Jenny Mode

Valutata 1 stelle su 5

Blazer besteld kleur niet mooi en kwaliteit slecht gelijk gemaild met J M voor retouraanbod zoals op hun site staat beschreven. Nou vergeet het maar mag het op eigen kosten terug naat China sturen dac... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Pure oplichting, twee jurken besteld, geleverd na 3 weken wachten en zijn totaal niet te juiste jurken zoals de afbeeldingen. Geen retourformulier erbij nog erger de site bestaat niet meer. Zelfs h... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Op 22 april 2024 schoenen besteld, maar er werd niet geleverd. Helaas Trustpilot niet eerst bekeken, dom van me. Hun site was opeens verdwenen toen ik de tracking wilde bekijken. Daarna review geschr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een maand geleden orthopedische schoenen besteld. Na een paar weken wachten en 10 mailtjes verder bleek dat ze de schoenen niet konden leveren. Weer een paar mailtjes verder mijn geld eindelijk terug.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Bij Jenny-Mode geloven we in de kracht van stijlvolle kleding om zelfvertrouwen te vergroten en persoonlijke expressie te vieren. Onze webshop is niet zomaar een plek om kleding te kopen; het is een bestemming waar we de nieuwste modetrends combineren met tijdloze klassiekers, allemaal met het oog op de moderne vrouw.

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Slechte shop

Als levertijd werd aangegeven 3 dagen. In werkelijkheid was het 3 weken. Begrijpelijk als het product uit China komt. Het bestelde product was slecht en slordig verpakt. Retour kan alleen naar China naar het volledig geautomatiseerde magazijn en dan maar wachten of je de betaling ooit terugkrijgt.
Ik snap de opmerking “oplichters” dan ook heel goed.

20 marzo 2024

Beste Jan,

We begrijpen het belang van nauwkeurige leveringsramingen en het spijt ons dat er een aanzienlijke vertraging was in uw geval.

Wat betreft de verpakking van uw bestelling, onze excuses voor het onoplettendheid. We streven ernaar om alle artikelen veilig te verpakken om schade tijdens het transport te voorkomen. Je feedback over de verpakking zal worden doorgestuurd naar ons verpakkingsteam voor onmiddellijke beoordeling en verbetering.

Wat betreft het retourproces begrijpen we de frustratie van het moeten retourneren van een artikel, vooral als het internationaal wordt verzonden. We verzekeren je dat we er alles aan zullen doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, dus geef ons je bestelnummer zodat we het retourproces kunnen versnellen en je verder kunnen helpen. U kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, zodat we verder kunnen werken aan een oplossing voor uw probleem.

Oneerlijke communicatie over levertijden

19 marzo 2024

Risposta di Jenny Mode

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen, Sj. Onze excuses voor de verwarring over de levertijden. We willen je graag voorzien van nauwkeurige informatie over de locatie van je pakket, dus deel alsjeblieft je bestelnummer met ons zodat we je snel kunnen helpen. Je kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, zodat we je verder kunnen helpen.

We kijken ernaar uit om dit voor u op te lossen.

Oplichters!!!Leveren niet.

18 marzo 2024

Hallo Danie,

Het spijt me te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We nemen dit soort problemen heel serieus, dus we vragen je vriendelijk om ons je bestelnummer te geven of ons een e-mail te sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte te stellen van deze recensie. Dan kan ons supportteam de situatie grondig onderzoeken en je de hulp bieden die je nodig hebt om je pakket terug te krijgen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant zijn bestelling op tijd ontvangt en zullen er alles aan doen om dit probleem voor je op te lossen. Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Valutata 5 stelle su 5

Toen ik de recensies las dacht ik dat…

Toen ik de recensies las dacht ik dat ik opgelicht was, maar niks is minder waar, ik heb m’n bestelling gewoon op tijd gekregen en was precies zoals op de afbeelding.
Dus bij deze gewoon een goede recensie 👍🏼

18 marzo 2024

Risposta di Jenny Mode

Bedankt voor het delen van je ervaring, Simone! We zijn blij om te horen dat je je bestelling op tijd hebt ontvangen en dat deze aan je verwachtingen voldeed. We waarderen uw positieve feedback! 👍🏼

Valutata 1 stelle su 5

Jennymode zijn dezelfde oplichters als…

Jennymode zijn dezelfde oplichters als Sensemode.
Niet doen, de foto's komen van aliexpress

11 febbraio 2024

Beste Shei,

Wij nemen kwesties met betrekking tot authenticiteit en klanttevredenheid zeer serieus. We willen u er echter van verzekeren dat Jennymode een aparte entiteit is ten opzichte van Sensemode en dat we waarde hechten aan transparantie en eerlijkheid in al onze transacties. Om uw specifieke bezorgdheid over de herkomst van de foto's weg te nemen, zouden we het op prijs stellen als u ons uw bestelgegevens of een bericht op info@jenny-mode.nl zou willen sturen en ons op de hoogte zou willen stellen van deze recensie. Zo kunnen we een grondig onderzoek uitvoeren en ervoor zorgen dat eventuele afwijkingen onmiddellijk worden aangepakt.

Half februari besteld

Half februari besteld, nog steeds niets ontvangen, bedrijf geeft geen geld terug. Geen enkel vertrouwen er in dat het product nog komt.

Edit: product is gekomen, veel later dan gepromoot, hierdoor elders een andere jas gekocht. Verder week de kleur dermate af, roze in plaats
van licht bruin, en de mouwen waren vreselijk te kort, 25cm ongeveer. contact gehad met dit bedrijf. Na enig contact bieden ze 30% van het aankoopbedrag bij een retour. Wel retour maar China sturen, dat kost natuurlijk ongans op onze kosten.

Dit is oplichting van de bovenste plank. Advies aan iedereen, niets bestellen hier!

@jenny mode, ordernummer: #jenny-mode1157.

Zoals in onze contacten bij deze een uitgebreidere review en laten we ons assisteren door een partij die onderlegd is in juridisch correct te handelen. Jas met andere kleur, en niet passend(te korte mouwen) wilden we direct retourneren. Hoewel bij Nederlandse webshop besteld mogen we het retourneren naar China, kosten ongans. En dan na over en weer gesproken te hebben 30% van het aankoopbedrag retour bieden.

We hebben nu een stuk stof van 75 euro liggen, schande.

14 marzo 2024

Hallo Eline,

We begrijpen je frustratie en willen helpen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Geef ons je bestelnummer of andere relevante informatie zodat we kunnen volgen waar je bestelling is en je een update kunnen geven.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie. We zullen er dan alles aan doen om ervoor te zorgen dat u het product ontvangt dat u hebt besteld. Stuur ons een bericht met de gevraagde informatie en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.

Valutata 1 stelle su 5

Let op er zijn op dit adres een paar…

Let op er zijn op dit adres een paar online shops. My fashion club . Jenny mode en vast nog wel een paar.
Blijkt fraude te zijn. Gebruiken allen dezelfde foto's .
Niets bestellen hier !!!!

9 marzo 2024

Hallo Christel,

Bedankt dat je dit probleem onder onze aandacht hebt gebracht. We nemen meldingen van frauduleuze activiteiten zeer serieus en waarderen het dat je ons op dit probleem hebt gewezen. We willen dit graag verder onderzoeken en je bezorgdheid zo snel mogelijk wegnemen, dus geef ons alsjeblieft je bestelnummer.

U kunt ons ook bereiken op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze beoordeling, zodat we de details van uw transactie kunnen verifiëren en passende maatregelen kunnen nemen om de integriteit van ons platform te waarborgen. Wees gerust, we doen er alles aan om al onze klanten een veilige winkelomgeving te bieden.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Onbekende trackingcode

Na bestelling ontving ik trackingcode die niet werkte. Jenny-mode gemaild dat link niet werkt. Opnieuw code ontvangen, die niet bestaat. Nu Jenny-mode gemaild dat ik bestelling wil annuleren en betaalde bedrag terug wil ontvangen. Ik wacht reactie af. Mocht ik het geld terug ontvangen, zal ik dat hier laten weten.

Update 25-03-2024: betaalde bedrag retour ontvangen op mijn rekening. Aangifte heb ik ingetrokken. Ik zal echter nooit meer iets kopen bij Jenny Mode.

7 marzo 2024

Hoi Annabel,

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om dergelijke problemen tegen te komen en ik verzeker je dat we er alles aan doen om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

Geef ons je bestelnummer zodat we je effectief kunnen helpen of stuur een bericht naar info@jenny-mode.nl en laat ons weten over deze recensie. Op die manier kan ons supportteam de situatie verder onderzoeken en je de nodige hulp bieden bij het traceren van je bestelling.

Wees gerust dat we je bezorgdheid serieus nemen en er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Zodra we je bestelnummer hebben, verwijzen we het probleem onmiddellijk door naar ons supportteam, dat er alles aan zal doen om de situatie op te lossen en je een bevredigende oplossing te bieden.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb besteld én betaald maar uiteraard niks geleverd gekregen

Ik heb besteld én betaald. Daarna radiostilte. Het trackingsnummer dat ik gekregen heb bestaat helemaal niet. Telefoon wordt niet opgenomen. Weer een oplichter erbij.
Jenny-mode vraagt of ik het bestelnummer wil doorgeven. Haha, dat zit er namelijk helemaal niet bij! Ook weer zo verdacht

2 marzo 2024

Hoi K,

Het spijt me te horen over je frustrerende ervaring. Het klinkt alsof je een probleem hebt gehad met je bestelling. Om je verder te kunnen helpen, kun je me de details van je bestelling geven? Als u met name het bestelnummer, de artikelen die u hebt gekocht en andere relevante informatie kunt delen, zal ik mijn best doen om u te helpen uw bestelling te traceren en dit probleem op te lossen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we zijn er om ervoor te zorgen dat u de service krijgt die u verdient.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più