Valutata 5 stelle su 5

Helt perfekt. Mycket lätt att beställa i helt oslagbart pris, exakt det jag har letat efter plus det 10% rabatt ! Det kan visa sig senare om roboten är så bra i praktiken som man lovar, det får vi se.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Beställningen gick bra och spårningen gick bra men sen börjar eländet. Jag fick inget besked via SMS eller e-post var jag skulle hämta paketet eller något paketnummer så jag fick chansa och gå til... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Redan tredje gången och roboten börjar krångla! Den lämnar vattenfläckar på golvet! Jag hoppas att det bara beror på att kartan inte har laddats in korrekt och att jag inte behöver lämna tillbaka den... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Enkel installation men går inte att förtydliga kartan om den blir fel. Gjort om min karta 5 gånger men delar av hallen markerar den fortsatt som toalett etc. Stort minus är att det inte är möjligt a... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

IRobot®-robotdammsugare dammsuger inte bara golvet. De låter dig glömma bort dammsugningen helt och hållet. Fokusera på det du älskar. Vi fokuserar på att hjälpa dig att bibehålla ett renare hem.

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

3,4

Tutte le recensioni

65 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Jag fått mejl som förvirrar en

Jag har fått mejl om att jag kan slutföra min beställning, man blir förvirrat om man tror att man redan har beställt färdigt och snarare väntar sig paket och inte några förvirrande mejl. Fortfarande är jag osäker har ordern gått genom eller inte, är paket på väg eller inte och min fru frågor när damsugaren kommer funka igen :) Nej, inte nöjd med orderhanterings system.
Mvh
Marcin

11 settembre 2025

Hej Marcin,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.
Jag kan se att du har genomfört en beställning i helgen. Skicka gärna ett mejl till info@irobot.se så kan jag skicka dig spårningsinformationen om den mot förmodan inte har kommit fram.
Anledningen till att du fortfarande får mejl om att slutföra köpet kan vara att du fortfarande har något liggande i varukorgen.

Excellent

Mycket nöjd med köpet. Enkel installation och utmärkt app. Effektiv städning

21 agosto 2025

Hej Steve,

Tack för att du tog dig tid att recensera oss här på TrustPilot – det uppskattar vi verkligen! ⭐⭐

Kvalitet utöver det mesta

Kvalitet utöver det mesta. Utbytesdetaljer på rätt nivå och till resonabla priser. Oerhört "tapper" produkt som bara gnor på år efter år!

10 settembre 2025

Hej Rune,

Tack för att du tog dig tid att recensera oss här på TrustPilot – det uppskattar vi verkligen! Vi står alltid redo att hjälpa till med eventuella frågor.

Lite högt och lågt

Stort minus är att det inte är möjligt att ha samma robot på två våningar. Svårt att nå kundservice både via telefon och i skrift. Den städar bra och är lättskött förövrigt. Bra/enkel app. Rätt hög ljudnivå när den arbetar och väldigt hög när den tömmer

10 settembre 2025

Hej

Tack för att du tog dig tid att skriva en konstruktiv recension. Jag kan inte direkt se att det skulle finnas mejl som du inte har fått svar på inom kort tid, och jag hoppas därför att du vill skicka oss ett nytt mejl på info@irobot.se så att vi kan lösa de problem du upplever med kortet.

Valutata 1 stelle su 5

Köp absolut inte en IRobot

Köp absolut inte en IRobot! Skulle du någonsin stöta på problem med din robot så får du absolut noll hjälp från företaget. Det finns ingen information nästan om hur man reklamerar. Vi fick en ej fungerande produkt och vi ringer och får ingen hjälp på kundservice. Sen säger dom skicka in en serviceanmälan. När vi sen säger att vi vill antingen ha en ny produkt eller pengarna tillbaka så säger dom att det är försent. Du har enbart kontakt genom mail med flera dagar mellan svar. Så nu är vi utan dammsugare och har anmält köpet till klarna

12 giugno 2025

Hi Anna,

Thanks for your feedback.
I am so sorry to hear, that you are disappointed with the service you have gotten. Have you made a claim through our servcieform? If not, I would like you to do so, so that we can help you with your problem. You have the link here: https://service.witt.dk/?lang=sv

Best regards,

Valutata 4 stelle su 5

Telefono de contacto no ayuda…

Contacto con ellos por teléfono, la mensajería ha perdido mi pedido y me dicen que me encargue yo. Les cuento el problema y lo solucionan bien y rápido. El sistema de formulario para contactar es muy lento. El sistema de teléfono deberían mejorar las opciones porque es complicado saber en qué categoría se engloba el problema

18 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

One big SCAM company

One big SCAM company. Even if you will send back your items you will bever get a refund.
There is no customer service at all!

1 febbraio 2024

Ris och ros

Bra saker: snabb leverans, bra pris och trevlig personal.

Mindre bra: lyckades inte avboka en felaktig order i tid (även fast jag mailade minuter efter lagd order) och vill debitera mig för att paketet ska gå i retur. Det andra som är mindre bra är att appen vägrar ansluta mot Wi-Fi. Man behöver alltså gå fram och trycka på knappen varje gång den ska dammsuga och inga ”smartfunktioner” går att använda. Fick dessutom välkomstmejlet från iRobot på mandarin, sjukt sketchy. Har följt varenda punkt i guiden för att koppla enheten mot Wi-Fi och dessutom justerat mina nätverksinställningar, inget funkar. Sökt på nätet och jag verkar vara långt ifrån ensam om detta problem. Vissa har löst det genom att låna en androidtelefon och installerat en gammal version av appen för att genomföra kopplingen, illa och inget jag kan testa.

24 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Reservdelar till den roboten som…

Reservdelar till den roboten som dagligen städat i 7 år kom fram och nu jobbar den igen.
Jag är så imponerad imponerad av kvalitén att jag köpte ytterligare en robot (med självtömning denna gång).
Och vem vet, om 7 år när det är dags för nästa uppgradering så kanske det finns en slinky-variant som tar trappor också 😊

25 marzo 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più