L'azienda ha risposto
Op 22 april 2024 schoenen besteld, maar er werd niet geleverd. Helaas Trustpilot niet eerst bekeken, dom van me. Hun site was opeens verdwenen toen ik de tracking wilde bekijken. Daarna review geschr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Jenny-Mode geloven we in de kracht van stijlvolle kleding om zelfvertrouwen te vergroten en persoonlijke expressie te vieren. Onze webshop is niet zomaar een plek om kleding te kopen; het is een bestemming waar we de nieuwste modetrends combineren met tijdloze klassiekers, allemaal met het oog op de moderne vrouw.
Paesi Bassi
Je kan niet retourneren!! De site bestaat niet meer.
Super slechte kwaliteir

Risposta di Jenny Mode
Wat een oplichters!!! Koop hier NIET. Je krijgt absoluut niet wat je besteld hebt. Retouneren kan alleen op eigen kosten naar China. Het mailverkeer met deze firma is ronduit slecht. Dan bieden ze korting aan van 30% (die je ook nog maar moet zien te krijgen) en als je mailt dat je er werk van gaat maken, schrijven ze dat omdat IK vloek (heb keurige mail verzonden) ze de communicatie beëindigen.... gewoon geld weggegooid....jammer...

Risposta di Jenny Mode
Pure oplichting, twee jurken besteld, geleverd na 3 weken wachten en zijn totaal niet te juiste jurken zoals de afbeeldingen. Geen retourformulier erbij nog erger de site bestaat niet meer. Zelfs het mailadres is fictief.
Mensen niets bestellen, een goede raad.
Wil wel mijn geld terug, wie kan mij helpen ?

Risposta di Jenny Mode
Dames regenjas besteld en blijkt de maat die ik van de website had gehaald niet overeenkomt met de werkelijke maat waardoor de regenjas te klein bleek te zijn. Contact opgenomen om te ruilen wat wel mogelijk was maar daarvoor moet ik de regenjas in mijn bezit terugsturen. De verzendingskosten waren met PostNL 14.00 Euro omdat er ook tracking moest betaald worden zoals er op hun website was vermeld. Voor een regenjas van 37.00 Euro is dit het terugsturen niet waard wegens de kans op verlies waardoor ik 51 Euro zou kwijt zijn.
De zelfde regenjas kost bij TEMU 27.99 Euro en heeft een score van 4,9 punten op 5.
Deze website is zeer betrouwbaar! Na 8 aankopen heb ik nog nooit problemen ondervonden dus voor mij bestaat Jenny-mode niet meer. Ik raad iedereen aan om uw aankopen bij TEMU te doen!

Risposta di Jenny Mode
Hi I ordered a blazer jacket and finally received after a long waiting period. However, the quality of the jacket is very bad and I would like to return it. Please kindly provide instruction how I can return this product. My order reference number is as below:
Jenny-mode 9347

Risposta di Jenny Mode
jasje besteld, totaal andere kleur dan voorgesteld, wil retourneren en geld terug. Hoe? Site niet bereikbaar, mail niet toegangkelijk.
graag snel een oplossing!!

Risposta di Jenny Mode
Bestel hier niet! Ik had een jas besteld en wil hem retourneren (past niet en slechte kwaliteit). Op de website staat hoe dit moet maar retourneren is onmogelijk. Mailen lukt niet, de mail krijg je meteen retour als niet leverbaar. OPLICHTING!

Risposta di Jenny Mode
Wilde eigenlijk niet eens 1 ster geven...
Heb recent 2 damespakken ontvangen: Ali Express kwaliteit. Dus aangegeven dat ik terug wil sturen. Lukt gewoon niet, krijg wel de 'aanbieding' dat ze 10% terugbetalen. Retour moet naar China (!), en ondanks dat op de site staat '30 dagen niet goed, geld terug' is dit dus NIET het geval.
Krijg wel antwoord op mails, maar absoluut geen oplossing die past bij waarmee ze adverteren.
30 dagen retour betekent dat je je bestelling zonder probleem terug kunt sturen en netjes je geld terug krijgt. Maar daar doen ze niet aan...
Ik zou zeggen: bestel hier niet, lijkt op oplichting!

Risposta di Jenny Mode
Ook ik een bestelling geplaatst voor een trenchcoat. 0 reactie, geen mail helemaal niets. Bestelnummer ILM8Y26CL
Ik beroep mij ook op slechte service en wil mijn bestelling annuleren en geld retour!!! Slechte zaak

Risposta di Jenny Mode
Winterjas besteld ik heb hem ontvangen, maar hij is veel te klein. De website bestaat niet meer. Dus ben bang dat ik weer ben opgelicht.
BESTEL BIJ HUN AUB NIKS

Risposta di Jenny Mode
Een regenjas besteld op 2 april voor 35,95. Pas 12 dagen later ontvangen. Materiaal valt tegen en de jas is te klein. Netjes om retour formulier en instructies gevraagd zoals vermeld op de site. Wat blijkt, na meerdere keren mailcontact: Retour moet naar China gestuurd worden! (kost 30 euro!) Ik kan in plaats daarvan ook 25 % van het bedrag terug krijgen dat ik voor de jas betaald heb. Schandalig! Ik ben gewoon opgelicht.

Risposta di Jenny Mode
Zie mijn eerste review, na een moeizaam contact, van geen contact tot een goed contact met Manager Mierida, waar duidelijk uitkwam, dat er veel mis was gegaan, maar het opgelost zou worden binnen drie dagen!, beetje ongeloof, maar het is helemaal goed gekomen, de zaken zijn daar nu op orde, hoop ook dat de leveringen nu goed en tijdig zullen binnenkomen bij de klanten, ik heb daar vertrouwen in. Het bedrijf wil graag een mooie plaats innemen op de kleding markt. verwacht dat dit zo ook gaat gebeuren, mooie kleding tegen een scherpe prijs.

Risposta di Jenny Mode
Zojuist is mijn geld terug gestort en hiermee is het keurig afgehandeld. Hoop dat er meer mensen positieve ervaringen hebben.

Risposta di Jenny Mode
This is a scam shop so do not order with them. I received a product but it is not what the website show. When I reached out to the support email I got undelivered messages, so the support email is no longer in use.

Risposta di Jenny Mode
Koop hier niet. Het komt uit China of zo super slechte kwaliteit. Foto ziet er mooi uit, maar het is echt helemaal niks. Maat klopt ook niet. Had een blazer besteld.

Risposta di Jenny Mode
Wat is dit verschrikkelijk….Mijn dochter van 17… werkt keihard in een restaurant om te kunnen sparen voor een Galajurk voor haar eindexamen…. 2 jurken besteld bij Jenny in Zilver en Champagne kleur
De jurken zien er op plaatje zo mooi uit, eenmaal thuis zijn de jurken goedkoop slechte kwaliteit overal draden hangen eraan… dochter 90 euro voor betaald
Retour lukt niet. Mailen geen antwoord en telefoon nummer bestaat niet meer
Opgelicht dus
Waarom antwoorden jullie niet!?????? Dit maakt me verdrietig omdat we hier nog met een kind te maken hebben die keihard spaart voor een jurk, vervolgens wil ze de jurk niet omdat de kwaliteit zo slecht is, lijkt wel of ze zo van de kermis komen…. Waarom krijgen we dan geen retour beleid
Als hier geen reactie op komt dan ga óók ik aangifte doen
Bestelnummer is Jenny-mode 5985
Graag geld retour!
Graag zsm op rekening terug storten van mijn dochter!
Dus: #Jenny-Mode5985
Geld zsm terugstorten op dochterhaar rekening en niet met vragen komen op trust pilot want u weet dat ik daarop niet kan reageren!!!

Risposta di Jenny Mode
Een maand geleden orthopedische schoenen besteld. Na een paar weken wachten en 10 mailtjes verder bleek dat ze de schoenen niet konden leveren. Weer een paar mailtjes verder mijn geld eindelijk terug. Geen fijne ervaring maar uiteindelijk opgelost. Hoop dat ze hun zaakjes snel op orde hebben want hier heeft niemand wat aan en geeft veel ergenis

Risposta di Jenny Mode
Blazer besteld kleur niet mooi en kwaliteit slecht gelijk gemaild met J M voor retouraanbod zoals op hun site staat beschreven. Nou vergeet het maar mag het op eigen kosten terug naat China sturen dacht dat JM in Nederland zat. Geld terug ho maar kan 10% terug krijgen vind dit echt niet kunnen wat een oplichters had het voor veel minder zelf op een chinese site kunnen bestellen!!

Risposta di Jenny Mode
Het is dat je een ster moet gven maar jenny mode verdiend helemaal geen ster.
Wat een oplichterij om troep van schoenen te bestellen uit china. Betaal je voor dure schoenen krijg je van die plastice opgefrommelde schoenen.
BESTEL DAAR NOOIT!!! Had ik maar eerst naar de rewieus gekeken.