten van ons bedrijf.
Om je beter te kunnen helpen en de specifieke kenmerken van je situatie te begrijpen, kun je ons alsjeblieft de gegevens van je bestelling geven? Zo kunnen we de zaak grondig onderzoeken en ervoor zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u mogelijk heeft ondervonden en we kijken uit naar de mogelijkheid om de zaken voor u recht te zetten.

Valutata 4 stelle su 5

Passende oplossing conform levering afspraak

Artikel paste niet echter restitutie conform leveringsvoorwaarden afspraak

20 marzo 2024

Hoi M,

Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! 😊 We zijn blij om te horen dat ondanks dat het artikel niet paste, ons terugbetalingsproces aan je verwachtingen voldeed. Je tevredenheid betekent veel voor ons! Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan weten. Nog een fantastische dag! 🌟

Arnaque !!!!scam

CC COMMENTAIRE ... Uw contact adresse... zeg ... post to China !!!

----
Artikel te klein... en komt erg laat aan. Ik wil ruilen, iemand geeft mij een adres in China! Het is aan mij om de verzendkosten en track en trace te betalen!!! Doet zich voor als een winkel in Nederland...mijn oog!!!
'Helaas verstrekken we, in overeenstemming met ons beleid, geen retouretiketten, noch dekken of vergoeden we de verzendkosten voor retouraanvragen.

Stuur de artikelen naar het volgende adres voor volledige terugbetaling:

Adres:

1st Floor, No. 68 Tongyi Road, Zhuangshi Avenue, Zhenhai District
Ningbo, 315000 Zhejiang China'

!!!Ik wacht op mijn terugbetaling van de 2 truien, namelijk 70 euro, en ik zal aangifte doen bij de politie als ik geen terugbetaling krijg!!

Beste Nath,

We begrijpen uw frustratie en willen dit probleem zo snel mogelijk voor u oplossen. Kunt u ons uw bestelnummer geven zodat we u effectief kunnen helpen? Dan kan ons supportteam uw bestelling snel lokaliseren en ervoor zorgen dat de juiste maat naar u wordt verzonden zonder dat u de huidige artikelen hoeft te retourneren.

Je kunt ook contact met ons opnemen via info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze beoordeling. We waarderen je tevredenheid als klant en het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat je het product ontvangt dat je van plan was te kopen, in de juiste maat en op tijd.

Valutata 1 stelle su 5

Goedkope producten uit china duurt dus…

Goedkope producten uit china duurt dus daarom 3 weken voor je het ontvangt, ze doen alsof het een Nederlands familiebedrijfje is. Wel slim aangepakt van ze. Niks kopen dus!
Er wordt ook nergens vermeld dat het uit China komt!
Dua mooi verhaal hieronder maar het blijft goedkope rommel.

Hoi Diana,

Ik begrijp je frustratie over de vertraging bij het ontvangen van producten, vooral als ze uit China komen. Hoewel het waar is dat het langer kan duren voordat je sommige artikelen ontvangt vanwege de verzendtijd, is het belangrijk om te weten dat veel factoren kunnen bijdragen aan deze vertragingen, waaronder douaneprocedures en verzendlogistiek.

We zijn er echter om je te helpen als je problemen hebt met je bestelling. Kun je ons de gegevens van je bestelling geven, zodat we verder onderzoek kunnen doen en je de ondersteuning kunnen bieden die je nodig hebt? U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen ervoor zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze service.

Valutata 1 stelle su 5

Zelfs deze één ster niet waard

Zelfs deze één ster niet waard. Oplichters! Kledingstuk was meer in elkaar geknutseld stukje stof. Kon meteen de prullenbak in. De moeite niet om terug te sturen aangezien het vanuit Hongkong afkomstig blijkt te zijn.

19 marzo 2024

Geachte klant,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring.

We willen je graag verder helpen met je probleem, dus geef ons alsjeblieft je bestelnummer samen met je e-mailadres. Zo kunnen we het probleem grondig onderzoeken en zo snel mogelijk oplossen.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons en we zullen er alles aan doen om het goed voor u te maken.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en we waarderen je geduld en medewerking in deze zaak.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più