Jenny Mode

Valutata 1 stelle su 5

Blazer besteld kleur niet mooi en kwaliteit slecht gelijk gemaild met J M voor retouraanbod zoals op hun site staat beschreven. Nou vergeet het maar mag het op eigen kosten terug naat China sturen dac... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Pure oplichting, twee jurken besteld, geleverd na 3 weken wachten en zijn totaal niet te juiste jurken zoals de afbeeldingen. Geen retourformulier erbij nog erger de site bestaat niet meer. Zelfs h... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Op 22 april 2024 schoenen besteld, maar er werd niet geleverd. Helaas Trustpilot niet eerst bekeken, dom van me. Hun site was opeens verdwenen toen ik de tracking wilde bekijken. Daarna review geschr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een maand geleden orthopedische schoenen besteld. Na een paar weken wachten en 10 mailtjes verder bleek dat ze de schoenen niet konden leveren. Weer een paar mailtjes verder mijn geld eindelijk terug.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Bij Jenny-Mode geloven we in de kracht van stijlvolle kleding om zelfvertrouwen te vergroten en persoonlijke expressie te vieren. Onze webshop is niet zomaar een plek om kleding te kopen; het is een bestemming waar we de nieuwste modetrends combineren met tijdloze klassiekers, allemaal met het oog op de moderne vrouw.

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Blouse besteld

Blouse besteld, zou van zachte satijnen stof zou zijn. Na 10 dagen eindelijk geleverd. Bleek katoen/polyester en is geen fijne stof.
Retouren kan naar China voor 25 euro, of ik krijg €3.50 ter compensatie als ik de blouse toch wil houden om hem bijv. Cadeau te doen.
Ik raad het af om hier te bestellen!

Hallo ,

We willen ons graag verontschuldigen voor het ongemak dat is veroorzaakt door het verschil in stof van de blouse die u hebt ontvangen. Dit is zeker niet de standaard waar we naar streven en we begrijpen uw teleurstelling, dus geef ons alstublieft uw bestelgegevens. Zo kunnen we het probleem snel onderzoeken en ervoor zorgen dat de juiste stappen worden ondernomen om uw zorgen weg te nemen.

Daarnaast kunt u ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, want we willen graag mogelijke oplossingen met u bespreken om alles in orde te maken.

Wat een drama

Wat een drama. Laarsjes besteld, maat 40, geweldige omschrijving.
Na 3 weken eindelijk binnen.
Laarsjes lijken totaal niet op de foto's.
En ondanks dat er 40 staat op de zool, is het maatje 38...
Gemaild, vaag engels antwoord... Ze zullen het zsm beantwoorden. Dat is nu een week geleden.
Koop niet via deze website!!!!!!!!!

27 marzo 2024

Hallo Adrana,

We begrijpen je frustratie over de discrepanties tussen de productbeschrijving en het daadwerkelijk ontvangen artikel, evenals de vertraging in onze reactie op je vraag.

Om u verder te helpen en ervoor te zorgen dat we uw problemen effectief aanpakken, kunt u ons uw bestelnummer geven? Zo kunnen we uw aankoop volgen en een medewerker van ons supportteam toewijzen om direct contact met u op te nemen.

U kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, zodat we u beter kunnen helpen.

Zelfs 1 ster is al te veel

Zelfs 1 ster is al te veel. Wat een waardeloos bedrijf. Komen afspraken niet na. 11-3 al een bestelling geplaatst. Staat bezorgd, maar niks ontvangen. De dhl code doet het ook niet en het enige wat er terug gestuurd wordt bedankt voor uw begrip.. nou vreemd want ik heb dat begrip niet meer. Ben er helemaal klaar mee en wil mijn geld terug.

Hallo Mylene,

We begrijpen je frustratie over de levering van je bestelling en de problemen met de traceercode van DHL. Dit is zeker niet het serviceniveau dat we onze gewaardeerde klanten willen bieden. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat je hierdoor hebt ondervonden.

We willen je graag verder helpen en deze kwestie snel oplossen, dus geef ons alsjeblieft je bestelgegevens of je kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie. Zo kunnen we het probleem grondig onderzoeken en de nodige stappen ondernemen om uw tevredenheid te garanderen.

Erg jammer

Erg jammer, je denkt van een NL website iets te bestellen, maar het komt gewoon uit China. Ik wil mijn product terugsturen omdat het niet aan mijn verwachtingen voldoet en dan moet ik het terug sturen naar China??? Kosten: 55 euro. Het product kost 50 euro...Wat het overigens niet eens waard is. Duidelijk ali materiaal. Dat de retourkosten voor de klant zijn staat duidelijk beschreven, maar niet dat het naar China terug moet! Hopelijk komt hier een passende oplossing voor. En dat is niet voor 10% van de aankoopprijs.

Bestelnummer: #Jenny-Mode423

Na veel mailcontact uiteindelijk 70% van het bedrag terug gekregen.
Ik zou het kopen van producten hier afraden, omdat je problemen krijgt als je iets terug wilt sturen. Je betaald overigens te veel voor de kwaliteit die je krijgt.

Lieve Michelle,

Wees gerust: we nemen feedback van klanten serieus en streven ernaar onze diensten voortdurend te verbeteren. We hebben nota genomen van uw bezorgdheid en hebben u al een e-mail gestuurd waarin we deze kwestie rechtstreeks bespreken. Wij zijn van mening dat communicatie de sleutel is tot het oplossen van eventuele zorgen of misverstanden.

In onze e-mail hebben we mogelijke oplossingen geschetst om uw situatie beter tegemoet te komen. We streven ernaar een oplossing te vinden die eerlijk en bevredigend is voor jou. Controleer uw inbox voor ons bericht en we kijken ernaar uit om met u samen te werken om deze kwestie snel op te lossen.

Lies about returns

The set - pants and jacket - turned out to be about 2 or 3 sizes too big! Even though the store has an address in Utrecht, returns are only possible to China! Hopeless online store! I feel betrayed!
Update:
I have already given you in the email all the numbers I received from you. The parcel number and order number. I haven't received any others so I don't know what else you expect.

Hallo Sonia,

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om een artikel te ontvangen dat niet de juiste maat heeft, vooral als je online bestelt. Om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je de juiste maat ontvangt, kun je ons je bestelnummer geven? Met deze informatie kunnen we het proces versnellen en een passende oplossing voor je vinden.

Je kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze beoordeling zodat we je verder kunnen helpen.

Alles gaat mis

Alles gaat mis! Wat een flutbedrijf. Misleidend, retourbeleid je kunt ze niet eens bereiken! Reageren niet op je mail. Mooi genaaid, geld verdienen over andermans mensen hun rug. Aangifte gedaan, en er lopen nog meer dingen. Ik hoop dat ik voor die tijd mijn geld terug gestort heb gekregen! Dus mevr jenny-mode ik hoop dat je dit leest! En ik zie heel graag het geldbedrag terug op mn rekening verschijnen! En als het niet teveel moeite is, reageer even op mijn mailtjes!!!
Met VRIENDELIJKE GROET,
Corina

22 marzo 2024

Hallo Corina,

We begrijpen het belang van effectieve communicatie en een duidelijk retourbeleid voor onze klanten, en het spijt ons dat we in dit opzicht niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

Om je verder te helpen met je retouraanvraag en eventuele problemen op te lossen, kun je ons alsjeblieft je bestelnummer geven? U kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, zodat we uw aankoop in ons systeem kunnen terugvinden en de nodige stappen kunnen ondernemen om uw problemen snel op te lossen.

Valutata 1 stelle su 5

Jenny-Mode levert niet wat ze op de…

Jenny-Mode levert niet wat ze op de website toont. Een mooi broekpak op de foto blijkt een slecht genaaid vod uit China te zijn. Jammer dat ik de reviews niet eerder heb gelezen. Terugsturen begin ik na het lezen van de slechte service niet aan.

Inmiddels heeft Jenny-Mode mij de helft van de aanschafkosten en de portoboete terugbetaald. Als het goed is krijg ik ook nog een tegoedbon voor de andere helft van de aanschafkosten.

Hoi Fenny,

We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om een artikel te ontvangen dat niet aan je verwachtingen voldoet, vooral nadat je iets anders hebt gezien op onze website.

Het is spijtig dat je deze keer geen positieve ervaring hebt gehad, maar weet dat we alles in het werk stellen om het goed voor je te maken. We hebben al iemand van ons supportteam gestuurd om je verder te helpen. Zij zullen binnenkort per e-mail contact met je opnemen om het probleem te bespreken en een bevredigende oplossing te vinden.

Wees gewaarschuwd

Wees gewaarschuwd: 50€ retour kosten moeten betalen! Bedrijf uit China.

Een stukje uit de mail die ik ontvangen heb:

‘U kunt er zeker van zijn dat de 100% restitutie snel zal worden verwerkt zodra u uw beoordeling van Trustpilot heeft verwijderd. Laat het me weten als je klaar bent, zodat we kunnen beginnen met het verwerken van de terugbetaling.’

Vragen je gewoon om je review te verwijderen.

Hallo Pien,

We willen je verzekeren dat we feedback van klanten serieus nemen en ernaar streven om eventuele problemen snel en effectief aan te pakken. We willen echter verduidelijken dat we de terugbetaling aan jou al hebben verwerkt. Het lijkt erop dat er een miscommunicatie is geweest in de e-mail die je hebt ontvangen.

Controleer uw e-mail voor meer informatie over de restitutie. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn er om je op alle mogelijke manieren te helpen.

Bestel maar niks hier.

Na vele mailtjes nu 50% terug maar ja jas is nog flut en terug sturen naar China is geen optie dus 50% in de goot. Ordernummer #jenny-mode2373
Ik ga zowiezo aangifte doen

Risposta di Jenny Mode

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en positieve feedback, Angelinda! We zijn blij om te horen dat u uw ervaring met ons bedrijf als prettig heeft ervaren. Het leveren van uitstekende service en het zorgen voor de tevredenheid van onze klanten is altijd onze topprioriteit. Als er iets anders is waarmee we u kunnen helpen of als u nog meer feedback hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je steun enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Valutata 1 stelle su 5

kleding van hele slechte kwaliteit

Ze zijn mij deels tegemoet gekomen maar niet met het hele bedrag, dus eigenlijk nog steeds niets helemaal tevreden. Ik ben nog steeds van mening dat de kleding van slechte kwaliteit is, het komt uit China (wat trouwens niet slecht hoeft te zijn he). En wat ik ook echt een dingetje vond is de klantenservice/klantvriendelijkheid (aftersales) dat moet echt veel beter! kortom, ik zou hier niets meer bestellen!

Hoi Jolanda,

We hebben je feedback zorgvuldig bekeken en hebben al stappen ondernomen om de problemen die je naar voren hebt gebracht aan te pakken. Naar aanleiding van je melding van beschadigde goederen en slechte kwaliteit hebben we je een e-mail gestuurd waarin de noodzakelijke stappen worden beschreven om een oplossing te vinden. We begrijpen dat de retourkosten hoog kunnen zijn, vooral gezien de staat waarin het artikel zich bevond bij aankomst, en we zullen je zo goed mogelijk helpen bij dit proces.

Valutata 1 stelle su 5

Op mijn track and trace staat geleverd…

Op mijn track and trace staat geleverd terwijl ik niets heb gekregen, eerst was het vertraging nu geleverd heb mail gestuurd maar geen antw op gekregen, echt jammer dit

Hallo Melissa,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen over je recente levering. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt en begrijpen je frustratie, dus geef ons alsjeblieft je bestelnummer. Met deze informatie kunnen we de zaak grondig onderzoeken en je zo snel mogelijk een oplossing bieden.

U kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie. Wij zullen uw zaak dan prioriteit geven en ervoor zorgen dat we uw problemen snel oplossen.

Valutata 1 stelle su 5

Teringzooi van alie of temu!!

Teringzooi van alie of temu!!
OPLICHTERS!!!!

Hey Kim,

We begrijpen de frustratie die kan ontstaan door problemen met de maatvoering en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Ons team heeft je een antwoord gestuurd met de stappen die we kunnen nemen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je snel de juiste maat ontvangt. Controleer je inbox voor onze gedetailleerde oplossing. Als je nog meer problemen ondervindt of vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Valutata 1 stelle su 5

Dit is geen winkel, geen geld retour

Dit is geen winkel. Kleding komt uit china.
Verkeerd vestje geleverd gekregen maar geen geld retour, je wordt aan t lijntje gehouden bij klachten.

Zie antwoord hieronder van Jenny-mode.
Bestelnummer is bij Jenny-mode bekend en soortgelijke e-mails heb ik nu 4x ontvangen.

1 aprile 2024

Hoi Marian,

We begrijpen de frustratie van het ontvangen van het verkeerde artikel en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Om je verder te helpen en je probleem zo snel mogelijk op te lossen, kun je ons alsjeblieft je bestelnummer geven? Zo kunnen wij uw bestelgegevens inzien en de nodige stappen ondernemen om het probleem met het verkeerde vest dat u hebt ontvangen op te lossen.

U kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, zodat we de situatie kunnen corrigeren en ervoor kunnen zorgen dat u het juiste artikel zo snel mogelijk ontvangt.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb op 26 maart 2024 een bestellen…

Ik heb op 26 maart 2024 een bestellen geplaatst. Tot de dag van vandaag geen bevestiging mail ontvangen. Lekker me geld ontvangen en dan krijg je niet eens een bevestigingmail. Ik wil mijn geld terug!!

26 marzo 2024

Hoi Iliandra,

Mijn excuses voor het ongemak dat is veroorzaakt door de vertraging in het ontvangen van je bevestigingsmail met betrekking tot je recente bestelling.

Na onderzoek van uw bestelling, ben ik blij om u te informeren dat verdere details met betrekking tot de verblijfplaats van uw pakket zijn verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw account. Controleer alstublieft uw inbox, inclusief uw spam- of junkmap, omdat onze e-mails daar soms terecht kunnen komen.

We begrijpen de frustratie die is veroorzaakt door het gebrek aan communicatie en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Valutata 2 stelle su 5

Ook ik had speakers bested op het plaatje zien ze er goed uit. Maar ze zijn veel te groot en is gewoon plastiek en het komt gewoon van Temu.

Ik had speakers dus besteld ze zien er niet uit is gewoon plastiek en wil ze terugsturen en mijn geld terug. Het komt gewoon van de Temu als ik dat had gewild had ik daar wel besteld. Ik heb jullie ook al een mailtje gestuurd maar nog niks gehoord. Hoop op een reactie want de speakers zijn ook te groot.

28 marzo 2024

Beste Els,

Ik begrijp je bezorgdheid en ik wil je verzekeren dat we feedback van klanten serieus nemen. Ik heb onze gegevens gecontroleerd en ik zie dat we inderdaad uw e-mail met betrekking tot het retouraanvraag hebben ontvangen. Ons team bekijkt momenteel uw zaak en zal zo snel mogelijk een oplossing voorstellen.

In de tussentijd raad ik je aan om je e-mail inbox te controleren (inclusief eventuele spam of junk folders) voor ons antwoord. We hebben je bezorgdheid behandeld en verdere instructies gegeven over de retourprocedure.

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke klantenservice. Maar maatvoering tailleert zeer klein.

Vriendelijke klantenservice.
Maatvoering product klopte helaas echt niet.
Bestel dus best 2 maatjes ruimer!!
Had een Medium jas besteld (ik heb normaal maat small, maar ik had bewust een ruimere maat gekozen maar was nog te klein.
Na melding aan de klantenservice werd dit vriendelijk opgelost.
Conclusie: bestel 2 maten ruimer dan wat je normaal draagt en overleg met klantenservice wat je best doet.

30 marzo 2024

Risposta di Jenny Mode

Hartelijk dank voor je positieve feedback, Valerie! We zijn blij om te horen dat je onze klantenservice vriendelijk en behulpzaam vond. 😊 Het spijt ons te horen over het probleem met de maatvoering, maar we zijn blij dat we het snel voor je konden oplossen. Uw suggestie om twee maten groter te bestellen en te overleggen met onze klantenservice is genoteerd en we zullen werken aan het verbeteren van onze maatinformatie. Nogmaals bedankt voor je steun en we kijken ernaar uit om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! 🛍️👕

Valutata 1 stelle su 5

Lijkt een Nederlandse site maar kleding…

Lijkt een Nederlandse site maar kleding komt uit China!
De foto’s van de t shirts waren totaal anders dan de echte. De maat M is hier maat XL dus T-shirt is een pyjama. Ik krijg geen uitleg over terugzending, welk adres??? Zeer slecht nooit bestellen!! Inmiddels begrepen dat terugzending duurder is dan het T-shirt! Nu wordt mij 20% teruggave geboden eerst nog maar 10%. Erge vreemde gang van zaken. #Jenny-Mode2563

Hallo Jacq,

We begrijpen de frustratie die deze situatie bij u heeft veroorzaakt en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten producten van de hoogste kwaliteit ontvangen die nauwkeurig weergeven wat er geadverteerd wordt.

Om je verder te helpen en je zorgen over het retourproces weg te nemen, kun je ons je bestelnummer geven? Met deze informatie kunnen we de zaak grondig onderzoeken en u de nodige hulp bieden bij het regelen van een retourzending of omruiling.

Valutata 1 stelle su 5

Zo erg...dat ik de reviews niet gechekt…

Zo erg...dat ik de reviews niet gechekt heb
Leren jasje besteld en betaald, bij ontvangst , dit kan niet waar zijn, maar helaas, plastic, 100% plastic
Retour willen zenden, nou dan denk je, doen we ff, dus niet, of ik het nasr China wil sturen en moet zelf de portokosten betalen
Dacht Jenny.nl....is toch NL of niet, dus niet
AUB KOOP HIER NIKS, MISLEIDING
Annita

27 marzo 2024

Hallo Annita,

Het spijt me echt om te horen over de teleurstelling die je hebt ervaren, en het is ontmoedigend om te horen dat het leren jack dat je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen voldeed en volledig van plastic bleek te zijn.

Ik begrijp hoe frustrerend deze situatie voor je moet zijn, dus geef ons alsjeblieft je bestelgegevens zodat we je aankoop in ons systeem kunnen lokaliseren en de nodige stappen kunnen ondernemen voor een retourzending of terugbetaling.

Je kunt ons ook een bericht sturen op info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie. We zullen je zaak dan prioriteit geven en ervoor zorgen dat we je problemen snel oplossen.

Verkeerde track en trace

Ik heb hier besteld maar ik heb een foute track en trace gekregen. Nu ik de recensies lees vrees ik het ergste. Tel. nummer wat op de webstite staat klopt ook niet en op mail reageren ze niet. Ik zie echter wel dat ze hier reageren dus Jenny mode: reageer op mij! Ik wil mijn bestelling!!

Geachte klant,

We begrijpen uw bezorgdheid over de onjuiste track & trace informatie en de moeilijkheid om ons te bereiken via de contactkanalen.

Mijn oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Wees gerust, we zijn er om dit probleem snel voor u op te lossen. Om u beter te kunnen helpen, kunt u mij uw bestelgegevens geven, zoals uw bestelnummer of andere relevante informatie?

U kunt ook een bericht sturen naar info@jenny-mode.nl en ons op de hoogte stellen van deze recensie, zodat we de status van uw bestelling kunnen onderzoeken en u kunnen voorzien van nauwkeurige trackinginformatie.

Valutata 3 stelle su 5

Review

Spullen uit China. Retourkosten naar China kan je zelf betalen. Duur!! Staat ook niet op de site beschreven.

Bijgewerkt op 4 april: Na wat vriendelijk mailcontact biedt Jenny Mode aan om 70% van het bedrag terug te storten. De levering mag ik houden. Zodra de terugbetaling gedaan is, laat ik dit hier weten. Dit is wel netjes van Jenny Mode!

Later 4 april: Terugbetaling is binnen!

Risposta di Jenny Mode

Hartelijk dank voor je positieve feedback, Michelle! 😊 We zijn blij om te horen dat ons team je heeft kunnen helpen met een oplossing waar je tevreden mee bent. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn er altijd om dingen recht te zetten. Mocht u ooit nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met winkelen! 🛍️

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più